BERKONGSI & BERBINCANG SEGALANYA YANG ANDA INGIN TAHU MENGENAI TUDUNG
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in
Log in
Username:
Password:
Log in automatically: 
:: I forgot my password
NUFFNANG
IKLAN
Photobucket

Share | 
 

 Promosi Jualan Mesin Jahit

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : 1, 2, 3, 4  Next
AuthorMessage
meabadi
Admin


Posts : 544
Join date : 2008-12-21
Age : 35
Location : Shah Alam Selangor

PostSubject: Promosi Jualan Mesin Jahit   Fri Dec 26, 2008 2:15 pm

ME bukak thread jualan mesin jahit untuk penjual2 mesin jahit yang ingin iklankan mesin jahit anda...


Silakan....

psstt: Jgn lupa kasik diskaun ye untuk ahli2 tudung DIY ni....



SElamat Maju Jaya


Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
Back to top Go down
View user profile http://meabadi.blogspot.com/
zila_kasim
Peniaga


Posts : 228
Join date : 2008-12-26
Location : kl

PostSubject: Re: Promosi Jualan Mesin Jahit   Fri Dec 26, 2008 3:35 pm

Saya ada jual mesin epal dan bernina

Epal - RM2499
Bernina - RM2200

Promosi bagi sesiapa yang beli mesin ni, dapat kit cara2 nak guna mesin jahit secara percuma (harga kit adalah RM60)

ni gambar mesin epal akak





tapak2 mesin epal akak



Last edited by zila_kasim on Sat Dec 27, 2008 8:45 am; edited 1 time in total
Back to top Go down
View user profile http://www.zilakasim.multiply.com
zam mama_rock
Peniaga


Posts : 64
Join date : 2008-12-22

PostSubject: Re: Promosi Jualan Mesin Jahit   Fri Dec 26, 2008 3:45 pm

huahhh..mesin idaman.. bila la dpt pakai agaknye..huhu
Back to top Go down
View user profile
zila_kasim
Peniaga


Posts : 228
Join date : 2008-12-26
Location : kl

PostSubject: Re: Promosi Jualan Mesin Jahit   Fri Dec 26, 2008 4:40 pm

zam mama_rock wrote:
huahhh..mesin idaman.. bila la dpt pakai agaknye..huhu

boleh bayar ansur2 atau guna aeon kredit atau ajak kawan2 main kutu
Back to top Go down
View user profile http://www.zilakasim.multiply.com
evabobbie
Peniaga


Posts : 267
Join date : 2008-12-22
Age : 45
Location : seri kembangan/shah alam

PostSubject: Re: Promosi Jualan Mesin Jahit   Fri Dec 26, 2008 4:56 pm

mesin jait tepi bape rm?
Back to top Go down
View user profile http://allmustsell.blogspot.com
zila_kasim
Peniaga


Posts : 228
Join date : 2008-12-26
Location : kl

PostSubject: Re: Promosi Jualan Mesin Jahit   Fri Dec 26, 2008 5:08 pm

evabobbie wrote:
mesin jait tepi bape rm?

RM2499, CAM2 BOLEH, DIA BUKAN JE JAHIT TEPI TAPI BOLEH JAHIT KEDUT, BELI EXTRA TAPAK, CAMA2 BOLEH HASILKAN
Back to top Go down
View user profile http://www.zilakasim.multiply.com
min chontoi
Peniaga


Posts : 617
Join date : 2008-12-21
Age : 36
Location : BBB

PostSubject: Re: Promosi Jualan Mesin Jahit   Fri Dec 26, 2008 7:51 pm

kak zila...bleh explen dgn lebih lanjut ttg mesin jahit nieh??? flower
Back to top Go down
View user profile
min chontoi
Peniaga


Posts : 617
Join date : 2008-12-21
Age : 36
Location : BBB

PostSubject: Re: Promosi Jualan Mesin Jahit   Fri Dec 26, 2008 7:52 pm

kalo blh letak la gambo skali eh... Wink
tenkiu...
Back to top Go down
View user profile
uzi



Posts : 111
Join date : 2008-12-21

PostSubject: Re: Promosi Jualan Mesin Jahit   Fri Dec 26, 2008 11:24 pm

zila_kasim wrote:
Saya ada jual mesin epal dan bernina

Epal - RM2499
Bernina - RM2200

Promosi bagi sesiapa yang beli mesin ni, dapat kit cara2 nak guna mesin jahit secara percuma (harga kit adalah RM60)

huh...
bernina lebh murah daripada epal rupanya...
Back to top Go down
View user profile
whiterosa



Posts : 31
Join date : 2008-12-22

PostSubject: Re: Promosi Jualan Mesin Jahit   Sat Dec 27, 2008 2:08 am

zila_kasim wrote:
evabobbie wrote:
mesin jait tepi bape rm?

RM2499, CAM2 BOLEH, DIA BUKAN JE JAHIT TEPI TAPI BOLEH JAHIT KEDUT, BELI EXTRA TAPAK, CAMA2 BOLEH HASILKAN


zila, u ada jual ker tapak nyer? kalu ada kita nakkkk......
Back to top Go down
View user profile
zila_kasim
Peniaga


Posts : 228
Join date : 2008-12-26
Location : kl

PostSubject: Re: Promosi Jualan Mesin Jahit   Sat Dec 27, 2008 8:49 am

whiterosa wrote:
zila_kasim wrote:
evabobbie wrote:
mesin jait tepi bape rm?

RM2499, CAM2 BOLEH, DIA BUKAN JE JAHIT TEPI TAPI BOLEH JAHIT KEDUT, BELI EXTRA TAPAK, CAMA2 BOLEH HASILKAN


zila, u ada jual ker tapak nyer? kalu ada kita nakkkk......
awak guna mesin epalk juga ke atau mesin brand laun, bagitau model mesin nanti akak carikan
Back to top Go down
View user profile http://www.zilakasim.multiply.com
evabobbie
Peniaga


Posts : 267
Join date : 2008-12-22
Age : 45
Location : seri kembangan/shah alam

PostSubject: Re: Promosi Jualan Mesin Jahit   Sat Dec 27, 2008 11:21 am

zila_kasim wrote:
evabobbie wrote:
mesin jait tepi bape rm?

RM2499, CAM2 BOLEH, DIA BUKAN JE JAHIT TEPI TAPI BOLEH JAHIT KEDUT, BELI EXTRA TAPAK, CAMA2 BOLEH HASILKAN

kalo beli epal/bernina..kene beli mesin jait tepi lagi ke?
Back to top Go down
View user profile http://allmustsell.blogspot.com
penguin



Posts : 714
Join date : 2008-12-22
Age : 39
Location : DaMaNsArA

PostSubject: Re: Promosi Jualan Mesin Jahit   Sat Dec 27, 2008 5:19 pm

mesin ni bleh buat twin needle + ala2 jahit tepi skali kat bahagian dlm kain ke?
Back to top Go down
View user profile
whiterosa



Posts : 31
Join date : 2008-12-22

PostSubject: Re: Promosi Jualan Mesin Jahit   Sun Dec 28, 2008 2:54 am

zila_kasim wrote:
whiterosa wrote:
zila_kasim wrote:
evabobbie wrote:
mesin jait tepi bape rm?

RM2499, CAM2 BOLEH, DIA BUKAN JE JAHIT TEPI TAPI BOLEH JAHIT KEDUT, BELI EXTRA TAPAK, CAMA2 BOLEH HASILKAN


zila, u ada jual ker tapak nyer? kalu ada kita nakkkk......
awak guna mesin epalk juga ke atau mesin brand laun, bagitau model mesin nanti akak carikan

mesin jahit epal..model 2049..beli mahal ekk tp tahu jahit yg lurus jer...buat baju kurung jer..yg lain hampeh..
Back to top Go down
View user profile
zila_kasim
Peniaga


Posts : 228
Join date : 2008-12-26
Location : kl

PostSubject: Re: Promosi Jualan Mesin Jahit   Sun Dec 28, 2008 10:57 am

whiterosa wrote:
zila_kasim wrote:
whiterosa wrote:
zila_kasim wrote:
evabobbie wrote:
mesin jait tepi bape rm?

RM2499, CAM2 BOLEH, DIA BUKAN JE JAHIT TEPI TAPI BOLEH JAHIT KEDUT, BELI EXTRA TAPAK, CAMA2 BOLEH HASILKAN


zila, u ada jual ker tapak nyer? kalu ada kita nakkkk......
awak guna mesin epalk juga ke atau mesin brand laun, bagitau model mesin nanti akak carikan

mesin jahit epal..model 2049..beli mahal ekk tp tahu jahit yg lurus jer...buat baju kurung jer..yg lain hampeh..

mesin tu ada macam2 fungsi, beli tapak dia rm299...ada 15 jenis tapak, macam2 benda boleh buat, kalu awak nak saya ajar gunma tapak2 tu boleh je akak tunjuk
Back to top Go down
View user profile http://www.zilakasim.multiply.com
zila_kasim
Peniaga


Posts : 228
Join date : 2008-12-26
Location : kl

PostSubject: Re: Promosi Jualan Mesin Jahit   Sun Dec 28, 2008 10:59 am

penguin wrote:
mesin ni bleh buat twin needle + ala2 jahit tepi skali kat bahagian dlm kain ke?
mesin mana tu
Back to top Go down
View user profile http://www.zilakasim.multiply.com
whiterosa



Posts : 31
Join date : 2008-12-22

PostSubject: Re: Promosi Jualan Mesin Jahit   Mon Dec 29, 2008 5:55 pm

[quote="zila_kasim"][quote="whiterosa"][quote="zila_kasim"][quote="whiterosa"][quote="zila_kasim"]
evabobbie wrote:

mesin tu ada macam2 fungsi, beli tapak dia rm299...ada 15 jenis tapak, macam2 benda boleh buat, kalu awak nak saya ajar gunma tapak2 tu boleh je akak tunjuk


akak,tlg check pm..
Back to top Go down
View user profile
zila_kasim
Peniaga


Posts : 228
Join date : 2008-12-26
Location : kl

PostSubject: Re: Promosi Jualan Mesin Jahit   Tue Dec 30, 2008 8:46 am

[quote="whiterosa"][quote="zila_kasim"][quote="whiterosa"][quote="zila_kasim"][quote="whiterosa"]
zila_kasim wrote:
evabobbie wrote:

mesin tu ada macam2 fungsi, beli tapak dia rm299...ada 15 jenis tapak, macam2 benda boleh buat, kalu awak nak saya ajar gunma tapak2 tu boleh je akak tunjuk


akak,tlg check pm..

DAH DAPAT PM AKAK TAK
Back to top Go down
View user profile http://www.zilakasim.multiply.com
ishwish23



Posts : 35
Join date : 2008-12-22
Location : Subang Jaya

PostSubject: Re: Promosi Jualan Mesin Jahit   Tue Dec 30, 2008 4:27 pm

[quote="zila_kasim"]Saya ada jual mesin epal dan bernina

Epal - RM2499
Bernina - RM2200

Promosi bagi sesiapa yang beli mesin ni, dapat kit cara2 nak guna mesin jahit secara percuma (harga kit adalah RM60)

ni gambar mesin epal akak





check PM ye...nak tanya pasal bernina.
Back to top Go down
View user profile
zila_kasim
Peniaga


Posts : 228
Join date : 2008-12-26
Location : kl

PostSubject: Re: Promosi Jualan Mesin Jahit   Tue Dec 30, 2008 4:33 pm

[quote="ishwish23"]
zila_kasim wrote:
Saya ada jual mesin epal dan bernina

Epal - RM2499
Bernina - RM2200

Promosi bagi sesiapa yang beli mesin ni, dapat kit cara2 nak guna mesin jahit secara percuma (harga kit adalah RM60)

ni gambar mesin epal akak





check PM ye...nak tanya pasal bernina.

dah reply pm awak


Last edited by zila_kasim on Thu Jan 01, 2009 6:52 am; edited 1 time in total
Back to top Go down
View user profile http://www.zilakasim.multiply.com
melati putih
Peniaga


Posts : 141
Join date : 2008-12-23
Age : 40
Location : kajang

PostSubject: Re: Promosi Jualan Mesin Jahit   Wed Dec 31, 2008 9:45 am

besar nya gambar...ehehe makan space jadinya..

nak tanya epal ada lagi buat ke kelas percuma selama setahun tue kalau beli mesin dia...
Back to top Go down
View user profile http://melatishopz.blogspot.com
zila_kasim
Peniaga


Posts : 228
Join date : 2008-12-26
Location : kl

PostSubject: Re: Promosi Jualan Mesin Jahit   Wed Dec 31, 2008 10:15 am

melati putih wrote:
besar nya gambar...ehehe makan space jadinya..

nak tanya epal ada lagi buat ke kelas percuma selama setahun tue kalau beli mesin dia...

saya ni terror nak kecikkan gambar, tu guna photobucket... main copy jeee

ada buat lagi 2008 dia nyerr preojek tukar baru
Back to top Go down
View user profile http://www.zilakasim.multiply.com
Eda



Posts : 166
Join date : 2008-12-27
Location : GomBuck

PostSubject: epal 2049   Thu Jan 01, 2009 1:11 am

Kak Zi... mesin epal 2049 nie kalau beli berapa jenis tapak included?? Eda nie zero pasal mesin2 jaet nii.. Laughing Nak survey kat kedai, tapi tak gi carikk lagii..nak tahu larr set per yg dapat. Nak wat installment camner plak?? sori ekk byk soklann.. Shocked
Back to top Go down
View user profile
zila_kasim
Peniaga


Posts : 228
Join date : 2008-12-26
Location : kl

PostSubject: Re: Promosi Jualan Mesin Jahit   Thu Jan 01, 2009 6:56 am

Eda wrote:
Kak Zi... mesin epal 2049 nie kalau beli berapa jenis tapak included?? Eda nie zero pasal mesin2 jaet nii.. Laughing Nak survey kat kedai, tapi tak gi carikk lagii..nak tahu larr set per yg dapat. Nak wat installment camner plak?? sori ekk byk soklann.. Shocked

tapak dia bagi sekali ada 14 jenis tapak awak dapat extra...tapi x se3mua tu tapak tu, ada installment aeon kredit awak
Back to top Go down
View user profile http://www.zilakasim.multiply.com
Sheila



Posts : 8
Join date : 2008-12-21
Age : 41
Location : Subang Jaya - Puchong

PostSubject: Re: Promosi Jualan Mesin Jahit   Fri Jan 02, 2009 5:55 am

Salam,

Akak sekarang ada buat promosi mesin jahit Epal

Secara ringkasnya, bila beli sebarang mesin jahit Epal, berpeluang untuk pergi melancong.
Pertandingan bermula dari 1 Jan 2009 hingga 30 Jun 2009.
Nanti akak masukkan detailnya ye.

Till then, have a nice day. Very Happy

Sheila
www.nice2craft.blogspot.com
Back to top Go down
View user profile http://www.nice2craft.blogspot.com
Sponsored content




PostSubject: Re: Promosi Jualan Mesin Jahit   Today at 8:32 pm

Back to top Go down
 
Promosi Jualan Mesin Jahit
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 4Go to page : 1, 2, 3, 4  Next

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Tudung DIY CARI :: Thread :: Segalanya mengenai mesin jahit-
Jump to: