BERKONGSI & BERBINCANG SEGALANYA YANG ANDA INGIN TAHU MENGENAI TUDUNG
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in
Log in
Username:
Password:
Log in automatically: 
:: I forgot my password
NUFFNANG
IKLAN
Photobucket

Share | 
 

 Kongsi2:Masalah awning ku

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 12 ... 18  Next
AuthorMessage
yus



Posts : 143
Join date : 2008-12-22
Age : 34
Location : Seksyen 7, Bandar Baru Bangi

PostSubject: Re: Kongsi2:Masalah awning ku   Sun Feb 08, 2009 6:43 am

Quote :
eilia wrote :
last2, saya tetas 1 tudung munawwarah sbb awning yg dia guna bkn kain gam. rupa2nya SM guna kain yg buat alas kat pinggang baju kurung, bkn kain gam pun. tp kain alas pinggang tu xde gam jd saya guna fabric adhesive. mmg jadilah. awning mmg x melendik ke, melendut ker. bila gosok pun xde masalah. time basuh pun sama.

blh cari kain las pinggang yg lebarnya 2 inci. pjg pakai meter. kiranya, ikut suka brape meter nak beli.

Kain alas pinggang??? macamnakah rupa nya..rasa mmg nak tukar awning lepas ni..
tunggu kertas gam yg lama abis...

Oooh..tensen betul leee...dok jahit makcik sebelah punya tudung...asik kena tetas je...aduuuui..
selalu tak payah..sekejap je dah boleh siap..
Tudung bulat makcik sebelah yg berkain satin. Dahle dgn garidsan kat awning yg susah nak nampak...
Crying or Very sad
Back to top Go down
View user profile http://yusrinahata.com
hannan6d



Posts : 401
Join date : 2008-12-22

PostSubject: Re: Kongsi2:Masalah awning ku   Sun Feb 08, 2009 9:47 am

yus wrote:
Quote :
eilia wrote :
last2, saya tetas 1 tudung munawwarah sbb awning yg dia guna bkn kain gam. rupa2nya SM guna kain yg buat alas kat pinggang baju kurung, bkn kain gam pun. tp kain alas pinggang tu xde gam jd saya guna fabric adhesive. mmg jadilah. awning mmg x melendik ke, melendut ker. bila gosok pun xde masalah. time basuh pun sama.

blh cari kain las pinggang yg lebarnya 2 inci. pjg pakai meter. kiranya, ikut suka brape meter nak beli.
Kain alas pinggang??? macamnakah rupa nya..rasa mmg nak tukar awning lepas ni..
tunggu kertas gam yg lama abis...

Oooh..tensen betul leee...dok jahit makcik sebelah punya tudung...asik kena tetas je...aduuuui..
selalu tak payah..sekejap je dah boleh siap..http://www.youtube.com/watch?v=QJf9ZBpBe1U
Tudung bulat makcik sebelah yg berkain satin. Dahle dgn garidsan kat awning yg susah nak nampak...
Crying or Very sad

kalau orang biasa jahit baju dia tahulah..rupanya macam kain gam tu jugak..tapi cam eillia kata tulah lebar 1-2 inci..panjang ikut meter..selalu orasng sebut kain tape pinggang.

kita punya awning semalam pun menggeledeng jugak..dak agak dah ini mesti kain gam tu..lepas ni nak tukar ke kain keras yang tidak bergam pulak..
Back to top Go down
View user profile
adeeda
Peniaga


Posts : 696
Join date : 2008-12-21
Age : 39
Location : PJ/KL Sentral

PostSubject: Re: Kongsi2:Masalah awning ku   Sun Feb 08, 2009 9:58 am

Lain ye?... deeda pun pernah tetas awning munawwara n hajaba….nampak macam sama aje dengan kain/kertas gam yg deeda guna selama ni.. yg munawwarah pakai yg ada gam, yg hajaba pulak full awning takde gam… itu yg deeda pernah tetas la… mungkin ada jenis2 awning yg munawwarah xpakai yg ada gam.. tak tau la
Lagi satu kena tahu kain/kertas ada banyak jenis/ketebalan…. yg gulung2 tu pun sama.. tapi mahal lagi la yg gulung tu.
Quote :
eilia wrote : last2, saya tetas 1 tudung munawwarah sbb awning yg dia guna bkn kain gam. rupa2nya SM guna kain yg buat alas kat pinggang baju kurung, bkn kain gam pun. tp kain alas pinggang tu xde gam jd saya guna fabric adhesive. mmg jadilah. awning mmg x melendik ke, melendut ker. bila gosok pun xde masalah. time basuh pun sama.
Back to top Go down
View user profile http://www.tudung-making-all-in-one.blogspot.com/
meabadi
Admin


Posts : 544
Join date : 2008-12-21
Age : 35
Location : Shah Alam Selangor

PostSubject: Re: Kongsi2:Masalah awning ku   Sun Feb 08, 2009 10:16 am

awning oh awning...dah jahit mengeliding pulak...kalau basuh badan aje x basuh awning mcm x best pulak.....

kalau buat full awning lagi risiko tinggi......awning kenak keronyok......kalau yg xde gam mmg lawo je erk kalau lepas basuh?
Back to top Go down
View user profile http://meabadi.blogspot.com/
yus



Posts : 143
Join date : 2008-12-22
Age : 34
Location : Seksyen 7, Bandar Baru Bangi

PostSubject: Re: Kongsi2:Masalah awning ku   Mon Feb 09, 2009 12:18 am

Sesapa yg rajin, tlg la wat eksperimen..
Tgk awning mana yg tak rosak kalu kita basuh..
Aduss... saya bukan tak rajin, tak dan je nak tlg buatkan.. Smile
lol!
Back to top Go down
View user profile http://yusrinahata.com
ajergiler
Peniaga


Posts : 117
Join date : 2008-12-21

PostSubject: Re: Kongsi2:Masalah awning ku   Mon Feb 09, 2009 12:40 am

so far xde lg mslh awning menggeleding...cuma ari tu makcik kt pakai tudung kt..pastu dia basuh then sidai kat hanger bulat sepit kat awning..aduhai terus jd x cantik.bengangnyaa.... Evil or Very Mad
dah laa tu tudung feveret..bila iron pun x nak back to normal...huhu..
pastu skrg ni mmg x suka jht awning brocade..menggelembung semcm...
Back to top Go down
View user profile
eillia



Posts : 3
Join date : 2009-01-30
Location : Kemaman, Terengganu

PostSubject: Re: Kongsi2:Masalah awning ku   Mon Feb 09, 2009 6:45 pm

saya tak pernah beli kain gam yg gulung2. kat Kemaman dgn Kuantan ada yg biasa je. tp lepas tgk awning munawwarah mmg bkn kain gam. bwk kain tu pegi kedai alatan jahitan, survey, kain tape pinggang tu rupanya. mmg sebijik la rupanya. nak upload gamba tak reti lg nak tunjuk rupa awning dlm munawwarah tu. fabric adhesive tu saya beli kat pusat jahitan epal sbb beli mesin jahit Harmony 2049 kat pusat tu jugak.

masa saya tanggalkan awning munawwarah, gam kat awning jadi bertepek2 atas kain lycra tu dlm shape bulat2. kalau kain gam mmg xde plak jd mcm tu. bila saya experiment dgn tape pinggang+fabric adhesive, bila cuba bukak awning dari lycra mmg lebih kurang sama dgn awning munawwarah.

kawan2 cubalah try dulu kat kain lebih buat tudung. awning mmg terletak, keras pun just nice, bila gosok pd suhu medium mmg xde mengelending, bila basuh pun ok. berbeza lah dgn pengalaman pakai kain gam
Back to top Go down
View user profile
kaknab



Posts : 35
Join date : 2009-01-01
Age : 60
Location : bm, penang

PostSubject: Re: Kongsi2:Masalah awning ku   Wed Feb 11, 2009 1:25 pm

eillia wrote:
saya tak pernah beli kain gam yg gulung2. kat Kemaman dgn Kuantan ada yg biasa je. tp lepas tgk awning munawwarah mmg bkn kain gam. bwk kain tu pegi kedai alatan jahitan, survey, kain tape pinggang tu rupanya. mmg sebijik la rupanya. nak upload gamba tak reti lg nak tunjuk rupa awning dlm munawwarah tu. fabric adhesive tu saya beli kat pusat jahitan epal sbb beli mesin jahit Harmony 2049 kat pusat tu jugak.

masa saya tanggalkan awning munawwarah, gam kat awning jadi bertepek2 atas kain lycra tu dlm shape bulat2. kalau kain gam mmg xde plak jd mcm tu. bila saya experiment dgn tape pinggang+fabric adhesive, bila cuba bukak awning dari lycra mmg lebih kurang sama dgn awning munawwarah.

kawan2 cubalah try dulu kat kain lebih buat tudung. awning mmg terletak, keras pun just nice, bila gosok pd suhu medium mmg xde mengelending, bila basuh pun ok. berbeza lah dgn pengalaman pakai kain gam
kaknab memang ada kain pinggang yang gulung ni, tapi 1 inci dengan 1 1/2 inci je sebab buat pinggang kain dengan buat seluar, yang 2 inci xpernah belilah pula. nanti kaknab nak pi beli yang 2 inci punya, pastu kaknab nak buat experiment dengan bakrum juga, sebab bakrum pun memang cantik keras dan tahan kalau basuh. tapi pi xde gam kena jelujur dululah. nanti kaknab try noooo
Back to top Go down
View user profile http://kaknab-jomjahit.blogspot.com/
ejalesungpp



Posts : 241
Join date : 2008-12-22
Age : 51
Location : Kajang, Bangi, Selangor

PostSubject: Re: Kongsi2:Masalah awning ku   Wed Feb 11, 2009 1:42 pm

ctpizza....ohh gelembung yang atas kepala tu ya.....sebenarnya....masa nak jahit tepi...jahitlah setepi yang bleh dgn awing tu..biar basi dia skit aje...bila kita jahit tindih...dia dah takda dah basi...so bila pakai..jadi cantik..takde dah gelembung2 tu.....

tu pendapat eja lah...sebab eja kalau suruh jahit tepi..eja akan suruh setepi yang bleh...biar basi tinggal skit aje..untuk kita jahit tindih ......faham kan...eja tak reti nak terangkan camna..kalau tak faham lah Very Happy
Back to top Go down
View user profile
hannan6d



Posts : 401
Join date : 2008-12-22

PostSubject: Re: Kongsi2:Masalah awning ku   Wed Feb 11, 2009 2:39 pm

ejalesungpp wrote:
ctpizza....ohh gelembung yang atas kepala tu ya.....sebenarnya....masa nak jahit tepi...jahitlah setepi yang bleh dgn awing tu..biar basi dia skit aje...bila kita jahit tindih...dia dah takda dah basi...so bila pakai..jadi cantik..takde dah gelembung2 tu.....

tu pendapat eja lah...sebab eja kalau suruh jahit tepi..eja akan suruh setepi yang bleh...biar basi tinggal skit aje..untuk kita jahit tindih ......faham kan...eja tak reti nak terangkan camna..kalau tak faham lah Very Happy

he..he....akak oleh kerana jahit tepi sendiri..takut pulak nak jahit yang kat cantuman awning + body tu..so situ akak jahit zig zag je..he..he..takut termakan jahit banyak..pada berlubang atau apa2 ter yang tak sengaja...lebih baik tak jahit tepi.. lol! lol!
Back to top Go down
View user profile
hannan6d



Posts : 401
Join date : 2008-12-22

PostSubject: Re: Kongsi2:Masalah awning ku   Wed Feb 11, 2009 2:45 pm

kaknab wrote:
eillia wrote:
saya tak pernah beli kain gam yg gulung2. kat Kemaman dgn Kuantan ada yg biasa je. tp lepas tgk awning munawwarah mmg bkn kain gam. bwk kain tu pegi kedai alatan jahitan, survey, kain tape pinggang tu rupanya. mmg sebijik la rupanya. nak upload gamba tak reti lg nak tunjuk rupa awning dlm munawwarah tu. fabric adhesive tu saya beli kat pusat jahitan epal sbb beli mesin jahit Harmony 2049 kat pusat tu jugak.

masa saya tanggalkan awning munawwarah, gam kat awning jadi bertepek2 atas kain lycra tu dlm shape bulat2. kalau kain gam mmg xde plak jd mcm tu. bila saya experiment dgn tape pinggang+fabric adhesive, bila cuba bukak awning dari lycra mmg lebih kurang sama dgn awning munawwarah.

kawan2 cubalah try dulu kat kain lebih buat tudung. awning mmg terletak, keras pun just nice, bila gosok pd suhu medium mmg xde mengelending, bila basuh pun ok. berbeza lah dgn pengalaman pakai kain gam
kaknab memang ada kain pinggang yang gulung ni, tapi 1 inci dengan 1 1/2 inci je sebab buat pinggang kain dengan buat seluar, yang 2 inci xpernah belilah pula. nanti kaknab nak pi beli yang 2 inci punya, pastu kaknab nak buat experiment dengan bakrum juga, sebab bakrum pun memang cantik keras dan tahan kalau basuh. tapi pi xde gam kena jelujur dululah. nanti kaknab try noooo

bakrum ni apa ye..hannan penah jumpa tape pinggang yang lebar 3 inci dan tak ada gam..tapi nipis ahh....
Back to top Go down
View user profile
jalinankasih



Posts : 238
Join date : 2009-01-21

PostSubject: Re: Kongsi2:Masalah awning ku   Wed Feb 11, 2009 3:12 pm

hannan6d wrote:
kaknab wrote:
eillia wrote:
saya tak pernah beli kain gam yg gulung2. kat Kemaman dgn Kuantan ada yg biasa je. tp lepas tgk awning munawwarah mmg bkn kain gam. bwk kain tu pegi kedai alatan jahitan, survey, kain tape pinggang tu rupanya. mmg sebijik la rupanya. nak upload gamba tak reti lg nak tunjuk rupa awning dlm munawwarah tu. fabric adhesive tu saya beli kat pusat jahitan epal sbb beli mesin jahit Harmony 2049 kat pusat tu jugak.

masa saya tanggalkan awning munawwarah, gam kat awning jadi bertepek2 atas kain lycra tu dlm shape bulat2. kalau kain gam mmg xde plak jd mcm tu. bila saya experiment dgn tape pinggang+fabric adhesive, bila cuba bukak awning dari lycra mmg lebih kurang sama dgn awning munawwarah.

kawan2 cubalah try dulu kat kain lebih buat tudung. awning mmg terletak, keras pun just nice, bila gosok pd suhu medium mmg xde mengelending, bila basuh pun ok. berbeza lah dgn pengalaman pakai kain gam
kaknab memang ada kain pinggang yang gulung ni, tapi 1 inci dengan 1 1/2 inci je sebab buat pinggang kain dengan buat seluar, yang 2 inci xpernah belilah pula. nanti kaknab nak pi beli yang 2 inci punya, pastu kaknab nak buat experiment dengan bakrum juga, sebab bakrum pun memang cantik keras dan tahan kalau basuh. tapi pi xde gam kena jelujur dululah. nanti kaknab try noooo

bakrum ni apa ye..hannan penah jumpa tape pinggang yang lebar 3 inci dan tak ada gam..tapi nipis ahh....

tape pinggang tu sebenarnya bakrum hehehe
Back to top Go down
View user profile http://www.jalinankasih.com
ctpizza



Posts : 274
Join date : 2009-01-21

PostSubject: Re: Kongsi2:Masalah awning ku   Wed Feb 11, 2009 4:24 pm

ejalesungpp wrote:
ctpizza....ohh gelembung yang atas kepala tu ya.....sebenarnya....masa nak jahit tepi...jahitlah setepi yang bleh dgn awing tu..biar basi dia skit aje...bila kita jahit tindih...dia dah takda dah basi...so bila pakai..jadi cantik..takde dah gelembung2 tu.....

tu pendapat eja lah...sebab eja kalau suruh jahit tepi..eja akan suruh setepi yang bleh...biar basi tinggal skit aje..untuk kita jahit tindih ......faham kan...eja tak reti nak terangkan camna..kalau tak faham lah Very Happy

ooo...gitu ek...bukan sbb mahal atau murah awning tu?...awning broked je problemnih...yg TS ok je
means, ms nak jait tepi suruh apek tu buat sampai ke takde basi la ye...takut apek tu tanak plak, apek kt kedai jait tepi tu byk songel sket
Back to top Go down
View user profile http://meandmyworld-ct.blogspot.com/
kaknab



Posts : 35
Join date : 2009-01-01
Age : 60
Location : bm, penang

PostSubject: Re: Kongsi2:Masalah awning ku   Thu Feb 12, 2009 12:43 am

jalinankasih wrote:
hannan6d wrote:
kaknab wrote:
eillia wrote:
saya tak pernah beli kain gam yg gulung2. kat Kemaman dgn Kuantan ada yg biasa je. tp lepas tgk awning munawwarah mmg bkn kain gam. bwk kain tu pegi kedai alatan jahitan, survey, kain tape pinggang tu rupanya. mmg sebijik la rupanya. nak upload gamba tak reti lg nak tunjuk rupa awning dlm munawwarah tu. fabric adhesive tu saya beli kat pusat jahitan epal sbb beli mesin jahit Harmony 2049 kat pusat tu jugak.

masa saya tanggalkan awning munawwarah, gam kat awning jadi bertepek2 atas kain lycra tu dlm shape bulat2. kalau kain gam mmg xde plak jd mcm tu. bila saya experiment dgn tape pinggang+fabric adhesive, bila cuba bukak awning dari lycra mmg lebih kurang sama dgn awning munawwarah.

kawan2 cubalah try dulu kat kain lebih buat tudung. awning mmg terletak, keras pun just nice, bila gosok pd suhu medium mmg xde mengelending, bila basuh pun ok. berbeza lah dgn pengalaman pakai kain gam
kaknab memang ada kain pinggang yang gulung ni, tapi 1 inci dengan 1 1/2 inci je sebab buat pinggang kain dengan buat seluar, yang 2 inci xpernah belilah pula. nanti kaknab nak pi beli yang 2 inci punya, pastu kaknab nak buat experiment dengan bakrum juga, sebab bakrum pun memang cantik keras dan tahan kalau basuh. tapi pi xde gam kena jelujur dululah. nanti kaknab try noooo

yang

bakrum ni apa ye..hannan penah jumpa tape pinggang yang lebar 3 inci dan tak ada gam..tapi nipis ahh....

tape pinggang tu sebenarnya bakrum hehehe

bakrum tu memang keras yang lagi satu tu tape pinggang tu lembut sikit jenis kain ada gam dan xdak gam kaknab ada semua jenis bekrum pun ada tape yang gulung pun ada. kalau pi kedai minta yang bakrum dia bagi yang bakrum kalau minta yang jenis kain dia bagi yang kain. selalunya kaknab jahit pinggang lebih suka guna tape pingang yang dari bakrum. senang nak buat dan lebih cantik.
Back to top Go down
View user profile http://kaknab-jomjahit.blogspot.com/
ctpizza



Posts : 274
Join date : 2009-01-21

PostSubject: Re: Kongsi2:Masalah awning ku   Thu Feb 12, 2009 12:00 pm

kak nab...tape pinggang tu yg ada getah la kan
Back to top Go down
View user profile http://meandmyworld-ct.blogspot.com/
kaknab



Posts : 35
Join date : 2009-01-01
Age : 60
Location : bm, penang

PostSubject: Re: Kongsi2:Masalah awning ku   Thu Feb 12, 2009 12:56 pm

ctpizza wrote:
kak nab...tape pinggang tu yg ada getah la kan
tape pinggang bukan yang ada getah, dia macam kain keras kat kolar baju melayu juga tapi lembut sikit pastu dia mai satu gulung, memang banyak 5 - 6 tahun pun xhabis pakai.
ada yang 1 inci ada yang 1 /2 inci ada yang 2 inci. ada yang ada gam ada yang xade gam
kaknab nak paste kat sini pun phone xade camera, yang husband punya dia bawa pi kerja nanti petang kaknab snap kaknab paste tunjuk besar mana kain gulung tu.
Back to top Go down
View user profile http://kaknab-jomjahit.blogspot.com/
penguin



Posts : 714
Join date : 2008-12-22
Age : 39
Location : DaMaNsArA

PostSubject: Re: Kongsi2:Masalah awning ku   Thu Feb 12, 2009 1:54 pm

kaknab wrote:
ctpizza wrote:
kak nab...tape pinggang tu yg ada getah la kan
tape pinggang bukan yang ada getah, dia macam kain keras kat kolar baju melayu juga tapi lembut sikit pastu dia mai satu gulung, memang banyak 5 - 6 tahun pun xhabis pakai.
ada yang 1 inci ada yang 1 /2 inci ada yang 2 inci. ada yang ada gam ada yang xade gam
kaknab nak paste kat sini pun phone xade camera, yang husband punya dia bawa pi kerja nanti petang kaknab snap kaknab paste tunjuk besar mana kain gulung tu.

ada gambaq bru paham kot, sy pun blur ni Laughing
mmg kena bli segulung ke? tak bleh bli meter2 ke? mmmm byk nye.........
Back to top Go down
View user profile
meabadi
Admin


Posts : 544
Join date : 2008-12-21
Age : 35
Location : Shah Alam Selangor

PostSubject: Re: Kongsi2:Masalah awning ku   Thu Feb 12, 2009 3:36 pm

ii

ini la rasanya bekrum tu......

ade beberapa ketebalan.....dalam inchi.....kekerasan mcm sama...

harga dia sen sen je semeter......
Back to top Go down
View user profile http://meabadi.blogspot.com/
hannan6d



Posts : 401
Join date : 2008-12-22

PostSubject: Re: Kongsi2:Masalah awning ku   Thu Feb 12, 2009 3:52 pm

meabadi wrote:
ii

ini la rasanya bekrum tu......

ade beberapa ketebalan.....dalam inchi.....kekerasan mcm sama...

harga dia sen sen je semeter......

ME guna yang ni ke untuk awning..akak ada jumpa yang tek bergam baru2 ni..tak lembet sangatlah..lebar 3 inci..
Back to top Go down
View user profile
ejalesungpp



Posts : 241
Join date : 2008-12-22
Age : 51
Location : Kajang, Bangi, Selangor

PostSubject: Re: Kongsi2:Masalah awning ku   Thu Feb 12, 2009 3:56 pm

eja rasa....yang tak bergam lagi keras dari yg bergam....
Back to top Go down
View user profile
meabadi
Admin


Posts : 544
Join date : 2008-12-21
Age : 35
Location : Shah Alam Selangor

PostSubject: Re: Kongsi2:Masalah awning ku   Thu Feb 12, 2009 3:56 pm

x kak...

dulu pernah try....rasa mcm lembik la awning tu....ni nak try lagi....
Back to top Go down
View user profile http://meabadi.blogspot.com/
tong_gas2280
Peniaga


Posts : 117
Join date : 2008-12-22

PostSubject: Re: Kongsi2:Masalah awning ku   Thu Feb 12, 2009 4:00 pm

ni ker bakrum tu .... kalo yang ini tong mmg beli 1 bundle baru RM10.00 .. tapi stok ikut nasib .. kekadang kat karisma ade yang tebal mengikut citerrasa .. kekadang nipis jerr .. entah lah .. lepas ni bole beli fabric adhesive pulak .. tu pun kalo ader jual kat karisma ..
Back to top Go down
View user profile
hannan6d



Posts : 401
Join date : 2008-12-22

PostSubject: Re: Kongsi2:Masalah awning ku   Thu Feb 12, 2009 4:01 pm

ejalesungpp wrote:
eja rasa....yang tak bergam lagi keras dari yg bergam....

tapi kalau yang bergulung besar tu memang gitu..yang tak bergam lagi keras...

psstt..umur tu betul tu..ke silap taip..aweett muda u...
Back to top Go down
View user profile
ejalesungpp



Posts : 241
Join date : 2008-12-22
Age : 51
Location : Kajang, Bangi, Selangor

PostSubject: Re: Kongsi2:Masalah awning ku   Thu Feb 12, 2009 4:03 pm

hannan....hehe..tanya eja ke umur betul ke tak...hehehe...betul lah...memang letak umur betul...
Back to top Go down
View user profile
hannan6d



Posts : 401
Join date : 2008-12-22

PostSubject: Re: Kongsi2:Masalah awning ku   Thu Feb 12, 2009 4:04 pm

tong_gas2280 wrote:
ni ker bakrum tu .... kalo yang ini tong mmg beli 1 bundle baru RM10.00 .. tapi stok ikut nasib .. kekadang kat karisma ade yang tebal mengikut citerrasa .. kekadang nipis jerr .. entah lah .. lepas ni bole beli fabric adhesive pulak .. tu pun kalo ader jual kat karisma ..

cam na tu ekk.. scratch
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: Kongsi2:Masalah awning ku   Today at 10:36 am

Back to top Go down
 
Kongsi2:Masalah awning ku
View previous topic View next topic Back to top 
Page 6 of 18Go to page : Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 12 ... 18  Next

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Tudung DIY CARI :: Thread :: Segalanya mengenai tudung's-
Jump to: