BERKONGSI & BERBINCANG SEGALANYA YANG ANDA INGIN TAHU MENGENAI TUDUNG
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in
Log in
Username:
Password:
Log in automatically: 
:: I forgot my password
Similar topics
NUFFNANG
IKLAN
Photobucket

Share | 
 

 3RD BATCH LABEL

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : 1, 2, 3, 4  Next
AuthorMessage
kee'ah
Peniaga


Posts : 1141
Join date : 2008-12-22

PostSubject: 3RD BATCH LABEL   Thu Jul 23, 2009 2:44 pm

Akak rasa terpaksa akak bukak utk 3rd batch, memandangkan byk no permintaan: -

HARGA RM240 - 1000 ++ pieces



1. Tiramisu - Aida's - Paid Full Payment RM246
2. Shinju - Paid Full Payment RM246
3. Alice - Adamelis Collection - Paid Deposit RM120 - Paid Full Payment
4. Bola2 - Hadija - Paid Full Payment
5. Laffunga - Paid Deposit RM120 - Paid Full Payment
6. Izzah & Darwish - Paid RM150
7. Hanima Liza - Paid Full Payment
8. Ros - Ros Little Mama - Paid Full Payment RM240
9. Unimas - Paid Full Payment
10. Yan Collection - Paid Full Payment

11. Maisara - Linda Jay - Paid Full Payment RM240
12. KakYah - Paid Full Payment
13. Qaseeh - SweetQasseh - Paid Deposit RM120
14. Hanim - Paid Deposit RM120
15. Yatie - Paid Deposit Rm120


EMAIL DESIGN KORANG PADA KAK KEEAH DLM BENTUK JPEG IMAGE di

hamizah.yahaya@simedarby.com

Bila dah email..sila masukkan deposit yerr...


Hamizah Yahaya
Account No. 164324295771 (Maybank)

Tulis Note kat situ (Label) Jangan lupa Nick Name sekali

SILA REFER 1ST BATCH...DAN LIHAT SAMPLE LABEL LABEL YG KAWAN2 LAIN HANTAR (5 CM X 18 MM)

Terima kasih.


Last edited by kee'ah on Sat Sep 05, 2009 9:50 am; edited 18 times in total
Back to top Go down
View user profile
RestuIma



Posts : 1
Join date : 2009-06-15

PostSubject: Re: 3RD BATCH LABEL   Thu Jul 23, 2009 5:40 pm

Kak Kee

Salam.

Ika pun nak join 3rd batch cloth label ni. Camna ye?
Back to top Go down
View user profile
kee'ah
Peniaga


Posts : 1141
Join date : 2008-12-22

PostSubject: Re: 3RD BATCH LABEL   Thu Jul 23, 2009 10:05 pm

RestuIma wrote:
Kak Kee

Salam.

Ika pun nak join 3rd batch cloth label ni. Camna ye?

Wskm

Hantar design dan bayar deposit jer....terimakasih..
Back to top Go down
View user profile
centrino9001



Posts : 7
Join date : 2009-07-21

PostSubject: Re: 3RD BATCH LABEL   Sun Jul 26, 2009 12:58 am

kee'ah wrote:
RestuIma wrote:
Kak Kee

Salam.

Ika pun nak join 3rd batch cloth label ni. Camna ye?

Wskm

Hantar design dan bayar deposit jer....terimakasih..

SAYA DAH EMEL..NNTI TGK KALAU LULUS SY AKAN BANK IN DUIT
Back to top Go down
View user profile
centrino9001



Posts : 7
Join date : 2009-07-21

PostSubject: Re: 3RD BATCH LABEL   Sun Jul 26, 2009 1:00 am

centrino9001 wrote:
kee'ah wrote:
RestuIma wrote:
Kak Kee

Salam.

Ika pun nak join 3rd batch cloth label ni. Camna ye?

Wskm

Hantar design dan bayar deposit jer....terimakasih..

SAYA DAH EMEL..NNTI TGK KALAU LULUS SY AKAN BANK IN DUIT

DAH TAK SBARQ NIE....... bounce bounce bounce
Back to top Go down
View user profile
shinju



Posts : 161
Join date : 2009-02-19

PostSubject: Re: 3RD BATCH LABEL   Mon Jul 27, 2009 3:51 pm

kak keee... rasa cam tak sabar laaa ploks nk ade tag sendiri... heheheheh dh teruja nih
Back to top Go down
View user profile
kee'ah
Peniaga


Posts : 1141
Join date : 2008-12-22

PostSubject: Re: 3RD BATCH LABEL   Mon Jul 27, 2009 3:55 pm

centrino9001 wrote:
centrino9001 wrote:
kee'ah wrote:
RestuIma wrote:
Kak Kee

Salam.

Ika pun nak join 3rd batch cloth label ni. Camna ye?

Wskm

Hantar design dan bayar deposit jer....terimakasih..

SAYA DAH EMEL..NNTI TGK KALAU LULUS SY AKAN BANK IN DUIT

DAH TAK SBARQ NIE....... bounce bounce bounce

cent awak anta atas nama apa yer..?
Back to top Go down
View user profile
centrino9001



Posts : 7
Join date : 2009-07-21

PostSubject: Re: 3RD BATCH LABEL   Mon Jul 27, 2009 8:06 pm

kee'ah wrote:
centrino9001 wrote:
centrino9001 wrote:
kee'ah wrote:
RestuIma wrote:
Kak Kee

Salam.

Ika pun nak join 3rd batch cloth label ni. Camna ye?

Wskm

Hantar design dan bayar deposit jer....terimakasih..

SAYA DAH EMEL..NNTI TGK KALAU LULUS SY AKAN BANK IN DUIT

DAH TAK SBARQ NIE....... bounce bounce bounce

cent awak anta atas nama apa yer..?

hantar pakai emel adamelis77@yahoo.com

so camana dah boleh bank in duit ker?
Back to top Go down
View user profile
kee'ah
Peniaga


Posts : 1141
Join date : 2008-12-22

PostSubject: Re: 3RD BATCH LABEL   Mon Jul 27, 2009 8:23 pm

centrino9001 wrote:
kee'ah wrote:
centrino9001 wrote:
centrino9001 wrote:
kee'ah wrote:
RestuIma wrote:
Kak Kee

Salam.

Ika pun nak join 3rd batch cloth label ni. Camna ye?

Wskm

Hantar design dan bayar deposit jer....terimakasih..

SAYA DAH EMEL..NNTI TGK KALAU LULUS SY AKAN BANK IN DUIT

DAH TAK SBARQ NIE....... bounce bounce bounce

cent awak anta atas nama apa yer..?

hantar pakai emel adamelis77@yahoo.com

so camana dah boleh bank in duit ker?

akak tak terima punnnnn.....
Back to top Go down
View user profile
centrino9001



Posts : 7
Join date : 2009-07-21

PostSubject: Re: 3RD BATCH LABEL   Mon Jul 27, 2009 10:33 pm

kee'ah wrote:
centrino9001 wrote:
kee'ah wrote:
centrino9001 wrote:
centrino9001 wrote:
kee'ah wrote:
RestuIma wrote:
Kak Kee

Salam.

Ika pun nak join 3rd batch cloth label ni. Camna ye?

Wskm

Hantar design dan bayar deposit jer....terimakasih..

SAYA DAH EMEL..NNTI TGK KALAU LULUS SY AKAN BANK IN DUIT

DAH TAK SBARQ NIE....... bounce bounce bounce

cent awak anta atas nama apa yer..?

hantar pakai emel adamelis77@yahoo.com

so camana dah boleh bank in duit ker?

akak tak terima punnnnn.....

dah akak dh terima cuma akak nak kasi kt cina tu dulu
adamelis77@yahoo.com(Alice Adam) ingat tak?
Back to top Go down
View user profile
dinicloset



Posts : 9
Join date : 2009-06-03

PostSubject: Re: 3RD BATCH LABEL   Wed Jul 29, 2009 4:48 pm

nak tanye...
korang design label ni guna software ape ek?

kak keah..brape deposit yek
lama minat dah...huhuhu
Back to top Go down
View user profile
kee'ah
Peniaga


Posts : 1141
Join date : 2008-12-22

PostSubject: Re: 3RD BATCH LABEL   Wed Aug 05, 2009 4:33 pm

dinicloset wrote:
nak tanye...
korang design label ni guna software ape ek?

kak keah..brape deposit yek
lama minat dah...huhuhu

hantar guna jpeg image yerr...kendian bayo deposit RM120
Back to top Go down
View user profile
kee'ah
Peniaga


Posts : 1141
Join date : 2008-12-22

PostSubject: Re: 3RD BATCH LABEL   Fri Aug 07, 2009 5:16 pm

kee'ah wrote:
Akak rasa terpaksa akak bukak utk 3rd batch, memandangkan byk no permintaan: -

HARGA RM240 - 1000 ++ pieces



1. Tiramisu - Paid Full Payment RM246
2. Shinju - Paid Full Payment RM246
3. Alice
4. Bola2
5. Laffunga - Paid Deposit RM120
6. Izzah & Darwish
7. Liza


EMAIL DESIGN KORANG PADA KAK KEEAH DLM BENTUK JPEG IMAGE di

hamizah.yahaya@simedarby.com

Bila dah email..sila masukkan deposit yerr...


Hamizah Yahaya
Account No. 164324295771 (Maybank)

Tulis Note kat situ (Label) Jangan lupa Nick Name sekali

SILA REFER 1ST BATCH...DAN LIHAT SAMPLE LABEL LABEL YG KAWAN2 LAIN HANTAR (5 CM X 18 MM)

Terima kasih.

Sesiapa yg nama tertera di atas tu....sila anto label dan deposit...mana mana yg udah tu....takpe.
Back to top Go down
View user profile
uminas



Posts : 4
Join date : 2009-08-09

PostSubject: Re: 3RD BATCH LABEL   Sun Aug 09, 2009 10:49 pm

Salam , saya nak tempah buat label
Back to top Go down
View user profile
uminas



Posts : 4
Join date : 2009-08-09

PostSubject: Re: 3RD BATCH LABEL   Sun Aug 09, 2009 11:54 pm

Agaknya kalau tempah berapa lama boleh siap. Macamana caranya yek! Exclamation
Back to top Go down
View user profile
kee'ah
Peniaga


Posts : 1141
Join date : 2008-12-22

PostSubject: Re: 3RD BATCH LABEL   Mon Aug 10, 2009 11:41 am

uminas wrote:
Agaknya kalau tempah berapa lama boleh siap. Macamana caranya yek! Exclamation

Hantar design guna jpeg....masuk deposit....siap dlm 2,3 minggu. InsyaAllah
Back to top Go down
View user profile
tiramisu



Posts : 144
Join date : 2008-12-30
Location : kuala lumpur

PostSubject: Re: 3RD BATCH LABEL   Thu Aug 13, 2009 4:57 pm

kak keeah,

sorry bertanya, label saya lambat lagi ke? minggu depan sy nak antor tudung customer kat 40 helai, ingat nak letak label. kot2 nanti label dah sampai tudung pun dah abis jahit.bukan apa takut tak terabis byk 2 label tu....
Back to top Go down
View user profile
kee'ah
Peniaga


Posts : 1141
Join date : 2008-12-22

PostSubject: Re: 3RD BATCH LABEL   Thu Aug 13, 2009 5:47 pm

tiramisu wrote:
kak keeah,

sorry bertanya, label saya lambat lagi ke? minggu depan sy nak antor tudung customer kat 40 helai, ingat nak letak label. kot2 nanti label dah sampai tudung pun dah abis jahit.bukan apa takut tak terabis byk 2 label tu....

cina tu baru tunjuk kat akak blok....kolo ok..minggu depan baru dia sew....akak try soh dia buat cepat...tp kolo blok ok selalunya cepat seiap...
Back to top Go down
View user profile
tiramisu



Posts : 144
Join date : 2008-12-30
Location : kuala lumpur

PostSubject: Re: 3RD BATCH LABEL   Thu Aug 13, 2009 8:35 pm

ok. tq..... afro
Back to top Go down
View user profile
uminas



Posts : 4
Join date : 2009-08-09

PostSubject: Re: 3RD BATCH LABEL   Sun Aug 16, 2009 5:57 pm

Salam. Saya dah bayar full agaknya berapa lama boleh dapat tempahan tersebut.
Back to top Go down
View user profile
maisarah



Posts : 34
Join date : 2009-01-18
Age : 40
Location : johor

PostSubject: Re: 3RD BATCH LABEL   Tue Aug 18, 2009 4:50 pm

salam kak kee'ah.. check email yerk..
design label cloth..
adikainul@yahoo.com ( nick name : maisarah)
kalau lulus.. nanti linda transfer duit..
Back to top Go down
View user profile
kee'ah
Peniaga


Posts : 1141
Join date : 2008-12-22

PostSubject: Re: 3RD BATCH LABEL   Tue Aug 18, 2009 5:59 pm

maisarah wrote:
salam kak kee'ah.. check email yerk..
design label cloth..
adikainul@yahoo.com ( nick name : maisarah)
kalau lulus.. nanti linda transfer duit..

akak dah anto design tu kat cina tu...tunggu komen dia..kolo dia kata ok...akak soh maisara proceed nanti...tunggu jap erk
Back to top Go down
View user profile
hanim406



Posts : 17
Join date : 2009-02-02

PostSubject: Re: 3RD BATCH LABEL   Wed Aug 19, 2009 12:32 am

salam akak hanim nak join gak blh tak

kalu mcm gini leh tak kalu blh hanim nak join lah kak

Back to top Go down
View user profile http://www.rahsiacantik.com
kee'ah
Peniaga


Posts : 1141
Join date : 2008-12-22

PostSubject: Re: 3RD BATCH LABEL   Wed Aug 19, 2009 10:35 am

hanim406 wrote:
salam akak hanim nak join gak blh tak

kalu mcm gini leh tak kalu blh hanim nak join lah kak


boleh anta kat email tak?

rasa cam ok jer...akak proceed kat cina tu....thanks
Back to top Go down
View user profile
hanim406



Posts : 17
Join date : 2009-02-02

PostSubject: Re: 3RD BATCH LABEL   Wed Aug 19, 2009 11:08 am

akka hanim dah email dah semalam
Back to top Go down
View user profile http://www.rahsiacantik.com
Sponsored content




PostSubject: Re: 3RD BATCH LABEL   Today at 7:51 pm

Back to top Go down
 
3RD BATCH LABEL
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 4Go to page : 1, 2, 3, 4  Next
 Similar topics
-
» Video: Gerge Clooney advertising Kirin Green Label Beer
» Making Label on Ribbon
» 740/16
» Salviati & Co. (Murano)
» Where to find gunpla/hobby shops in Hokkaido?

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Tudung DIY CARI :: Thread :: Kedai2 menjual bahan tudung DIY-
Jump to: