BERKONGSI & BERBINCANG SEGALANYA YANG ANDA INGIN TAHU MENGENAI TUDUNG
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in
Log in
Username:
Password:
Log in automatically: 
:: I forgot my password
Similar topics
NUFFNANG
IKLAN
Photobucket

Share | 
 

 FAZIRA: CLEARANCE STOCK AWNING ....AS AT 16HB APRIL 2009

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3
AuthorMessage
faziraniq
Peniaga


Posts : 152
Join date : 2008-12-22

PostSubject: Re: FAZIRA: CLEARANCE STOCK AWNING ....AS AT 16HB APRIL 2009   Wed Apr 22, 2009 6:48 pm

[quote="sitihanisah"]
faziraniq wrote:
SALAM SEMUA...

ADA SOME AWNING YANG NAK LET GO KAT SINI....
KALAU ADA YANG BERKENAN DIHATI...SILA2 KAN LAH....

PAYMENT BY: MAYBANK 164098458640
email address: faziraniq@yahoo.com
contact no: 013-3636366




saya nak yg ni Brocade Bunga Sakura Hitam/silver (1pcs)
bape total ye



siti hanisah,

rm 11 termasuk kos pos
Back to top Go down
View user profile
bencinta



Posts : 5
Join date : 2009-03-07

PostSubject: Re: FAZIRA: CLEARANCE STOCK AWNING ....AS AT 16HB APRIL 2009   Thu Jul 16, 2009 9:42 pm

Evil or Very Mad


Last edited by bencinta on Fri Jul 24, 2009 12:30 pm; edited 1 time in total
Back to top Go down
View user profile
Za



Posts : 16
Join date : 2009-01-14

PostSubject: Re: FAZIRA: CLEARANCE STOCK AWNING ....AS AT 16HB APRIL 2009   Fri Jul 17, 2009 1:21 pm

fazira...saya pun tggu tudung saya...u dah pos ke blm?? hope u dpt reply pm saya segera ye!!
Back to top Go down
View user profile
bencinta



Posts : 5
Join date : 2009-03-07

PostSubject: Re: FAZIRA: CLEARANCE STOCK AWNING ....AS AT 16HB APRIL 2009   Fri Jul 17, 2009 4:37 pm

Evil or Very Mad


Last edited by bencinta on Fri Jul 24, 2009 12:29 pm; edited 1 time in total
Back to top Go down
View user profile
zue



Posts : 143
Join date : 2009-01-23

PostSubject: Re: FAZIRA: CLEARANCE STOCK AWNING ....AS AT 16HB APRIL 2009   Fri Jul 17, 2009 4:56 pm

norsh05 wrote:
fina, tlg pos tdg sy dah masuk 3 bulan ni...huhuuhhh...mana u pegi???? Crying or Very sad

kenapa x call je? Kan cepat skit reply...
Back to top Go down
View user profile
faziraniq
Peniaga


Posts : 152
Join date : 2008-12-22

PostSubject: Re: FAZIRA: CLEARANCE STOCK AWNING ....AS AT 16HB APRIL 2009   Fri Jul 17, 2009 5:54 pm

Sorry, terpanggil untuk menjawab...

Mintak maaf yang amat sangat pada kak Mala dan Za, sebab no handphone i yang 013 tu i simcard hilang masa i gi Bandung dan Jakarta.

I menghilang lama sebab banyak benda i kena settlekan...i pindah ofis banyak benda kena buat packing barang dan unpack balik, pastu bercuti panjang bercuti panjang.. dan i dah 3 bulan x masuk forum nie...Blog i pun dah lama i xjengok...xde masa

Za,

I dah pm minta address sebab address dulu i dah terdelete hari tu tapi xde reply...contact no u pulak i save dalam simcard 013 sim card dah hilang xberganti lagi sebab sibuk sangat.... i dah pm u lagi sekali yang terbaru...

Kak Mala,

Memang i janji nak pos kat u..tapi masa packing barang pindah office i dah terhilang semua address dan contact no u pun i xde...i cuba cari mail address u...tapi xjumpa...dan berharap u akan email kat i...tapi xde...so u boleh contact kat 019-6310163


last sorry semua....


Thanks to Kimi sebab inform i pasal citer nie kalau tak i pun x tau....
Back to top Go down
View user profile
bencinta



Posts : 5
Join date : 2009-03-07

PostSubject: Re: FAZIRA: CLEARANCE STOCK AWNING ....AS AT 16HB APRIL 2009   Fri Jul 17, 2009 8:24 pm

Twisted Evil


Last edited by bencinta on Fri Jul 24, 2009 12:31 pm; edited 1 time in total
Back to top Go down
View user profile
bencinta



Posts : 5
Join date : 2009-03-07

PostSubject: Re: FAZIRA: CLEARANCE STOCK AWNING ....AS AT 16HB APRIL 2009   Thu Jul 23, 2009 4:57 pm

afro


Last edited by norsh05 on Thu Jul 23, 2009 9:45 pm; edited 1 time in total
Back to top Go down
View user profile
wawo



Posts : 157
Join date : 2008-12-23

PostSubject: Re: FAZIRA: CLEARANCE STOCK AWNING ....AS AT 16HB APRIL 2009   Thu Jul 23, 2009 5:56 pm

Kut yer pun nak marah jgn la sampai maki memaki...buruk bebenor Laughing

Kita nie beragama Islam yg penuh dgn akhlak yg mulia dan org melayu yg penuh dgn adat sopan... Cool

Dah x seronok la klu duk bergaduh sampai dlm forum nie... Crying or Very sad
Back to top Go down
View user profile
AlongMann



Posts : 104
Join date : 2008-12-24
Age : 42
Location : seksyen 27 Shah alam

PostSubject: Re: FAZIRA: CLEARANCE STOCK AWNING ....AS AT 16HB APRIL 2009   Thu Jul 23, 2009 6:25 pm

Ni apa hal ni ... kot yer pon marah jangan la sampai cakap mcm ni .. kalau takat baper sen ... dari u haramkan baik halalkan ajer dr maki org .. kan ker dia dah explain ... relax la kak ... takkan sebab takde tudung tu baju akan tak leh pakai pon .. kite wat forum ni dulu untuk sharing sharing .. and supposed to be caring tooo ... kekadang kesian gak kat peniaga2 kat cni .. baru wat slack sket customer dah nak maki2 ... tak pk ker mana yg dorang kene tipu ngan customer ... lagi banyak tau .. kadang2 dah jahit penat2 customer banyak songeh plak ... lain kali jahit sendiri la ..

Ha tak pasal2 aku yg dah lama senyap sunyi ni nak marah kat cni huhuhuu ... apa2 pon bersangka baikla .. jangan la mcm ni ...
Back to top Go down
View user profile
kee'ah
Peniaga


Posts : 1141
Join date : 2008-12-22

PostSubject: Re: FAZIRA: CLEARANCE STOCK AWNING ....AS AT 16HB APRIL 2009   Thu Jul 23, 2009 6:49 pm

Puan,

Sekali pun Fazira tidak membalas atau mengangkat handphone Puan, tidak semesti dia cuba mengelak diri atau hanya kerana tidak berapa seperti yg puan sebut hanya sen sen jer sehingga puan nak marah dia sampai menyumpah dia makan duit haram. Saya rasa mungkin dia sebok, sakit atau punya masalah besar yg dihadapi yang menyebabkan dia tidak dapat menghubungi Puan.

Tidak baik puan aibkan dia sampai macam ni sekali hanya kerana tak berapa RM yg puan beli tudung. Sebagai sahabat, saya sendiri yg tiada kena mengena pun rasa tersinggung atas tindakan puan ini.

Fazira,
Akak tak tahu masalah apa antara Fazira dan dia tp akak harap settlekan masalah ini secepat mungkin. Masalah kecil sebenarnya, tidak payah sampai semua forumist membaca apa berlaku disini seolah olah kita seperti budak2. Cuma nanti kesannya lebih besar kepada rakan rakan kita yg berniaga disini.
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: FAZIRA: CLEARANCE STOCK AWNING ....AS AT 16HB APRIL 2009   Today at 6:18 am

Back to top Go down
 
FAZIRA: CLEARANCE STOCK AWNING ....AS AT 16HB APRIL 2009
View previous topic View next topic Back to top 
Page 3 of 3Go to page : Previous  1, 2, 3
 Similar topics
-
» Bono interviews George Clooney for Time magazine, April 2009
» Dallas Event in April 2011
» New Member-----Returning ST-70 to stock specs.
» Blow 'em away on April Fools Day
» EddyJay Stock Pack #1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Tudung DIY CARI :: Thread :: Jom Beli belah....-
Jump to: