BERKONGSI & BERBINCANG SEGALANYA YANG ANDA INGIN TAHU MENGENAI TUDUNG
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in
Log in
Username:
Password:
Log in automatically: 
:: I forgot my password
Similar topics
NUFFNANG
IKLAN
Photobucket

Share | 
 

 Kongsi2 : Kedai Jual Kain Tudung & Awning Online

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : 1, 2, 3, 4  Next
AuthorMessage
meabadi
Admin


Posts : 544
Join date : 2008-12-21
Age : 35
Location : Shah Alam Selangor

PostSubject: Kongsi2 : Kedai Jual Kain Tudung & Awning Online   Sun Dec 21, 2008 3:58 pm

Salam semua...

ME senaraikan beberapa web online yang jual kain buat tudung ni...So korang boleh dapat kan dari diorg....


1) By sis Yela & Bbpie


http://jvcynosure.blogspot.com/

2)By sis melati putih

http://melatishopz.blogspot.com/


Last edited by meabadi on Fri Dec 26, 2008 2:12 pm; edited 7 times in total
Back to top Go down
View user profile http://meabadi.blogspot.com/
ajergiler
Peniaga


Posts : 117
Join date : 2008-12-21

PostSubject: Re: Kongsi2 : Kedai Jual Kain Tudung & Awning Online   Sun Dec 21, 2008 6:13 pm

klu nak tgk kita punya kat..

http://ajergiler80.blogspot.com
Back to top Go down
View user profile
min chontoi
Peniaga


Posts : 617
Join date : 2008-12-21
Age : 36
Location : BBB

PostSubject: Gumbira!!!   Sun Dec 21, 2008 6:53 pm

Salam ME...

Ei...bagus sgt Me buat free forum ni...min br teringat nk propose sesape yg terer IT utk buat forum..Min xpuas hati..sbb bukan tujuan kita nk menjual...xamik untung pun!!!! sesaje je nk JV ngan kengkawan...lgpun xkan nk guna 1 kaler awning untuk sampai 4 keping kan?? Itu kalo dpt beli suku meter..kalo kena beli setgh meter or 1 satu...haaa...alamatnye xyah body dah...buat je kain tudung tu semua2 pkai kain broket or thai silk...boleh gituk??
So min rasa perlu sgt ada tempat yg kita boleh JV or tukar suka sama suka kain awning or kain ape pun!! Thanx ME Laughing Laughing Very Happy Shocked Smile bounce Basketball cheers Razz Laughing Very Happy
Back to top Go down
View user profile
meabadi
Admin


Posts : 544
Join date : 2008-12-21
Age : 35
Location : Shah Alam Selangor

PostSubject: Re: Kongsi2 : Kedai Jual Kain Tudung & Awning Online   Sun Dec 21, 2008 7:07 pm

Ya Betul min....

x aperla...kita Ber HIJRAH ke sini laks...

coz x selesa lak borak kat sana dengan kita yang sokmo nak JV JV ni...takot ade yang panas kang..kekekekeke



WELCOME MIN!!!!!!



flower flower flower flower
Back to top Go down
View user profile http://meabadi.blogspot.com/
min chontoi
Peniaga


Posts : 617
Join date : 2008-12-21
Age : 36
Location : BBB

PostSubject: Bahasa   Sun Dec 21, 2008 7:24 pm

Tulah..xbesh la kalo kita kengkawan pkai ayat2 yang xsedap didengar
...walaupun min ni ala2 brutal gituk...tp xle suka nk sound2 org...kalo boleh ada salah silap tu tegor la elok2...xmenyakitkan hati org...so friends...enjoy sharing!!!! :bounce
Back to top Go down
View user profile
aleiz
Peniaga


Posts : 104
Join date : 2008-12-21

PostSubject: Re: Kongsi2 : Kedai Jual Kain Tudung & Awning Online   Sun Dec 21, 2008 8:15 pm

sedih gak aleiz bile tgk dh xleh nak JV ni... Rolling Eyes terpk mane la nak dpt awning lagi pasnih.. Crying or Very sad
nasib ade forum baru..thanks ME.. cheers
Back to top Go down
View user profile
k yana
Peniaga


Posts : 771
Join date : 2008-12-22
Location : kangar.bdr mahkota cheras.subang

PostSubject: Re: Kongsi2 : Kedai Jual Kain Tudung & Awning Online   Mon Dec 22, 2008 9:23 am

ajergiler wrote:
klu nak tgk kita punya kat..

http://ajergiler80.blogspot.com

ajer jual ke tudung2 ni? baper RM?
Back to top Go down
View user profile http://tulipbiru137.fotopages.com/
kimimclaren
Peniaga


Posts : 44
Join date : 2008-12-22
Location : Di sini ku berada

PostSubject: Re: Kongsi2 : Kedai Jual Kain Tudung & Awning Online   Mon Dec 22, 2008 9:40 am

kalau nak tengok kimi nye, go to http://kimimclaren78.blogspot.com

but ready stock tak de la dalam tu. just gambar2 untuk your view. Very Happy
Back to top Go down
View user profile http://kimimclaren78.blogspot.com
kimimclaren
Peniaga


Posts : 44
Join date : 2008-12-22
Location : Di sini ku berada

PostSubject: Re: Kongsi2 : Kedai Jual Kain Tudung & Awning Online   Mon Dec 22, 2008 9:45 am

apa citer ni ek? ketinggalan betul lah. kimi tak baca lagi part tu kot tapi ada dengar kawan kimi citer pasal tak leh JV mengJV kat sana lagi. sian kat kita kan... Sad
Back to top Go down
View user profile http://kimimclaren78.blogspot.com
Yagi-Uda



Posts : 16
Join date : 2008-12-21

PostSubject: Re: Kongsi2 : Kedai Jual Kain Tudung & Awning Online   Mon Dec 22, 2008 9:51 am

yappp sronok ada forum ni...
nak sembang pasal mesin jahit pun leh open2...

kat sana nunn, segan2 gak nak sembang pasai mesin jahit...off-topic lak kan....
Back to top Go down
View user profile
hooney
Peniaga


Posts : 317
Join date : 2008-12-22

PostSubject: Re: Kongsi2 : Kedai Jual Kain Tudung & Awning Online   Mon Dec 22, 2008 10:19 am

jual jugak tapi xada blog la pulak...
Back to top Go down
View user profile http://hooneydiy.blogspot.com/
k yana
Peniaga


Posts : 771
Join date : 2008-12-22
Location : kangar.bdr mahkota cheras.subang

PostSubject: Re: Kongsi2 : Kedai Jual Kain Tudung & Awning Online   Mon Dec 22, 2008 10:23 am

hooney wrote:
jual jugak tapi xada blog la pulak...

hooney, tak dak blog, buat topic kat forum ni, taruk gambar...boleh ke Pn moderator?
Back to top Go down
View user profile http://tulipbiru137.fotopages.com/
k yana
Peniaga


Posts : 771
Join date : 2008-12-22
Location : kangar.bdr mahkota cheras.subang

PostSubject: Re: Kongsi2 : Kedai Jual Kain Tudung & Awning Online   Mon Dec 22, 2008 10:24 am

kimimclaren wrote:
kalau nak tengok kimi nye, go to http://kimimclaren78.blogspot.com

but ready stock tak de la dalam tu. just gambar2 untuk your view. Very Happy

kimi..baper rega sehelai? or semua pic tudung tu dah ader owner?
Back to top Go down
View user profile http://tulipbiru137.fotopages.com/
meabadi
Admin


Posts : 544
Join date : 2008-12-21
Age : 35
Location : Shah Alam Selangor

PostSubject: Re: Kongsi2 : Kedai Jual Kain Tudung & Awning Online   Mon Dec 22, 2008 10:26 am

Kat sini boleh aje...


bukak aje apa korang nak.....
Back to top Go down
View user profile http://meabadi.blogspot.com/
hooney
Peniaga


Posts : 317
Join date : 2008-12-22

PostSubject: Re: Kongsi2 : Kedai Jual Kain Tudung & Awning Online   Mon Dec 22, 2008 10:27 am

itula, last week saje2 tempek kat cari tu, so adala customer beli... skrg ni dah tak bole....
Back to top Go down
View user profile http://hooneydiy.blogspot.com/
k yana
Peniaga


Posts : 771
Join date : 2008-12-22
Location : kangar.bdr mahkota cheras.subang

PostSubject: Re: Kongsi2 : Kedai Jual Kain Tudung & Awning Online   Mon Dec 22, 2008 10:30 am

meabadi wrote:
Kat sini boleh aje...


bukak aje apa korang nak.....

haa..ni admin dah bg approval.. moga murah rezeki korangĀ² kat sini..
Back to top Go down
View user profile http://tulipbiru137.fotopages.com/
anishilmi



Posts : 66
Join date : 2008-12-22

PostSubject: Re: Kongsi2 : Kedai Jual Kain Tudung & Awning Online   Mon Dec 22, 2008 10:38 am

anis pun ada jual skit..
bawak kat office jer..
nnt ada lebih anis ipload kat sini nnt
Back to top Go down
View user profile
hooney
Peniaga


Posts : 317
Join date : 2008-12-22

PostSubject: Re: Kongsi2 : Kedai Jual Kain Tudung & Awning Online   Mon Dec 22, 2008 10:44 am

ooo... kt htread ni yek... nnt I tempek...
Back to top Go down
View user profile http://hooneydiy.blogspot.com/
hooney
Peniaga


Posts : 317
Join date : 2008-12-22

PostSubject: Re: Kongsi2 : Kedai Jual Kain Tudung & Awning Online   Mon Dec 22, 2008 10:51 am

k yana wrote:
meabadi wrote:
Kat sini boleh aje...


bukak aje apa korang nak.....

haa..ni admin dah bg approval.. moga murah rezeki korangĀ² kat sini..

thanks...
Back to top Go down
View user profile http://hooneydiy.blogspot.com/
comel



Posts : 34
Join date : 2008-12-22

PostSubject: Re: Kongsi2 : Kedai Jual Kain Tudung & Awning Online   Mon Dec 22, 2008 10:59 am

mane lg tudung yg da siap... cpt la ... bleh cuci mate n poket skali.. hehehe Very Happy
Back to top Go down
View user profile
adeeda
Peniaga


Posts : 696
Join date : 2008-12-21
Age : 39
Location : PJ/KL Sentral

PostSubject: Re: Kongsi2 : Kedai Jual Kain Tudung & Awning Online   Mon Dec 22, 2008 11:06 am



jamu mata jersey J1 yg ada kat zhouhua SS2
hitam (takde gambar) pun tgh ada stok.. tak tau sampai bila
Back to top Go down
View user profile http://www.tudung-making-all-in-one.blogspot.com/
comel



Posts : 34
Join date : 2008-12-22

PostSubject: Re: Kongsi2 : Kedai Jual Kain Tudung & Awning Online   Mon Dec 22, 2008 11:07 am

anis, tepek la gmba mane2 tudung yg ade.. nk tgk...brape hengget ek? flower
Back to top Go down
View user profile
adeeda
Peniaga


Posts : 696
Join date : 2008-12-21
Age : 39
Location : PJ/KL Sentral

PostSubject: Re: Kongsi2 : Kedai Jual Kain Tudung & Awning Online   Mon Dec 22, 2008 11:08 am



lagi ss2 mari... kaler dlm gambar sikit lari la dari the real one.. camera hp ajer


Last edited by adeeda on Mon Dec 22, 2008 11:09 am; edited 1 time in total
Back to top Go down
View user profile http://www.tudung-making-all-in-one.blogspot.com/
k yana
Peniaga


Posts : 771
Join date : 2008-12-22
Location : kangar.bdr mahkota cheras.subang

PostSubject: Re: Kongsi2 : Kedai Jual Kain Tudung & Awning Online   Mon Dec 22, 2008 11:09 am

pe kata korang bukak topik baru, khas tuk jual tudung ja..satu topik dah la..ramai2 share..tak sabar nak cuci mata...
Back to top Go down
View user profile http://tulipbiru137.fotopages.com/
kimimclaren
Peniaga


Posts : 44
Join date : 2008-12-22
Location : Di sini ku berada

PostSubject: Re: Kongsi2 : Kedai Jual Kain Tudung & Awning Online   Mon Dec 22, 2008 11:15 am

kak yana, kat dalam blog kimi tu sume dah dibeli & yang dijahit untuk customer. before this kimi terima order. tapi now dah slow sikit terima order untuk yang tak de kain. unless kaler2 yang diminta senang nak dapat. sebab ada jugak customer yang bagi gambar baju minta kimi carikkan match. cam tu kimi tak terima lah. tapi kalau nak tempah sebab ada kain, lagi senang.

untuk ready stok, kimi jarang ada. tak sempat. hehehe. kalau kimi jahit (kain2 yang kimi beli untuk kimi sendiri sebenarnya), kimi akan let go kepada sesiapa yang berminat.

gambar dalam avatar tu kimi jahit malam tadi. pagi ni pakai gi ofis. Laughing
Back to top Go down
View user profile http://kimimclaren78.blogspot.com
Sponsored content




PostSubject: Re: Kongsi2 : Kedai Jual Kain Tudung & Awning Online   Today at 1:26 am

Back to top Go down
 
Kongsi2 : Kedai Jual Kain Tudung & Awning Online
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 4Go to page : 1, 2, 3, 4  Next
 Similar topics
-
» [Ref] Wargames Painting and Modelling: Online Hobby Magazine
» Free Online Quilting Magazine
» Big Harbor Freight ONLINE coupon?
» Free Test equipment manuals online
» New online literary magazine

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Tudung DIY CARI :: Thread :: Jom Beli belah....-
Jump to: