BERKONGSI & BERBINCANG SEGALANYA YANG ANDA INGIN TAHU MENGENAI TUDUNG
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in
Log in
Username:
Password:
Log in automatically: 
:: I forgot my password
NUFFNANG
IKLAN
Photobucket

Share | 
 

 Tepi tudung oning berlipat..tolong

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
salwani



Posts : 39
Join date : 2009-12-10

PostSubject: Tepi tudung oning berlipat..tolong   Mon Dec 14, 2009 10:51 am

Salam perkenalan. Wani ni baru join dalam forum ni. Tudung oning yang wani jahit,bila pakai jadi berlipat kat bahagian tepi kepala. Ada sapa2 leh bantu tak...tension gak ni..setiap kali lepas jahit, mesti nak kena tetas balik...aduss..sakit mata..
Back to top Go down
View user profile
umarumaira



Posts : 10
Join date : 2009-08-23

PostSubject: Re: Tepi tudung oning berlipat..tolong   Mon Dec 14, 2009 1:48 pm

Assalamualaikum wani, Maaf ye.. terlipat awning macamana ye?? tak terbayang lagi kat fikiran ni. Kalau ada gambar lagi bagus. Boleh cuba cuba bantu.
Back to top Go down
View user profile
salwani



Posts : 39
Join date : 2009-12-10

PostSubject: Tepi tudung oning berlipat..tolong   Mon Dec 14, 2009 1:55 pm

W'salam umarumaira. Alamak, gambar xreti nak upload la pulak. Lepas jahit nampak ok. Tp bila pakai, kat bahagian tepi telinga dia jadi terlipat ke depan, macam berkedut lak n xkemas.
Back to top Go down
View user profile
umarumaira



Posts : 10
Join date : 2009-08-23

PostSubject: Re: Tepi tudung oning berlipat..tolong   Mon Dec 14, 2009 2:20 pm

OO maknanya tepi telinga tu yang terlipat ke?? tapi awning tu ok ke tak ye?? Kalau tepi telinga kain body tudung tu yang terlipat, mungkin wani boleh cuba ialah... hmmm... wanie cuba potong skit jadikan lekuk pada area nak letak awning tu. Mudah mudahan cara ni dapat membantu.
Back to top Go down
View user profile
salwani



Posts : 39
Join date : 2009-12-10

PostSubject: Tepi tudung oning berlipat..tolong   Mon Dec 14, 2009 10:06 pm

Yes! Yes! Yes! Dah jadi dah Thanx umarumaira. Dari pagi tadi try tau. Lepas try yg umarumaira ckp.. fullamak..cantik dan kemas. TQ3. Laughing
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: Tepi tudung oning berlipat..tolong   Today at 1:43 am

Back to top Go down
 
Tepi tudung oning berlipat..tolong
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Tudung DIY CARI :: Thread :: Segalanya mengenai tudung's-
Jump to: