BERKONGSI & BERBINCANG SEGALANYA YANG ANDA INGIN TAHU MENGENAI TUDUNG
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in
Log in
Username:
Password:
Log in automatically: 
:: I forgot my password
Similar topics
NUFFNANG
IKLAN
Photobucket

Share | 
 

 cik-na: Jangan tunggu gaji hujung bulan! Beli kain lycra kami dengan kad kredit anda di website baru kami sekarang.

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 11 ... 17  Next
AuthorMessage
fadz



Posts : 199
Join date : 2009-01-05

PostSubject: Re: cik-na: Jangan tunggu gaji hujung bulan! Beli kain lycra kami dengan kad kredit anda di website baru kami sekarang.    Tue Oct 27, 2009 8:40 am

cik-na wrote:
fadz wrote:
salam cikna,

nk tnya, warna cream ada stok tk ? tq

ada , baru sampaii ..tq

code yg mana 1 yer ? tgk dr sample, cam tkde.. hehe
Back to top Go down
View user profile http://alwanihijab.blogspot.com/
RehMaw



Posts : 103
Join date : 2009-06-22

PostSubject: Re: cik-na: Jangan tunggu gaji hujung bulan! Beli kain lycra kami dengan kad kredit anda di website baru kami sekarang.    Tue Oct 27, 2009 3:40 pm

RehMaw wrote:
salam cik na,

sy nk order:

1. p10 (black)
2. p15 (cream pekat)
3. p26 (baby pink)
4. p21 (maroon)

sumenye 1 meter each.

confirmkan kain2 ni ada ke x ye..
total rm100 (free postage) kan?

kain dh sampai td.. thanks
nice material anyway!!
Back to top Go down
View user profile
cik-na



Posts : 138
Join date : 2009-07-29

PostSubject: Re: cik-na: Jangan tunggu gaji hujung bulan! Beli kain lycra kami dengan kad kredit anda di website baru kami sekarang.    Tue Oct 27, 2009 8:11 pm

fadz wrote:
cik-na wrote:
fadz wrote:
salam cikna,

nk tnya, warna cream ada stok tk ? tq

ada , baru sampaii ..tq

code yg mana 1 yer ? tgk dr sample, cam tkde.. hehe


warna krim - p.29*cream.–Krim, tq
Back to top Go down
View user profile http://www.arkeddesa.com
cik-na



Posts : 138
Join date : 2009-07-29

PostSubject: Re: cik-na: Jangan tunggu gaji hujung bulan! Beli kain lycra kami dengan kad kredit anda di website baru kami sekarang.    Tue Oct 27, 2009 8:13 pm

mas sury wrote:
cik-na wrote:
mas sury wrote:
mas sury wrote:
salam cik na... nak jugak sample baru tu... coz senang nak pilih kain.. tq

salam.. saya nak order kain plain warna coklat muda dan P13 - putih susu ada tak... dlm 1 meter each...


kalau coklat muda tu cam (p.22.Beige--Milo susu - cair) ada, p13 pun ada , tq

p18 tu actually warna apa?

hmm susah jugak nak terangkan , sebab takdek reference yg dekat dgn kaler tu ...tgk kat p18 tu cam tu lah kaler dier ... nak kate kelabu bkn kelabu, nak kate coklat pun bukan coklat .... soory tak tau nak jelaskan camana ...
Back to top Go down
View user profile http://www.arkeddesa.com
cik-na



Posts : 138
Join date : 2009-07-29

PostSubject: Re: cik-na: Jangan tunggu gaji hujung bulan! Beli kain lycra kami dengan kad kredit anda di website baru kami sekarang.    Wed Oct 28, 2009 3:19 am

Salam semua,

berikut adalah senarai 20 org yang akan dapat sampel percuma dari kami. Penghantaran semua sample dijangka pada hari isnin minggu depan .

1 ejalesungpp
2 misa
3 RehMaw
4 syafinazrahim
5 mamanuma
6 shida810
7 suezali
8 Eda
9 maisarah
10 mas sury
11 daai_violet
12 ana
13 li_zam
14 adik77
15 yan
16 nurin_qistina73
17 rimbun1
18 nurkilla
19 azee
20 catalysts2

Terima kasih kerana berminat untuk dapatkan sampel ini . Dengan ini permohonan sampel percuma ditutup.





(* Selepas ini tiada lagi sampel percuma akan diberikan. Sampel ini akan dijual dgn harga RM6 termasuk penghantaran kepada mereka yang berminat )
Back to top Go down
View user profile http://www.arkeddesa.com
sury



Posts : 160
Join date : 2009-10-07

PostSubject: Re: cik-na: Jangan tunggu gaji hujung bulan! Beli kain lycra kami dengan kad kredit anda di website baru kami sekarang.    Wed Oct 28, 2009 7:53 am

Salam.. Terima kasih cik na ye coz nama saya t'masuk skali dgn senarai t'sebut... pas ni senang la nak order kain.... customer saya nak pilih kain pun senang la pas nih... tq....
Back to top Go down
View user profile http://www.masuryani.blogspot.com
shida810



Posts : 67
Join date : 2009-09-03

PostSubject: Re: cik-na: Jangan tunggu gaji hujung bulan! Beli kain lycra kami dengan kad kredit anda di website baru kami sekarang.    Wed Oct 28, 2009 8:56 am

Salam Cik-na,

Tenkiu sebab nama saya termasuk dlm list............
Mesti pelanggan saya suka sbb ade contoh kain dan warna. Laughing
Back to top Go down
View user profile
suezali



Posts : 40
Join date : 2009-04-16

PostSubject: Re: cik-na: Jangan tunggu gaji hujung bulan! Beli kain lycra kami dengan kad kredit anda di website baru kami sekarang.    Wed Oct 28, 2009 11:12 am

TQ Cik-na sbb tersenarai antara 20 org penerima sample percuma tu.
Back to top Go down
View user profile
yan



Posts : 112
Join date : 2008-12-22
Age : 42

PostSubject: oder   Wed Oct 28, 2009 3:38 pm

salam cik na,
saya nak oder
1. p3-pepel
2.p4-peach
3.p19-biru
4.p10-hitam

mcmna nak bayar and thanks utk sample kain tu ye sbb nampaknya nama saya pun tersenarai . Harap@ ada stok sbb nak pakai kain ccepat... tq
Back to top Go down
View user profile
cik-na



Posts : 138
Join date : 2009-07-29

PostSubject: Re: cik-na: Jangan tunggu gaji hujung bulan! Beli kain lycra kami dengan kad kredit anda di website baru kami sekarang.    Wed Oct 28, 2009 6:44 pm

sorry , lambat reply ...terbz . semua ada lagii ...no akaun saya dah sms . takdapat mintak lagi lahhh ..apa2 pm yer. tq
Back to top Go down
View user profile http://www.arkeddesa.com
nurkilla



Posts : 16
Join date : 2009-02-23

PostSubject: Re: cik-na: Jangan tunggu gaji hujung bulan! Beli kain lycra kami dengan kad kredit anda di website baru kami sekarang.    Wed Oct 28, 2009 7:48 pm

cik na,
tq.. pls check pm
Back to top Go down
View user profile
maisarah



Posts : 34
Join date : 2009-01-18
Age : 40
Location : johor

PostSubject: Re: cik-na: Jangan tunggu gaji hujung bulan! Beli kain lycra kami dengan kad kredit anda di website baru kami sekarang.    Wed Oct 28, 2009 10:14 pm

Mekacih... nama ku dalam senarai bounce bounce bounce
Back to top Go down
View user profile
rimbun1



Posts : 162
Join date : 2009-07-20
Location : KUALA LUMPUR

PostSubject: Re: cik-na: Jangan tunggu gaji hujung bulan! Beli kain lycra kami dengan kad kredit anda di website baru kami sekarang.    Mon Nov 02, 2009 10:52 am

salam cikna..

nak cari warna merah menyala.. code mana eks?
Back to top Go down
View user profile http://blogrimbun.blogspot.com
cik-na



Posts : 138
Join date : 2009-07-29

PostSubject: Re: cik-na: Jangan tunggu gaji hujung bulan! Beli kain lycra kami dengan kad kredit anda di website baru kami sekarang.    Tue Nov 03, 2009 9:04 am

rimbun1 wrote:
salam cikna..

nak cari warna merah menyala.. code mana eks?


salam kak,
merah menyala belum ada lagi ...mereah darah ikan jer ada
Back to top Go down
View user profile http://www.arkeddesa.com
RehMaw



Posts : 103
Join date : 2009-06-22

PostSubject: Re: cik-na: Jangan tunggu gaji hujung bulan! Beli kain lycra kami dengan kad kredit anda di website baru kami sekarang.    Tue Nov 03, 2009 11:49 am

cik na,

kalo shocking pink, code yg mana ek? P14 ke P17? confuse laa scratch
Back to top Go down
View user profile
cik-na



Posts : 138
Join date : 2009-07-29

PostSubject: Re: cik-na: Jangan tunggu gaji hujung bulan! Beli kain lycra kami dengan kad kredit anda di website baru kami sekarang.    Tue Nov 03, 2009 12:20 pm

RehMaw wrote:
cik na,

kalo shocking pink, code yg mana ek? P14 ke P17? confuse laa scratch

dua-dua bukan "shocking pink" yg 14 tu cam purple sket - pink purprle ... yg 17 tu camelia . shocking pink kite belum ada
Back to top Go down
View user profile http://www.arkeddesa.com
RehMaw



Posts : 103
Join date : 2009-06-22

PostSubject: Re: cik-na: Jangan tunggu gaji hujung bulan! Beli kain lycra kami dengan kad kredit anda di website baru kami sekarang.    Wed Nov 04, 2009 10:13 am

cik-na wrote:
RehMaw wrote:
cik na,

kalo shocking pink, code yg mana ek? P14 ke P17? confuse laa scratch

dua-dua bukan "shocking pink" yg 14 tu cam purple sket - pink purprle ... yg 17 tu camelia . shocking pink kite belum ada

ok, xpe.. kalo camtu sy nk P12 - 1/2 meter.
bape total kos?
Back to top Go down
View user profile
cik-na



Posts : 138
Join date : 2009-07-29

PostSubject: Re: cik-na: Jangan tunggu gaji hujung bulan! Beli kain lycra kami dengan kad kredit anda di website baru kami sekarang.    Wed Nov 04, 2009 1:08 pm

RehMaw wrote:
cik-na wrote:
RehMaw wrote:
cik na,

kalo shocking pink, code yg mana ek? P14 ke P17? confuse laa scratch

dua-dua bukan "shocking pink" yg 14 tu cam purple sket - pink purprle ... yg 17 tu camelia . shocking pink kite belum ada

ok, xpe.. kalo camtu sy nk P12 - 1/2 meter.
bape total kos?


p12 -1/2 m +pos = rm14.5+rm 5 = rm 19.50 tq, no akaun check pm yer .
Back to top Go down
View user profile http://www.arkeddesa.com
cik-na



Posts : 138
Join date : 2009-07-29

PostSubject: Re: cik-na: Jangan tunggu gaji hujung bulan! Beli kain lycra kami dengan kad kredit anda di website baru kami sekarang.    Thu Nov 05, 2009 2:24 pm

salam ,

makluman kaler yg takdekk, sold out kat kedaii untuk sementara waktu

1.p6
2.p8
3.p9
4.p15
5.p16
6.p19
7.p22

kalau dah ada balik nanti kite bgtau , tq
Back to top Go down
View user profile http://www.arkeddesa.com
li_zam



Posts : 103
Join date : 2009-04-16

PostSubject: Re: cik-na: Jangan tunggu gaji hujung bulan! Beli kain lycra kami dengan kad kredit anda di website baru kami sekarang.    Thu Nov 05, 2009 2:48 pm

cik-na wrote:
salam ,

makluman kaler yg takdekk, sold out kat kedaii untuk sementara waktu

1.p6
2.p8
3.p9
4.p15
5.p16
6.p19
7.p22

kalau dah ada balik nanti kite bgtau , tq

alahaiii...bru je enter Pm nk oredr kain..sekali da hbis stock kain yg nak drunken
Back to top Go down
View user profile
Ajue



Posts : 133
Join date : 2009-02-23
Age : 39

PostSubject: Re: cik-na: Jangan tunggu gaji hujung bulan! Beli kain lycra kami dengan kad kredit anda di website baru kami sekarang.    Thu Nov 05, 2009 6:28 pm

salam..

C1 ada stok tk?
Back to top Go down
View user profile
ejalesungpp



Posts : 241
Join date : 2008-12-22
Age : 51
Location : Kajang, Bangi, Selangor

PostSubject: Re: cik-na: Jangan tunggu gaji hujung bulan! Beli kain lycra kami dengan kad kredit anda di website baru kami sekarang.    Fri Nov 06, 2009 5:07 pm

cik-na....terima kasih banyak2....eja dah dapat simple kain ...muahsssssssss sayang diaaa....
Back to top Go down
View user profile
shida810



Posts : 67
Join date : 2009-09-03

PostSubject: Re: cik-na: Jangan tunggu gaji hujung bulan! Beli kain lycra kami dengan kad kredit anda di website baru kami sekarang.    Mon Nov 09, 2009 3:49 pm

Salam Cik-na,

Sample kain tudung saya dah terima

Tq
Back to top Go down
View user profile
maisarah



Posts : 34
Join date : 2009-01-18
Age : 40
Location : johor

PostSubject: Re: cik-na: Jangan tunggu gaji hujung bulan! Beli kain lycra kami dengan kad kredit anda di website baru kami sekarang.    Mon Nov 09, 2009 11:23 pm

salam cik na.... maisarah dah terima sampel kain tadi... mekacih.
Back to top Go down
View user profile
cik-na



Posts : 138
Join date : 2009-07-29

PostSubject: Re: cik-na: Jangan tunggu gaji hujung bulan! Beli kain lycra kami dengan kad kredit anda di website baru kami sekarang.    Tue Nov 10, 2009 1:06 pm

salam


makluman ,

p15 dah ada ....

sehari dua lagi saya update untuk kaler 2 baruu ...banyakk jugak laaa ...skang tak sempattt ... tunggu yer . tq
Back to top Go down
View user profile http://www.arkeddesa.com
Sponsored content




PostSubject: Re: cik-na: Jangan tunggu gaji hujung bulan! Beli kain lycra kami dengan kad kredit anda di website baru kami sekarang.    Today at 3:53 am

Back to top Go down
 
cik-na: Jangan tunggu gaji hujung bulan! Beli kain lycra kami dengan kad kredit anda di website baru kami sekarang.
View previous topic View next topic Back to top 
Page 6 of 17Go to page : Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 11 ... 17  Next
 Similar topics
-
» NaruHina Wedding
» MK: Novosti
» Less laggy website
» Tourney Tree Generator
» Kara's Mai-Multiverse Forum Banner

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Tudung DIY CARI :: Thread :: Jom Beli belah....-
Jump to: