BERKONGSI & BERBINCANG SEGALANYA YANG ANDA INGIN TAHU MENGENAI TUDUNG
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 KELAS MENJAHIT TUDUNG @ IMPIAN QAISARA BB BANGI D TUNDA KEPADA 15 AUGUST 2008

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : 1, 2  Next
AuthorMessage
evabobbie
Peniaga
avatar

Posts : 267
Join date : 2008-12-22
Age : 46
Location : seri kembangan/shah alam

PostSubject: KELAS MENJAHIT TUDUNG @ IMPIAN QAISARA BB BANGI D TUNDA KEPADA 15 AUGUST 2008   Fri Jul 10, 2009 12:40 pm

KELAS JAHIT TUDUNG YANG SEPATUTNYA PADA 1 AUGUST 2009 AKAN D TUNDA KEPADA
TARIKH 15 AUGUST 2009 (SABTU) ATAS SEBAB2 YG TIDAK DAPAT D ELAKKAN.

MASA DAN TEMPAT TIDAK BERUBAH.

HARAP MAAF D ATAS SEGALA KESULITAN.

KEPADA SESIAPA YG TELAH MEMBUAT BAYARAN DAN INGIN MEMBATALKAN PENYERTAAN, SILA HUBUNGI K TON DENGAN SEGERA.

UNTUK KELAS 15/8, MASIH ADA KEKOSONGAN. CALL @ SMS K TON UNTUK PENYERTAAN.


P/S - KEPADA SALASIAH dan PESERTA YG MEMBAYAR PD 21/7 VIA MBB SILA HUBUNGI K TON DENGAN SEGERA!





Maklumat lanjut d sini


Kawan2 dan peniaga2 tegar DIY tudung adalah d jemput hadir untuk berniaga dan memeriahkan majlis..hehe


Last edited by evabobbie on Tue Jul 28, 2009 6:40 pm; edited 1 time in total
Back to top Go down
View user profile http://allmustsell.blogspot.com
adeeda
Peniaga
avatar

Posts : 696
Join date : 2008-12-21
Age : 39
Location : PJ/KL Sentral

PostSubject: Re: KELAS MENJAHIT TUDUNG @ IMPIAN QAISARA BB BANGI D TUNDA KEPADA 15 AUGUST 2008   Fri Jul 10, 2009 1:18 pm

evabobbie wrote:
[img]
Kawan2 dan peniaga2 tegar DIY tudung adalah d jemput hadir untuk berniaga dan memeriahkan majlis..hehe


nak menyahut panggilan 'peniaga tegar' I love you Wink ...
jc-awnings-bakrums
Back to top Go down
View user profile http://www.tudung-making-all-in-one.blogspot.com/
Zareen
Peniaga
avatar

Posts : 487
Join date : 2008-12-22
Age : 38
Location : Puchong,Selangor

PostSubject: Re: KELAS MENJAHIT TUDUNG @ IMPIAN QAISARA BB BANGI D TUNDA KEPADA 15 AUGUST 2008   Fri Jul 10, 2009 4:24 pm

nak join gaks...takde le "tegar" sangat tapi nak le juga jual menjual...
Back to top Go down
View user profile http://www.mytudungcollection.blogspot.com
aqidah1010

avatar

Posts : 41
Join date : 2009-03-04
Location : Kuantan, Pahang

PostSubject: Re: KELAS MENJAHIT TUDUNG @ IMPIAN QAISARA BB BANGI D TUNDA KEPADA 15 AUGUST 2008   Fri Jul 10, 2009 5:38 pm

nak join..nak join menyibuk...nak bkawan saje..
Back to top Go down
View user profile
kee'ah
Peniaga
avatar

Posts : 1141
Join date : 2008-12-22

PostSubject: Re: KELAS MENJAHIT TUDUNG @ IMPIAN QAISARA BB BANGI D TUNDA KEPADA 15 AUGUST 2008   Fri Jul 10, 2009 5:42 pm

aduii....tak tau leh pi ke tak? Baru balik bandung tu.....sonok jumpa kengkawan....sambil jual dan beli belah.
Back to top Go down
View user profile
tong_gas2280
Peniaga


Posts : 117
Join date : 2008-12-22

PostSubject: Re: KELAS MENJAHIT TUDUNG @ IMPIAN QAISARA BB BANGI D TUNDA KEPADA 15 AUGUST 2008   Fri Jul 10, 2009 5:57 pm

aku .. aku nak dtg spt biasa bawak askar .. deeda kalo ader jc china bawak ehh..
Back to top Go down
View user profile
Shikinjattiman

avatar

Posts : 278
Join date : 2009-01-08
Age : 39
Location : Kota Damansara Seksyen 11

PostSubject: Re: KELAS MENJAHIT TUDUNG @ IMPIAN QAISARA BB BANGI D TUNDA KEPADA 15 AUGUST 2008   Sat Jul 11, 2009 12:56 am

kak eva...saya nak buka booth jersey jer...cotton, printed n 2 tones....
yuran cemana? .....
maybe saya buat special price on that day...tgk cemana, if can , let me know kak..nak buat promo so leh kwn2 beli byk kain ...heheheheh tq
Back to top Go down
View user profile http://dailygrumblings.blogspot.com
izreen

avatar

Posts : 626
Join date : 2009-01-09
Location : KL

PostSubject: Re: KELAS MENJAHIT TUDUNG @ IMPIAN QAISARA BB BANGI D TUNDA KEPADA 15 AUGUST 2008   Sat Jul 11, 2009 10:01 am

salam kak...

insya Allah.. sy akan join jugak... nak menyibuk dok reramai... Smile
Back to top Go down
View user profile http://facebook.com/annisaa.butik
evabobbie
Peniaga
avatar

Posts : 267
Join date : 2008-12-22
Age : 46
Location : seri kembangan/shah alam

PostSubject: Re: KELAS MENJAHIT TUDUNG @ IMPIAN QAISARA BB BANGI D TUNDA KEPADA 15 AUGUST 2008   Sat Jul 11, 2009 10:38 am

thanks kawan2 ,....dtg taw
nnt akak bgtahu esme yg ada jual2an kt area depan..

akak suggest la, u all bawa lapik cam kain lapik meja ke/kertas ke
untuk letak kain2 n awning u all
coz benang2 esp from awning tu lekat kt kapet..
kesian esme kene vacumm sumer tu..coz akak sewa bilik aje kan
ruang depan tu ehsan esme..
kita sama2 tolong la ek..bleh kannn...Smile


shikin sayang...no bayar2...dtg aje memeriahkan majlis Smile

kalo ada nk bawak makanan kudap2 pon bley..
Back to top Go down
View user profile http://allmustsell.blogspot.com
adeeda
Peniaga
avatar

Posts : 696
Join date : 2008-12-21
Age : 39
Location : PJ/KL Sentral

PostSubject: Re: KELAS MENJAHIT TUDUNG @ IMPIAN QAISARA BB BANGI D TUNDA KEPADA 15 AUGUST 2008   Sat Jul 11, 2009 10:55 am

evabobbie wrote:


akak suggest la, u all bawa lapik cam kain lapik meja ke/kertas ke
untuk letak kain2 n awning u all
coz benang2 esp from awning tu lekat kt kapet..
kesian esme kene vacumm sumer tu..coz akak sewa bilik aje kan
ruang depan tu ehsan esme..
kita sama2 tolong la ek..bleh kannn...Smile



cadangan yg baguss...
Back to top Go down
View user profile http://www.tudung-making-all-in-one.blogspot.com/
Zareen
Peniaga
avatar

Posts : 487
Join date : 2008-12-22
Age : 38
Location : Puchong,Selangor

PostSubject: Re: KELAS MENJAHIT TUDUNG @ IMPIAN QAISARA BB BANGI D TUNDA KEPADA 15 AUGUST 2008   Sat Jul 11, 2009 2:16 pm

adeeda wrote:
evabobbie wrote:


akak suggest la, u all bawa lapik cam kain lapik meja ke/kertas ke
untuk letak kain2 n awning u all
coz benang2 esp from awning tu lekat kt kapet..
kesian esme kene vacumm sumer tu..coz akak sewa bilik aje kan
ruang depan tu ehsan esme..
kita sama2 tolong la ek..bleh kannn...Smile



cadangan yg baguss...

btol..bto..btoll..kesian tuan kedai.....
Back to top Go down
View user profile http://www.mytudungcollection.blogspot.com
bola2_api

avatar

Posts : 159
Join date : 2009-02-28
Age : 39
Location : Taman Danau Kota

PostSubject: Re: KELAS MENJAHIT TUDUNG @ IMPIAN QAISARA BB BANGI D TUNDA KEPADA 15 AUGUST 2008   Sun Jul 12, 2009 12:39 am

izreen wrote:
salam kak...

insya Allah.. sy akan join jugak... nak menyibuk dok reramai... Smile

aku nak join menyibuk leh tak taukeh?
saja jer...selalu tak sempat nak beramas mesra...
huhuhu...
pot luck jom....ekekekkek...
nak nunggu gathering ntah bila lagik...
Back to top Go down
View user profile http://passionate4crafts.blogspot.com
bieha



Posts : 51
Join date : 2009-07-13
Age : 43
Location : Saujana Damansara

PostSubject: Re: KELAS MENJAHIT TUDUNG @ IMPIAN QAISARA BB BANGI D TUNDA KEPADA 15 AUGUST 2008   Mon Jul 13, 2009 7:46 pm

Assalamualaikum,
Saya dah lama ikut thread ni, jadik silent reader... Malu sebenarnya nak menyampuk, tapi teringin sesangat nak jumpa sifu2 tudung ni... Saya ingat nak join jugakla kalau boleh g menyibuk... Saya ada jugakla dok jual kain lycra, ingat nak intro jugakla kain saya mana tahu kot2 ada yg interested Embarassed Embarassed , sesambil tu dpt berkenalan dan menjalinkan ukhuwah selain dari berkongsi sikit x byk tips yg ada... Hopefully ada la yg sudi nak berkawan ngan saya...

Anyway hari tu masa Kak Ton masuk WHI, suami saya yg dok excited panggil saya, "Yang, tu bukan geng ayang kat dlm tu?... Ayang tgk dia, kejap je dpt jahit siap satu tdg, belajarlah jahit cam dia tuh"... Tak sangka rupanya Kak Ton pun aktip dlm nih...heheheheh
Back to top Go down
View user profile
kee'ah
Peniaga
avatar

Posts : 1141
Join date : 2008-12-22

PostSubject: Re: KELAS MENJAHIT TUDUNG @ IMPIAN QAISARA BB BANGI D TUNDA KEPADA 15 AUGUST 2008   Tue Jul 14, 2009 12:40 am

bieha wrote:
Assalamualaikum,
Saya dah lama ikut thread ni, jadik silent reader... Malu sebenarnya nak menyampuk, tapi teringin sesangat nak jumpa sifu2 tudung ni... Saya ingat nak join jugakla kalau boleh g menyibuk... Saya ada jugakla dok jual kain lycra, ingat nak intro jugakla kain saya mana tahu kot2 ada yg interested Embarassed Embarassed , sesambil tu dpt berkenalan dan menjalinkan ukhuwah selain dari berkongsi sikit x byk tips yg ada... Hopefully ada la yg sudi nak berkawan ngan saya...

Anyway hari tu masa Kak Ton masuk WHI, suami saya yg dok excited panggil saya, "Yang, tu bukan geng ayang kat dlm tu?... Ayang tgk dia, kejap je dpt jahit siap satu tdg, belajarlah jahit cam dia tuh"... Tak sangka rupanya Kak Ton pun aktip dlm nih...heheheheh

Sila sila...kami berbesar hati menerima peniaga peniaga baru.....aik mcm akak tuan rumah

....semua sama jer...otai otai pun takde ler otai beno pun...still belajar lagi....
Back to top Go down
View user profile
k yana
Peniaga
avatar

Posts : 771
Join date : 2008-12-22
Location : kangar.bdr mahkota cheras.subang

PostSubject: Re: KELAS MENJAHIT TUDUNG @ IMPIAN QAISARA BB BANGI D TUNDA KEPADA 15 AUGUST 2008   Tue Jul 14, 2009 12:48 am

yes betuii..sama je semuanya..janji jgn jemu2 belajar..

insyaallah tak de aral, sampai le saya ke impian qaisara...
Back to top Go down
View user profile http://tulipbiru137.fotopages.com/
tong_gas2280
Peniaga


Posts : 117
Join date : 2008-12-22

PostSubject: Re: KELAS MENJAHIT TUDUNG @ IMPIAN QAISARA BB BANGI D TUNDA KEPADA 15 AUGUST 2008   Tue Jul 14, 2009 9:04 am

ermm .. tetiba semalam dapat undangan kenduri .. tong mungkin singgah sekejap .... heheheh ..
Back to top Go down
View user profile
hannan6d

avatar

Posts : 401
Join date : 2008-12-22

PostSubject: Re: KELAS MENJAHIT TUDUNG @ IMPIAN QAISARA BB BANGI D TUNDA KEPADA 15 AUGUST 2008   Tue Jul 14, 2009 10:45 am

kalau berkesempatan...kita singgah beli kain pun tak apakan....
Back to top Go down
View user profile
hanim

avatar

Posts : 261
Join date : 2009-02-16
Age : 39
Location : Putrajaya

PostSubject: Re: KELAS MENJAHIT TUDUNG @ IMPIAN QAISARA BB BANGI D TUNDA KEPADA 15 AUGUST 2008   Tue Jul 14, 2009 10:48 am

rasa macam nak datang menyibuk hehe
Back to top Go down
View user profile http://humairascollection.blogspot.com/
Zareen
Peniaga
avatar

Posts : 487
Join date : 2008-12-22
Age : 38
Location : Puchong,Selangor

PostSubject: Re: KELAS MENJAHIT TUDUNG @ IMPIAN QAISARA BB BANGI D TUNDA KEPADA 15 AUGUST 2008   Tue Jul 14, 2009 11:57 am

datang ke hanim....bleh chatting2...
Back to top Go down
View user profile http://www.mytudungcollection.blogspot.com
ctpizza



Posts : 274
Join date : 2009-01-21

PostSubject: Re: KELAS MENJAHIT TUDUNG @ IMPIAN QAISARA BB BANGI D TUNDA KEPADA 15 AUGUST 2008   Tue Jul 14, 2009 12:16 pm

nak menyibuk gak leh tak?

sambil sopping nak jual awning2 gak heheheh
Back to top Go down
View user profile http://meandmyworld-ct.blogspot.com/
ejalesungpp

avatar

Posts : 241
Join date : 2008-12-22
Age : 52
Location : Kajang, Bangi, Selangor

PostSubject: Re: KELAS MENJAHIT TUDUNG @ IMPIAN QAISARA BB BANGI D TUNDA KEPADA 15 AUGUST 2008   Tue Jul 14, 2009 12:37 pm

eja pun rasa cam nak singgah gak lah kalau takda apa2 hal....saja nak jumpa kawan-kawan.....
Back to top Go down
View user profile
ummi_aiai

avatar

Posts : 368
Join date : 2009-03-20

PostSubject: Re: KELAS MENJAHIT TUDUNG @ IMPIAN QAISARA BB BANGI D TUNDA KEPADA 15 AUGUST 2008   Tue Jul 14, 2009 12:46 pm

Kak Eva,

Boleh Ummi nak tumpang sama? Nak bekenal kenalan, sambil tu mungkin bawa awning sekali.
Back to top Go down
View user profile http://sentuhan-jemari-ummi.blogspot.com/
bieha



Posts : 51
Join date : 2009-07-13
Age : 43
Location : Saujana Damansara

PostSubject: Re: KELAS MENJAHIT TUDUNG @ IMPIAN QAISARA BB BANGI D TUNDA KEPADA 15 AUGUST 2008   Tue Jul 14, 2009 12:52 pm

kee'ah wrote:
bieha wrote:
Assalamualaikum,
Saya dah lama ikut thread ni, jadik silent reader... Malu sebenarnya nak menyampuk, tapi teringin sesangat nak jumpa sifu2 tudung ni... Saya ingat nak join jugakla kalau boleh g menyibuk... Saya ada jugakla dok jual kain lycra, ingat nak intro jugakla kain saya mana tahu kot2 ada yg interested Embarassed Embarassed , sesambil tu dpt berkenalan dan menjalinkan ukhuwah selain dari berkongsi sikit x byk tips yg ada... Hopefully ada la yg sudi nak berkawan ngan saya...

Anyway hari tu masa Kak Ton masuk WHI, suami saya yg dok excited panggil saya, "Yang, tu bukan geng ayang kat dlm tu?... Ayang tgk dia, kejap je dpt jahit siap satu tdg, belajarlah jahit cam dia tuh"... Tak sangka rupanya Kak Ton pun aktip dlm nih...heheheheh

Sila sila...kami berbesar hati menerima peniaga peniaga baru.....aik mcm akak tuan rumah

....semua sama jer...otai otai pun takde ler otai beno pun...still belajar lagi....
Kak Kee, timer kasih coz sudi trime saya...hehhehe... Memang sumer org dok belajar lagi, tapi level dan pengalaman je x sama... tu yg nak mahal tu... I'Allah kalau xde aral saya sampai, hari Ahad hari tu ada g ronda2 Bangi, ternampak la Impian Qairasa ni, sebelum ni tak pernah dengar pun, tapi ntah cemana terdetik kat hati saya cam deja vu gitew...hehehhe... ada jodoh gamaknya...hehehhe
Back to top Go down
View user profile
adeeda
Peniaga
avatar

Posts : 696
Join date : 2008-12-21
Age : 39
Location : PJ/KL Sentral

PostSubject: Re: KELAS MENJAHIT TUDUNG @ IMPIAN QAISARA BB BANGI D TUNDA KEPADA 15 AUGUST 2008   Tue Jul 14, 2009 3:53 pm

dengan rasminya menarik diri sebab tersilap buat plan... Rolling Eyes
maaf ye tuan rumah... iye2 je jadi org pertama Embarassed Embarassed
Back to top Go down
View user profile http://www.tudung-making-all-in-one.blogspot.com/
kakyyah



Posts : 45
Join date : 2009-05-10

PostSubject: Re: KELAS MENJAHIT TUDUNG @ IMPIAN QAISARA BB BANGI D TUNDA KEPADA 15 AUGUST 2008   Tue Jul 14, 2009 4:05 pm

adeeda wrote:
dengan rasminya menarik diri sebab tersilap buat plan... Rolling Eyes
maaf ye tuan rumah... iye2 je jadi org pertama Embarassed Embarassed

Kalau tiada halangan, insyaAllah kyah gantikan adeeda...
Back to top Go down
View user profile http://www.mykain.com
Sponsored content




PostSubject: Re: KELAS MENJAHIT TUDUNG @ IMPIAN QAISARA BB BANGI D TUNDA KEPADA 15 AUGUST 2008   

Back to top Go down
 
KELAS MENJAHIT TUDUNG @ IMPIAN QAISARA BB BANGI D TUNDA KEPADA 15 AUGUST 2008
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 2Go to page : 1, 2  Next
 Similar topics
-
» Anzo-sama GFX Shop!
» Bingo!!! Pick your words here!
» Gerard Butler Covers ‘Esquire’ August 2009
» Gerard Butler admits marriage and kids could be on the horizon as he hits the big 4-0
» Ryan Gosling

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Tudung DIY CARI :: Thread :: Segalanya mengenai kelas TudungDIY,gathering tudungDIY,sesi beramah mesra sesama kita....-
Jump to: