BERKONGSI & BERBINCANG SEGALANYA YANG ANDA INGIN TAHU MENGENAI TUDUNG
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in
Log in
Username:
Password:
Log in automatically: 
:: I forgot my password
Similar topics
NUFFNANG
IKLAN
Photobucket

Share | 
 

 Nurin : Awning for sale page 1

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 10, 11, 12  Next
AuthorMessage
nurin_qistina73
Peniaga


Posts : 257
Join date : 2008-12-22

PostSubject: Re: Nurin : Awning for sale page 1   Wed Jan 21, 2009 3:57 pm

fasmy98 wrote:
nurin_qistina73 wrote:

nak order yg white burberry nurin..
ade lagi ke?

rasa tinggal 1 or 2 pc lg....nanti saya check dulu.
Back to top Go down
View user profile
penguin



Posts : 714
Join date : 2008-12-22
Age : 39
Location : DaMaNsArA

PostSubject: Re: Nurin : Awning for sale page 1   Wed Jan 21, 2009 3:59 pm

nurin_qistina73 wrote:
penguin wrote:
sis confirm sy nak yg bwh ni yek.........0.26meter pls
1) black denim
2) purple denim
3) grey denim
4) pink stripes denim
5) green stripes denim
6) cotton polkadot (black)
7) cotton polkadot (white)
8 ) black stripes denim (sama mcm green stripes tu & sis zam nye awning dlm avatar - if ada pls let me know)
9) brown stripes denim (sama mcm green tu & sis zam nye awning dlm avatar - if ada pls let me know)

payment mcm mana yek? nak transfer dulu ke or sis blikan dulu?
thanks sis..........

nape 0.26m beli aje 0.25 dah cukup

0.25m ngam2 kan..........bleh la bli ngam2 0.25m
payment mcm mana?
Back to top Go down
View user profile
ctpizza



Posts : 274
Join date : 2009-01-21

PostSubject: Re: Nurin : Awning for sale page 1   Wed Jan 21, 2009 4:10 pm

[quote="nurin_qistina73"]
ctpizza wrote:
nurin_qistina73 wrote:


nak order yg ni no 3 & 7

kira ek brapa


sume dah sold out


alamak
Back to top Go down
View user profile http://meandmyworld-ct.blogspot.com/
nurin_qistina73
Peniaga


Posts : 257
Join date : 2008-12-22

PostSubject: Re: Nurin : Awning for sale page 1   Wed Jan 21, 2009 5:04 pm

penguin wrote:
nurin_qistina73 wrote:
penguin wrote:
sis confirm sy nak yg bwh ni yek.........0.26meter pls
1) black denim
2) purple denim
3) grey denim
4) pink stripes denim
5) green stripes denim
6) cotton polkadot (black)
7) cotton polkadot (white)
8 ) black stripes denim (sama mcm green stripes tu & sis zam nye awning dlm avatar - if ada pls let me know)
9) brown stripes denim (sama mcm green tu & sis zam nye awning dlm avatar - if ada pls let me know)

payment mcm mana yek? nak transfer dulu ke or sis blikan dulu?
thanks sis..........

nape 0.26m beli aje 0.25 dah cukup

0.25m ngam2 kan..........bleh la bli ngam2 0.25m
payment mcm mana?

saya beli selalu 0.25 itu pun lebih 1.5inci
Back to top Go down
View user profile
hannan6d



Posts : 401
Join date : 2008-12-22

PostSubject: Re: Nurin : Awning for sale page 1   Wed Jan 21, 2009 5:10 pm

nurin_qistina73 wrote:
fasmy98 wrote:
nurin_qistina73 wrote:

nak order yg white burberry nurin..
ade lagi ke?

rasa tinggal 1 or 2 pc lg....nanti saya check dulu.

akak nak 4,5,6..dari kiri..setiap satu..lambat nak taip..berapa semua + pos...
Back to top Go down
View user profile
penguin



Posts : 714
Join date : 2008-12-22
Age : 39
Location : DaMaNsArA

PostSubject: Re: Nurin : Awning for sale page 1   Wed Jan 21, 2009 5:35 pm

nurin_qistina73 wrote:
penguin wrote:
nurin_qistina73 wrote:
penguin wrote:
sis confirm sy nak yg bwh ni yek.........0.26meter pls
1) black denim
2) purple denim
3) grey denim
4) pink stripes denim
5) green stripes denim
6) cotton polkadot (black)
7) cotton polkadot (white)
8 ) black stripes denim (sama mcm green stripes tu & sis zam nye awning dlm avatar - if ada pls let me know)
9) brown stripes denim (sama mcm green tu & sis zam nye awning dlm avatar - if ada pls let me know)

payment mcm mana yek? nak transfer dulu ke or sis blikan dulu?
thanks sis..........

nape 0.26m beli aje 0.25 dah cukup

0.25m ngam2 kan..........bleh la bli ngam2 0.25m
payment mcm mana?

saya beli selalu 0.25 itu pun lebih 1.5inci

confirm 0.25m.........payment tu nanti sis pm yek brapa
thanks Very Happy
Back to top Go down
View user profile
penguin



Posts : 714
Join date : 2008-12-22
Age : 39
Location : DaMaNsArA

PostSubject: Re: Nurin : Awning for sale page 1   Wed Jan 21, 2009 6:22 pm

sis nurin,
yg kita cari stripes black tu sama mcm gambaq kat bwh ni la Wink and yg brown tu pun sama gak belangnye mcm yg ni Very Happy ......if ada pls2 la let me know



Last edited by penguin on Wed Jan 21, 2009 9:10 pm; edited 1 time in total
Back to top Go down
View user profile
sal9281



Posts : 122
Join date : 2008-12-22
Age : 37
Location : pandan indah

PostSubject: Re: Nurin : Awning for sale page 1   Wed Jan 21, 2009 6:50 pm

nurin..biru no 1 dari kanan ada lagi tak?
Back to top Go down
View user profile
3pelf



Posts : 257
Join date : 2008-12-22

PostSubject: Re: Nurin : Awning for sale page 1   Thu Jan 22, 2009 10:17 am

nurin..brg dah dpt...tq yer....sy beli
Back to top Go down
View user profile
nurin_qistina73
Peniaga


Posts : 257
Join date : 2008-12-22

PostSubject: Re: Nurin : Awning for sale page 1   Thu Jan 22, 2009 12:36 pm

penguin wrote:
sis nurin,
yg kita cari stripes black tu sama mcm gambaq kat bwh ni la Wink and yg brown tu pun sama gak belangnye mcm yg ni Very Happy ......if ada pls2 la let me know


yea ada ..rasa bukan brown ala oren sikit
Back to top Go down
View user profile
nurin_qistina73
Peniaga


Posts : 257
Join date : 2008-12-22

PostSubject: ALL AWNING DAH SOLD OUT   Thu Jan 22, 2009 12:38 pm

MAAF YEA SAYA TAK SEMPAT NA UPDATE KESEMUA AWNING DAH SOLD OUT.
Back to top Go down
View user profile
penguin



Posts : 714
Join date : 2008-12-22
Age : 39
Location : DaMaNsArA

PostSubject: Re: Nurin : Awning for sale page 1   Thu Jan 22, 2009 12:51 pm

nurin_qistina73 wrote:
penguin wrote:
sis nurin,
yg kita cari stripes black tu sama mcm gambaq kat bwh ni la Wink and yg brown tu pun sama gak belangnye mcm yg ni Very Happy ......if ada pls2 la let me know


yea ada ..rasa bukan brown ala oren sikit

yg mcm atas tu nak juga.........plus ala2 oren tu gak
nanti pls inform total rm yek.........thanks sis nurin
Back to top Go down
View user profile
nurin_qistina73
Peniaga


Posts : 257
Join date : 2008-12-22

PostSubject: Re: Nurin : Awning for sale page 1   Thu Jan 22, 2009 2:24 pm

penguin wrote:
sis confirm sy nak yg bwh ni yek.........0.26meter pls

1) black denim - TERLUPA NAK BELI
2) purple denim - SUDAH BELI 0.25M
3) grey denim - TERLUPA NAK BELI
4) pink stripes denim - TERLUPA NAK BELI
5) green stripes denim - YG NIE KENA BELI MIN 0.5M COZ KEDAI LAIN
6) cotton polkadot (black) - SUDAH BELI 0.25M
7) cotton polkadot (white) - SUDAH BELI 0.25M
8 ) black stripes denim (sama mcm green stripes tu & sis zam nye awning dlm avatar - if ada pls let me know) - SUDAH BELI 0.25M
9) brown stripes denim (sama mcm green tu & sis zam nye awning dlm avatar - if ada pls let me know) - SUDAH BELI 0.25M

payment mcm mana yek? nak transfer dulu ke or sis blikan dulu?
thanks sis..........

SAYA AKAN PERGI LG NANTI
Back to top Go down
View user profile
penguin



Posts : 714
Join date : 2008-12-22
Age : 39
Location : DaMaNsArA

PostSubject: Re: Nurin : Awning for sale page 1   Thu Jan 22, 2009 2:29 pm

nurin_qistina73 wrote:
penguin wrote:
sis confirm sy nak yg bwh ni yek.........0.26meter pls

1) black denim - TERLUPA NAK BELI
2) purple denim - SUDAH BELI 0.25M
3) grey denim - TERLUPA NAK BELI
4) pink stripes denim - TERLUPA NAK BELI
5) green stripes denim - YG NIE KENA BELI MIN 0.5M COZ KEDAI LAIN
6) cotton polkadot (black) - SUDAH BELI 0.25M
7) cotton polkadot (white) - SUDAH BELI 0.25M
8 ) black stripes denim (sama mcm green stripes tu & sis zam nye awning dlm avatar - if ada pls let me know) - SUDAH BELI 0.25M
9) brown stripes denim (sama mcm green tu & sis zam nye awning dlm avatar - if ada pls let me know) - SUDAH BELI 0.25M

payment mcm mana yek? nak transfer dulu ke or sis blikan dulu?
thanks sis..........

SAYA AKAN PERGI LG NANTI

ok cun........thanks
yg stripes green tu, sy kena amik 0.5m tu smua ke or sis akan bg kat sy 0.25m je?
Back to top Go down
View user profile
nurin_qistina73
Peniaga


Posts : 257
Join date : 2008-12-22

PostSubject: Re: Nurin : Awning for sale page 1   Thu Jan 22, 2009 2:56 pm

nurin_qistina73 wrote:
Update for today
misa wrote:
nurin_qistina73 wrote:

Saya senaraikan forumer yg dpt grab awning
1. K yana all jalur + brocade rose ..total RM31 - pos n sudah selamat sampai
2. blossom no 2 & 3..total RM7.5 - cancel
3. 3pelf all jalur + blue berry, denim grey total RM34 - pos 21/1/09 selamat sampai
4. fasmy98 no 6 jalur ...total RM8 pd pos by today
5. Hooney denim purple ..pd n pick up
6. eva 2,3,6, dot2, blueberry ..total RM21.5 - pos 21/1/09
7. misa 2( 2 pcs), 5, 6 (2 pcs), polkadot 3pcs(RM4.5/pc), blueberry (RM3.5)....total RM33[/b] - pos today - pos
8. ajegiler denim purple, blueberry, coton dot2x..total RM16 - pos 21/1/09 walaupun masih mencari owner Nor Hanani
9. kee'ah no 2 only...total RM5 - simpan
10. yan no 2 + template jakarta ...total RM8 (pd) - pos by today
11. Eda burberry + polkadot RM10.5 pd - pos 21/1/09




yg lain tu dah sold out ye nurin? rm16 termasuk pos ker..


cotton blueberry - 3.50
nak tambah ni 3 pcs boleh? muat utk awning lyds tak..


Last edited by nurin_qistina73 on Thu Jan 22, 2009 3:15 pm; edited 1 time in total
Back to top Go down
View user profile
penguin



Posts : 714
Join date : 2008-12-22
Age : 39
Location : DaMaNsArA

PostSubject: Re: Nurin : Awning for sale page 1   Thu Jan 22, 2009 3:11 pm

ctpizza wrote:
nurin_qistina73 wrote:

1. RM2.5
2. RM2.5 (china brocade)
3. RM5.5 (brocade)
tambah yg ni no 2

agal2 boleh sampai ari jumaat tak

sis nurin nak tambah lagi yg brocade no.3 kat atas tu 0.25m bleh?
Back to top Go down
View user profile
nurin_qistina73
Peniaga


Posts : 257
Join date : 2008-12-22

PostSubject: Re: Nurin : Awning for sale page 1   Thu Jan 22, 2009 3:17 pm

penguin wrote:
ctpizza wrote:
nurin_qistina73 wrote:

1. RM2.5
2. RM2.5 (china brocade)
3. RM5.5 (brocade)
tambah yg ni no 2

agal2 boleh sampai ari jumaat tak

sis nurin nak tambah lagi yg brocade no.3 kat atas tu 0.25m bleh?
..yg nie pun kena beli 05m kedai yg sam adgn jalur hijau
Back to top Go down
View user profile
nurin_qistina73
Peniaga


Posts : 257
Join date : 2008-12-22

PostSubject: Re: Nurin : Awning for sale page 1   Thu Jan 22, 2009 3:19 pm

sal9281 wrote:
nurin..biru no 1 dari kanan ada lagi tak?


sume dah sold out
Back to top Go down
View user profile
nurin_qistina73
Peniaga


Posts : 257
Join date : 2008-12-22

PostSubject: Re: Nurin : Awning for sale page 1   Thu Jan 22, 2009 3:24 pm

w_afiza wrote:
nurin..u dah check ke ada lagi tak ?
RM2.5 (china brocade)
3. RM5.5 (brocade)

nurin_qistina73 wrote:

1. RM2.5
2. RM2.5 (china brocade)
3. RM5.5 (brocade)
[/quote]

hanya ada china brocade 1 pc aje ...nak ke
Back to top Go down
View user profile
nurin_qistina73
Peniaga


Posts : 257
Join date : 2008-12-22

PostSubject: Re: Nurin : Awning for sale page 1   Thu Jan 22, 2009 3:27 pm

fasmy98 wrote:
nurin_qistina73 wrote:

nak order yg white burberry nurin..
ade lagi ke?

ada ..hari tu u dah buat payment ke yg jalur hijau + pos express. kalau dah bayar semua saya pos today blik kerja nanti.
Back to top Go down
View user profile
ctpizza



Posts : 274
Join date : 2009-01-21

PostSubject: Re: Nurin : Awning for sale page 1   Thu Jan 22, 2009 3:32 pm

nurin,
since yg awning lain tu sold out, i kensel jugak la utk chinese broked tu ek
Back to top Go down
View user profile http://meandmyworld-ct.blogspot.com/
ejalesungpp



Posts : 241
Join date : 2008-12-22
Age : 51
Location : Kajang, Bangi, Selangor

PostSubject: Re: Nurin : Awning for sale page 1   Thu Jan 22, 2009 3:39 pm

nurin...jgn lupa ya..yang eja nak tu....
Back to top Go down
View user profile
penguin



Posts : 714
Join date : 2008-12-22
Age : 39
Location : DaMaNsArA

PostSubject: Re: Nurin : Awning for sale page 1   Thu Jan 22, 2009 4:24 pm

nurin_qistina73 wrote:
penguin wrote:
ctpizza wrote:
nurin_qistina73 wrote:

1. RM2.5
2. RM2.5 (china brocade)
3. RM5.5 (brocade)
tambah yg ni no 2

agal2 boleh sampai ari jumaat tak

sis nurin nak tambah lagi yg brocade no.3 kat atas tu 0.25m bleh?
..yg nie pun kena beli 05m kedai yg sam adgn jalur hijau

Rolling Eyes kena bli byk ke..........
Back to top Go down
View user profile
hsha19



Posts : 3
Join date : 2008-12-22

PostSubject: Re: Nurin : Awning for sale page 1   Thu Jan 22, 2009 10:11 pm

nurin tudung dah terima arini ... beli eh Very Happy
Back to top Go down
View user profile
meabadi
Admin


Posts : 544
Join date : 2008-12-21
Age : 35
Location : Shah Alam Selangor

PostSubject: Re: Nurin : Awning for sale page 1   Thu Jan 22, 2009 10:17 pm

Nurin ..

nak order..

jalur 5,6,7

brocade kotak g no 1..

thanks
Back to top Go down
View user profile http://meabadi.blogspot.com/
Sponsored content




PostSubject: Re: Nurin : Awning for sale page 1   Today at 7:52 pm

Back to top Go down
 
Nurin : Awning for sale page 1
View previous topic View next topic Back to top 
Page 6 of 12Go to page : Previous  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 10, 11, 12  Next
 Similar topics
-
» Joanna Page in future DW 2 Part Episode?
» Buster for Sale
» Phantom Wristbands
» SeiFeR's Wood Elves (2011-05-12 Still for sale)
» FOR SALE LDM 1995 Caprice

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Tudung DIY CARI :: Thread :: Jom Beli belah....-
Jump to: