BERKONGSI & BERBINCANG SEGALANYA YANG ANDA INGIN TAHU MENGENAI TUDUNG
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in
Log in
Username:
Password:
Log in automatically: 
:: I forgot my password
Similar topics
NUFFNANG
IKLAN
Photobucket

Share | 
 

 KAIN TERUS DARI KILANG ::MADE IN KOREA::....NAK JV X?

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : 1, 2  Next
AuthorMessage
iTa82



Posts : 52
Join date : 2010-01-19
Location : Melaka

PostSubject: KAIN TERUS DARI KILANG ::MADE IN KOREA::....NAK JV X?   Fri Jan 22, 2010 11:46 am

Salam forumer sumer,

Ni ita nak tnya..normally akak2 & kwn2 sumer beli kain kerap ke n berapa byk beli yer dalam sebulan...?Ita nak wat surey dulu ni.Bukan aper, ita ada la pembekal kain ni.

Mcm ni citernya..ita ada jumpe 1 pembekal ni.Kain2nya amik dari Korea tp dia malaysian yer..cuma masalahnya minimum order quantity dia 30meter untuk 1 color & 1design. Berdasarkan sample kain yg ita dpt ni tgk mmg cantik & dia ada gred (280g & 380g-plain color). Tp xtau la sm ke tak dgn jo****. mi***ah dll tu sbb ita xpnh tgk kain dr kdai2 di ss2 tu.Klu qualitynya cantik, nak tak kita share ramai2!!! Yela klu sorg order plg kurg semeter pn,klu rmai2 sure kita dpt capai 30meter tu kan. Jimat kos petrol Laughing

NI ATR COLOR YG AVAILABLE:








PRICE RANGE:
PLAIN COLOR-280g RM 20/meter
-380g RM 24/meter
PRINTED - 280g RM 25/meter


Utk makluman,info yg baru ita dpt...kain ni tiap2 bln colornya akan berubah2 coz every month dia dtg 1 kontena..bykk tuhhh dan perkara yg plg pntg skali adalah PLAIN COLOR ni CEPAT HABIS Smile So klu takut color yg diminati sgt tu xder bln berikutnya,baik amik je terus klu dah ada tu.hihihi yang printednya nanti bila dh dpt ita upload kat cni k


Last edited by iTa82 on Mon Jan 25, 2010 8:25 pm; edited 8 times in total
Back to top Go down
View user profile
dania72



Posts : 13
Join date : 2010-01-21
Location : MELAKA

PostSubject: Re: KAIN TERUS DARI KILANG ::MADE IN KOREA::....NAK JV X?   Fri Jan 22, 2010 12:02 pm

[quote="iTa82"]Salam forumer sumer,

Ni ita nak tnya..normally akak2 & kwn2 sumer beli kain kerap ke n berapa byk beli yer dalam sebulan...?Ita nak wat surey dulu ni.Bukan aper, ita ada la pembekal kain ni.

Ita klu dpt cth kain akak nk tgk bole..murah ke dia jual?nanti akak pm no tel
Back to top Go down
View user profile
iTa82



Posts : 52
Join date : 2010-01-19
Location : Melaka

PostSubject: Re: KAIN TERUS DARI KILANG ::MADE IN KOREA::....NAK JV X?   Fri Jan 22, 2010 12:06 pm

[quote="dania72
Ita klu dpt cth kain akak nk tgk bole..murah ke dia jual?nanti akak pm no tel[/quote]

bolehh..tunggu ita dpt sample yer.once ita dh dpt,klu ita blk mlk,ita call akk okay Very Happy so far yg ita leh ckp..kita mampu beli.yelah rata2 ita tgk forumer sumer harga yg RM40 pn bli kan..ita try pujuk2 pembekal tu yer hihi
Back to top Go down
View user profile
RehMaw



Posts : 103
Join date : 2009-06-22

PostSubject: Re: KAIN TERUS DARI KILANG ::MADE IN KOREA::....NAK JV X?   Fri Jan 22, 2010 12:17 pm

iTa82 wrote:
Salam forumer sumer,

Ni ita nak tnya..normally akak2 & kwn2 sumer beli kain kerap ke n berapa byk beli yer dalam sebulan...?Ita nak wat surey dulu ni.Bukan aper, ita ada la pembekal kain ni.

Mcm ni citernya..ita ada jumpe 1 pembekal ni.Kain2nya amik dari Korea tp dia malaysian yer..cuma masalahnya minimum order quantity dia 30meter untuk 1 color & 1design. Quality katanya,katanyaaa la tahap Jakel (ita x tgk lg kainnya) & dia ada gred(280g, 320g & 380g-plain color). Ita br deal dgn dia smlm & i'Allah next week ita dpt samplenya & quotation...Klu qualitynya cantik, nak tak kita share ramai2!!! Yela klu sorg order plg kurg semeter pn,klu rmai2 sure kita dpt capai 30meter tu kan. Jimat kos petrol Laughing ni atr pic yg ita leh share wat ms ni smntara dpt yg realnya:


PLAIN COLOR 320g


PLAIN COLOR 280g

Setakat ni dulu la..ckp banyak2 pun ita x dpt samplenya lg.wat permulaan ni just nak dptkan pandangan forumer semua.Kalau sambutan HANGAT & MEMBERANGSANGKAN,leh la kita citer lebih detail lg kan. So anything ita akan update yer..hopefully forumer semua dapat suggest sumthing

Thanks

salam,

nmpak kain cam cantik Smile

your idea to jv tu quite good but one thing yg sy terpikir ialah in order to get up to 30mtrs, it may takes time. most of the time (cam sy laa), nk kain tu cepat. anyway, it's a good idea tp cemane ye.. maybe sesapa ada idea how to tackle this.. Idea
Back to top Go down
View user profile
iTa82



Posts : 52
Join date : 2010-01-19
Location : Melaka

PostSubject: Re: KAIN TERUS DARI KILANG ::MADE IN KOREA::....NAK JV X?   Fri Jan 22, 2010 12:22 pm

RehMaw wrote:
salam,

nmpak kain cam cantik Smile

your idea to jv tu quite good but one thing yg sy terpikir ialah in order to get up to 30mtrs, it may takes time. most of the time (cam sy laa), nk kain tu cepat. anyway, it's a good idea tp cemane ye.. maybe sesapa ada idea how to tackle this.. Idea

thanx rehmaw...hihi tu yg saya mintak forumer bg suggestion tu.maybe kita leh amik stok sbln skali,meaning klu dh sbln tu kne amik stok bebanyak la Laughing

lain2..ada suggestion x?
Back to top Go down
View user profile
mama_ameera



Posts : 6
Join date : 2009-04-14
Age : 43
Location : Puchong

PostSubject: Re: KAIN TERUS DARI KILANG ::MADE IN KOREA::....NAK JV X?   Fri Jan 22, 2010 2:40 pm

saya ada pertanyaan.
Kalau share tu
(1) utk semua kaler yang ada tu ker... or kita boleh choose apa kaler yg kita nak?
(2) Min order 30m tu utk satu kaler aje atau campur2 total jadik 30m
(3) Berapa jatuh harga semeter?
(4) Kualitinya macam J1/J2 yg kat kedai J***A di SS2 ke?

cadangan saya buat satu group yg mana ahlinya tetap... I think 15 orang.. kalau tiap orang amik 2m
boleh cukup 30m. setiap kali nak order ahli kena beli dan juga boleh open to the other forumer
yang nak tumpang sekaki. Ahli tu seharusnya yg active buat tudung, bisnes ke supplier ker... so
pembelian tu tak la di peram aje yekk.. and of course seorang yg jujur dlm bisnes
Back to top Go down
View user profile
iTa82



Posts : 52
Join date : 2010-01-19
Location : Melaka

PostSubject: Re: KAIN TERUS DARI KILANG ::MADE IN KOREA::....NAK JV X?   Fri Jan 22, 2010 3:17 pm

mama_ameera wrote:
saya ada pertanyaan.
Kalau share tu
(1) utk semua kaler yang ada tu ker... or kita boleh choose apa kaler yg kita nak?
(2) Min order 30m tu utk satu kaler aje atau campur2 total jadik 30m
(3) Berapa jatuh harga semeter?
(4) Kualitinya macam J1/J2 yg kat kedai J***A di SS2 ke?

cadangan saya buat satu group yg mana ahlinya tetap... I think 15 orang.. kalau tiap orang amik 2m
boleh cukup 30m. setiap kali nak order ahli kena beli dan juga boleh open to the other forumer
yang nak tumpang sekaki. Ahli tu seharusnya yg active buat tudung, bisnes ke supplier ker... so
pembelian tu tak la di peram aje yekk.. and of course seorang yg jujur dlm bisnes

kak meera,
mcm yg ita bgtau be4 ni..30m utk 1 color & 1 design. ita cadang every 2weeks kita amik 5 color n open 4 order.dlm ms 2 mggu ita buka utk order.after setel sume,kita open another 5 color.mcm tu seterusnya...kualiti ita x tgk lg sbb now supplier sdg prepare sample n quot utk ita,nxt week br dpt & ita xpnh tgk lg kain j***,mika**h,ppl n lain2.roughly(info x rasmi) smtr dlm rm20++ (ita try discuss dgn supplier smula) n harga bergantung kpd jisim kain 280g,320g & 380g & seeloknya kita pilih 1 material je supaya sng buat order n mudah juga bg saya Very Happy .klu ita dh dpt sample,klu forumer sumer nak tgk,kita blh deal, jumpe kt mana2 tp make sure 1 tmpt jela yer..hehehe
Back to top Go down
View user profile
lengloii



Posts : 41
Join date : 2009-11-21
Location : kedah vs klate

PostSubject: Re: KAIN TERUS DARI KILANG ::MADE IN KOREA::....NAK JV X?   Fri Jan 22, 2010 5:06 pm

menarik tu cadangan.tp kena tgk dulu harga cemana.rasanya ada dikalangan otai2 sini offer kain jc jugak..tp kalu kita ambik ramai2 then blh lg murah why not kita ambik peluang ni..anyway sy masih baru.minat jugak nak jual tdg..apa pun sy tgk pd harga dulu..material sy mmg xpandai.so kena dgr pendapat otai lain sama.. He..he..kalu minggu dpn leh tahu harga,sempatla daku g beli mesin jahit dulu..ahaks.
Back to top Go down
View user profile
iTa82



Posts : 52
Join date : 2010-01-19
Location : Melaka

PostSubject: Re: KAIN TERUS DARI KILANG ::MADE IN KOREA::....NAK JV X?   Fri Jan 22, 2010 7:52 pm

thanx lengloi..ita bukan ape,mcm kat mlk kain sgt limited. kt kl mmg byk la kn...lgpun klu bleh nak tuju 1 supplier je,xmau byk2 tempat.hihi

anyone yg bmurah ati bg sample kain dr jo****,mik***h,pe**l* ...skit pn jd ler Very Happy supaya ita leh compare kain dgn supplier ni..


Last edited by iTa82 on Mon Jan 25, 2010 5:00 pm; edited 4 times in total
Back to top Go down
View user profile
yan



Posts : 112
Join date : 2008-12-22
Age : 42

PostSubject: Re: KAIN TERUS DARI KILANG ::MADE IN KOREA::....NAK JV X?   Fri Jan 22, 2010 8:10 pm

salam , ita duduk kat area mana di Melaka? coz akak org melaka gak.. boleh le akak tgk sample kain kalau dah dapat..
Back to top Go down
View user profile
iTa82



Posts : 52
Join date : 2010-01-19
Location : Melaka

PostSubject: Re: KAIN TERUS DARI KILANG ::MADE IN KOREA::....NAK JV X?   Fri Jan 22, 2010 8:27 pm

yan wrote:
salam , ita duduk kat area mana di Melaka? coz akak org melaka gak.. boleh le akak tgk sample kain kalau dah dapat..

salam kak yan..bleh jerk,tggu brg smpi jerk next week i'Allah..check pm yer kak
Back to top Go down
View user profile
lengloii



Posts : 41
Join date : 2009-11-21
Location : kedah vs klate

PostSubject: Re: KAIN TERUS DARI KILANG ::MADE IN KOREA::....NAK JV X?   Fri Jan 22, 2010 10:05 pm

salam..td singgah kedai kain saje g tgk2 kain.. Kalu jersey cotton plain dpt rm25/meter yg printed rm45/meter. Wa terbuntang mata..leh tahan gak harganya..pas2 bukak thread ni tgk k.ita dah letak harga.sy rasa ok la dgn harga yg ditawarkan..cuma skang ni kita tgk atas qualiti kain pulak..hmm cadangan ni kira bagus jugak la unt insan2 mcm sy ni..kat tmpt sy pun susah jugak nak dpt kain.kalu ada pun sekedai dua harga memang tahap tali gantungla..
Back to top Go down
View user profile
beebiees



Posts : 155
Join date : 2009-11-24
Age : 33
Location : http://afiacollections.blogspot.com/, http://nur-inn.com

PostSubject: Re: KAIN TERUS DARI KILANG ::MADE IN KOREA::....NAK JV X?   Sat Jan 23, 2010 12:06 am

wa....kan best kalo dapat beli sume kaler tuh...
cantik kaler2 die...

nanti kalo ader info war2 kan ye...
Back to top Go down
View user profile http://afiacollections.blogspot.com
nazirah30



Posts : 36
Join date : 2010-01-21
Location : Selangor

PostSubject: Re: KAIN TERUS DARI KILANG ::MADE IN KOREA::....NAK JV X?   Sat Jan 23, 2010 11:58 pm

Salam,

Menarik peluang JV nie....cuma saya ada soalan skit

1. Ada apa2 cost lain tak selain price yg di paparkan tu.....ie. shipping ker?

2. Mcm mana status sekarang nie...or maybe Ita can list kan options/suggestion yg ada.


laili
Back to top Go down
View user profile http://husnazirahcollection.blogspot.com
cik-na



Posts : 138
Join date : 2009-07-29

PostSubject: Re: KAIN TERUS DARI KILANG ::MADE IN KOREA::....NAK JV X?   Sun Jan 24, 2010 6:06 pm

Salam ita dan semua kat sini,

Hi, saya cik-na, saya penjual/pembekal kain dr shah alam, saya minta izin nak mencelah sikit kat sini bersempena dengan pengumuman harga baru dan bertambahnya warna baru kat kedai kami.

okey, kain yg saya jual ialah kain lycra plain 280g dr korea lebih kurang kualiti J2.(Pasal quality ni mungkin member2 yg lain yg penah beli dgn saya boleh bgtau kott)
Saya jual bermula dari 0.5m hinggalah berpuluh meter. Harga baru yang kami tawarkan sekarang

1m - rm23 +rm5 pos (semenajung)
3m - rm69 + pos free (semenajung)
5m - rm109 + pos free (semenajung)------rm21.80/m(harga semeter)
10m - rm209 + pos free -----rm20.90/m
15m - rm309 + pos free -----rm20.60/m
20m- rm409 + pos free -----rm20.45/m
25m- rm509 + pos free ------rm20.36/m
30m - rm600 + pos free -----rm20.00/m --- utk 30m dan keatas.

Warna kain boleh campur2 , maknanya kalau nak beli 30m tu boleh la campur macam2 warna yg saya ada.

Nak beli simple jer , pm/sms saya tanya ada ke tak ikut kod kain saya. Dah saya confirm ada , transfer duit ke akaun saya . Saya hantar terus ke alamat anda .


ok, sudi-sudikanlah tgk warna2 yg kami ada dekat sini :
http://arkeddesa.wordpress.com/2009/12/08/jadual-warna-warna-untuk-kain-lycra-dan-tudung-lycra/#more-383

Kalau nak bertanya boleh pm saya , atau tulis kat board saya kat jom beli belah dalam forum ni .


Dan akan datang,tak lama lagi , saya akn jual yg printed laks, kualiti lebih kurang 280g jugak. Harga sekitar rm25/m juga.....belum confirm ..tapi saya akan buka thread baru bila saya start jual yg printed . tq Smile
Back to top Go down
View user profile http://www.arkeddesa.com
zue



Posts : 143
Join date : 2009-01-23

PostSubject: Re: KAIN TERUS DARI KILANG ::MADE IN KOREA::....NAK JV X?   Mon Jan 25, 2010 12:22 am

ita..ni awk deal dgn Sally dr Ssh Textile tu ye? Wink
Back to top Go down
View user profile
iTa82



Posts : 52
Join date : 2010-01-19
Location : Melaka

PostSubject: Re: KAIN TERUS DARI KILANG ::MADE IN KOREA::....NAK JV X?   Mon Jan 25, 2010 11:38 am

Salam semua...

SAMPLE DAH DAPATTTT !!!!

Tujuan ita buka thread ni untuk minta pndangan otai2 & forumer semua yg tlh byk pengalaman dlm wat tudung ni.Ita br nak memasuki bidang ni & sbolehnya nak tudung tu dr material yg berkualiti tp dlm kos yg rendah.sbb tu ita galakkan otai2 & forumer smua tgk sample ita ni.if ok,mybe kita leh truskan itupn klu rmai yg nk join.tp klu sblknya,diam jela hihi...(refer page 1)

To:laili
delivery charge shj akan dikenakan... Smile

CADANGAN FORUMER:
1. mama_ameera:
-buat satu group yg mana ahlinya tetap,cth dlm 15 orang
-setiap kali nak order ahli kena beli dan boleh open to the other forumer
-ahli seharusnya yg active buat tudung, bisnes ke supplier and seorang yg jujur dlm bisnes
Back to top Go down
View user profile
Puan Beb



Posts : 21
Join date : 2009-11-09
Age : 46
Location : Subang Jaya

PostSubject: Re: KAIN TERUS DARI KILANG ::MADE IN KOREA::....NAK JV X?   Mon Jan 25, 2010 7:51 pm

Ita, macamana mekanisma utk order tu... macam ni ker...

choose material/colors, kita kena choose the best 5 color ke dulu, pastu.. cari geng sapa nak share dah cukup 30meters/color, collect payment, place order... barang sampai, deliver.....

Kat sini price and quality yg penting. Cara ni kita dah kira beli borong, the price that we shud get at least half from the retail price...... contoh nyer kalau retail at rm30/meter,so.. wholesale price shud be around rm15(cost price).

Just my 2 cents.
Back to top Go down
View user profile
iTa82



Posts : 52
Join date : 2010-01-19
Location : Melaka

PostSubject: Re: KAIN TERUS DARI KILANG ::MADE IN KOREA::....NAK JV X?   Mon Jan 25, 2010 8:43 pm

Puan Beb wrote:
Ita, macamana mekanisma utk order tu... macam ni ker...

choose material/colors, kita kena choose the best 5 color ke dulu, pastu.. cari geng sapa nak share dah cukup 30meters/color, collect payment, place order... barang sampai, deliver.....

Kat sini price and quality yg penting. Cara ni kita dah kira beli borong, the price that we shud get at least half from the retail price...... contoh nyer kalau retail at rm30/meter,so.. wholesale price shud be around rm15(cost price).

Just my 2 cents.

Kak beb,

color yg available skang akk leh tgk kt page 1 yer (baru updated). Ita cadang mcm ni kak:
every 2 weeks kita choose 5 colors n open 4 order.mana dh order blh wat paymt terus(in case stok abis,ita refund smula).ckup 30m/color ita submit order to supplier..supplier prepare then ita amik brg.bistu sesi potong memotong ikut custmer order(sbb kain dtg dlm bntuk 30m).setel sume ita pos....psl material tu ita cadang kita pilih 1 je atr 280g or 380g. cmne?
Back to top Go down
View user profile
penguin



Posts : 714
Join date : 2008-12-22
Age : 39
Location : DaMaNsArA

PostSubject: Re: KAIN TERUS DARI KILANG ::MADE IN KOREA::....NAK JV X?   Tue Jan 26, 2010 8:18 am

color2 smua cun2 la........if jadi jv2 ni pls inform sy ye
thanks
Back to top Go down
View user profile
annis



Posts : 52
Join date : 2009-04-29
Age : 34

PostSubject: Re: KAIN TERUS DARI KILANG ::MADE IN KOREA::....NAK JV X?   Tue Jan 26, 2010 9:54 am

mcm ner nak join ni
Back to top Go down
View user profile
iTa82



Posts : 52
Join date : 2010-01-19
Location : Melaka

PostSubject: Re: KAIN TERUS DARI KILANG ::MADE IN KOREA::....NAK JV X?   Tue Jan 26, 2010 9:58 am

annis wrote:
mcm ner nak join ni

anis,sy depends pd persetujuan rmai sbb minimum order bkn skit2 wak..30m per color. bleh refer color yg available skang kt page 1
Back to top Go down
View user profile
bola2_api



Posts : 159
Join date : 2009-02-28
Age : 39
Location : Taman Danau Kota

PostSubject: Re: KAIN TERUS DARI KILANG ::MADE IN KOREA::....NAK JV X?   Tue Jan 26, 2010 11:10 am

Puan Beb wrote:
Ita, macamana mekanisma utk order tu... macam ni ker...

choose material/colors, kita kena choose the best 5 color ke dulu, pastu.. cari geng sapa nak share dah cukup 30meters/color, collect payment, place order... barang sampai, deliver.....

Kat sini price and quality yg penting. Cara ni kita dah kira beli borong, the price that we shud get at least half from the retail price...... contoh nyer kalau retail at rm30/meter,so.. wholesale price shud be around rm15(cost price).

Just my 2 cents.

I agree with Puan Beb,
if we are going to get the raw material with wholesale method that shud be the way...dah 1 warna 30 meter...cost price shud be lower than rm15...sbb kita ambik in bulk size....Btw as far as I know, Mikawah juga jual 280grams around rm15-16-17 if we take more than a meter...and 320grams sold at rm20 or less bergantung pada meter...org2 walkin buyer jer yg depa jual lebih sikit...tu uncle tu arr...Jangan lah pulak kita menjual dengan harga yang hampir sama mcm kat kedai tu...
every 2 weeks they will sms us and informing the pricings earlier for the hardcore buyer like us...even in Jakel itself depa dah bagi best prices for those yang berniaga...

For me JV's idea is good but perlu diperhalusi lagi bagi membantu sesama sendiri membangunkan perniagaan kecik masing2...kalau kita boleh contohi sikap saling percaya peniaga di JALAN TAR tu...insya allah, apa yg dirancang berjalan lancar...malahan mungkin kita boleh membawak masuk lebih banyak kain2 yg berkualiti...latest
peniaga2 di Jalan TAR tu buat JV mcm inilah bagi membolehkan mereka membawak banyak printed dan plain and any sorts of product with cheapest price..bersaing sesama sendiri, tapi mereka saling membantu untuk dapt bekalan dari supplier dengan harga yang sangat2 rendah....
Back to top Go down
View user profile http://passionate4crafts.blogspot.com
penguin



Posts : 714
Join date : 2008-12-22
Age : 39
Location : DaMaNsArA

PostSubject: Re: KAIN TERUS DARI KILANG ::MADE IN KOREA::....NAK JV X?   Tue Jan 26, 2010 11:22 am

Rolling Eyes mmm bila dipikir2 btul gak kan Rolling Eyes
Back to top Go down
View user profile
RehMaw



Posts : 103
Join date : 2009-06-22

PostSubject: Re: KAIN TERUS DARI KILANG ::MADE IN KOREA::....NAK JV X?   Tue Jan 26, 2010 11:26 am

bola2_api wrote:
Puan Beb wrote:
Ita, macamana mekanisma utk order tu... macam ni ker...

choose material/colors, kita kena choose the best 5 color ke dulu, pastu.. cari geng sapa nak share dah cukup 30meters/color, collect payment, place order... barang sampai, deliver.....

Kat sini price and quality yg penting. Cara ni kita dah kira beli borong, the price that we shud get at least half from the retail price...... contoh nyer kalau retail at rm30/meter,so.. wholesale price shud be around rm15(cost price).

Just my 2 cents.

I agree with Puan Beb,
if we are going to get the raw material with wholesale method that shud be the way...dah 1 warna 30 meter...cost price shud be lower than rm15...sbb kita ambik in bulk size....Btw as far as I know, Mikawah juga jual 280grams around rm15-16-17 if we take more than a meter...and 320grams sold at rm20 or less bergantung pada meter...org2 walkin buyer jer yg depa jual lebih sikit...tu uncle tu arr...Jangan lah pulak kita menjual dengan harga yang hampir sama mcm kat kedai tu...
every 2 weeks they will sms us and informing the pricings earlier for the hardcore buyer like us...even in Jakel itself depa dah bagi best prices for those yang berniaga...

For me JV's idea is good but perlu diperhalusi lagi bagi membantu sesama sendiri membangunkan perniagaan kecik masing2...kalau kita boleh contohi sikap saling percaya peniaga di JALAN TAR tu...insya allah, apa yg dirancang berjalan lancar...malahan mungkin kita boleh membawak masuk lebih banyak kain2 yg berkualiti...latest
peniaga2 di Jalan TAR tu buat JV mcm inilah bagi membolehkan mereka membawak banyak printed dan plain and any sorts of product with cheapest price..bersaing sesama sendiri, tapi mereka saling membantu untuk dapt bekalan dari supplier dengan harga yang sangat2 rendah....



setuju.. setuju.. setuju cheers


Wink
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: KAIN TERUS DARI KILANG ::MADE IN KOREA::....NAK JV X?   Today at 6:16 am

Back to top Go down
 
KAIN TERUS DARI KILANG ::MADE IN KOREA::....NAK JV X?
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 2Go to page : 1, 2  Next
 Similar topics
-
» hon-john asks if this Papel mug is Crown Lynn .... Yes it is.
» Colorful Old Made in Germany Footed Console Bowl with Marks & Numbers
» Where was this made ?
» whitestone d026 Made in New Zealand by Crown Lynn
» Self Publishers Who've Made the Big Time

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Tudung DIY CARI :: Thread :: Kedai2 menjual bahan tudung DIY-
Jump to: