BERKONGSI & BERBINCANG SEGALANYA YANG ANDA INGIN TAHU MENGENAI TUDUNG
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in
Log in
Username:
Password:
Log in automatically: 
:: I forgot my password
NUFFNANG
IKLAN
Photobucket
Share | 
 

 JOM BELAJAR JAHIT TUDUNG @ 5 DECEMBER 2009 (SABTU) ~ Peniaga2 sila ambil perhatian!

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : 1, 2  Next
AuthorMessage
evabobbie
Peniaga


Posts: 267
Join date: 2008-12-22
Age: 43
Location: seri kembangan/shah alam

PostSubject: JOM BELAJAR JAHIT TUDUNG @ 5 DECEMBER 2009 (SABTU) ~ Peniaga2 sila ambil perhatian!   Thu Nov 05, 2009 3:10 pm

JOM BELAJAR JAHIT TUDUNG @ 5 DECEMBER 2009 (SABTU)
9.00am hingga 2.00pm


Anda akan di ajar cara2 memotong kain, membentuk awning, mencantum awning dan body tudung, dan seterusnya hingga mendapat 2 helai tudung untuk di bawa pulang!

YURAN RM100 sahaja
tidak termasuk kain jersey dan kain untuk awning
(anda boleh memilih kain dan membelinya sendiri di kedai
@ semasa menghadiri kelas nanti)

Barang yang di sediakan:
Pola
Nota
Bakrum (kain gam)
Makanan/Minuman ringan
Tempat belajar yang selesa
(air conditioning/carpet/clean toilets)
Mesin jahit biasa (share)
Mesin jahit tepi (share)

Barang yang perlu di bawa:
Gunting kain
Peniti
Kapur penanda
Pita Pengukur


Alamat Penuh:

Impian Qaisara, No 7-1, Jln 9/9c, Seksyen 9,
Bandar Baru Bangi
(bangunan bersebelahan dengan Stesen Minyak Petronas Seksyen 9 dan sebaris Maybank, tingkat bawah ada kedai karpet)


Tarikh Tutup Penyertaan:
30 November 2009 @ setelah cukup 20 orang


Pembayaran:
Maybank 162852003726
CIMB 12530065962528

Untuk menempah tempat, call K. Ton dahulu sebelum buat pembayaran!

Selepas pembayaran, sila email nama, no telefon dan bukti pembayaran kepada:mizzblossom@gmail.com


PERHATIAN! Sila bawa mesin portable anda sendiri (sekiranya ada)..supaya tidak perlu 'beratur' untuk menjahit Smile

Kepada yang berminat sila SMS/CALL K TON segera!
012-3271935 @ 017-3290067

PESTA JUALAN Kain Jersey, Kain utk awning dan bahan-bahan lain untuk tudung...Jangan Lepaskan Peluang Ini!


Last edited by evabobbie on Thu Nov 05, 2009 3:21 pm; edited 1 time in total
Back to top Go down
View user profile http://allmustsell.blogspot.com
evabobbie
Peniaga


Posts: 267
Join date: 2008-12-22
Age: 43
Location: seri kembangan/shah alam

PostSubject: Re: JOM BELAJAR JAHIT TUDUNG @ 5 DECEMBER 2009 (SABTU) ~ Peniaga2 sila ambil perhatian!   Thu Nov 05, 2009 3:19 pm

Para Peniaga (my frens) sekelian.

Untuk kelas kali ni, akak x sediakan kain jersey n kain untuk awning...so ini peluang u all untuk datang dan jual kain jersey, kain awning dan material lain untuk tudung...so that pelajar/peserta boleh beli untuk belajar pada hari tersebut..datang le awal2

Datang ye..jgn tak datang..

Thanks
Back to top Go down
View user profile http://allmustsell.blogspot.com
zuwaidah



Posts: 238
Join date: 2009-01-05
Age: 50
Location: AU3 Keramat

PostSubject: Re: JOM BELAJAR JAHIT TUDUNG @ 5 DECEMBER 2009 (SABTU) ~ Peniaga2 sila ambil perhatian!   Mon Nov 09, 2009 12:58 pm

Kak ton

article kak ton ada dlm BH hari ni...saya copy paste buat simpanan saya
Back to top Go down
View user profile http://zusazali.blogspot.com
Zareen
Peniaga


Posts: 487
Join date: 2008-12-22
Age: 35
Location: Puchong,Selangor

PostSubject: Re: JOM BELAJAR JAHIT TUDUNG @ 5 DECEMBER 2009 (SABTU) ~ Peniaga2 sila ambil perhatian!   Mon Nov 09, 2009 5:16 pm

kak eva..insyaallah nak join arr...da lama tak jumpa kengkawann....
Back to top Go down
View user profile http://www.mytudungcollection.blogspot.com
evabobbie
Peniaga


Posts: 267
Join date: 2008-12-22
Age: 43
Location: seri kembangan/shah alam

PostSubject: Re: JOM BELAJAR JAHIT TUDUNG @ 5 DECEMBER 2009 (SABTU) ~ Peniaga2 sila ambil perhatian!   Wed Nov 11, 2009 10:11 am

zuwaidah wrote:
Kak ton

article kak ton ada dlm BH hari ni...saya copy paste buat simpanan saya


eh..yg dh lama dulu kot?
Back to top Go down
View user profile http://allmustsell.blogspot.com
evabobbie
Peniaga


Posts: 267
Join date: 2008-12-22
Age: 43
Location: seri kembangan/shah alam

PostSubject: Re: JOM BELAJAR JAHIT TUDUNG @ 5 DECEMBER 2009 (SABTU) ~ Peniaga2 sila ambil perhatian!   Wed Nov 11, 2009 10:12 am

Zareen wrote:
kak eva..insyaallah nak join arr...da lama tak jumpa kengkawann....

jom ek zareen....eh sihat ke mak buyong..hehe
akak ni ok laa..masuk 6 bulan ni sedap sket badan
Back to top Go down
View user profile http://allmustsell.blogspot.com
kee'ah
Peniaga


Posts: 1141
Join date: 2008-12-22

PostSubject: Re: JOM BELAJAR JAHIT TUDUNG @ 5 DECEMBER 2009 (SABTU) ~ Peniaga2 sila ambil perhatian!   Wed Nov 11, 2009 11:20 am

evabobbie wrote:
Zareen wrote:
kak eva..insyaallah nak join arr...da lama tak jumpa kengkawann....

jom ek zareen....eh sihat ke mak buyong..hehe
akak ni ok laa..masuk 6 bulan ni sedap sket badan

arrrr ...dendiam berisi ke eva...patut ler dendiam jer... Very Happy
Back to top Go down
View user profile
evabobbie
Peniaga


Posts: 267
Join date: 2008-12-22
Age: 43
Location: seri kembangan/shah alam

PostSubject: Re: JOM BELAJAR JAHIT TUDUNG @ 5 DECEMBER 2009 (SABTU) ~ Peniaga2 sila ambil perhatian!   Fri Nov 13, 2009 12:12 pm

kee'ah wrote:
evabobbie wrote:
Zareen wrote:
kak eva..insyaallah nak join arr...da lama tak jumpa kengkawann....

jom ek zareen....eh sihat ke mak buyong..hehe
akak ni ok laa..masuk 6 bulan ni sedap sket badan


arrrr ...dendiam berisi ke eva...patut ler dendiam jer... Very Happy

hikhik...tu laa kak kee..lamer sgt tak jumpa
karang x kenal pulak..alignment dah lari ni..hehe

jemput le datang ye..geder2..
Back to top Go down
View user profile http://allmustsell.blogspot.com
murnie73@yahoo.com



Posts: 6
Join date: 2009-11-15
Age: 35
Location: Kinrara, Puchong

PostSubject: Nak join bleh lagi ker?   Sun Nov 15, 2009 1:19 pm

Salam,
Masih ada kekosongan tempat lagi ker? Saya berminat lah..
Back to top Go down
View user profile
dila



Posts: 21
Join date: 2009-11-15
Location: KL (Setapak) & SHAH ALAM (Sn 30)

PostSubject: Re: JOM BELAJAR JAHIT TUDUNG @ 5 DECEMBER 2009 (SABTU) ~ Peniaga2 sila ambil perhatian!   Sun Nov 15, 2009 7:35 pm

evabobbie wrote:
JOM BELAJAR JAHIT TUDUNG @ 5 DECEMBER 2009 (SABTU)
9.00am hingga 2.00pm


Anda akan di ajar cara2 memotong kain, membentuk awning, mencantum awning dan body tudung, dan seterusnya hingga mendapat 2 helai tudung untuk di bawa pulang!

YURAN RM100 sahaja
tidak termasuk kain jersey dan kain untuk awning
(anda boleh memilih kain dan membelinya sendiri di kedai
@ semasa menghadiri kelas nanti)

Barang yang di sediakan:
Pola
Nota
Bakrum (kain gam)
Makanan/Minuman ringan
Tempat belajar yang selesa
(air conditioning/carpet/clean toilets)
Mesin jahit biasa (share)
Mesin jahit tepi (share)

Barang yang perlu di bawa:
Gunting kain
Peniti
Kapur penanda
Pita Pengukur


Alamat Penuh:

Impian Qaisara, No 7-1, Jln 9/9c, Seksyen 9,
Bandar Baru Bangi
(bangunan bersebelahan dengan Stesen Minyak Petronas Seksyen 9 dan sebaris Maybank, tingkat bawah ada kedai karpet)


Tarikh Tutup Penyertaan:
30 November 2009 @ setelah cukup 20 orang


Pembayaran:
Maybank 162852003726
CIMB 12530065962528

Untuk menempah tempat, call K. Ton dahulu sebelum buat pembayaran!

Selepas pembayaran, sila email nama, no telefon dan bukti pembayaran kepada:mizzblossom@gmail.com


PERHATIAN! Sila bawa mesin portable anda sendiri (sekiranya ada)..supaya tidak perlu 'beratur' untuk menjahit Smile

Kepada yang berminat sila SMS/CALL K TON segera!
012-3271935 @ 017-3290067

PESTA JUALAN Kain Jersey, Kain utk awning dan bahan-bahan lain untuk tudung...Jangan Lepaskan Peluang Ini!

salam kak ton,
masih ada kekosongan lagi ke? saya berminat nak join jugak...
akak punya mesin ada berapa untuk student guna?
sy xde mesin portable ni, tak syok gak kalu kena 'beratur' lama2 nanti...hehe Razz
Back to top Go down
View user profile
qistinaqaseh



Posts: 28
Join date: 2009-11-15
Age: 32
Location: Damansara

PostSubject: Re: JOM BELAJAR JAHIT TUDUNG @ 5 DECEMBER 2009 (SABTU) ~ Peniaga2 sila ambil perhatian!   Mon Nov 16, 2009 8:32 am

salam..
salam perkenalan...saya masih baru disini...dan saya masih baru dlm hal ehwal tudung2 ni...
saya teringin nak join la kelas akak ni...
cner erk?? flower
Back to top Go down
View user profile http://qistinaqaseh.blogspot.com
evabobbie
Peniaga


Posts: 267
Join date: 2008-12-22
Age: 43
Location: seri kembangan/shah alam

PostSubject: Re: JOM BELAJAR JAHIT TUDUNG @ 5 DECEMBER 2009 (SABTU) ~ Peniaga2 sila ambil perhatian!   Tue Nov 17, 2009 12:07 pm

Salam Murni, Dila & Qistina,

Kelas belum penuh lagi. Boleh join
Untuk join, just bayar yuran n bagitahu k ton
make sure before 30/11

Call @Sms kak ton ye..

thanks
Back to top Go down
View user profile http://allmustsell.blogspot.com
yus



Posts: 143
Join date: 2008-12-22
Age: 32
Location: Seksyen 7, Bandar Baru Bangi

PostSubject: Re: JOM BELAJAR JAHIT TUDUNG @ 5 DECEMBER 2009 (SABTU) ~ Peniaga2 sila ambil perhatian!   Tue Nov 17, 2009 9:04 pm

Salam..

waah..sioknye..
saya takde apa nak jual.
tapi mungkin ada nak beli.

Kak ton, agak2 kalau saya sewakan mesin jahit ku utk kegunaan mereka, ok ke tak?
apa pendapat?

dah lama rsnya kita tak berkumpul.pasti meriah gitew
Back to top Go down
View user profile http://yusrinahata.com
zara46



Posts: 119
Join date: 2009-04-24
Age: 41
Location: Sintok, Jitra, Kedah

PostSubject: Re: JOM BELAJAR JAHIT TUDUNG @ 5 DECEMBER 2009 (SABTU) ~ Peniaga2 sila ambil perhatian!   Mon Nov 23, 2009 2:10 pm

ada tempat lagi ka? nak join gak. sapa yang ada pola untuk tudung scallop dan yang lain-lai bawa lah sama....boleh saya beli masa kelas tu.
Back to top Go down
View user profile http://nisa-zara.blogspot.com
evabobbie
Peniaga


Posts: 267
Join date: 2008-12-22
Age: 43
Location: seri kembangan/shah alam

PostSubject: Re: JOM BELAJAR JAHIT TUDUNG @ 5 DECEMBER 2009 (SABTU) ~ Peniaga2 sila ambil perhatian!   Fri Dec 04, 2009 10:36 am

yus wrote:
Salam..

waah..sioknye..
saya takde apa nak jual.
tapi mungkin ada nak beli.

Kak ton, agak2 kalau saya sewakan mesin jahit ku utk kegunaan mereka, ok ke tak?
apa pendapat?

dah lama rsnya kita tak berkumpul.pasti meriah gitew

Salam Yus, maaf lama benor nk boleh reply..Smile
dtg la..bawa mesin pon boleh..akak yg sewa
Back to top Go down
View user profile http://allmustsell.blogspot.com
 

JOM BELAJAR JAHIT TUDUNG @ 5 DECEMBER 2009 (SABTU) ~ Peniaga2 sila ambil perhatian!

View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 2Go to page : 1, 2  Next

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Tudung DIY CARI ::  :: -