BERKONGSI & BERBINCANG SEGALANYA YANG ANDA INGIN TAHU MENGENAI TUDUNG
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 booth di OuiBazaar untuk disewa.. berminat?? 11 dan 12 july ni..

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
drsara

avatar

Posts : 1
Join date : 2009-06-02
Age : 34
Location : kl

PostSubject: booth di OuiBazaar untuk disewa.. berminat?? 11 dan 12 july ni..   Thu Jul 02, 2009 6:49 pm

Jangan lupa datang beramai2 ke Oui!bazaar di KELAB DARUL EHSAN, AMPANG, pada 11 dan 12 july ni dari jam 9 pagi hingga 6 petang.. if korang nak sewa booth untuk jual tudung or apa2, boleh pm or contact saya.. booth RM90 per day.. 2 hari RM180. ada artis ramai2 datang jual barangan peribadi untuk disumbangkan kepada rumah Nur Salam.. chow kit.
Back to top Go down
View user profile
CT

avatar

Posts : 288
Join date : 2009-03-26
Age : 33
Location : shah alam

PostSubject: Re: booth di OuiBazaar untuk disewa.. berminat?? 11 dan 12 july ni..   Thu Jul 02, 2009 7:19 pm

drsara wrote:
Jangan lupa datang beramai2 ke Oui!bazaar di KELAB DARUL EHSAN, AMPANG, pada 11 dan 12 july ni dari jam 9 pagi hingga 6 petang.. if korang nak sewa booth untuk jual tudung or apa2, boleh pm or contact saya.. booth RM90 per day.. 2 hari RM180. ada artis ramai2 datang jual barangan peribadi untuk disumbangkan kepada rumah Nur Salam.. chow kit.
cam best je...ct nak joint boleh?
klu de sesape nak joint menjual boleh share booth x? Laughing
Back to top Go down
View user profile
Shikinjattiman

avatar

Posts : 278
Join date : 2009-01-08
Age : 39
Location : Kota Damansara Seksyen 11

PostSubject: Re: booth di OuiBazaar untuk disewa.. berminat?? 11 dan 12 july ni..   Thu Jul 02, 2009 7:53 pm

drsara wrote:
Jangan lupa datang beramai2 ke Oui!bazaar di KELAB DARUL EHSAN, AMPANG, pada 11 dan 12 july ni dari jam 9 pagi hingga 6 petang.. if korang nak sewa booth untuk jual tudung or apa2, boleh pm or contact saya.. booth RM90 per day.. 2 hari RM180. ada artis ramai2 datang jual barangan peribadi untuk disumbangkan kepada rumah Nur Salam.. chow kit.

salam dr sara...

blh provide more info lg apsal ni..
mcm berapa luas booth n what else provided...tq
Back to top Go down
View user profile http://dailygrumblings.blogspot.com
lysa



Posts : 1
Join date : 2009-07-31

PostSubject: Re: booth di OuiBazaar untuk disewa.. berminat?? 11 dan 12 july ni..   Fri Jul 31, 2009 5:31 pm

salam...saya berminat nak sewa booth tu...bila boleh bermula yer?? Very Happy
Back to top Go down
View user profile
ladybee00



Posts : 1
Join date : 2010-05-08

PostSubject: Still available lagi tak booth?   Sat May 08, 2010 7:55 pm

Hai,

I berminat nak sewa..can i get the details n ur contact number pls...tq..
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: booth di OuiBazaar untuk disewa.. berminat?? 11 dan 12 july ni..   

Back to top Go down
 
booth di OuiBazaar untuk disewa.. berminat?? 11 dan 12 july ni..
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» The Bazar
» Valentines Day Booth!
» Starz Develops Allan Pinkerton Limited Series With Bob Cochran & Gerard Butler
» Bull's Storage and Garage Stuff
» Gerard Butler: Roger Dubuis Booth Visit in Geneva!

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Tudung DIY CARI :: Thread :: Jom Beli belah....-
Jump to: