BERKONGSI & BERBINCANG SEGALANYA YANG ANDA INGIN TAHU MENGENAI TUDUNG
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in
Log in
Username:
Password:
Log in automatically: 
:: I forgot my password
Similar topics
NUFFNANG
IKLAN
Photobucket

Share | 
 

 ::fromsaigonwiflove::~printed jersey & kain cotton ready stock~

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : 1, 2  Next
AuthorMessage
nordiyana81



Posts : 21
Join date : 2009-09-06
Age : 34
Location : saigon

PostSubject: ::fromsaigonwiflove::~printed jersey & kain cotton ready stock~   Sun Sep 06, 2009 1:11 am

Salam kepada semua.... Very Happy

sesiapa yang berminat,boleh lah order dengan saya warne2 yang dikehendaki untuk kain jersey plain....sile pilih warne yang anda kehendaki di http://gotomy.com/color.html

harga semeter untuk jersey plain rm23 sahaja..(tidak termasuk kos pos)..preorder utk plain ye

untuk printed,harga semeter rm28 sahaja..(tidak termasuk pos)...printed dah ade ready stock..

jadi nye,kepada sesapa yang berminat,boleh la bagitau saya order masing2 ye...tq semua...!


cara2 utk contact saye
email nordiyana81@yahoo.com
ym nordiyana81
sms 0133997301
http://www.dydyanabiz.blogspot.com(jersey,cotton,smocking dress,purse,pouch,fridge magnet)


Last edited by nordiyana81 on Thu Feb 18, 2010 10:41 pm; edited 18 times in total
Back to top Go down
View user profile http://http:www.dydyanabiz.blogspot.com
nordiyana81



Posts : 21
Join date : 2009-09-06
Age : 34
Location : saigon

PostSubject: Re: ::fromsaigonwiflove::~printed jersey & kain cotton ready stock~   Sun Sep 06, 2009 1:19 am

edited.......................................


Last edited by nordiyana81 on Sat Jun 26, 2010 9:21 pm; edited 14 times in total
Back to top Go down
View user profile http://http:www.dydyanabiz.blogspot.com
nordiyana81



Posts : 21
Join date : 2009-09-06
Age : 34
Location : saigon

PostSubject: Re: ::fromsaigonwiflove::~printed jersey & kain cotton ready stock~   Sun Sep 06, 2009 1:19 am

edited.......................................


Last edited by nordiyana81 on Sat Jun 26, 2010 9:22 pm; edited 5 times in total
Back to top Go down
View user profile http://http:www.dydyanabiz.blogspot.com
nordiyana81



Posts : 21
Join date : 2009-09-06
Age : 34
Location : saigon

PostSubject: Re: ::fromsaigonwiflove::~printed jersey & kain cotton ready stock~   Sun Sep 06, 2009 1:19 am

edited.................................


Last edited by nordiyana81 on Sat Jun 26, 2010 9:22 pm; edited 5 times in total
Back to top Go down
View user profile http://http:www.dydyanabiz.blogspot.com
nordiyana81



Posts : 21
Join date : 2009-09-06
Age : 34
Location : saigon

PostSubject: Re: ::fromsaigonwiflove::~printed jersey & kain cotton ready stock~   Sun Sep 06, 2009 1:19 am

edited dan reserved


Last edited by nordiyana81 on Sun Dec 27, 2009 12:36 am; edited 3 times in total
Back to top Go down
View user profile http://http:www.dydyanabiz.blogspot.com
Lynn_hmz



Posts : 108
Join date : 2009-05-05
Age : 39
Location : Ampang Selangor

PostSubject: Re: ::fromsaigonwiflove::~printed jersey & kain cotton ready stock~   Sun Sep 06, 2009 6:17 am

Shocked
Wink
i'm waiting your printed!
Back to top Go down
View user profile
nordiyana81



Posts : 21
Join date : 2009-09-06
Age : 34
Location : saigon

PostSubject: Re: ::fromsaigonwiflove::~printed jersey & kain cotton ready stock~   Sun Sep 06, 2009 10:21 am

Lynn_hmz wrote:
Shocked
Wink
i'm waiting your printed!

insya allah,saya akan beli kain this week dan upload gambar..ade sesape nak order kain jersey plain lagi? sile lah order ye jgn segan.. Smile
Back to top Go down
View user profile http://http:www.dydyanabiz.blogspot.com
annis



Posts : 52
Join date : 2009-04-29
Age : 34

PostSubject: Re: ::fromsaigonwiflove::~printed jersey & kain cotton ready stock~   Sun Sep 06, 2009 12:25 pm

plain vietnam kainnyer mcmJ2 kat sini ke kak.. x saba nak tengok printed ni..
Back to top Go down
View user profile
nordiyana81



Posts : 21
Join date : 2009-09-06
Age : 34
Location : saigon

PostSubject: Re: ::fromsaigonwiflove::~printed jersey & kain cotton ready stock~   Sun Sep 06, 2009 12:43 pm

annis wrote:
plain vietnam kainnyer mcmJ2 kat sini ke kak.. x saba nak tengok printed ni..

er,x reti le nak explain cemane kainnyer.. Rolling Eyes
Back to top Go down
View user profile http://http:www.dydyanabiz.blogspot.com
annis



Posts : 52
Join date : 2009-04-29
Age : 34

PostSubject: Re: ::fromsaigonwiflove::~printed jersey & kain cotton ready stock~   Tue Sep 08, 2009 9:11 am

bp harga awning tu..nak ler setiap satu kaler tu satu...
Back to top Go down
View user profile
ummistouch



Posts : 26
Join date : 2009-05-14
Location : KL

PostSubject: Re: ::fromsaigonwiflove::~printed jersey & kain cotton ready stock~   Tue Sep 08, 2009 11:22 am

Iya la, brapa harga awning tu ye.., kalau boleh saya pun nak 1 each for all color/design
Back to top Go down
View user profile
nazlinhassan



Posts : 56
Join date : 2009-05-08
Age : 40
Location : Stulang Baru, Johor Bahru

PostSubject: Re: ::fromsaigonwiflove::~printed jersey & kain cotton ready stock~   Tue Sep 08, 2009 11:47 am

nordiyana81 wrote:
Awning Vietnam Silk Plain & Printed nak let go..balance buat tudung aritu...
Ada dua pattern pada sehelai kain..so boleh guna dua-dua pattern,ikut yang mana suka...sangat berbaloi.. Laughing





askm yana..kalau nak sume kaler, camne kire ek?
Back to top Go down
View user profile http://nazlinhassan.blogspot.com
nordiyana81



Posts : 21
Join date : 2009-09-06
Age : 34
Location : saigon

PostSubject: Re: ::fromsaigonwiflove::~printed jersey & kain cotton ready stock~   Tue Sep 08, 2009 2:29 pm

salam..saya baru update ukuran awning..ada yang hanya 1piece,ada yang 2 piece..mmg nak jual ukuran mcm tu,dan tak jual kecik2 mcm yang ade org lain jual tu eh...harga saya akan pm kepada sesiapa yang berminat.. Laughing dan akan diposlaju selepas raya,sebab saya bawak balik msia raya ni tau...
Smile
Back to top Go down
View user profile http://http:www.dydyanabiz.blogspot.com
nordiyana81



Posts : 21
Join date : 2009-09-06
Age : 34
Location : saigon

PostSubject: Re: ::fromsaigonwiflove::~printed jersey & kain cotton ready stock~   Tue Sep 08, 2009 4:59 pm

Awning tinggal 3 keping je ni..murah sgt2..nak lelong je ni...mari cepat sebelom abis.. Smile
Back to top Go down
View user profile http://http:www.dydyanabiz.blogspot.com
nordiyana81



Posts : 21
Join date : 2009-09-06
Age : 34
Location : saigon

PostSubject: Re: ::fromsaigonwiflove::~printed jersey & kain cotton ready stock~   Thu Sep 10, 2009 1:11 pm

dah ade masuk sikit2 ni,yang lain2 tgh upload...sile cuci mata.. Laughing
Back to top Go down
View user profile http://http:www.dydyanabiz.blogspot.com
nordiyana81



Posts : 21
Join date : 2009-09-06
Age : 34
Location : saigon

PostSubject: Re: ::fromsaigonwiflove::~printed jersey & kain cotton ready stock~   Mon Sep 14, 2009 11:44 am

mari beli kain jersey vietnam...kualiti dijamin....guaranteed...cepat2 murah2 je ni.... cheers
Back to top Go down
View user profile http://http:www.dydyanabiz.blogspot.com
mamanuma



Posts : 99
Join date : 2009-03-24
Age : 38
Location : Putrajaya

PostSubject: Re: ::fromsaigonwiflove::~printed jersey & kain cotton ready stock~   Tue Sep 15, 2009 12:53 pm

mamanuma nak order PL1 dan PL4. 1 meter each
Back to top Go down
View user profile
mamanuma



Posts : 99
Join date : 2009-03-24
Age : 38
Location : Putrajaya

PostSubject: Re: ::fromsaigonwiflove::~printed jersey & kain cotton ready stock~   Tue Sep 15, 2009 12:54 pm

Kalu ader bg tau la ye...Besok (rabu) dah cuti balik kg.
Back to top Go down
View user profile
nordiyana81



Posts : 21
Join date : 2009-09-06
Age : 34
Location : saigon

PostSubject: Re: ::fromsaigonwiflove::~printed jersey & kain cotton ready stock~   Tue Sep 15, 2009 3:10 pm

mamanuma wrote:
Kalu ader bg tau la ye...Besok (rabu) dah cuti balik kg.

salam mamanuma,saya dah reply dkt PM ye... Laughing
Back to top Go down
View user profile http://http:www.dydyanabiz.blogspot.com
Naz



Posts : 2
Join date : 2009-08-21

PostSubject: Re: ::fromsaigonwiflove::~printed jersey & kain cotton ready stock~   Tue Sep 15, 2009 3:50 pm

salam diyana,

saya nak order kaler dark grey cam no 444444 kat color chart, tapi saya kena make sure kainnye tu kain jersey bukan kain lycra... boleh tak agaknye awak tolong describekan texture kain tu? bukan ape... nak buat untuk ofis.. bos approvekan kain jc bukan lycra... nnt klu saya pepandai sendiri tukar kain lycra kang menjerit lak org tua tu!
Back to top Go down
View user profile
nordiyana81



Posts : 21
Join date : 2009-09-06
Age : 34
Location : saigon

PostSubject: Re: ::fromsaigonwiflove::~printed jersey & kain cotton ready stock~   Tue Sep 15, 2009 4:04 pm

Naz wrote:
salam diyana,

saya nak order kaler dark grey cam no 444444 kat color chart, tapi saya kena make sure kainnye tu kain jersey bukan kain lycra... boleh tak agaknye awak tolong describekan texture kain tu? bukan ape... nak buat untuk ofis.. bos approvekan kain jc bukan lycra... nnt klu saya pepandai sendiri tukar kain lycra kang menjerit lak org tua tu!

erm,nak describe ni x reti ni..tp kalau kena terkena benda2 tajam,x tertarik.kilat sikit...hmmm stretchable ...lagi camne nak explain ni..waduh2... Rolling Eyes Rolling Eyes
Back to top Go down
View user profile http://http:www.dydyanabiz.blogspot.com
rimbun1



Posts : 162
Join date : 2009-07-20
Location : KUALA LUMPUR

PostSubject: Re: ::fromsaigonwiflove::~printed jersey & kain cotton ready stock~   Tue Sep 15, 2009 4:38 pm

nordiyana81 wrote:
Naz wrote:
salam diyana,

saya nak order kaler dark grey cam no 444444 kat color chart, tapi saya kena make sure kainnye tu kain jersey bukan kain lycra... boleh tak agaknye awak tolong describekan texture kain tu? bukan ape... nak buat untuk ofis.. bos approvekan kain jc bukan lycra... nnt klu saya pepandai sendiri tukar kain lycra kang menjerit lak org tua tu!

erm,nak describe ni x reti ni..tp kalau kena terkena benda2 tajam,x tertarik.kilat sikit...hmmm stretchable ...lagi camne nak explain ni..waduh2... Rolling Eyes Rolling Eyes

apa beza kain lycra n jersey eks scratch
Back to top Go down
View user profile http://blogrimbun.blogspot.com
rimbun1



Posts : 162
Join date : 2009-07-20
Location : KUALA LUMPUR

PostSubject: Re: ::fromsaigonwiflove::~printed jersey & kain cotton ready stock~   Tue Sep 15, 2009 4:42 pm

nak LP7 & LP11 ada lg tak?
Back to top Go down
View user profile http://blogrimbun.blogspot.com
nordiyana81



Posts : 21
Join date : 2009-09-06
Age : 34
Location : saigon

PostSubject: Re: ::fromsaigonwiflove::~printed jersey & kain cotton ready stock~   Tue Sep 15, 2009 4:47 pm

rimbun1 wrote:
nak LP7 & LP11 ada lg tak?

LP7 ade lagi 1meter...LP11 abes dah...yang ade lagi tinggal 1m LP3,5,7-10.YANG LAIN abes daaa
Back to top Go down
View user profile http://http:www.dydyanabiz.blogspot.com
mamanuma



Posts : 99
Join date : 2009-03-24
Age : 38
Location : Putrajaya

PostSubject: Re: ::fromsaigonwiflove::~printed jersey & kain cotton ready stock~   Sat Sep 26, 2009 10:30 am

Amount: RM56.00 Status: Successful
Reference number: 1340012650
Transaction date: 26 Sep 2009
Transaction time: 09:27:40

To 3rd Party Account Number: 166010059102
Account Holder Name: NORDIYANA BINTI MOHD

Effective date: Today
Description of transaction: payment from mamanuma

alamat nanti mamanuma PM.
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: ::fromsaigonwiflove::~printed jersey & kain cotton ready stock~   Today at 3:49 am

Back to top Go down
 
::fromsaigonwiflove::~printed jersey & kain cotton ready stock~
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 2Go to page : 1, 2  Next
 Similar topics
-
» WTS: Duel master packs/box cheap! Ready stock: 1 X DM 35 $77
» printed circuit boards and dry transfer images made easily
» EddyJay Stock Pack #1
» How do you pop the stock radio out?
» Scx10 stock whees tire set WTB

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Tudung DIY CARI :: Thread :: Jom Beli belah....-
Jump to: