BERKONGSI & BERBINCANG SEGALANYA YANG ANDA INGIN TAHU MENGENAI TUDUNG
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in
Log in
Username:
Password:
Log in automatically: 
:: I forgot my password
Similar topics
NUFFNANG
IKLAN
Photobucket

Share | 
 

 !!!!*22/08/09 KAIN YG AVAILABLE PHOTO P.1 & P.3- PRINT JC VIETNAM KOREA RM30-33 EA SHJ. *!!!! XCLUSIVE HIGH QUALITY ONLY 1 DESIGN EA*

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3, 4
AuthorMessage
timtam



Posts : 115
Join date : 2009-05-23

PostSubject: Re: !!!!*22/08/09 KAIN YG AVAILABLE PHOTO P.1 & P.3- PRINT JC VIETNAM KOREA RM30-33 EA SHJ. *!!!! XCLUSIVE HIGH QUALITY ONLY 1 DESIGN EA*   Mon Aug 17, 2009 11:56 pm

najie wrote:
timtam,

saya nak cancel my booking yg JD33 , jadi esok you cuma cod kat i yang pink & kuning tu je

salam kak. ok noted. i rasa tak dapat nak cod as my fren is out of the office till next week. kalau nak cepat esok i boleh post yg 2 helai tu. pls confirm if this is ok. thanks
Back to top Go down
View user profile
Lynn_hmz



Posts : 108
Join date : 2009-05-05
Age : 39
Location : Ampang Selangor

PostSubject: Re: !!!!*22/08/09 KAIN YG AVAILABLE PHOTO P.1 & P.3- PRINT JC VIETNAM KOREA RM30-33 EA SHJ. *!!!! XCLUSIVE HIGH QUALITY ONLY 1 DESIGN EA*   Thu Aug 20, 2009 3:59 pm

salam Tim Tam...

Pagi tadi lynn dah bank in RM248 tu yer,
maaf lambat Wink

printed JD48 tu ada lagi semeter kan..??
lynn nak beli.
yang tu tim tam tolong pos je lah
sbb dah tertinggal keretapi tu.
bagi total plus ngan pos charge sekali yer
TQ
flower
Back to top Go down
View user profile
timtam



Posts : 115
Join date : 2009-05-23

PostSubject: Re: !!!!*22/08/09 KAIN YG AVAILABLE PHOTO P.1 & P.3- PRINT JC VIETNAM KOREA RM30-33 EA SHJ. *!!!! XCLUSIVE HIGH QUALITY ONLY 1 DESIGN EA*   Thu Aug 20, 2009 8:22 pm

Lynn_hmz wrote:
salam Tim Tam...

Pagi tadi lynn dah bank in RM248 tu yer,
maaf lambat Wink

printed JD48 tu ada lagi semeter kan..??
lynn nak beli.
yang tu tim tam tolong pos je lah
sbb dah tertinggal keretapi tu.
bagi total plus ngan pos charge sekali yer
TQ
flower



salam lynn. thanks for the payment. nnti kalau dah amik bgtau k. yg balance jd48 tu dah sold smlm, sori tak sempat nak update tadi. kalau kain2 lynn yg lain dah jd tudung, nanti antar la gambar.
Back to top Go down
View user profile
Lynn_hmz



Posts : 108
Join date : 2009-05-05
Age : 39
Location : Ampang Selangor

PostSubject: Re: !!!!*22/08/09 KAIN YG AVAILABLE PHOTO P.1 & P.3- PRINT JC VIETNAM KOREA RM30-33 EA SHJ. *!!!! XCLUSIVE HIGH QUALITY ONLY 1 DESIGN EA*   Thu Aug 20, 2009 11:22 pm

timtam wrote:
Lynn_hmz wrote:
salam Tim Tam...

Pagi tadi lynn dah bank in RM248 tu yer,
maaf lambat Wink

printed JD48 tu ada lagi semeter kan..??
lynn nak beli.
yang tu tim tam tolong pos je lah
sbb dah tertinggal keretapi tu.
bagi total plus ngan pos charge sekali yer
TQ
flower



salam lynn. thanks for the payment. nnti kalau dah amik bgtau k. yg balance jd48 tu dah sold smlm, sori tak sempat nak update tadi. kalau kain2 lynn yg lain dah jd tudung, nanti antar la gambar.


pale alamak!!! tak de rezeki lah tu namanya kan
tak pe.. TQ. kain-kain tu sume lynn dah collect ptg tadi
lawa-lawa sangat puas hati.
terima ksih daun keladi,
kalau ada lagi nanti jual lah lagi...
Back to top Go down
View user profile
timtam



Posts : 115
Join date : 2009-05-23

PostSubject: Re: !!!!*22/08/09 KAIN YG AVAILABLE PHOTO P.1 & P.3- PRINT JC VIETNAM KOREA RM30-33 EA SHJ. *!!!! XCLUSIVE HIGH QUALITY ONLY 1 DESIGN EA*   Fri Aug 21, 2009 1:29 am

Lynn_hmz wrote:
timtam wrote:
Lynn_hmz wrote:
salam Tim Tam...

Pagi tadi lynn dah bank in RM248 tu yer,
maaf lambat Wink

printed JD48 tu ada lagi semeter kan..??
lynn nak beli.
yang tu tim tam tolong pos je lah
sbb dah tertinggal keretapi tu.
bagi total plus ngan pos charge sekali yer
TQ
flower



salam lynn. thanks for the payment. nnti kalau dah amik bgtau k. yg balance jd48 tu dah sold smlm, sori tak sempat nak update tadi. kalau kain2 lynn yg lain dah jd tudung, nanti antar la gambar.


pale alamak!!! tak de rezeki lah tu namanya kan
tak pe.. TQ. kain-kain tu sume lynn dah collect ptg tadi
lawa-lawa sangat puas hati.
terima ksih daun keladi,
kalau ada lagi nanti jual lah lagi...

alhamdullilah, lynn suka kain2 tu. i.a kalau ada stok baru nanti kite bgtau.

pada semua yg telah sudi membeli dari saya, di sini ingin mengucapkan selamat berpuasa dan maaf kalau ada yg tersilap. yg baik dari allah yg buruk dari insan ini.
Back to top Go down
View user profile
timtam



Posts : 115
Join date : 2009-05-23

PostSubject: Re: !!!!*22/08/09 KAIN YG AVAILABLE PHOTO P.1 & P.3- PRINT JC VIETNAM KOREA RM30-33 EA SHJ. *!!!! XCLUSIVE HIGH QUALITY ONLY 1 DESIGN EA*   Sun Aug 23, 2009 1:56 am

SALAM SEMUA. ADA KAIN YG MASIH AVAILABLE DAH DI UPDATE DI PAGE 1.
Back to top Go down
View user profile
nurcahayaboutique



Posts : 11
Join date : 2009-09-08
Age : 64
Location : Selangor

PostSubject: Re: !!!!*22/08/09 KAIN YG AVAILABLE PHOTO P.1 & P.3- PRINT JC VIETNAM KOREA RM30-33 EA SHJ. *!!!! XCLUSIVE HIGH QUALITY ONLY 1 DESIGN EA*   Tue Sep 08, 2009 11:19 pm

BAWAL NO 1 ASLI & AKBAR JAPAN WITH 8K GOLD & SWAROVSKI CRYSTAL

MENJUAL DAN MENERIMA TEMPAHAN TUDUNG BAWAL BERMUTU TINGGI, TELEKUNG DAN BUNGA TELUR.

visit us k
http://nurcahayaboutique.blogspot.com/
Back to top Go down
View user profile http://nurcahayaboutique.blogspot.com
vios57



Posts : 13
Join date : 2009-09-30

PostSubject: Re: !!!!*22/08/09 KAIN YG AVAILABLE PHOTO P.1 & P.3- PRINT JC VIETNAM KOREA RM30-33 EA SHJ. *!!!! XCLUSIVE HIGH QUALITY ONLY 1 DESIGN EA*   Fri Oct 02, 2009 6:04 pm

saje nak tumpang..dah pilih2 tudung semua..penampilan kena jaga jgk..

jenguk ni ek...

http://azreenyusrysiy.blogspot.com
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: !!!!*22/08/09 KAIN YG AVAILABLE PHOTO P.1 & P.3- PRINT JC VIETNAM KOREA RM30-33 EA SHJ. *!!!! XCLUSIVE HIGH QUALITY ONLY 1 DESIGN EA*   Today at 4:08 pm

Back to top Go down
 
!!!!*22/08/09 KAIN YG AVAILABLE PHOTO P.1 & P.3- PRINT JC VIETNAM KOREA RM30-33 EA SHJ. *!!!! XCLUSIVE HIGH QUALITY ONLY 1 DESIGN EA*
View previous topic View next topic Back to top 
Page 4 of 4Go to page : Previous  1, 2, 3, 4
 Similar topics
-
» A scratch build Type IIb cut-away
» Plain Wooden Photo Frames
» Photo laminate
» A new photo etch company
» PHOTO ETCHING SERVICE

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Tudung DIY CARI :: Thread :: Jom Beli belah....-
Jump to: