BERKONGSI & BERBINCANG SEGALANYA YANG ANDA INGIN TAHU MENGENAI TUDUNG
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in
Log in
Username:
Password:
Log in automatically: 
:: I forgot my password
Similar topics
NUFFNANG
IKLAN
Photobucket

Share | 
 

 Yanzack:Printed Jersey & Brocade for Awning

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : 1, 2  Next
AuthorMessage
yanzack79



Posts : 113
Join date : 2008-12-23
Age : 37
Location : bukit mahkota, bangi

PostSubject: Yanzack:Printed Jersey & Brocade for Awning   Sat Jan 03, 2009 4:45 pm

Salam Semua,

Yan ada 2 printed jersey. Sesuai untuk dibuat awning....yan pun dah try buat. So now nak let go balance kain tu. Sesape nak, pm dulu ye....Sape cepat dia dpt....

Utk yg biru tu...yan jual RM 10 sbb kain mahal sikit (termasuk kos pos ekspress)
utk yang hijau lumut tu yan jual RM 12 kain ni pun mahal jugak (termasuk kos pos ekspress)









BROCADE

Salam semua....

yan ada tiga kain brocade untuk dijual....
harganya RM 3.00 sekeping & pos ekspress RM 3.00
sape2 nak pm yan k..






Back to top Go down
View user profile
blossom
Peniaga


Posts : 113
Join date : 2008-12-25

PostSubject: Re: Yanzack:Printed Jersey & Brocade for Awning   Sat Jan 03, 2009 6:12 pm

yan, saya nak yg ijo tu... x dapat buat body, buat awning pun jadi le... heheheh
Back to top Go down
View user profile http://www.veesta606.com
penguin



Posts : 714
Join date : 2008-12-22
Age : 39
Location : DaMaNsArA

PostSubject: Re: Yanzack:Printed Jersey & Brocade for Awning   Mon Jan 05, 2009 10:04 am

printed jersey yg 2nd tu bidang brapa? bli kat mana? brapa rm pmtr?
Back to top Go down
View user profile
yanzack79



Posts : 113
Join date : 2008-12-23
Age : 37
Location : bukit mahkota, bangi

PostSubject: Re: Yanzack:Printed Jersey & Brocade for Awning   Mon Jan 05, 2009 11:04 am

printed jersey yg hijau tu beli kat fah num...semeter kalau x silap RM 90++
Back to top Go down
View user profile
Eda



Posts : 166
Join date : 2008-12-27
Location : GomBuck

PostSubject: Re: Yanzack:Printed Jersey & Brocade for Awning   Mon Jan 05, 2009 1:07 pm

kak yan, der lagi tak printed jersey biru..eda nakk 1 pcs.
Back to top Go down
View user profile
penguin



Posts : 714
Join date : 2008-12-22
Age : 39
Location : DaMaNsArA

PostSubject: Re: Yanzack:Printed Jersey & Brocade for Awning   Mon Jan 05, 2009 1:15 pm

yanzack79 wrote:
printed jersey yg hijau tu beli kat fah num...semeter kalau x silap RM 90++

amboi mahal nye.......tapi cantik la Sad
Back to top Go down
View user profile
blossom
Peniaga


Posts : 113
Join date : 2008-12-25

PostSubject: Re: Yanzack:Printed Jersey & Brocade for Awning   Mon Jan 05, 2009 1:37 pm

pinguin,

dgr rege pun dah "fuhhhhhh" nam... hehehehe..

x mampu resanye nak beli buat body, buat awning pun jadi le...huhuhuhu..
Back to top Go down
View user profile http://www.veesta606.com
penguin



Posts : 714
Join date : 2008-12-22
Age : 39
Location : DaMaNsArA

PostSubject: Re: Yanzack:Printed Jersey & Brocade for Awning   Mon Jan 05, 2009 2:24 pm

blossom wrote:
pinguin,

dgr rege pun dah "fuhhhhhh" nam... hehehehe..
x mampu resanye nak beli buat body, buat awning pun jadi le...huhuhuhu..

tu la tu mahal giler tu.......tapi kan kalau nak buat awning tak lembik ke kain nye Rolling Eyes
Back to top Go down
View user profile
blossom
Peniaga


Posts : 113
Join date : 2008-12-25

PostSubject: Re: Yanzack:Printed Jersey & Brocade for Awning   Mon Jan 05, 2009 2:44 pm

dah cuba buat awning ngan kain jeesey, ni pendapat saya le, rasanye lagi ok dari thai silk.. tapi x leh potong lebar sgt awning tu...
Back to top Go down
View user profile http://www.veesta606.com
yanzack79



Posts : 113
Join date : 2008-12-23
Age : 37
Location : bukit mahkota, bangi

PostSubject: Re: Yanzack:Printed Jersey & Brocade for Awning   Mon Jan 05, 2009 2:45 pm

penguin,

kain tu mmg lembik..tapi bila dah buat awning cantik terletak kat kepala...cuba la dgn mana2 kain. Takde gelembong..mcm kain yg biasa kita buat tu
Back to top Go down
View user profile
penguin



Posts : 714
Join date : 2008-12-22
Age : 39
Location : DaMaNsArA

PostSubject: Re: Yanzack:Printed Jersey & Brocade for Awning   Mon Jan 05, 2009 2:50 pm

kertas gam tu same size as yg pkai kat TS ke? or kena bsar lagi?
Back to top Go down
View user profile
Eda



Posts : 166
Join date : 2008-12-27
Location : GomBuck

PostSubject: Re: Yanzack:Printed Jersey & Brocade for Awning   Mon Jan 05, 2009 2:56 pm

k.yan camner kalau jersey wat awning, bukan ker jadi lebar awning tak lebar?? k.yan penah teraii tak?? agak2 brp ukuran yg sesuai..maksud eda untuk lebar awning, hehe.. paham kerr?? bounce

ps. sori yerkk baru nak belajarr

yanzack79 wrote:
penguin,

kain tu mmg lembik..tapi bila dah buat awning cantik terletak kat kepala...cuba la dgn mana2 kain. Takde gelembong..mcm kain yg biasa kita buat tu
Back to top Go down
View user profile
Eda



Posts : 166
Join date : 2008-12-27
Location : GomBuck

PostSubject: Re: Yanzack:Printed Jersey & Brocade for Awning   Mon Jan 05, 2009 2:59 pm

blossom wrote:
dah cuba buat awning ngan kain jeesey, ni pendapat saya le, rasanye lagi ok dari thai silk.. tapi x leh potong lebar sgt awning tu...

lebar berapa tu ukuran awning ms.blossom... leh bagitau tak?? kalau sesuai leh teraii jersey printed k.yannn....10kiusss Rolling Eyes
Back to top Go down
View user profile
blossom
Peniaga


Posts : 113
Join date : 2008-12-25

PostSubject: Re: Yanzack:Printed Jersey & Brocade for Awning   Mon Jan 05, 2009 3:08 pm

saya kecikkan 1.5 dari template cupcake.. labuhkan sampai 14..
Back to top Go down
View user profile http://www.veesta606.com
yanzack79



Posts : 113
Join date : 2008-12-23
Age : 37
Location : bukit mahkota, bangi

PostSubject: UPDATE: Printed Jersey & Brocade....   Tue Jan 06, 2009 10:59 am

Wahai kengkawan semua....

Printed jersey hijau - SOLD OUT

Printed jersey biru - AVAILABLE

Brocade

1. Bunga besar - SOLD OUT
2. Bunga Kecil - 3 pcs
3. Biru - 2 pcs

Cepat2...Selagi stok masih ada....hehehe
Back to top Go down
View user profile
evabobbie
Peniaga


Posts : 267
Join date : 2008-12-22
Age : 45
Location : seri kembangan/shah alam

PostSubject: Re: Yanzack:Printed Jersey & Brocade for Awning   Tue Jan 06, 2009 11:58 am

blossom wrote:
dah cuba buat awning ngan kain jeesey, ni pendapat saya le, rasanye lagi ok dari thai silk.. tapi x leh potong lebar sgt awning tu...

betul sgt2 blossom..coz sy sendiri pakai yg awning jersey
mmg melekat kt kepala n muncung pon lawa je..hehe
Back to top Go down
View user profile http://allmustsell.blogspot.com
blossom
Peniaga


Posts : 113
Join date : 2008-12-25

PostSubject: Re: Yanzack:Printed Jersey & Brocade for Awning   Tue Jan 06, 2009 12:15 pm

saya punya tudung pun kebanyakan pakai awning jersey...
Back to top Go down
View user profile http://www.veesta606.com
yanzack79



Posts : 113
Join date : 2008-12-23
Age : 37
Location : bukit mahkota, bangi

PostSubject: Shipping order   Wed Jan 07, 2009 12:00 pm

kepada kengkawan yg ada amik order dgn yan....hari 1st batch dah berlepas...mungkin esok lusa sampai kot....Terima kasih semua
Back to top Go down
View user profile
Eda



Posts : 166
Join date : 2008-12-27
Location : GomBuck

PostSubject: Re: Yanzack:Printed Jersey & Brocade for Awning   Wed Jan 07, 2009 1:54 pm

Brocade

1. Bunga besar - SOLD OUT
2. Bunga Kecil - 3 pcs
3. Biru - 2 pcs

Cepat2...Selagi stok masih ada....hehehe[/quote]

salam kak yann..

eda nyer oder bga kecikk dah pos ker belum??? Shocked
Back to top Go down
View user profile
yanzack79



Posts : 113
Join date : 2008-12-23
Age : 37
Location : bukit mahkota, bangi

PostSubject: Re: Yanzack:Printed Jersey & Brocade for Awning   Thu Jan 08, 2009 10:00 am

eda...yan dah pos ..smalam. Mungkin kalau x hari ni...esok kot. Pola pun dah masukkan sekali
Back to top Go down
View user profile
Eda



Posts : 166
Join date : 2008-12-27
Location : GomBuck

PostSubject: Re: Yanzack:Printed Jersey & Brocade for Awning   Thu Jan 08, 2009 10:09 am

yanzack79 wrote:
eda...yan dah pos ..smalam. Mungkin kalau x hari ni...esok kot. Pola pun dah masukkan sekali

tq sis... nanti der apa2 eda pm yerr flower
Back to top Go down
View user profile
hannan6d



Posts : 401
Join date : 2008-12-22

PostSubject: Re: Yanzack:Printed Jersey & Brocade for Awning   Thu Jan 08, 2009 12:18 pm

yan..
biru turqoise
bunga merah
jersey biru

masih ebelebel lagi..
kalau ada..pm akak..detail.. Cool
Back to top Go down
View user profile
zuwaidah



Posts : 238
Join date : 2009-01-05
Age : 52
Location : AU3 Keramat

PostSubject: Re: Yanzack:Printed Jersey & Brocade for Awning   Mon Jan 12, 2009 10:02 pm

salam Yan
Kak zu tingin nak order brocade 2 bunga merah tu...
yang kain jersey biru tu ada lagi keeee
Back to top Go down
View user profile http://zusazali.blogspot.com
yanzack79



Posts : 113
Join date : 2008-12-23
Age : 37
Location : bukit mahkota, bangi

PostSubject: Re: Yanzack:Printed Jersey & Brocade for Awning   Tue Jan 13, 2009 9:39 am

zuwaidah wrote:
salam Yan
Kak zu tingin nak order brocade 2 bunga merah tu...
yang kain jersey biru tu ada lagi keeee


kak zu, bunga merah kecil tu ada lg...kain jersey biru tu pun ada lagi....tapi yg jersey biru tu...utk buat awning tau..
kak zu nak segera ke? kalau nak pm yan k..
Back to top Go down
View user profile
hjhliza



Posts : 36
Join date : 2009-01-12
Age : 49
Location : ipoh

PostSubject: Re: Yanzack:Printed Jersey & Brocade for Awning   Tue Jan 13, 2009 9:54 am

yan nanti cek pm ye...ada pertanyaan tu
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: Yanzack:Printed Jersey & Brocade for Awning   Today at 4:04 pm

Back to top Go down
 
Yanzack:Printed Jersey & Brocade for Awning
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 2Go to page : 1, 2  Next
 Similar topics
-
» printed circuit boards and dry transfer images made easily
» New Jersey Death Race 2012
» Michael Jordan in Laker jersey
» Kevin Durant in Laker jersey
» Paperclix Jersey Rally 2016

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Tudung DIY CARI :: Thread :: Jom Beli belah....-
Jump to: