BERKONGSI & BERBINCANG SEGALANYA YANG ANDA INGIN TAHU MENGENAI TUDUNG
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in
Log in
Username:
Password:
Log in automatically: 
:: I forgot my password
Similar topics
NUFFNANG
IKLAN
Photobucket

Share | 
 

 Kongsi2 : Kedai Jual Kain Tudung & Awning Online

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3, 4  Next
AuthorMessage
hatemetoday



Posts : 3
Join date : 2008-12-22

PostSubject: Re: Kongsi2 : Kedai Jual Kain Tudung & Awning Online   Mon Dec 22, 2008 3:28 pm

kak mencih dah join sini...kita ni tak ada ape nak tunjuk...nak jahet tudung sendirik ..tangan keras...so kita kat sini menumpang kasih kawan2 yg pandai jayet...ada yg cantik kita cop lah yek..okeh izinkan kita menjamu mata... Laughing Laughing
Back to top Go down
View user profile
hooney
Peniaga


Posts : 317
Join date : 2008-12-22

PostSubject: Re: Kongsi2 : Kedai Jual Kain Tudung & Awning Online   Mon Dec 22, 2008 3:30 pm

tgkla kat page 2 or 3, I ada a few lagi untuk di let go... Very Happy
Back to top Go down
View user profile http://hooneydiy.blogspot.com/
3pelf



Posts : 257
Join date : 2008-12-22

PostSubject: Re: Kongsi2 : Kedai Jual Kain Tudung & Awning Online   Mon Dec 22, 2008 4:18 pm

takdok ka juai kain jersey kale rhitam....nak beli
Back to top Go down
View user profile
KarmilaBalqis



Posts : 1
Join date : 2008-12-22

PostSubject: Re: Kongsi2 : Kedai Jual Kain Tudung & Awning Online   Mon Dec 22, 2008 4:41 pm

Alhamdulillah.....terjumpa forum ni. Nak menjahit, tgn takde seni langsung. Ada tak sesapa yg jual tudung ni yg size dia exactly tudung ariani size M tu. Berminat le nak beli....

eh....boleh beli openly kan kat sini? If x boleh...maaf...
Back to top Go down
View user profile
hooney
Peniaga


Posts : 317
Join date : 2008-12-22

PostSubject: Re: Kongsi2 : Kedai Jual Kain Tudung & Awning Online   Mon Dec 22, 2008 4:43 pm

KarmilaBalqis wrote:
Alhamdulillah.....terjumpa forum ni. Nak menjahit, tgn takde seni langsung. Ada tak sesapa yg jual tudung ni yg size dia exactly tudung ariani size M tu. Berminat le nak beli....

eh....boleh beli openly kan kat sini? If x boleh...maaf...

tak penah beli ariani, sy pun ada jual ...
Back to top Go down
View user profile http://hooneydiy.blogspot.com/
faziraniq
Peniaga


Posts : 152
Join date : 2008-12-22

PostSubject: Re: Kongsi2 : Kedai Jual Kain Tudung & Awning Online   Mon Dec 22, 2008 4:44 pm

gi la tengok kat http://onestopcentre2u.blogspot.com

masih ada lagi yang boleh di rembat...



KarmilaBalqis wrote:
Alhamdulillah.....terjumpa forum ni. Nak menjahit, tgn takde seni langsung. Ada tak sesapa yg jual tudung ni yg size dia exactly tudung ariani size M tu. Berminat le nak beli....

eh....boleh beli openly kan kat sini? If x boleh...maaf...
Back to top Go down
View user profile
Ummi



Posts : 1
Join date : 2008-12-22

PostSubject: Re: Kongsi2 : Kedai Jual Kain Tudung & Awning Online   Mon Dec 22, 2008 7:43 pm

Ada tak sesiapa kat sini yang jahit dan jual tudung berbelah depan dan labuh sampai perut? Berapa harganya ye?

Terima kasih.
Back to top Go down
View user profile
min chontoi
Peniaga


Posts : 617
Join date : 2008-12-21
Age : 36
Location : BBB

PostSubject: Re: Kongsi2 : Kedai Jual Kain Tudung & Awning Online   Mon Dec 22, 2008 9:52 pm

Setahu min, cupcake je yg ada buat tudung mcm ni...xtau la kot2 ada kawan2 lain yang ada buat gak...try kt blog cupcake ni yek..

http://mektwain.blogspot.com/

cup dengan gigihnya tengah menyiapkan oder pelanggan2nyer yg bertimbun tuh...tp maybe xlama lg dia akan bukak oder baru.. Very Happy
Back to top Go down
View user profile
hooney
Peniaga


Posts : 317
Join date : 2008-12-22

PostSubject: Re: Kongsi2 : Kedai Jual Kain Tudung & Awning Online   Tue Dec 23, 2008 8:23 am

sesiapa nk tempah jahitan tdg pun bole, order kain kat yela

http://jvcynosure.blogspot.com/
Back to top Go down
View user profile http://hooneydiy.blogspot.com/
comel



Posts : 34
Join date : 2008-12-22

PostSubject: Re: Kongsi2 : Kedai Jual Kain Tudung & Awning Online   Tue Dec 23, 2008 2:38 pm

ni tudung yg dibeli ngn blossom..

http://img360.imageshack.us/my.php?image=dsc00352yr6.jpg
Back to top Go down
View user profile
comel



Posts : 34
Join date : 2008-12-22

PostSubject: Re: Kongsi2 : Kedai Jual Kain Tudung & Awning Online   Tue Dec 23, 2008 2:40 pm

alamak... gmbo x kuar a... sorry...
Back to top Go down
View user profile
comel



Posts : 34
Join date : 2008-12-22

PostSubject: Re: Kongsi2 : Kedai Jual Kain Tudung & Awning Online   Tue Dec 23, 2008 2:40 pm

http://img360.imageshack.us/img360/2679/dsc00352yr6.jpg

try lg skali..
Back to top Go down
View user profile
k yana
Peniaga


Posts : 771
Join date : 2008-12-22
Location : kangar.bdr mahkota cheras.subang

PostSubject: Re: Kongsi2 : Kedai Jual Kain Tudung & Awning Online   Tue Dec 23, 2008 3:43 pm

comel wrote:
alamak... gmbo x kuar a... sorry...
comel, guna link yg ke2 tu,bila dah host gambar
Back to top Go down
View user profile http://tulipbiru137.fotopages.com/
adieza



Posts : 1
Join date : 2008-12-21

PostSubject: Re: Kongsi2 : Kedai Jual Kain Tudung & Awning Online   Tue Dec 23, 2008 4:07 pm

comel wrote:
http://img360.imageshack.us/img360/2679/dsc00352yr6.jpg

try lg skali..

meh kita tolong try kan Smile

Back to top Go down
View user profile
comel



Posts : 34
Join date : 2008-12-22

PostSubject: Re: Kongsi2 : Kedai Jual Kain Tudung & Awning Online   Tue Dec 23, 2008 4:29 pm

thanz 4 ur help adieza...
Back to top Go down
View user profile
comel



Posts : 34
Join date : 2008-12-22

PostSubject: Re: Kongsi2 : Kedai Jual Kain Tudung & Awning Online   Tue Dec 23, 2008 4:44 pm

[img=http://img360.imageshack.us/img360/8871/dsc00270ov0.jpg]
ni lak tudung yg murah ... kain panas ckit ar..
Back to top Go down
View user profile
Zareen
Peniaga


Posts : 487
Join date : 2008-12-22
Age : 37
Location : Puchong,Selangor

PostSubject: Re: Kongsi2 : Kedai Jual Kain Tudung & Awning Online   Tue Dec 23, 2008 5:44 pm

KarmilaBalqis wrote:
Alhamdulillah.....terjumpa forum ni. Nak menjahit, tgn takde seni langsung. Ada tak sesapa yg jual tudung ni yg size dia exactly tudung ariani size M tu. Berminat le nak beli....

eh....boleh beli openly kan kat sini? If x boleh...maaf...

bleh karmila....kalu nak tgk g la kat blog saya.....
Back to top Go down
View user profile http://www.mytudungcollection.blogspot.com
anishilmi



Posts : 66
Join date : 2008-12-22

PostSubject: Re: Kongsi2 : Kedai Jual Kain Tudung & Awning Online   Wed Dec 24, 2008 11:15 am

anis pun ada jual jgk tudung ni..
tapi mostly guna kain kamdar jer.. jual rm30 jer untuk kawasan putrajaya nih Very Happy
kalau sesapa nak tgk stok sms yer 012-6811787.. Laughing
bleh ker advertise kat sini nih Embarassed
Back to top Go down
View user profile
kimimclaren
Peniaga


Posts : 44
Join date : 2008-12-22
Location : Di sini ku berada

PostSubject: Re: Kongsi2 : Kedai Jual Kain Tudung & Awning Online   Wed Dec 24, 2008 11:39 am

ni tudung kimi pakai semalam. semalam cuti gi renew insurance, road tax & collect geran keta kat ss14 PJ. orang2 kat sana pandang2 je tudung ku ini. uhuuu... Laughing jahit kul 2 pagi hari isnin tu sebab nak pakai jugak2 semalam. keh keh keh...

erkkk tapi cam ne ek nak upload gambar. sebelum ni senang je. apsal arini macam susah sikit? anybody can help me? plss...
Back to top Go down
View user profile http://kimimclaren78.blogspot.com
rosetreat



Posts : 258
Join date : 2008-12-23

PostSubject: Re: Kongsi2 : Kedai Jual Kain Tudung & Awning Online   Wed Dec 24, 2008 11:53 am

yg mana yek? PM ajela

Hooney, I pun suka kaler pink tu cantik la..Smile
Back to top Go down
View user profile
kiiro2



Posts : 5
Join date : 2008-12-24

PostSubject: Re: Kongsi2 : Kedai Jual Kain Tudung & Awning Online   Wed Dec 24, 2008 12:10 pm

salam perkenalan...org baru nak melapor diri...
Back to top Go down
View user profile
comel



Posts : 34
Join date : 2008-12-22

PostSubject: Re: Kongsi2 : Kedai Jual Kain Tudung & Awning Online   Wed Dec 24, 2008 12:16 pm

anis, nk tgk stok... kain kamdar pn ok gak..
Back to top Go down
View user profile
comel



Posts : 34
Join date : 2008-12-22

PostSubject: Re: Kongsi2 : Kedai Jual Kain Tudung & Awning Online   Wed Dec 24, 2008 12:18 pm

hi kiiro2... welcome 2 d club sunny
Back to top Go down
View user profile
anishilmi



Posts : 66
Join date : 2008-12-22

PostSubject: Re: Kongsi2 : Kedai Jual Kain Tudung & Awning Online   Wed Dec 24, 2008 2:35 pm

nant weekend ni la baru post kat sini..
sekarang ni byk kerja kat office..tension!!
Back to top Go down
View user profile
da_rushd



Posts : 5
Join date : 2008-12-24
Location : Shah Alam

PostSubject: Re: Kongsi2 : Kedai Jual Kain Tudung & Awning Online   Wed Dec 24, 2008 2:47 pm

Assalammualaikum semua Very Happy
saya baru join seronok tgk n bca kat cni.. saya ni antara peminat tdung jenis mcm ni gak..
sblm ni lama dh teringin nak pakai tdung mcm u all crita ni tp pk munawarah je yg de pastu harga dia sgt la mahal huhuhu tp cantik..

pastu g ariani pon leh tahan harga dia.. tp bli la 1 saje cuba.. pastu terbaru ni kwn saya jual tdung jenis ni.. abis byk gak sya borong ekekeke.. ni dia nye blog kalo sesape nak cuci mata
easywear.blogspot.com

kalo de sesape yg menjual tudung promote la kat sya yg ske mengumpul tdung ni ye hehehe..

salam perkenalan cheers
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: Kongsi2 : Kedai Jual Kain Tudung & Awning Online   Today at 2:22 am

Back to top Go down
 
Kongsi2 : Kedai Jual Kain Tudung & Awning Online
View previous topic View next topic Back to top 
Page 3 of 4Go to page : Previous  1, 2, 3, 4  Next
 Similar topics
-
» [Ref] Wargames Painting and Modelling: Online Hobby Magazine
» Free Online Quilting Magazine
» Big Harbor Freight ONLINE coupon?
» Free Test equipment manuals online
» New online literary magazine

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Tudung DIY CARI :: Thread :: Jom Beli belah....-
Jump to: