BERKONGSI & BERBINCANG SEGALANYA YANG ANDA INGIN TAHU MENGENAI TUDUNG
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in
Log in
Username:
Password:
Log in automatically: 
:: I forgot my password
Similar topics
NUFFNANG
IKLAN
Photobucket

Share | 
 

 ShikinJattIman : CLEARANCE -2 tones jersey & Cotton Jersey

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3, 4 ... 11, 12, 13  Next
AuthorMessage
Shikinjattiman



Posts : 278
Join date : 2009-01-08
Age : 38
Location : Kota Damansara Seksyen 11

PostSubject: Re: ShikinJattIman : CLEARANCE -2 tones jersey & Cotton Jersey   Tue Jun 23, 2009 5:52 pm

saya akan update final order mlm ni setakat order pukul 8 mlm.....mana yg ada n dah order pls refer to my 1st entry shj ....

semua order saya confirm ikut order sapa dulu...kalau tak ada kali ni maybe blh amik next batch atau bila ada yg cancel ....
reserved 3 days so kalau dia org let go, khamis saya akan update lg ok.....
[b]
Back to top Go down
View user profile http://dailygrumblings.blogspot.com
Shikinjattiman



Posts : 278
Join date : 2009-01-08
Age : 38
Location : Kota Damansara Seksyen 11

PostSubject: Re: ShikinJattIman : CLEARANCE -2 tones jersey & Cotton Jersey   Tue Jun 23, 2009 5:54 pm

najie wrote:
blue C ada lagi ke?

Blue C ni macam navy blue ke?

ada....i reservedcfor u
Back to top Go down
View user profile http://dailygrumblings.blogspot.com
misa
Peniaga


Posts : 776
Join date : 2008-12-22
Location : KL

PostSubject: Re: ShikinJattIman : CLEARANCE -2 tones jersey & Cotton Jersey   Tue Jun 23, 2009 5:55 pm

Pink A
Green E
Blue A
Blue C
Back to top Go down
View user profile http://craftyspace.blogspot.com
Shikinjattiman



Posts : 278
Join date : 2009-01-08
Age : 38
Location : Kota Damansara Seksyen 11

PostSubject: Re: ShikinJattIman : CLEARANCE -2 tones jersey & Cotton Jersey   Tue Jun 23, 2009 5:56 pm

eeian wrote:
Shikinjattiman wrote:
eeian wrote:
syikin, nak yg grey & green D. ada lg kan?

grey hbs, green D ok

kalo camtu ganti ngan blue A laa..
bape total?


blue A ok.....
kalau 2m semua RM70 + rm 7
Back to top Go down
View user profile http://dailygrumblings.blogspot.com
Shikinjattiman



Posts : 278
Join date : 2009-01-08
Age : 38
Location : Kota Damansara Seksyen 11

PostSubject: Re: ShikinJattIman : CLEARANCE -2 tones jersey & Cotton Jersey   Tue Jun 23, 2009 5:57 pm

misa wrote:
Pink A
Green E
Blue A
Blue C

Blue C tak ada lain ada.....

aku reserved dulu
Back to top Go down
View user profile http://dailygrumblings.blogspot.com
Shikinjattiman



Posts : 278
Join date : 2009-01-08
Age : 38
Location : Kota Damansara Seksyen 11

PostSubject: Re: ShikinJattIman : CLEARANCE -2 tones jersey & Cotton Jersey   Tue Jun 23, 2009 5:58 pm

syafinazrahim wrote:
Kak Shikin.. dpt tak email kite? nk tambah order... harap2le ada lg.. huhu Wink


tak buka email lg...i check dulu nanti ok...khamis dtg lah tgk lg senang..
Back to top Go down
View user profile http://dailygrumblings.blogspot.com
Shikinjattiman



Posts : 278
Join date : 2009-01-08
Age : 38
Location : Kota Damansara Seksyen 11

PostSubject: Re: ShikinJattIman : CLEARANCE -2 tones jersey & Cotton Jersey   Tue Jun 23, 2009 6:46 pm

TO All,

Yang belum order, before order please refer dulu mana yang ada kat 1st entry....
Kalau ada lg br place order....


Please order kat sini bukan PM, kalau nak PM, PM payment details atau Address + HP ...
Keliru jugak nak tgk sapa order dulu ....

kerja sama anda amat dihargai.....
1st shipment hr Khamis yer...
tq

Back to top Go down
View user profile http://dailygrumblings.blogspot.com
3pelf



Posts : 257
Join date : 2008-12-22

PostSubject: Re: ShikinJattIman : CLEARANCE -2 tones jersey & Cotton Jersey   Tue Jun 23, 2009 8:17 pm

Shikinjattiman wrote:
3pelf wrote:
shikin mu esok pg ada dirumah ke? mn tau esok terdrive pi umah hang....lg pun esok cuti...ehhe



wei mailah aku ada....aku dah letak tepi hang punya...kain lain pun byk boleh rembat...

mung bg alamt penuh deh...ehheh
Back to top Go down
View user profile
syafinazrahim



Posts : 142
Join date : 2009-02-08
Age : 33
Location : Setiawangsa

PostSubject: Re: ShikinJattIman : CLEARANCE -2 tones jersey & Cotton Jersey   Tue Jun 23, 2009 9:17 pm

Kak... nk book GreenA jugak ek.. Khamis Insya Allah sy dtg umah akak.. kol bape akak ade kt umah?? nnt bg alamat yer Wink
Back to top Go down
View user profile http://mama-collection.blogspot.com/
Zareen
Peniaga


Posts : 487
Join date : 2008-12-22
Age : 37
Location : Puchong,Selangor

PostSubject: Re: ShikinJattIman : CLEARANCE -2 tones jersey & Cotton Jersey   Wed Jun 24, 2009 12:07 am

shikin....zareen nak order yg ni...
oren a
oren d
red c
green c
brown a
brown d

kalu refer pada page 1 tu smuanya ada g...tapi in case dah tak available bagitau ekk....nak baya brapa ni?
Back to top Go down
View user profile http://www.mytudungcollection.blogspot.com
Shikinjattiman



Posts : 278
Join date : 2009-01-08
Age : 38
Location : Kota Damansara Seksyen 11

PostSubject: Re: ShikinJattIman : CLEARANCE -2 tones jersey & Cotton Jersey   Wed Jun 24, 2009 2:23 am

Zareen wrote:
shikin....zareen nak order yg ni...
oren a
oren d
red c
green c
brown a
brown d

kalu refer pada page 1 tu smuanya ada g...tapi in case dah tak available bagitau ekk....nak baya brapa ni?


zareen , ada lg setengahnya...ni shikin nak finalize apa yg ada n ada yg tukar last minit jugak...so let me settle the pening 1st....

dtglah umah ...hehhehehe special ni .....bukan jauhnya pun.....
Back to top Go down
View user profile http://dailygrumblings.blogspot.com
eema@rima



Posts : 2
Join date : 2009-06-07
Location : shah alam

PostSubject: 2 tones jersey   Wed Jun 24, 2009 2:37 am

salam shikin

saya nak oda :
1)purple A
2)pink A
3)oren D
4)red B
5)redD
6)green B
7)brown D

saya nak self-collect kat rmh u esk, duit nak bnk in or c.o.d...tq
Back to top Go down
View user profile
Shikinjattiman



Posts : 278
Join date : 2009-01-08
Age : 38
Location : Kota Damansara Seksyen 11

PostSubject: Re: ShikinJattIman : CLEARANCE -2 tones jersey & Cotton Jersey   Wed Jun 24, 2009 3:17 am

eema@rima wrote:
salam shikin

saya nak oda :
1)purple A
2)pink A
3)oren D
4)red B
5)redD
6)green B
7)brown D

saya nak self-collect kat rmh u esk, duit nak bnk in or c.o.d...tq


hi eema, the moment i balas u ni i belum hbs check lg avaibility semuanya....
masih ada last minit ppl yg dah order tukar lg...
nanti satgi i akan update kalau mata blh buka lg...hehehhehe

dtg saja umah i apa yg ada u can ambil,......lg senang tgk kaler kan.....
ada 4 kaler br sampai td i tak sempat upload gambar (maaf ya ampun kawan2 yg lain....akan cuba awal pg esok)......
Back to top Go down
View user profile http://dailygrumblings.blogspot.com
Shikinjattiman



Posts : 278
Join date : 2009-01-08
Age : 38
Location : Kota Damansara Seksyen 11

PostSubject: Re: ShikinJattIman : CLEARANCE -2 tones jersey & Cotton Jersey   Wed Jun 24, 2009 3:26 am

oppsss sori ...

alamat pada sapa yg nak dtg amik kain.....

C-UG-03, D'Rimba Apartment, Jln Kenyalang 11/14. seksyen 11, kota damansara,

dekat sebelah polo club selangor, senang ikut NKVE, atau dah sampai IKEA/CURVE call saya, saya akan guide ....sure senang cari..

0127252506.......

minta call dulu sebelum datang yer....prefer lepas lunch hour, but kalau nak dtg .....call jer, Rabu saya ada, Khamis pagi till lunch tak ada, jumaat ada.....Sabtu Ahad ni saya tak ada...

ppsssttt bawa cash lebih sbb saya ada kain yg nak di let go , + printed baru amik......tq
Back to top Go down
View user profile http://dailygrumblings.blogspot.com
Shikinjattiman



Posts : 278
Join date : 2009-01-08
Age : 38
Location : Kota Damansara Seksyen 11

PostSubject: Re: ShikinJattIman : CLEARANCE -2 tones jersey & Cotton Jersey   Wed Jun 24, 2009 4:06 am

UPDATED ORDER AS AT 02.46 am today

NEED ALL OF U TO CONFIRM WITH ME BY TODAY AS I WANT TO POST ESOK.....CONFIRMATION BY 4PM TQ SO MUCH ....IF TAK ADA ANY CHANGES KIRA FINAL AND WITH PAYMENT BY THURSDAY I POST ....IF NOT BY 12 NOON THURSDAY I BUKA BLK ORDER.....
PAYMENT + ADDRESS + CONTACT YER

NOTE: Yang TAK ADA, KAIN YANG DI SUPPLY ADA MASALAH - Kain lubang, kain tarik, tak cukup, kotor and such, so saya decide mmg tak nak potong and jual.....

3pelf -self collect:
brown d, green d, blue b, oren c, purple c, pink a,
total 6m
Red group nanti u datang pilih sendiri...


Eda Maria
Printed C, oren b, pink c, blue c, purple c,
5m + postage RM 12

MinChontoi
purple a, purple B, orange b, Red C, green d, grey, pink B
7 m sahaja, yang tak ada Pink C, Brown C, Blue A
Postage nanti dulu


Hanima
purple A & B, pink A & B, Orange A & B, Green A & C, Brown A, B & D
12 meter + postage RM20
Yg tak ada: Red A,

Evabobie
green D, Green E, blue b, red c, orenage c, purple c
6 m + postage RM 12
tak ada brown c


eeian
green D - 1m + RM7 postage
Blue A tak ada

najie
Blue C - 1m + postage RM 7

Kristal
Orange c, pink b, green E, Blue B
4m + postage 12

Normia
grey, blue A, blue b, red c
4 m + rm12 postage

shinju
blue c, pink c
2m + rm7 postage
tak ada brown c

hanim
pink c , green c
2m + rm 7 postage

salina Abdi
dark purple, purple a, green c, brown a,
4 m + rm 13 postage share with sushi (sister)

sushishop
pink c, green c
2m + rm7 postage

Misa
ink a, green a, printed red
3m - self collect

Shafinaz,
grey, oren c, pink b, blue a, brown d, purple c, a, b
8m - self collect
nanti pilih lg apa yg nak....

Lynn, masnaz...saya dah pos due to emergency case....
Back to top Go down
View user profile http://dailygrumblings.blogspot.com
kristal



Posts : 74
Join date : 2008-12-24

PostSubject: Re: ShikinJattIman : CLEARANCE -2 tones jersey & Cotton Jersey   Wed Jun 24, 2009 9:34 am

akak bayar utk beli 4m RM135 + postage Rm12 = RM152

Amount: RM152.00 Status: Successful
Reference number: 1319962140
Transaction date: 24 Jun 2009
Transaction time: 08:32:30

From Account 151146514129 WSA

To 3rd Party Account Number: 159012608563
Account Holder Name: NORASHIKIN BINTI ISH

Effective date: Today
Description of transaction: beli jersey

NAMA & ALAMAT :

ANIZA BT MOHD FADZIL
7, LORONG MUTIARA
KG. MELAYU MAJIDI
81100 JOHOR BAHRU, JOHOR
TEL : 013-7220767
Back to top Go down
View user profile
eeian



Posts : 70
Join date : 2008-12-23

PostSubject: Re: ShikinJattIman : CLEARANCE -2 tones jersey & Cotton Jersey   Wed Jun 24, 2009 10:19 am

shikin, blue A tu sy dpt x? kat 1st page tu ada nama sy. kalo compom ada 2-2 jc tu.. nnt sy bank-in kan duit..
Back to top Go down
View user profile http://ianzcollection.blogspot.com/search/label/tudung
hanim



Posts : 261
Join date : 2009-02-16
Age : 38
Location : Putrajaya

PostSubject: Re: ShikinJattIman : CLEARANCE -2 tones jersey & Cotton Jersey   Wed Jun 24, 2009 11:12 am

salam shikin, kalau saya COD esok boleh x?? nak pilih printed jugak flower flower flower RM70 kan saya punya Smile
Back to top Go down
View user profile http://humairascollection.blogspot.com/
eema@rima



Posts : 2
Join date : 2009-06-07
Location : shah alam

PostSubject: Re: ShikinJattIman : CLEARANCE -2 tones jersey & Cotton Jersey   Wed Jun 24, 2009 11:45 am

salam shikin... saya dah transfer kat ur account yg balance dia nanti bayar masa amik kain ye..mana tau ada yang nak ditambah..heheeeeeeeeee..

New 3rd Party Account Transfer - Step 3 of 3

Confirmation status
Amount: RM200.00 Status: Successful
Reference number: 1319994226
Transaction date: 24 Jun 2009
Transaction time: 10:41:59
From Account 162106412456 WSA
New balance: XXXXXXX
To 3rd Party Account Number: 159012608563
Account Holder Name: NORASHIKIN BINTI ISH
Effective date: Today
Description of transaction: duit kain
Back to top Go down
View user profile
Shikinjattiman



Posts : 278
Join date : 2009-01-08
Age : 38
Location : Kota Damansara Seksyen 11

PostSubject: Re: ShikinJattIman : CLEARANCE -2 tones jersey & Cotton Jersey   Wed Jun 24, 2009 11:49 am

kristal wrote:
akak bayar utk beli 4m RM135 + postage Rm12 = RM152

Amount: RM152.00 Status: Successful
Reference number: 1319962140
Transaction date: 24 Jun 2009
Transaction time: 08:32:30

From Account 151146514129 WSA

To 3rd Party Account Number: 159012608563
Account Holder Name: NORASHIKIN BINTI ISH

Effective date: Today
Description of transaction: beli jersey

NAMA & ALAMAT :

ANIZA BT MOHD FADZIL
7, LORONG MUTIARA
KG. MELAYU MAJIDI
81100 JOHOR BAHRU, JOHOR
TEL : 013-7220767

hi kak kristal....
ok akak punya settle.....tgu masa akan pos sahaja...harap suka bila parcel sampai.....tq
Back to top Go down
View user profile http://dailygrumblings.blogspot.com
Shikinjattiman



Posts : 278
Join date : 2009-01-08
Age : 38
Location : Kota Damansara Seksyen 11

PostSubject: Re: ShikinJattIman : CLEARANCE -2 tones jersey & Cotton Jersey   Wed Jun 24, 2009 11:51 am

eema@rima wrote:
salam shikin... saya dah transfer kat ur account yg balance dia nanti bayar masa amik kain ye..mana tau ada yang nak ditambah..heheeeeeeeeee..

New 3rd Party Account Transfer - Step 3 of 3

Confirmation status
Amount: RM200.00 Status: Successful
Reference number: 1319994226
Transaction date: 24 Jun 2009
Transaction time: 10:41:59
From Account 162106412456 WSA
New balance: XXXXXXX
To 3rd Party Account Number: 159012608563
Account Holder Name: NORASHIKIN BINTI ISH
Effective date: Today
Description of transaction: duit kain

eema....tolong sms number u jap....0127252506
Back to top Go down
View user profile http://dailygrumblings.blogspot.com
Shikinjattiman



Posts : 278
Join date : 2009-01-08
Age : 38
Location : Kota Damansara Seksyen 11

PostSubject: Re: ShikinJattIman : CLEARANCE -2 tones jersey & Cotton Jersey   Wed Jun 24, 2009 11:56 am

hanim wrote:
salam shikin, kalau saya COD esok boleh x?? nak pilih printed jugak flower flower flower RM70 kan saya punya Smile

ok ...boleh....
Back to top Go down
View user profile http://dailygrumblings.blogspot.com
Shikinjattiman



Posts : 278
Join date : 2009-01-08
Age : 38
Location : Kota Damansara Seksyen 11

PostSubject: Re: ShikinJattIman : CLEARANCE -2 tones jersey & Cotton Jersey   Wed Jun 24, 2009 12:03 pm

eeian wrote:
shikin, blue A tu sy dpt x? kat 1st page tu ada nama sy. kalo compom ada 2-2 jc tu.. nnt sy bank-in kan duit..

eeian....u ada satu jer at the moment...blue A tuh berlubang, saya dah potong n check blk .....3 keping yg berlubang....

saya ada satu blue, tp lite blue.....belum potong n upload gambar......kalau nak saya reserved bila potong...n hantar sekali....let me know yer
Back to top Go down
View user profile http://dailygrumblings.blogspot.com
Shikinjattiman



Posts : 278
Join date : 2009-01-08
Age : 38
Location : Kota Damansara Seksyen 11

PostSubject: Re: ShikinJattIman : CLEARANCE -2 tones jersey & Cotton Jersey   Wed Jun 24, 2009 12:10 pm

Shikinjattiman wrote:
Zareen wrote:
shikin....zareen nak order yg ni...
oren a
oren d
red c
green c
brown a
brown d

kalu refer pada page 1 tu smuanya ada g...tapi in case dah tak available bagitau ekk....nak baya brapa ni?


zareen , ada lg setengahnya...ni shikin nak finalize apa yg ada n ada yg tukar last minit jugak...so let me settle the pening 1st....

dtglah umah ...hehhehehe special ni .....bukan jauhnya pun.....

zareen ...ni jer yg ada yg u minta.....
oren D, Brown A, i reseved if u ok......
Back to top Go down
View user profile http://dailygrumblings.blogspot.com
Zareen
Peniaga


Posts : 487
Join date : 2008-12-22
Age : 37
Location : Puchong,Selangor

PostSubject: Re: ShikinJattIman : CLEARANCE -2 tones jersey & Cotton Jersey   Wed Jun 24, 2009 12:10 pm

Shikinjattiman wrote:
Zareen wrote:
shikin....zareen nak order yg ni...
oren a
oren d
red c
green c
brown a
brown d

kalu refer pada page 1 tu smuanya ada g...tapi in case dah tak available bagitau ekk....nak baya brapa ni?


zareen , ada lg setengahnya...ni shikin nak finalize apa yg ada n ada yg tukar last minit jugak...so let me settle the pening 1st....

dtglah umah ...hehhehehe special ni .....bukan jauhnya pun.....

shikin..kalu ada reservedkan yang zareen punya tu ekk....memang nak sesangat..dah bejanji ngan kastemer ni..nnti zareen pickup kat umah shikin...cod ek..tq
Back to top Go down
View user profile http://www.mytudungcollection.blogspot.com
Sponsored content




PostSubject: Re: ShikinJattIman : CLEARANCE -2 tones jersey & Cotton Jersey   Today at 1:28 am

Back to top Go down
 
ShikinJattIman : CLEARANCE -2 tones jersey & Cotton Jersey
View previous topic View next topic Back to top 
Page 3 of 13Go to page : Previous  1, 2, 3, 4 ... 11, 12, 13  Next
 Similar topics
-
» Michael Jordan in Laker jersey
» New Jersey Death Race 2012
» The panda and the new Jersey cattle :-D
» Jersey Pottery (Channel Islands)
» Paperclix Jersey Rally 2013

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Tudung DIY CARI :: Thread :: Jom Beli belah....-
Jump to: