BERKONGSI & BERBINCANG SEGALANYA YANG ANDA INGIN TAHU MENGENAI TUDUNG
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in
Log in
Username:
Password:
Log in automatically: 
:: I forgot my password
Similar topics
  NUFFNANG
  IKLAN
  Photobucket

  Share | 
   

   PL BELACAK PLUS MINYAK LINTAH GUNUNG + RUMPUT BULUH PERINDU + HABBATUS SAUDA

  Go down 
  AuthorMessage
  notrex  Posts : 1221
  Join date : 2014-05-31

  PostSubject: PL BELACAK PLUS MINYAK LINTAH GUNUNG + RUMPUT BULUH PERINDU + HABBATUS SAUDA   Sat Dec 16, 2017 6:59 pm
  APA ITU BELACAK?

  Ikan Belacak atau juga dikenali sebagai Ikan Tembakul atau Ikan Belodok, merupakan ahli subkeluarga Oxudercinae (suku: Periophthalmini[1]), dalam famili Gobiidae (Gobies). Ikan belacak merupakan ikan afimbia, disesuaikan secara unik bagi habitat muara pasang surut, berbeza dengan kebanyakan ikan di habitat sedemikian, yang hidup dengan air surut dengan bersembunyi di bawah rumpt laut basah atau dalam kolam pasang surut.[2]Ikan belacak agak aktif semasa di luar air, makan dan berinteraksi sesama sendiri, contohnya mempertahankan kawasan mereka.
  Ikan Belacak hanya terdapat di kawasan tropika dan separa tropika, termasuk keseluruhan Lautan Hindi-Pasifik dan Lautan Atlantik di persisiran Afrika.
  SIFAT SEMULA JADI BELACAK IALAH SUKA MENGAWAN (SANGAT AKTIF)


  APA ITU LINTAH GUNUNG?

  Mungkin anda telah pun sedia maklum, penggunaan lintah dalam rawatan perubatan adalah salah satu sejarah perbatan paling lama telah direkodkan. Penggunaannya boleh di dokumenkan sehingga zaman keunggulan pemerintahan Mesir dan cara penggunaannya adalah secara aplikasi perubatan yang standard sehinggalah pertengahan tahun 1800 apabila ahli terapi mengambil alih tugas mereka.
  Beberapa dekat yang lalu, penggunaan lintah perubatan sekali lagi menjadi satu cabang utama dalam amalan perubatan moden. Para penyelidik dan pakar bedah sangat tertarik dengan kelebihan terapi lintah sebagai aplikasi untuk memulihkan pengaliran darah dalam venus setelah menjalani pembedahan kosmetik dan pembedahan penjanaan semula.


  APA ITU BULU PERINDU?
  Bulu Perindu atau lebih dikenali sebagai Janggut Adam ini adalah yang asli. Ianya akan bergerak sama ada dimasukkan ke dalam air atau dikenakan asap. Walaupun bulu perindu ada banyak jenisnya, Bulu Perindu ialah yg berwujud seperti akar kecil semacam rumput kering yang jika diletakkan di air, maka ianya akan bereaksi dan berputar-putar dan saling mengikat diri. Nah dari jenis akar ini saja dia ada beberapa yakni bulu perindu hitam, bulu perindu jantan-betina,Ini sebenarnya yg aslinya ialah terdapat di puncak gunung biasanya (sukar diperolehi)

  APA ITU HABBATUS SAUDA?
  Khasiat Habbatus Sauda | Habbatus Sauda adalah sejenis tumbuhan dalam bentukrumput kecil, mempunyai batang yang tingginya lebih kurang setengah hasta, mengeluarkan bunga yang berwarna biru yang terdapat di dalamnya biji Habbatus Sauda. Tumbuhan ini terdapat di negara Arab dan dikenali dengan pelbagai nama sepertiHabbatussauda (Mesir , Syam), dalam Bahasa Inggeris dipanggil Nigella Sativa atauBlack Cumin. Produk Habbatus Sauda ini mempunyai khasiat yang amat tinggi.
  Mengandungi lebih drp 67 kandungan bahan aktif di dalamnya. Bahan-bahan ini dapatmembantu menyembuhkan beberapa penyakit yang sering dihadapi oleh manusia. Habatusssauda ini ialah satu supplement/ubat yg membetulkan perjalanan sistem tubuh seseorang individu itu. Ianya akan membersihkan darah dan menjadikan individu itu lebih bertenaga dan sihat .
  Nabi Muhammad S.A.W. bersabda dalam Haditsnya yang dikutip dari kitab Ash Shahihain
  “Gunakanlah Habbatus Sauda kerana di dalamnya terdapat sejenis ubat dari segala jenis macam penyakit kecuali As Sam (maut)” (HR.Bukhari, Muslim)
  Antara bahan-bahan kandungan Habbatus Sauda ialah Fixed Oil (saturated dan unsaturated), Minyak-minyak Asas (sterol, thymohydroquinone, carvone, limonine, cymene), Alkaloids, Saponin dan Asid Amino


  HASIL GABUNGAN 4 BAHAN ASAS MAKA:Khasiat Minyak Belacak kami:
  Kuat – Zakar kita menjadi kuat seakan kayu, keras seakan besi, tahan seakan tembaga.
  Garang – Seperti seekor harimau jantan yang menunggu didepan pintu gua. Bagi setiap lelaki (teruna) yang diidam-idamkan pada malam pertama adalah untuk mengakhiri zaman bujang agar pasangannya dapat merasai kehangatan Zakar daripada seorang yang bergelar lelaki perkasa.
  Perangsang Pulang Pulih seperti Sedia kala – Perangsang ini adalah satu tindak balas (keras dari biasa) zakar kita dimana “lihat ia hidup, pegang ia berani, sentuh ia bernyawa”.
  Besar Panjang – Besar dan panjang dimana ia dapat memberi kenikmatan kepada orang yang tersayang (pasangan kita & isteri). Dimana ia dapat menyentuh 5 Makam bagi mencapai klimak seorang wanita. Rumahku, syurgaku, semakin hari, semakin sayang.
  Tahan Lama – Bagi setiap lelaki harus dapat mengawal kekuatan dan jangka masa yang lama ketika kita melayari bahtera rumah tangga (bersetubuh) agar orang tersayang mendapat kepuasan dari seorang lelaki yang bergelar suami. Dimana harus perkasa daripada biasa untuk mecapai 5 makam.
  100% Ramuan semulajadi – Halal – Tiada Kesan Sampingan


  OFFER RM80

  CARA NAK ORDER : 013-3066540 WHATAPPS/SMS/CALL


  Buat bayaran melalui cara-cara berikut: *Mesin ATM / Kaunter / Internet-Banking / Maybank2u dan lain-lain ke akaun di bawah:
  MAYBANK


  5122 6806 0093


  CIMB


  7042765243


  PUBLIC BANK


  4702 6594 35


  BSN


  0114 1290 0008 5491


  BANK ISLAM


  12092 02281 0552


  RHB BANK


  16202700084814


  BANK RAKYAT


  220806174867  * Nama : Mohd NAzaruddeen  http://www.batinmalaysia.com/minyak-belacak-lintah-gunung  http://www.batinmalaysia.com/minyak-belacak-lintah-gunung  http://www.batinmalaysia.com/minyak-belacak-lintah-gunung
  Back to top Go down
  View user profile
   
  PL BELACAK PLUS MINYAK LINTAH GUNUNG + RUMPUT BULUH PERINDU + HABBATUS SAUDA
  Back to top 
  Page 1 of 1
   Similar topics
  -
  » The Grand Indonesian Bonsai and Suiseki Exhibition

  Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
  Tudung DIY CARI :: Pengumuman :: Selamat Datang Ke DIY Tudung CARI!!-
  Jump to: