BERKONGSI & BERBINCANG SEGALANYA YANG ANDA INGIN TAHU MENGENAI TUDUNG
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in
Log in
Username:
Password:
Log in automatically: 
:: I forgot my password
Similar topics
NUFFNANG
IKLAN
Photobucket

Share | 
 

 cik-na: Jangan tunggu gaji hujung bulan! Beli kain lycra kami dengan kad kredit anda di website baru kami sekarang.

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1 ... 9 ... 14, 15, 16, 17  Next
AuthorMessage
sury



Posts : 160
Join date : 2009-10-07

PostSubject: Re: cik-na: Jangan tunggu gaji hujung bulan! Beli kain lycra kami dengan kad kredit anda di website baru kami sekarang.    Mon May 17, 2010 3:16 pm

cik na... warna 115 tu biru ke purple.. duk mencari biru guardian nih...
Back to top Go down
View user profile http://www.masuryani.blogspot.com
cik-na



Posts : 138
Join date : 2009-07-29

PostSubject: Re: cik-na: Jangan tunggu gaji hujung bulan! Beli kain lycra kami dengan kad kredit anda di website baru kami sekarang.    Mon May 17, 2010 3:22 pm

sury wrote:
cik na... warna 115 tu biru ke purple.. duk mencari biru guardian nih...


dia warna biru ke purple ..warna paling dekat p53... beza dgn p53 yang ni ada macam tambah purple , tapi lagi banyak biruu ... ada faham ka ...susah nak bgtau ni..
Back to top Go down
View user profile http://www.arkeddesa.com
sury



Posts : 160
Join date : 2009-10-07

PostSubject: Re: cik-na: Jangan tunggu gaji hujung bulan! Beli kain lycra kami dengan kad kredit anda di website baru kami sekarang.    Mon May 17, 2010 3:29 pm

hehehe.. susah org nk explain.. lg susah org yg nak faham nih.. heheh
sok saya akan finalkan order.. tp no. 4-1m mmg nak ye...
nanti cik na boleh poskan kain yg saya nk order bersama-sama sampel yg baru masuk ini boleh tak coz customer duk kalut dh nk tempah tdung raya...
Back to top Go down
View user profile http://www.masuryani.blogspot.com
sury



Posts : 160
Join date : 2009-10-07

PostSubject: Re: cik-na: Jangan tunggu gaji hujung bulan! Beli kain lycra kami dengan kad kredit anda di website baru kami sekarang.    Tue May 18, 2010 11:47 am

Salam...

cik na semak pm n reply ye.. tq
Back to top Go down
View user profile http://www.masuryani.blogspot.com
zara46



Posts : 119
Join date : 2009-04-24
Age : 43
Location : Sintok, Jitra, Kedah

PostSubject: Re: cik-na: Jangan tunggu gaji hujung bulan! Beli kain lycra kami dengan kad kredit anda di website baru kami sekarang.    Wed May 19, 2010 8:55 am

salam. sorry, lambat sikit payment. tlg pos ke alamat ari tu. tq

Ref No. : 96999610
Transaction Status : Successful
Payment Alert SMS status : -

Account Type : Savings Account-i
Transferred To : 01180031640526 Add to Favor List
Beneficiary Name : MOHD SUHAIMI B YUSOFF
Transferred Amount : RM 160.00

Remarks : bayaran 13 meter kain-zara46

Transaction Date, Time : 19-May-2010 07:53:18 AM
Back to top Go down
View user profile http://nisa-zara.blogspot.com
sury



Posts : 160
Join date : 2009-10-07

PostSubject: Re: cik-na: Jangan tunggu gaji hujung bulan! Beli kain lycra kami dengan kad kredit anda di website baru kami sekarang.    Wed May 19, 2010 9:35 am

Salam...

saya dh buat payment... bank in slip n address ada dlm pm...
Back to top Go down
View user profile http://www.masuryani.blogspot.com
cik-na



Posts : 138
Join date : 2009-07-29

PostSubject: Re: cik-na: Jangan tunggu gaji hujung bulan! Beli kain lycra kami dengan kad kredit anda di website baru kami sekarang.    Wed May 19, 2010 3:24 pm

salam , sury and zara .... dah hantar dah kain tu , tq
Back to top Go down
View user profile http://www.arkeddesa.com
sury



Posts : 160
Join date : 2009-10-07

PostSubject: Re: cik-na: Jangan tunggu gaji hujung bulan! Beli kain lycra kami dengan kad kredit anda di website baru kami sekarang.    Wed May 19, 2010 3:36 pm

Terima kasih banyak2 ye... balance dh bayar.. bank in slip ada dlm pm...
Back to top Go down
View user profile http://www.masuryani.blogspot.com
sury



Posts : 160
Join date : 2009-10-07

PostSubject: Re: cik-na: Jangan tunggu gaji hujung bulan! Beli kain lycra kami dengan kad kredit anda di website baru kami sekarang.    Thu May 20, 2010 5:29 pm

cik-na wrote:
salam , sury and zara .... dah hantar dah kain tu , tq

kain dh diterima... sampel juga diterima... saya beli ye.. nanti ada lg nk order...
Back to top Go down
View user profile http://www.masuryani.blogspot.com
sury



Posts : 160
Join date : 2009-10-07

PostSubject: Re: cik-na: Jangan tunggu gaji hujung bulan! Beli kain lycra kami dengan kad kredit anda di website baru kami sekarang.    Thu May 20, 2010 5:40 pm

no. 70 tu reserved dulu 1m ye.. nanti nk join lg dgn kaler2 len...
Back to top Go down
View user profile http://www.masuryani.blogspot.com
cik-na



Posts : 138
Join date : 2009-07-29

PostSubject: Kain Lycra Pelangi Hitam   Mon May 24, 2010 7:28 pm

Salam , yg ni baru sampai , panas2 lagiii ... tak sempat nak amik gambar cantik2

Kain Lycra Pelangi Hitam



gambar kain lycra pelangi hitam yang di bentangkan

Dan dibawah ialah kesemua 12 variasi warnanya


Dan harga bertingkatnya




kain bidang 58/59, kualiti kain j2, depan pelangi , belakang plain ..
gambar yg lagi cantik akan diupdate kemudian di thread kain lycra pelangi...

soalan dialu-alukan .. tq
Back to top Go down
View user profile http://www.arkeddesa.com
rimbun1



Posts : 162
Join date : 2009-07-20
Location : KUALA LUMPUR

PostSubject: Re: cik-na: Jangan tunggu gaji hujung bulan! Beli kain lycra kami dengan kad kredit anda di website baru kami sekarang.    Thu May 27, 2010 4:58 pm

huih cantik2 lerr... ni yg jenis handspray tu ker...
Back to top Go down
View user profile http://blogrimbun.blogspot.com
sury



Posts : 160
Join date : 2009-10-07

PostSubject: Re: cik-na: Jangan tunggu gaji hujung bulan! Beli kain lycra kami dengan kad kredit anda di website baru kami sekarang.    Thu Jul 08, 2010 10:55 am

Salam...

cik na.. tolong reserved ini dulu ye, ada lg nk tmbh:

p93 - 1m
p111 - 1m
Back to top Go down
View user profile http://www.masuryani.blogspot.com
cik-na



Posts : 138
Join date : 2009-07-29

PostSubject: Re: cik-na: Jangan tunggu gaji hujung bulan! Beli kain lycra kami dengan kad kredit anda di website baru kami sekarang.    Thu Jul 08, 2010 5:50 pm

ok Smile
Back to top Go down
View user profile http://www.arkeddesa.com
normia



Posts : 143
Join date : 2009-03-26
Location : Kemaman

PostSubject: Re: cik-na: Jangan tunggu gaji hujung bulan! Beli kain lycra kami dengan kad kredit anda di website baru kami sekarang.    Thu Jul 08, 2010 8:16 pm


Cik na, color cream yg lebih kurang p64 ada tak? Then nak order kain2 lain nie, lama tak shoping kain..

P40 - 1m, CH1 - 1m, CH12 - 1m & cream - 2m.

Tq.
Back to top Go down
View user profile http://www.normiashomemade.blogspot.com
cik-na



Posts : 138
Join date : 2009-07-29

PostSubject: Re: cik-na: Jangan tunggu gaji hujung bulan! Beli kain lycra kami dengan kad kredit anda di website baru kami sekarang.    Fri Jul 09, 2010 3:36 pm

normia wrote:

Cik na, color cream yg lebih kurang p64 ada tak? Then nak order kain2 lain nie, lama tak shoping kain..

P40 - 1m, CH1 - 1m, CH12 - 1m & cream - 2m.

Tq.

slm kak,
semua ada, p64 pun ada. Kaler yg lain pun ada dah masuk, tak sempat update. Pagi isnin sy update ye.

Detail nanti sy pm. Tq
Back to top Go down
View user profile http://www.arkeddesa.com
sury



Posts : 160
Join date : 2009-10-07

PostSubject: Re: cik-na: Jangan tunggu gaji hujung bulan! Beli kain lycra kami dengan kad kredit anda di website baru kami sekarang.    Fri Jul 09, 2010 3:56 pm

sury wrote:
Salam...

cik na.. tolong reserved ini dulu ye, ada lg nk tmbh:

p93 - 1m
p111 - 1m

ini tambahannye ye:

p44 - 1m
p23 - 1m
kuning - 1m (yg saya beli ri tu d kedai@shah alam) nombor kod x da dlm cni....

Back to top Go down
View user profile http://www.masuryani.blogspot.com
cik-na



Posts : 138
Join date : 2009-07-29

PostSubject: Re: cik-na: Jangan tunggu gaji hujung bulan! Beli kain lycra kami dengan kad kredit anda di website baru kami sekarang.    Fri Jul 09, 2010 4:49 pm

sury wrote:
sury wrote:
Salam...

cik na.. tolong reserved ini dulu ye, ada lg nk tmbh:

p93 - 1m
p111 - 1m

ini tambahannye ye:

p44 - 1m
p23 - 1m
kuning - 1m (yg saya beli ri tu d kedai@shah alam) nombor kod x da dlm cni....




sury kalau dah finalize , bgtau yekk , tq
Back to top Go down
View user profile http://www.arkeddesa.com
sury



Posts : 160
Join date : 2009-10-07

PostSubject: Re: cik-na: Jangan tunggu gaji hujung bulan! Beli kain lycra kami dengan kad kredit anda di website baru kami sekarang.    Fri Jul 09, 2010 5:13 pm

ri isnin saya finalkan ye....
Back to top Go down
View user profile http://www.masuryani.blogspot.com
sury



Posts : 160
Join date : 2009-10-07

PostSubject: Re: cik-na: Jangan tunggu gaji hujung bulan! Beli kain lycra kami dengan kad kredit anda di website baru kami sekarang.    Mon Jul 12, 2010 9:43 am

cik-na wrote:
normia wrote:

Cik na, color cream yg lebih kurang p64 ada tak? Then nak order kain2 lain nie, lama tak shoping kain..

P40 - 1m, CH1 - 1m, CH12 - 1m & cream - 2m.

Tq.

slm kak,
semua ada, p64 pun ada. Kaler yg lain pun ada dah masuk, tak sempat update. Pagi isnin sy update ye.

Detail nanti sy pm. Tq

kaler yg nk masukkan tu jenis plain tu ke? heheheh... x sabar nk tengok...
Back to top Go down
View user profile http://www.masuryani.blogspot.com
normia



Posts : 143
Join date : 2009-03-26
Location : Kemaman

PostSubject: Re: cik-na: Jangan tunggu gaji hujung bulan! Beli kain lycra kami dengan kad kredit anda di website baru kami sekarang.    Mon Jul 12, 2010 1:02 pm

Cik na,

Akak dah buat payment, tak blh pm plak ari nie.. guna alamat office yg biasa tu yer..

MEPS/IBG - Interbank Transfer
Completion Status : SUCCESS


Your transaction has been executed on : 12/07/2010 11:46:25 AM
Your transaction confirmation number is : 722204


Source Account : Savings ######### MYR
Transfer Amount : 112.00 MYR
Beneficiary Bank : MAYBANK BERHAD
Beneficiary Account : Savings 162106178046
Beneficiary Name : MOHD SUHAIMI B YUSOFF
Recipient's E-mail Address : cik_na@arkeddesa.com
Payment Details : Kain Lycra - normia
Back to top Go down
View user profile http://www.normiashomemade.blogspot.com
sury



Posts : 160
Join date : 2009-10-07

PostSubject: Re: cik-na: Jangan tunggu gaji hujung bulan! Beli kain lycra kami dengan kad kredit anda di website baru kami sekarang.    Mon Jul 12, 2010 3:22 pm

sury wrote:
ri isnin saya finalkan ye....

Salam..cik na..

esok saya finalkan order ye... coz ada lg nk tmbh..
Back to top Go down
View user profile http://www.masuryani.blogspot.com
sury



Posts : 160
Join date : 2009-10-07

PostSubject: Re: cik-na: Jangan tunggu gaji hujung bulan! Beli kain lycra kami dengan kad kredit anda di website baru kami sekarang.    Tue Jul 13, 2010 10:03 am

sury wrote:
sury wrote:
ri isnin saya finalkan ye....

Salam..cik na..

esok saya finalkan order ye... coz ada lg nk tmbh..

Salam... cik na

Ini order final saya ye:

kalau semua ada, ri ni gak nk bank in duit... kalau blh nk minta cik na pos ri ni, boleh tak?

p93 - 1m
p111 - 1m
p44 - 1m
p23 - 1m
kuning - 1m (yg saya beli ri tu d kedai@shah alam) nombor kod x da dlm cni
120 - 1m
10 - 1m
106 - 1m
19 - 1m
16 - 1m
Back to top Go down
View user profile http://www.masuryani.blogspot.com
sury



Posts : 160
Join date : 2009-10-07

PostSubject: Re: cik-na: Jangan tunggu gaji hujung bulan! Beli kain lycra kami dengan kad kredit anda di website baru kami sekarang.    Tue Jul 13, 2010 12:27 pm

Cik na... ni spesel request... nk sampel kain plain selepas no. 126 - akhir... flower harap boleh ye... TQ in advance...


Last edited by sury on Tue Jul 13, 2010 12:55 pm; edited 1 time in total
Back to top Go down
View user profile http://www.masuryani.blogspot.com
sury



Posts : 160
Join date : 2009-10-07

PostSubject: Re: cik-na: Jangan tunggu gaji hujung bulan! Beli kain lycra kami dengan kad kredit anda di website baru kami sekarang.    Tue Jul 13, 2010 12:54 pm

sury wrote:
sury wrote:
sury wrote:
ri isnin saya finalkan ye....

Salam..cik na..

esok saya finalkan order ye... coz ada lg nk tmbh..

Salam... cik na

Ini order final saya ye:

kalau semua ada, ri ni gak nk bank in duit... kalau blh nk minta cik na pos ri ni, boleh tak?

p93 - 1m
p111 - 1m
p44 - 1m
p23 - 1m
kuning - 1m (yg saya beli ri tu d kedai@shah alam) nombor kod x da dlm cni
120 - 1m
10 - 1m
106 - 1m
19 - 1m
16 - 1m

kuning tu no. 129 kalau x silap
Back to top Go down
View user profile http://www.masuryani.blogspot.com
Sponsored content




PostSubject: Re: cik-na: Jangan tunggu gaji hujung bulan! Beli kain lycra kami dengan kad kredit anda di website baru kami sekarang.    Today at 1:26 am

Back to top Go down
 
cik-na: Jangan tunggu gaji hujung bulan! Beli kain lycra kami dengan kad kredit anda di website baru kami sekarang.
View previous topic View next topic Back to top 
Page 15 of 17Go to page : Previous  1 ... 9 ... 14, 15, 16, 17  Next
 Similar topics
-
» NaruHina Wedding
» MK: Novosti
» Less laggy website
» Tourney Tree Generator
» Kara's Mai-Multiverse Forum Banner

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Tudung DIY CARI :: Thread :: Jom Beli belah....-
Jump to: