BERKONGSI & BERBINCANG SEGALANYA YANG ANDA INGIN TAHU MENGENAI TUDUNG
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in
Log in
Username:
Password:
Log in automatically: 
:: I forgot my password
Similar topics
  NUFFNANG
  IKLAN
  Photobucket

  Share
   

   Lure Pheromones Attractant Perfume For Him (30ml) |WWW.BATINMALAYSIA.COM

  Go down 
  AuthorMessage
  notrex  Posts : 1385
  Join date : 2014-05-31

  Lure Pheromones Attractant Perfume For Him (30ml) |WWW.BATINMALAYSIA.COM Empty
  PostSubject: Lure Pheromones Attractant Perfume For Him (30ml) |WWW.BATINMALAYSIA.COM   Lure Pheromones Attractant Perfume For Him (30ml) |WWW.BATINMALAYSIA.COM Icon_minitimeThu Dec 21, 2017 5:45 pm

  Lure Pheromones Attractant Perfume For Him (30ml) |WWW.BATINMALAYSIA.COM XInpBY

  LURE-Wangian Pemikat Wanita (for him)

  Mengandungi bahan pheromone sintetik bernama Androstenone, 5-alpha-an-drost-16-ene-one, androstenol, androsterone, estratetraenol dan androstadienone yang akan membuat mana-mana wanita yang berada dekat dengan anda merasa tertarik pada anda. Wanita akan memuji bau pewangi anda begitu menarik atau sedap tapi sebenarnya mereka tertarik pada pheremone yang terkandung dalam pewangi LURE.
  LURE menggunakan pheromone yang tidak berasaskan haiwan, jadi anda boleh menggunakannya tanpa was-was. Kajian mengenai pheromone telah membuktikan yang ia boleh menaikkan sifat romantik wanita dan membuatkan mereka inginkan perhatian lelaki. Kami menjamin 100% penggunaan LURE akan menyemarakkan lagi cinta pasangan anda.


  Kajian menunjukkan wanita memilih lelaki yang mereka suka bukan hanya berdasarkan rupa semata-mata. Mereka memilih lelaki yang mereka rasakan ada sifat kelelakian yang kuat. Dan sekarang anda bertuah kerana dengan LURE anda sudah boleh membuat mana-mana wanita merasakan perasaan tertarik yang amat sangat pada anda.
  Kelebihan LURE Wangian Pemikat Wanita
  Lebih mata memandang dan senyuman dari perempuan.
  Anda akan dapati diri anda lebih memikat secara seksual.
  Lebih keakraban pada hubungan yang sedia ada.
  Lebih respon mendalam dari segi hubungan intim.
  Pasangan anda akan merasa lebih relaks dan tenang bila bersama anda.
  Wanita yang tidak anda kenal akan memulakan perbualan dengan anda.
  Meningkatkan daya keterampilan dan konfiden anda.
  Rakan sekerja akan menghormati anda.
  Bagus dalam perhubungan bisness/pekerjaan.

  Bagaimana LURE Berfungsi
  Semenjak 1703, ahli-ahli sains telah mengetahui tentang organ dalam hidung kita yang dikenali sebagai vomeronasal organ atau VNO. Mereka fikir organ itu adalah satu proses evolusi yang tidak diperlukan. Tapi dalam 25 tahun terakhir ini ahli sains telah menemui bahawa VNO adalah penerima dan peka kepada pheromone.
  Sebenarnya kita tidak boleh secara sedar mencium bau pheromone ini, pheromone sebenarnya tidak mempunyai bau dan ia dihidu oleh deria keenam kita. Kajian menunjukan bahawa ianya memang berkesan & terbukti secara saintifik boleh mempengaruhi sikap & tindak balas seseorang. Cuba ingat waktu anda tiba-tiba tertarik pada seseorang apabila berselisih di lift atau di shopping complex walaupun mungkin individu itu nampak biasa saja.
  Sekarang telah dibuktikan dengan pasti bahawa manusia menghasilkan dan bertindakbalas dengan pheromone. Ianya dipanggil (chemistery). Kajian telah menunjukkan bahawa pendedahan kepada pheromone lelaki boleh memberi kesan kepada peredaran haid wanita, seterusnya kepada kesediaan dan perasaan wanita itu untuk dibelai dan untuk melakukan hubungan intim.

  Dalam kajian yang dilakukan di Universiti Illionios , Chicago, mendapati bahawa bila bau ketiak wanita di dalam kitaran haid yang berbeza-beza diletakkan pada hidung seorang wanita lain, ia akan menyebabkan wanita kajian ini mengalami haid yang tidak menentu. Ini juga menjelaskan mengapa wanita yang duduk bersama di dalam kolej selalunya mengalami kitaran haid yang sama.
  Lelaki dan perempuan yang terdedah kepada pheromone memberitahu mereka merasa lebih yakin, lebih menarik dan lebih romantik.


  Kajian dalam menentukan keberkesanan pheromone mendapati 74% peserta yang mencuba wangian mengandungi pheromone merasakan “peningkatan dalam kemesraan bersama pasangan dan kekerapan melakukan hubungan intim. Paling menarik, makanan yang sekian lama diketahui mengandungi bahan aphrodisiac seperti oysters’ dan truffles’, sebenarnya bertindakbalas dengan pheromone manusia


  Cara Guna LURE
  LURE di pakai seperti minyak wangi biasa, dispray pada nadi lengan, leher dan pada baju. Perempuan akan secara tidak sedar mengesan pheromones dan mereka
  Product Details: LURE For Him


  Feature: Contains Pheromones, Made in USA
  Brand: Lure
  Manufacturer: Topco Sales
  UPC: 051021333141
  Weight: 4.8 Ounces


  RM100

  CARA NAK ORDER : 013-3066540 WHATAPPS/SMS/CALL


  Buat bayaran melalui cara-cara berikut: *Mesin ATM / Kaunter / Internet-Banking / Maybank2u dan lain-lain ke akaun di bawah:
  MAYBANK


  5122 6806 0093


  CIMB


  7042765243


  PUBLIC BANK


  4702 6594 35


  BSN


  0114 1290 0008 5491


  BANK ISLAM


  12092 02281 0552


  RHB BANK


  16202700084814


  BANK RAKYAT


  220806174867  * Nama : Mohd NAzaruddeen


  http://www.batinmalaysia.com/lure-pheromone  http://www.batinmalaysia.com/lure-pheromone  http://www.batinmalaysia.com/lure-pheromone
  Back to top Go down
  View user profile
   
  Lure Pheromones Attractant Perfume For Him (30ml) |WWW.BATINMALAYSIA.COM
  Back to top 
  Page 1 of 1
   Similar topics
  -
  » Lure of Chaos

  Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
  Tudung DIY CARI :: Pengumuman :: IKLANKAN PERNIAGAAN ANDA DISINI!-
  Jump to: