BERKONGSI & BERBINCANG SEGALANYA YANG ANDA INGIN TAHU MENGENAI TUDUNG
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in
Log in
Username:
Password:
Log in automatically: 
:: I forgot my password
Similar topics
NUFFNANG
IKLAN
Photobucket

Share | 
 

 cik-na: Jangan tunggu gaji hujung bulan! Beli kain lycra kami dengan kad kredit anda di website baru kami sekarang.

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1 ... 9 ... 15, 16, 17  Next
AuthorMessage
cik-na



Posts : 138
Join date : 2009-07-29

PostSubject: Re: cik-na: Jangan tunggu gaji hujung bulan! Beli kain lycra kami dengan kad kredit anda di website baru kami sekarang.    Tue Jul 13, 2010 5:00 pm

sury wrote:
sury wrote:
sury wrote:
sury wrote:
ri isnin saya finalkan ye....

Salam..cik na..

esok saya finalkan order ye... coz ada lg nk tmbh..

Salam... cik na

Ini order final saya ye:

kalau semua ada, ri ni gak nk bank in duit... kalau blh nk minta cik na pos ri ni, boleh tak?

p93 - 1m
p111 - 1m
p44 - 1m
p23 - 1m
kuning - 1m (yg saya beli ri tu d kedai@shah alam) nombor kod x da dlm cni
120 - 1m
10 - 1m
106 - 1m
19 - 1m
16 - 1m

kuning tu no. 129 kalau x silap


Slm , sorry yer hari ni bz sikit.

dah check semua kaler ada , 10m - rm 124 termasuk pos , boleh transsfer .. esk kite antar. tq
Back to top Go down
View user profile http://www.arkeddesa.com
sury



Posts : 160
Join date : 2009-10-07

PostSubject: Re: cik-na: Jangan tunggu gaji hujung bulan! Beli kain lycra kami dengan kad kredit anda di website baru kami sekarang.    Tue Jul 13, 2010 5:08 pm

Transfer Funds to Other CIMB Accounts Acknowledgement

Ref No. : 98447138
Transaction Status : Successful
Payment Alert SMS status : -
Transferred From : xxxxxxxxxxxxxxxx
Account Type : Savings Account-i
Transferred To : 01180031640526
Beneficiary Name : MOHD SUHAIMI B YUSOFF
Transferred Amount : RM 124.00
Available Balance : RMxxxxxx
Remarks :

Transaction Date, Time : 13-Jul-2010 16:07:03 PM

This is a computer generated receipt and no signature is required

Alamat saya hntr d PM ye....

Back to top Go down
View user profile http://www.masuryani.blogspot.com
cik-na



Posts : 138
Join date : 2009-07-29

PostSubject: Re: cik-na: Jangan tunggu gaji hujung bulan! Beli kain lycra kami dengan kad kredit anda di website baru kami sekarang.    Thu Jul 15, 2010 11:00 am

Salam,

Sy baru update kaler , ada sedikit pertambahan warna baru dan tambahan kpd warna sedia ada .

Walaupun kami sedaya upaya kami cuba mengekalkan warna sebagaimana sample/warna terdahulu, tetapi sentiasa terdapat sedikit perubahan warna yang kami terima dari pembekal. Oleh itu sila jangkakan perbezaan kecil terhampir dari warna sebelumnya/sample.

sila klik link dibawah utk melihat warna-warna terbaru dikedai kami

http://arkeddesa.wordpress.com/2009/12/08/jadual-warna-warna-untuk-kain-lycra-dan-tudung-lycra/#more-383
Back to top Go down
View user profile http://www.arkeddesa.com
sury



Posts : 160
Join date : 2009-10-07

PostSubject: Re: cik-na: Jangan tunggu gaji hujung bulan! Beli kain lycra kami dengan kad kredit anda di website baru kami sekarang.    Fri Jul 16, 2010 1:44 pm

Salam... cik na

kain-kain tu slamat diterima yesterday... TQ... saya beli...
Back to top Go down
View user profile http://www.masuryani.blogspot.com
mieera09



Posts : 55
Join date : 2009-10-08
Age : 38
Location : rawang

PostSubject: kain lycra   Sat Jul 17, 2010 1:15 am

salam cik na...

kain lycra no78, 67 dan 49 ader tak?...

nnt pm sy yer...
Back to top Go down
View user profile http://alisyaarifshoppingarea.blogspot.com
sury



Posts : 160
Join date : 2009-10-07

PostSubject: Re: cik-na: Jangan tunggu gaji hujung bulan! Beli kain lycra kami dengan kad kredit anda di website baru kami sekarang.    Tue Aug 10, 2010 6:57 pm

Salam..

nnti semak pm ye...
Back to top Go down
View user profile http://www.masuryani.blogspot.com
amoeba



Posts : 39
Join date : 2009-03-17

PostSubject: Re: cik-na: Jangan tunggu gaji hujung bulan! Beli kain lycra kami dengan kad kredit anda di website baru kami sekarang.    Wed Aug 11, 2010 5:26 am

salam cik na...
nak oder warna kat bawah yer...

1) P54
2)P90
3) P130
4) P121
5) P52
6) P131

NNTI PM TOTAL K...tq
Back to top Go down
View user profile
cik-na



Posts : 138
Join date : 2009-07-29

PostSubject: Re: cik-na: Jangan tunggu gaji hujung bulan! Beli kain lycra kami dengan kad kredit anda di website baru kami sekarang.    Wed Aug 11, 2010 2:06 pm

amoeba wrote:
salam cik na...
nak oder warna kat bawah yer...

1) P54
2)P90
3) P130
4) P121
5) P52
6) P131

NNTI PM TOTAL K...tq


salam, kak semua yg dioder ada, check pm yer . tq
Back to top Go down
View user profile http://www.arkeddesa.com
cik-na



Posts : 138
Join date : 2009-07-29

PostSubject: Re: cik-na: Jangan tunggu gaji hujung bulan! Beli kain lycra kami dengan kad kredit anda di website baru kami sekarang.    Wed Aug 11, 2010 2:12 pm

salam semua ,

Selamat Berpuasa .


ok, saya mintak maaf kalau terlambat jawab pm,sms n email, terbz sikit .
email cik-na@arkeddesa.com tu dah tak pakai skrg, boleh email ke suhaimi.arkeddesa@ymail.com

Sekarang saya tgh usahakan website baru dan insyallah akan berikan banyak kemudahan kpd anda, termasuklah bayar menggunakan kad kredit.. dekat2 raya ni ada org minat tak beli kain guna kad kredit ? , bolehh borong banyak2 sikit. ye tak

semuanya tgh testing sekarang , kalau takde aral dlm minggu depan siap .. tunggu yer .. bye .
Back to top Go down
View user profile http://www.arkeddesa.com
sury



Posts : 160
Join date : 2009-10-07

PostSubject: Re: cik-na: Jangan tunggu gaji hujung bulan! Beli kain lycra kami dengan kad kredit anda di website baru kami sekarang.    Wed Aug 11, 2010 2:14 pm

saya dh bank in duitnya.... semak pm ye... harap dpt kain2 tu b4 friday.. TQ
Back to top Go down
View user profile http://www.masuryani.blogspot.com
sury



Posts : 160
Join date : 2009-10-07

PostSubject: Re: cik-na: Jangan tunggu gaji hujung bulan! Beli kain lycra kami dengan kad kredit anda di website baru kami sekarang.    Fri Aug 13, 2010 11:47 am

sury wrote:
saya dh bank in duitnya.... semak pm ye... harap dpt kain2 tu b4 friday.. TQ

salam... yesterdy dh received kain tu... TQ n saya beli ye...
Back to top Go down
View user profile http://www.masuryani.blogspot.com
sury



Posts : 160
Join date : 2009-10-07

PostSubject: Re: cik-na: Jangan tunggu gaji hujung bulan! Beli kain lycra kami dengan kad kredit anda di website baru kami sekarang.    Tue Aug 17, 2010 12:40 pm

sury wrote:
sury wrote:
saya dh bank in duitnya.... semak pm ye... harap dpt kain2 tu b4 friday.. TQ

salam... yesterdy dh received kain tu... TQ n saya beli ye...

salam...

kain 120 tu masuk skali dgn order baru ni ye.. nk order no. 129-2m... tolong semak no.129 tu ada ke tak ye.. ri ni saya nk bank in kan duit...
Back to top Go down
View user profile http://www.masuryani.blogspot.com
sury



Posts : 160
Join date : 2009-10-07

PostSubject: Re: cik-na: Jangan tunggu gaji hujung bulan! Beli kain lycra kami dengan kad kredit anda di website baru kami sekarang.    Thu Aug 19, 2010 1:35 pm

sury wrote:
sury wrote:
sury wrote:
saya dh bank in duitnya.... semak pm ye... harap dpt kain2 tu b4 friday.. TQ

salam... yesterdy dh received kain tu... TQ n saya beli ye...

salam...

kain 120 tu masuk skali dgn order baru ni ye.. nk order no. 129-2m... tolong semak no.129 tu ada ke tak ye.. ri ni saya nk bank in kan duit...

salam... kain dh diterima.. TQ ye.. Saya beli...
Back to top Go down
View user profile http://www.masuryani.blogspot.com
sury



Posts : 160
Join date : 2009-10-07

PostSubject: Re: cik-na: Jangan tunggu gaji hujung bulan! Beli kain lycra kami dengan kad kredit anda di website baru kami sekarang.    Mon Sep 20, 2010 10:35 am

Salam...

cik na nnti semak n reply pm ye...
Back to top Go down
View user profile http://www.masuryani.blogspot.com
amoeba



Posts : 39
Join date : 2009-03-17

PostSubject: Re: cik-na: Jangan tunggu gaji hujung bulan! Beli kain lycra kami dengan kad kredit anda di website baru kami sekarang.    Wed Oct 06, 2010 11:09 am

salam cikna...

nak oder kaler ni...

P9
P10
P48
P15 ( yang ni kaler KRIM?)
P28
P40 ( WARNA PINK KAN?)

nanti pm harga yer...post parcel biasa n pghantaran ke sabah...
Back to top Go down
View user profile
cik-na



Posts : 138
Join date : 2009-07-29

PostSubject: Re: cik-na: Jangan tunggu gaji hujung bulan! Beli kain lycra kami dengan kad kredit anda di website baru kami sekarang.    Wed Oct 06, 2010 2:05 pm

amoeba wrote:
salam cikna...

nak oder kaler ni...

P9
P10
P48
P15 ( yang ni kaler KRIM?)
P28
P40 ( WARNA PINK KAN?)

nanti pm harga yer...post parcel biasa n pghantaran ke sabah...


slm ,
check pm yer . tq
Back to top Go down
View user profile http://www.arkeddesa.com
amoeba



Posts : 39
Join date : 2009-03-17

PostSubject: Re: cik-na: Jangan tunggu gaji hujung bulan! Beli kain lycra kami dengan kad kredit anda di website baru kami sekarang.    Tue Oct 12, 2010 6:11 pm

dah wat payment...check pm yer...
Back to top Go down
View user profile
cik-na



Posts : 138
Join date : 2009-07-29

PostSubject: Re: cik-na: Jangan tunggu gaji hujung bulan! Beli kain lycra kami dengan kad kredit anda di website baru kami sekarang.    Sat Oct 16, 2010 12:54 am


Jangan tunggu gaji hujung bulan! Beli kain lycra kami dengan kad kredit anda di website baru kami sekarang.






Ya, Kini anda tak perlu lagi menunggu gaji anda sehingga hujung bulan untuk membeli kain lycra dan tudung lycra dari kami, gunakan kemudahan kad kredit anda dilaman web kami yang baru. Dengan sistem harga bertingkat kami dan kemudahan pembayaran menggunakan kad kredit , kini anda dapat berjimat dengan membeli lebih banyak kain dengan harga yang lebih jimat.

Apa tunggu lagi, layari segera www.arkeddesa.com.my

Diwebsite ini, anda boleh terus memilih warna-warna kain lycra yang terdapat dikedai kami dan kemudiannya terus membayar kepada kami melalui pilihan pembayaran yang kami sediakan seperti pembayaran melalui kad kredit, auto bank transfer dan manual bank transfer seperti melalui mesin atm atau melalui perbankan internet anda.Kami akan memastikan jadual warna kami sentiasa dikemaskini setiap hari dan ini pastinya memudahkan anda kerana tidak perlu lagi sms/telefon/email kepada kami untuk memastikan kain lycra mengikut warna pilihan anda ada. Penghantaran seperti biasa iaitu setiap hari bekerja.


Sila ikuti tutorial berikut untuk melakukan proses pembelian dan pembayaran.

1.Panduan Mendaftar (Video Tutorial)
2.Membuat Pembelian (Video Tutorial)
3.Tutorial - Bagaimana membeli kain lycra (plain) --!Penting - Sila lihat tutorial ini sebelum anda membeli
4.Pembayaran Credit Card (Video Tutorial)


sebarang masaalah berhubung dengan proses dan tutorial diatas sila email kepada kami di info@arkeddesa.com.my


Dalam menyediakan pembayaran menggunakan kad kredit ini faktor keselamatan data pelanggan sentiasa menjadi keutamaan kami. Untuk itu, bagi proses pembayaran, kami telah menggunakan khidmat penyedia perkhidmatan pembayaran (payment gateway provider) dari Netbuilder. Penyedia perkhidmatan ini mempunyai reputasi yang baik dan sudah lama dalam bidang ini disamping sering menjadi pilihan syarikat-syarikat terkemuka yang menyediakan pembayaran melalui internet. Oleh itu, kami yakin tahap keselamatan transaksi pembayaran dilaman web kami ini adalah selamat.

Serentak dengan laman web baru ini, kami juga telah mengadakan blog baru di alamat blog.arkeddesa.com.my untuk memberi penerangan mengenai aktiviti dan pelbagai produk dari kami. Selain itu kami juga membuka akaun facebook untuk berinteraksi terus dengan anda. "Like" facebook kami untuk info terus ke akaun fb anda. Cari kami di fb dengan "Search" Arkeddesa.Com.My atau terus ke www.facebook.com/Arkeddesa.Com.My.


Silakan berkunjung ke website baru kami - www.arkeddesa.com.my


Link berkaitan
--------------

1.Jadual warna kain lycra plain terkini - http://arkeddesa.com.my/v1/index.php?option=com_content&view=article&id=79&Itemid=221
2.Website - www.arkeddesa.com.my
3.Blog - http://blog.arkeddesa.com.my
4.Facebook - www.facebook.com/ArkedDesa.Com.My
Back to top Go down
View user profile http://www.arkeddesa.com
chickengold92



Posts : 18
Join date : 2010-10-10

PostSubject: Re: cik-na: Jangan tunggu gaji hujung bulan! Beli kain lycra kami dengan kad kredit anda di website baru kami sekarang.    Mon Oct 25, 2010 1:15 pm

Thanks ya bola2 api. Nanti kita try adjust bagi dapat 2 tudung & awning sekali. Betul la cakap bola2 api tu, kalau awning dari kain jersey rasanya lebih senang jaga & selesa.


used bmw for sale
concrete stone molds
Back to top Go down
View user profile
beautysofiera



Posts : 22
Join date : 2010-08-20

PostSubject: Re: cik-na: Jangan tunggu gaji hujung bulan! Beli kain lycra kami dengan kad kredit anda di website baru kami sekarang.    Tue Oct 26, 2010 10:33 am

Hi cik-na.. murah & cantek2 kain yg awk jual la.. Awak ade jual Thai silk @ chiffon gak ke? Sy mmg cadang nk dtg kedai awak utk beli kain lycra. Tp kalu ade kain2 lain lg best shopping, kan? Very Happy
Back to top Go down
View user profile
sury



Posts : 160
Join date : 2009-10-07

PostSubject: Re: cik-na: Jangan tunggu gaji hujung bulan! Beli kain lycra kami dengan kad kredit anda di website baru kami sekarang.    Wed Oct 27, 2010 2:08 pm

nk order kain no. 108...
Back to top Go down
View user profile http://www.masuryani.blogspot.com
cik-na



Posts : 138
Join date : 2009-07-29

PostSubject: Re: cik-na: Jangan tunggu gaji hujung bulan! Beli kain lycra kami dengan kad kredit anda di website baru kami sekarang.    Thu Oct 28, 2010 12:40 am

beautysofiera wrote:
Hi cik-na.. murah & cantek2 kain yg awk jual la.. Awak ade jual Thai silk @ chiffon gak ke? Sy mmg cadang nk dtg kedai awak utk beli kain lycra. Tp kalu ade kain2 lain lg best shopping, kan? Very Happy



salam ,

awning thai silk ada sikit2 , tapi chifon takde , jemput lah datang ke kedai , Smile
Back to top Go down
View user profile http://www.arkeddesa.com
cik-na



Posts : 138
Join date : 2009-07-29

PostSubject: Re: cik-na: Jangan tunggu gaji hujung bulan! Beli kain lycra kami dengan kad kredit anda di website baru kami sekarang.    Thu Oct 28, 2010 12:41 am

sury wrote:
nk order kain no. 108...


kain ada lagi , boleh oder , tq
Back to top Go down
View user profile http://www.arkeddesa.com
beautysofiera



Posts : 22
Join date : 2010-08-20

PostSubject: Re: cik-na: Jangan tunggu gaji hujung bulan! Beli kain lycra kami dengan kad kredit anda di website baru kami sekarang.    Tue Nov 02, 2010 9:15 am

cik-na wrote:
sury wrote:
nk order kain no. 108...


kain ada lagi , boleh oder , tq

Da pegi ke kedai ahad lepas.. byk pilihan color.. lembut & berat lak tu.. mmg cantek terletak la bila da jd tudung.. Gi survey je dulu. Da dpt gaji, leh la sambar paling kurang pon 5 meter. flower
Back to top Go down
View user profile
raiman



Posts : 23
Join date : 2010-05-04
Age : 36
Location : Nilai

PostSubject: Re: cik-na: Jangan tunggu gaji hujung bulan! Beli kain lycra kami dengan kad kredit anda di website baru kami sekarang.    Thu Nov 18, 2010 8:10 pm

Aslamkm cik-na,

sy ada call tp x berjawb, sy nak tahu psl kualiti kain plain, same x mcm kain di jakel? kalau nak pg ambil sendiri boleh ke?
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: cik-na: Jangan tunggu gaji hujung bulan! Beli kain lycra kami dengan kad kredit anda di website baru kami sekarang.    Today at 3:46 am

Back to top Go down
 
cik-na: Jangan tunggu gaji hujung bulan! Beli kain lycra kami dengan kad kredit anda di website baru kami sekarang.
View previous topic View next topic Back to top 
Page 16 of 17Go to page : Previous  1 ... 9 ... 15, 16, 17  Next
 Similar topics
-
» NaruHina Wedding
» MK: Novosti
» Less laggy website
» Tourney Tree Generator
» Kara's Mai-Multiverse Forum Banner

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Tudung DIY CARI :: Thread :: Jom Beli belah....-
Jump to: