BERKONGSI & BERBINCANG SEGALANYA YANG ANDA INGIN TAHU MENGENAI TUDUNG
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in
Log in
Username:
Password:
Log in automatically: 
:: I forgot my password
Similar topics
  • » asfarina shah alam
  • » fara sek 7 shah alam
  • » Janda area Shah alam
  • » spa di hotel carlton holiday shah alam
  • » Zulin @ Setia Alam, Klang
  • NUFFNANG
    IKLAN
    Photobucket
    Share | 
     

     Menjual batu swarovski & batu korea dan juga perkhidmatan menampal batu di Shah Alam

    View previous topic View next topic Go down 
    Go to page : 1, 2  Next
    AuthorMessage
    mazzlah



    Posts: 20
    Join date: 2009-06-03
    Age: 33

    PostSubject: Menjual batu swarovski & batu korea dan juga perkhidmatan menampal batu di Shah Alam   Mon Nov 30, 2009 9:51 am

    Hai.. saya ada menjual batu swarovski dan batu korea yang boleh ditampal di tudung-tudung dan juga baju.. terdapat pelbagai pilihan dan corak boleh diperolehi. Disamping itu, saya juga menyediakan perkhidmatan menapal batu tersebut menggunakan press heat iron steam. Kepada sesaper yang berminat boleh lah singgah ke Flea MArket PLAZA ALAM SENTRAL SHAH ALAM setiap hari sabtu dan ahad di tingkat 4. Selain itu, saya juga menjual pelbagai tudung DIY yang berkualiti.. Sesiapa yang tinggal berdekatan dan sewaktu dengan Shah Alam boloehla singgah..

    Selain itu anda bolehlah melayari laman wab
    http://tudungnurqaseh.blogspot.com
    Back to top Go down
    View user profile
    mazzlah



    Posts: 20
    Join date: 2009-06-03
    Age: 33

    PostSubject: Re: Menjual batu swarovski & batu korea dan juga perkhidmatan menampal batu di Shah Alam   Tue Dec 01, 2009 9:53 am

    [img][/img]
    Back to top Go down
    View user profile
    mieera09



    Posts: 55
    Join date: 2009-10-08
    Age: 36
    Location: rawang

    PostSubject: Re: Menjual batu swarovski & batu korea dan juga perkhidmatan menampal batu di Shah Alam   Wed Dec 02, 2009 11:13 am

    maaf jika u bleh tampal gambar design2 bling2 yg u jual tu lagi baik kot2 ada yg nk beli online...
    Back to top Go down
    View user profile http://alisyaarifshoppingarea.blogspot.com
    mazzlah



    Posts: 20
    Join date: 2009-06-03
    Age: 33

    PostSubject: Re: Menjual batu swarovski & batu korea dan juga perkhidmatan menampal batu di Shah Alam   Wed Dec 02, 2009 3:45 pm

    Okey.. mlm ni saya try upload gambar2 tu.. Kalo ader yg berminat la. Leh terus hubungi saya..
    Back to top Go down
    View user profile
    mazzlah



    Posts: 20
    Join date: 2009-06-03
    Age: 33

    PostSubject: gambor tudung tampal batu swarovski   Wed Dec 02, 2009 4:42 pm







    Back to top Go down
    View user profile
    mieera09



    Posts: 55
    Join date: 2009-10-08
    Age: 36
    Location: rawang

    PostSubject: Re: Menjual batu swarovski & batu korea dan juga perkhidmatan menampal batu di Shah Alam   Fri Dec 04, 2009 2:06 pm

    harga beraper ni....
    Back to top Go down
    View user profile http://alisyaarifshoppingarea.blogspot.com
    penguin



    Posts: 714
    Join date: 2008-12-22
    Age: 37
    Location: DaMaNsArA

    PostSubject: Re: Menjual batu swarovski & batu korea dan juga perkhidmatan menampal batu di Shah Alam   Tue Dec 08, 2009 11:02 am

    sis,
    klau batu2 yg loose tu mcm mana price nye yek?
    thanks
    Back to top Go down
    View user profile
    mazzlah



    Posts: 20
    Join date: 2009-06-03
    Age: 33

    PostSubject: Re: Menjual batu swarovski & batu korea dan juga perkhidmatan menampal batu di Shah Alam   Tue Dec 08, 2009 11:58 am

    Salam.. kepada ahli forum DIY sila la dtg ke kiosk saya setiap sabtu dan ahad di plaza alam sental dan harga diskaun akan diberikan sekiranya anda membeli produk kami atau menampal batu korea dan swarovski di sini. Nyatakan kepada kami nick name anda di forum DIY dan harga spesel akan diberikan . Silalah singgah..
    Back to top Go down
    View user profile
    mazzlah



    Posts: 20
    Join date: 2009-06-03
    Age: 33

    PostSubject: Re: Menjual batu swarovski & batu korea dan juga perkhidmatan menampal batu di Shah Alam   Wed Dec 09, 2009 9:50 am

    to Penguin: Ehm batu tu kalo yg sebiji-sebiji batu swarovski. Ia punya harga ikut saiz dan kelar. Ader rm.20, 0.30,0.40 dan lain-lain.
    Back to top Go down
    View user profile
    zeda



    Posts: 43
    Join date: 2009-05-23
    Age: 44
    Location: Bukit Beruntung, Rawang

    PostSubject: Re: Menjual batu swarovski & batu korea dan juga perkhidmatan menampal batu di Shah Alam   Wed Dec 09, 2009 10:25 am

    berminat ngan batu swarovski ni, nak g shah alam jauh pulak....

    ada sapa2 tau, kalu kat KL kat mana boleh dapat..

    TQ
    Back to top Go down
    View user profile
    mazzlah



    Posts: 20
    Join date: 2009-06-03
    Age: 33

    PostSubject: to ZEDA   Wed Dec 09, 2009 12:30 pm

    Zeda kalo nk kita poskan pon boley..
    Back to top Go down
    View user profile
    zeda



    Posts: 43
    Join date: 2009-05-23
    Age: 44
    Location: Bukit Beruntung, Rawang

    PostSubject: Re: Menjual batu swarovski & batu korea dan juga perkhidmatan menampal batu di Shah Alam   Wed Dec 09, 2009 6:25 pm

    salam mazz
    berminat juga nak beli, tapi camna nak tengok sample n kaler, tengok kat blog tu tak berapa jelas...
    Back to top Go down
    View user profile
    mazzlah



    Posts: 20
    Join date: 2009-06-03
    Age: 33

    PostSubject: Re: Menjual batu swarovski & batu korea dan juga perkhidmatan menampal batu di Shah Alam   Wed Dec 09, 2009 9:20 pm

    zeda.. nanti maz try snap picture yg lebih jelas..
    Back to top Go down
    View user profile
    Tinie Alias



    Posts: 118
    Join date: 2009-03-05
    Age: 36
    Location: Shah Alam

    PostSubject: Re: Menjual batu swarovski & batu korea dan juga perkhidmatan menampal batu di Shah Alam   Wed Jan 13, 2010 1:53 pm

    nanti kiter nak gi lagi kat booth awak (tp x tau biler...huhuhuhuhhu)......nak beli lagi 2 pcs or more....hehehehehe
    Back to top Go down
    View user profile
    mazzlah



    Posts: 20
    Join date: 2009-06-03
    Age: 33

    PostSubject: Re: Menjual batu swarovski & batu korea dan juga perkhidmatan menampal batu di Shah Alam   Wed Jan 13, 2010 9:13 pm

    hehe.. dtgla lg.. boley jer..
    Untuk pengetahuan tini maz dh tukat tempat sket.
    Still kat level 4 plaza alam sentral..
    tapi ukan depan bowling skrg dh dekat sebelah escalator turun..
    Back to top Go down
    View user profile
     

    Menjual batu swarovski & batu korea dan juga perkhidmatan menampal batu di Shah Alam

    View previous topic View next topic Back to top 
    Page 1 of 2Go to page : 1, 2  Next

     Similar topics

    -
    » area batu pahat?muar?segamat?penang?
    » asfarina shah alam
    » liyana shah alam
    » awek shah alam baru zulaikha
    » FL yg telah disahkan oleh aku .. nak exchange area shah alam sahaja

    Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
    Tudung DIY CARI ::  :: -