BERKONGSI & BERBINCANG SEGALANYA YANG ANDA INGIN TAHU MENGENAI TUDUNG
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in
Log in
Username:
Password:
Log in automatically: 
:: I forgot my password
NUFFNANG
IKLAN
Photobucket

Share | 
 

 fesyen yg sesuai utk berbaju kemeja

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
hanim406



Posts : 17
Join date : 2009-02-02

PostSubject: fesyen yg sesuai utk berbaju kemeja   Mon Dec 21, 2009 4:55 pm

salam semua hanim nak tanya ler
nak minta pandangan otai2 tudung kat sini jika kita berkemeja style tudung mcmana yg sesuai pakai...
skrg bila dah syok pakai tudung diy ni rasa dah malas nak pakai tudung lain. bila kat ofis baru ni kena pakai kemeja lak...huhuhu rasa tak cun pakai tudung bila kolar baju tu kembang je rasanya.ada idea tak cara utk berfesyen menggunakan tudung diy

jika ada fesyen bergambar lagi syok
harap ada yg sudi kongsi yea
Back to top Go down
View user profile http://www.rahsiacantik.com
bieha



Posts : 51
Join date : 2009-07-13
Age : 42
Location : Saujana Damansara

PostSubject: Re: fesyen yg sesuai utk berbaju kemeja   Tue Dec 22, 2009 9:43 am

salam,
Saya ni bukannya fesyen expert.... Tapi saya pernah nampak selebriti tv9 cam Farah dan syarifah tu pakai kemeja dan tudung tu dia masukkan kedalam baju....cantik jugak.... Gambar takdelah nak cilok..... Laughing Laughing
Back to top Go down
View user profile
hanim406



Posts : 17
Join date : 2009-02-02

PostSubject: Re: fesyen yg sesuai utk berbaju kemeja   Tue Dec 22, 2009 1:36 pm

oo cam gitu tu tak sesuai dgn hanim hahha mcm indon lak hanim tgk. lagi pun mcm tak sesuai hehe
Back to top Go down
View user profile http://www.rahsiacantik.com
MekNa



Posts : 62
Join date : 2009-06-09
Age : 43
Location : USJ, Subang Jaya, Selangor

PostSubject: Re: fesyen yg sesuai utk berbaju kemeja   Wed Dec 23, 2009 3:53 pm

kat office saya pun ramai pakai tudung ariani ni semua masukkan dlm baju..
Back to top Go down
View user profile
hanim406



Posts : 17
Join date : 2009-02-02

PostSubject: Re: fesyen yg sesuai utk berbaju kemeja   Fri Dec 25, 2009 2:49 pm

hanim kerja sebagai juruteknik jadi kat ofis hanim lak hanim lah satu2 nya juruteknik perempuan....jadi kalu buleh hanim nak tutup bahagian dada sbb hehehhe keseksian sikit bahagian itu hehehhe

hanim pernah try pakai gitu kat ofiis hanim ni bantai budak2 laki tu gelak katanya ingat tukang sapu tempat diorg teruk tul diorg ni huhuhu
Back to top Go down
View user profile http://www.rahsiacantik.com
salwani



Posts : 39
Join date : 2009-12-10

PostSubject: Fesyen yg sesuai untuk berbaju kemeja   Sat Dec 26, 2009 10:09 am

Apa kata U cuba pakai tudung macam siti nurhaliza. Yang bahagian dalam U masuk kat dalam baju, then yang selendangnya dapat tutup bahagian dada. Cuba dulu, I pun bukan la fesyen expert.
Back to top Go down
View user profile
Laila Azwa



Posts : 192
Join date : 2009-10-23
Location : TAMAN DAGANG, AMPANG

PostSubject: tudung dengan kemeja   Tue Jan 19, 2010 12:56 pm

Yang ini pun canteek bila pakai ngan kemeja. Tak caya u try masuk dalam boleh pakai macam tu pun ok

Back to top Go down
View user profile http://www.tudungmel.blogspot.com
Sponsored content




PostSubject: Re: fesyen yg sesuai utk berbaju kemeja   Today at 2:48 pm

Back to top Go down
 
fesyen yg sesuai utk berbaju kemeja
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Tudung DIY CARI :: Thread :: Segalanya mengenai tudung's-
Jump to: