BERKONGSI & BERBINCANG SEGALANYA YANG ANDA INGIN TAHU MENGENAI TUDUNG
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in
Log in
Username:
Password:
Log in automatically: 
:: I forgot my password
Similar topics
NUFFNANG
IKLAN
Photobucket

Share | 
 

 ShikinJattIman : CLEARANCE -2 tones jersey & Cotton Jersey

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3 ... , 11, 12, 13  Next
AuthorMessage
zarina73



Posts : 80
Join date : 2009-01-02
Age : 43
Location : Selayang Height, Batu Caves

PostSubject: Re: ShikinJattIman : CLEARANCE -2 tones jersey & Cotton Jersey   Thu Jul 23, 2009 10:35 am

[quote="Shikinjattiman"]
adeeda wrote:
zarina73 wrote:
Salam shikin,

Akak dah transfer baki duit kain. Terima kasih...

Description of transaction: balance 2 tones dan cotton jersey

isykk.. kata nak tengok2 aje.. trus borong nampak Smile Smile

Tu la deeda, cadang nak tengok2 je... bila dah tengok trus rembat buat stok.. Very Happy
Back to top Go down
View user profile
Shikinjattiman



Posts : 278
Join date : 2009-01-08
Age : 38
Location : Kota Damansara Seksyen 11

PostSubject: Re: ShikinJattIman : CLEARANCE -2 tones jersey & Cotton Jersey   Thu Jul 23, 2009 11:24 am

Announcement...

pada siapa yang nak dtg umah weekend, minta maaf saya tak ada..
ahad mlm saya ada......
Back to top Go down
View user profile http://dailygrumblings.blogspot.com
Shikinjattiman



Posts : 278
Join date : 2009-01-08
Age : 38
Location : Kota Damansara Seksyen 11

PostSubject: Re: ShikinJattIman : CLEARANCE -2 tones jersey & Cotton Jersey   Thu Jul 23, 2009 3:47 pm

PERHATIAN!!!

kepada kawan2 yg ingin nak order kain 2 tones ...be careful dgn warnanya sebab kain ni bukanlah :

1- kain bertona seperti pelangi
2- bukan seperti kain 4 tones yg macam kat jakel...

apa yg 2 tones nya adalah benang knitting, dua benang digunakan utk knit this material.. so dlm n luar taklah sama.....
just bila kita pakai (jd tudung) akan nampak lah shine tones....

ramai jugak yg bertanya dan confuse ..
maybe ini silap tuan umah tak well explain to u all sebelum ni... next time i will be prepare n more careful with description.
so saya humblenya meminta maaf....

kain 2 tones ni pasnih saya dah tak ambil disebabkan byk kesalahan + kesilapan teknih dsbgnya......

terima kasih...

kalau apa2 tolong sms saya...
Back to top Go down
View user profile http://dailygrumblings.blogspot.com
3pelf



Posts : 257
Join date : 2008-12-22

PostSubject: Re: ShikinJattIman : CLEARANCE -2 tones jersey & Cotton Jersey   Thu Jul 23, 2009 3:55 pm

shikin byr kain ambil haritu ye.....settle ekkk

Open 3rd Party Transfer

Status: Successful
Reference number: 1326170099
Transaction date: 23 Jul 2009 14:54:56

Amount: RM100.00

From Account: 112222171948 SA

To Open 3rd Party Account : 159012608563
3rd Party Email Address : she_shrek@yahoo.com
Account Holder Name : NORASHIKIN BINTI ISH
Back to top Go down
View user profile
Shikinjattiman



Posts : 278
Join date : 2009-01-08
Age : 38
Location : Kota Damansara Seksyen 11

PostSubject: Re: ShikinJattIman : CLEARANCE -2 tones jersey & Cotton Jersey   Thu Jul 23, 2009 3:58 pm

3pelf wrote:
shikin byr kain ambil haritu ye.....settle ekkk

Open 3rd Party Transfer

Status: Successful
Reference number: 1326170099
Transaction date: 23 Jul 2009 14:54:56

Amount: RM100.00

From Account: 112222171948 SA

To Open 3rd Party Account : 159012608563
3rd Party Email Address : she_shrek@yahoo.com
Account Holder Name : NORASHIKIN BINTI ISH

oit tq.....heheheh tak nak borong lg kah?
Back to top Go down
View user profile http://dailygrumblings.blogspot.com
3pelf



Posts : 257
Join date : 2008-12-22

PostSubject: Re: ShikinJattIman : CLEARANCE -2 tones jersey & Cotton Jersey   Thu Jul 23, 2009 4:04 pm

Shikinjattiman wrote:


oit tq.....heheheh tak nak borong lg kah?

hat yg ada tu pun x habis jahit lg...huhuuhuh.....den thn diri jooo nih....mueheheh
Back to top Go down
View user profile
yan



Posts : 112
Join date : 2008-12-22
Age : 42

PostSubject: Re: ShikinJattIman : CLEARANCE -2 tones jersey & Cotton Jersey   Thu Jul 23, 2009 7:56 pm

salam kin,

kain kak yan dah selamat terima hari ni... puas hati sbb cantik kainnya... tq
Back to top Go down
View user profile
nurin_qistina73
Peniaga


Posts : 257
Join date : 2008-12-22

PostSubject: Re: ShikinJattIman : CLEARANCE -2 tones jersey & Cotton Jersey   Fri Jul 24, 2009 1:31 pm

Shikinjattiman wrote:
adeeda wrote:
zarina73 wrote:
Salam shikin,

Akak dah transfer baki duit kain. Terima kasih...

Description of transaction: balance 2 tones dan cotton jersey

isykk.. kata nak tengok2 aje.. trus borong nampak Smile Smile


tulah kalau tgk cotton tuh mmg lah sgt teruja...
tuan umah ni pun ketaq.....tp org tak order so takleh ler nak rembat semua kaler..kalau ikut hati semua kaler tuan umah nak semeter....

kain 2 tone mana lg yg masih available?
Back to top Go down
View user profile
Shikinjattiman



Posts : 278
Join date : 2009-01-08
Age : 38
Location : Kota Damansara Seksyen 11

PostSubject: Re: ShikinJattIman : CLEARANCE -2 tones jersey & Cotton Jersey   Fri Jul 24, 2009 1:41 pm

yan wrote:
salam kin,

kain kak yan dah selamat terima hari ni... puas hati sbb cantik kainnya... tq

thanks kak yan....
harap org yg pakai pun bertambah2 cantiklah.....
Back to top Go down
View user profile http://dailygrumblings.blogspot.com
Shikinjattiman



Posts : 278
Join date : 2009-01-08
Age : 38
Location : Kota Damansara Seksyen 11

PostSubject: Re: ShikinJattIman : CLEARANCE -2 tones jersey & Cotton Jersey   Fri Jul 24, 2009 1:45 pm

nurin_qistina73 wrote:
Shikinjattiman wrote:
adeeda wrote:
zarina73 wrote:
Salam shikin,

Akak dah transfer baki duit kain. Terima kasih...

Description of transaction: balance 2 tones dan cotton jersey

isykk.. kata nak tengok2 aje.. trus borong nampak Smile Smile


tulah kalau tgk cotton tuh mmg lah sgt teruja...
tuan umah ni pun ketaq.....tp org tak order so takleh ler nak rembat semua kaler..kalau ikut hati semua kaler tuan umah nak semeter....

kain 2 tone mana lg yg masih available?

nurin...ada lg available esp this color,

red b
red c
red e (1m)
blue b
red blue 1m
green a
green c
blue a
purple b, purple a
pink b
pink c
oren a
oren b

tu jer setakat ni....kalau ada yg dtg umah nanti diaorg amik jer...
shikin mmg tak sempat nak update all....call me nurin kalau nak apa2, ptg ni tak ada...mlm pun blh dtg...

PS: weekend ni saya tak available...
Back to top Go down
View user profile http://dailygrumblings.blogspot.com
Shikinjattiman



Posts : 278
Join date : 2009-01-08
Age : 38
Location : Kota Damansara Seksyen 11

PostSubject: Re: ShikinJattIman : CLEARANCE -2 tones jersey & Cotton Jersey   Tue Jul 28, 2009 12:29 am


Cotton jersey sila rujuk:
http://dailygrumblings.blogspot.com/2009/07/cotton-jersey-for-sale.html

salam....
Updated Kain 2 otnes yang available.....

pink c 1m
pink b 3m
blue b 3m
blue a 2m

purple b 7m
purple a 5m
black 2m

green c 4 m
green a 4 m

red b 5m
red c 3m

brown d 2m
brown b 1m
brown a 3m

oren d 1m
oren c 1m
oren a 3m
oren b 3m

ada fewpcs yang tak cut into 1m / pc...

dark brown 1.5m
black 1.8m
purple b 1.5m
oren d 1.5m


sesiapa yang nak dtg rumah , this week saya available kat umah khamis petang n jumaat sampai kul 4 ptg....
sila call / sms dulu....

minggu ni tiada penghantaran di buat atas alasan yg tak dapat dielakkan....next shipment tuesday next week....
tq


Back to top Go down
View user profile http://dailygrumblings.blogspot.com
Eda



Posts : 166
Join date : 2008-12-27
Location : GomBuck

PostSubject: Re: ShikinJattIman : CLEARANCE -2 tones jersey & Cotton Jersey   Tue Jul 28, 2009 12:39 am

Ckin, Eda nyer 2 tones..3m..
red c
brown a
green c


Last edited by Eda on Tue Jul 28, 2009 12:46 am; edited 1 time in total
Back to top Go down
View user profile
Shikinjattiman



Posts : 278
Join date : 2009-01-08
Age : 38
Location : Kota Damansara Seksyen 11

PostSubject: Re: ShikinJattIman : CLEARANCE -2 tones jersey & Cotton Jersey   Tue Jul 28, 2009 12:41 am

dah dibungkus....dah buat postage payment?
let me know if done....
Back to top Go down
View user profile http://dailygrumblings.blogspot.com
Eda



Posts : 166
Join date : 2008-12-27
Location : GomBuck

PostSubject: Re: ShikinJattIman : CLEARANCE -2 tones jersey & Cotton Jersey   Tue Jul 28, 2009 12:47 am

Shikinjattiman wrote:
dah dibungkus....dah buat postage payment?
let me know if done....

lorr ingatkan oder aritu takdakk...lagi rm10 jer kan..settle eda let u know.
kaler per??grey,pink a.. ada ker??

Amount: RM10.00 Status: Successful
Reference number: 1327272561
Transaction date: 27 Jul 2009
Transaction time: 23:51:46

To 3rd Party Account Number: 159012608563
Account Holder Name: NORASHIKIN BINTI ISH
Recipient email: she_shrek@yahoo.com

Effective date: Today
Description of transaction: EdaMaria : POSLAJU
Back to top Go down
View user profile
Eda



Posts : 166
Join date : 2008-12-27
Location : GomBuck

PostSubject: Re: ShikinJattIman : CLEARANCE -2 tones jersey & Cotton Jersey   Tue Jul 28, 2009 12:55 am

Ckin..kaler per bungkus kat Eda tu..cekkk dah lupaaa..asyik tukaq kaler jarrr.. affraid ngantookk dah niee
Back to top Go down
View user profile
Lynn_hmz



Posts : 108
Join date : 2009-05-05
Age : 39
Location : Ampang Selangor

PostSubject: Re: ShikinJattIman : CLEARANCE -2 tones jersey & Cotton Jersey   Tue Jul 28, 2009 5:49 pm

Lynn_hmz wrote:
hai shikin...
nak tahu cotton jersey kod 25 tu ada lagi tak..??

salam shikin...
lama dah tak masuk cini...
macam mana kain yang atas ni ada lagi tak..??
nak semeter...
flower
Back to top Go down
View user profile
nurin_qistina73
Peniaga


Posts : 257
Join date : 2008-12-22

PostSubject: Re: ShikinJattIman : CLEARANCE -2 tones jersey & Cotton Jersey   Wed Jul 29, 2009 10:08 am

Shikinjattiman wrote:

Cotton jersey sila rujuk:
http://dailygrumblings.blogspot.com/2009/07/cotton-jersey-for-sale.html

salam....
Updated Kain 2 otnes yang available.....

pink c 1m
pink b 3m
blue b 3m
blue a 2m

purple b 7m
purple a 5m
black 2m

green c 4 m
green a 4 m

red b 5m
red c 3m

brown d 2m
brown b 1m
brown a 3m

oren d 1m
oren c 1m
oren a 3m
oren b 3m

ada fewpcs yang tak cut into 1m / pc...

dark brown 1.5m
black 1.8m
purple b 1.5m
oren d 1.5m


sesiapa yang nak dtg rumah , this week saya available kat umah khamis petang n jumaat sampai kul 4 ptg....
sila call / sms dulu....

minggu ni tiada penghantaran di buat atas alasan yg tak dapat dielakkan....next shipment tuesday next week....
tq




dah buat baki payment RM35
Amount: RM35.00 Status: Successful
Reference number: 1327618488
Transaction date: 29 Jul 2009
Transaction time: 09:07:38

From Account 164016952443 WSA
New balance: RMxxxxx

To 3rd Party Account Number: 159012608563
Account Holder Name: NORASHIKIN BINTI ISH

Effective date: Today
Description of transaction: duit kain
Back to top Go down
View user profile
najie



Posts : 27
Join date : 2009-06-03

PostSubject: dark browm   Wed Jul 29, 2009 6:22 pm

sya nak dark brown & black ada lg tak
Back to top Go down
View user profile
zarina73



Posts : 80
Join date : 2009-01-02
Age : 43
Location : Selayang Height, Batu Caves

PostSubject: Re: ShikinJattIman : CLEARANCE -2 tones jersey & Cotton Jersey   Thu Jul 30, 2009 9:43 pm

Akak bayar baki duit kain. terima kasih...


Amount: RM15.00 Status: Successful
Reference number: 1328120562

Transaction date: 30 Jul 2009
Transaction time: 20:41:39

From Account 164155020492 WSA
New balance: RMXXXX

To 3rd Party Account Number: 159012608563
Account Holder Name: NORASHIKIN BINTI ISH

Effective date: Today
Back to top Go down
View user profile
Shikinjattiman



Posts : 278
Join date : 2009-01-08
Age : 38
Location : Kota Damansara Seksyen 11

PostSubject: Re: ShikinJattIman : CLEARANCE -2 tones jersey & Cotton Jersey   Mon Aug 03, 2009 2:04 pm

Salam to all...

pengumuman...

1- pada sesiapa yg dah bayar kain dengan saya, TAPI SAYA BELUM HANTAR (DELAY) saya akan hantar esok (selasa 4th August) after 12pm...sori for the delay...

2 - mulai hari ni saya terpaksa tutup sementara kedai online saya sebab saya dah tak mobile utk buat posting ke mana2....sesiapa nak membeli datang rumah masih saya alu alukan, kedai kat umah ni buka lagi.... ini disebabkan suami sakit ....minta maaf ya...tapi saya akan buat announcement once back t normal

3- semua pertanyaan sila SMS ke 0127252506 atau call saya....kalau tak jawab, i'll return call later on...

4- sesiapa yg belum jelaskan apa2 bayaran yg delay , please do so.....n let me know....once payment done..

5- kalau ada saya kener refund pada sesiapa jgn segan2 let me know also...sometimes saya dah lupa ..esp kalau lebih postage ....(U/P kak kristal......call saya saya kener refund dah lama...)

6- please check the pos laju docket kalau anda kener byr blk kat saya duit postage yg lebih....ada yg sampai rm10....and ada yg belum jelaskan ... sila ambil perhatian...saya sgt hargai....

Sorry for the inconvenience.... Thanks
Back to top Go down
View user profile http://dailygrumblings.blogspot.com
kee'ah
Peniaga


Posts : 1141
Join date : 2008-12-22

PostSubject: Re: ShikinJattIman : CLEARANCE -2 tones jersey & Cotton Jersey   Thu Aug 06, 2009 3:38 pm

Amount: RM283.00 Status: Successful
Reference number: 1329660622
Transaction date: 06 Aug 2009
Transaction time: 14:36:32

From Account 164324295771 WSA
New balance:

To 3rd Party Account Number: 159012608563
Account Holder Name: NORASHIKIN BINTI ISH

Effective date: Today
Description of transaction: Duit Kain


Thanks....and take care.
Back to top Go down
View user profile
hanim



Posts : 261
Join date : 2009-02-16
Age : 38
Location : Putrajaya

PostSubject: Re: ShikinJattIman : CLEARANCE -2 tones jersey & Cotton Jersey   Fri Aug 07, 2009 5:00 pm

salam kin, boleh x tolong poskan my kain n ajue sekali... bgtau duit pos berapa, i transfer.. tqvm ya, rasanya x dan nak kolek kat rumah kin... tq sesangat flower
Back to top Go down
View user profile http://humairascollection.blogspot.com/
Shikinjattiman



Posts : 278
Join date : 2009-01-08
Age : 38
Location : Kota Damansara Seksyen 11

PostSubject: Re: ShikinJattIman : CLEARANCE -2 tones jersey & Cotton Jersey   Sun Aug 09, 2009 10:56 pm

hanim wrote:
salam kin, boleh x tolong poskan my kain n ajue sekali... bgtau duit pos berapa, i transfer.. tqvm ya, rasanya x dan nak kolek kat rumah kin... tq sesangat flower

hanim dah pass kat kak kee....heheh dah amik ker?
Back to top Go down
View user profile http://dailygrumblings.blogspot.com
hanaa



Posts : 30
Join date : 2009-01-16

PostSubject: Re: ShikinJattIman : CLEARANCE -2 tones jersey & Cotton Jersey   Sun Aug 09, 2009 11:40 pm

Shikin, cotton jersey boleh order lagi ke.
Back to top Go down
View user profile
Shikinjattiman



Posts : 278
Join date : 2009-01-08
Age : 38
Location : Kota Damansara Seksyen 11

PostSubject: Re: ShikinJattIman : CLEARANCE -2 tones jersey & Cotton Jersey   Sun Aug 09, 2009 11:53 pm

hanaa wrote:
Shikin, cotton jersey boleh order lagi ke.

boleh hana....
ada few colour dah hbs like grey, turqoise, and black....
pink pun dah byk yg tak ada...
just prob nya i tak akan buat posting this week sbb i bercuti ....
next week i akan pos semula all order...
kalau nak dtg umah pun dtg next week...apa2 sms saya ok....
Back to top Go down
View user profile http://dailygrumblings.blogspot.com
Sponsored content




PostSubject: Re: ShikinJattIman : CLEARANCE -2 tones jersey & Cotton Jersey   Today at 5:19 am

Back to top Go down
 
ShikinJattIman : CLEARANCE -2 tones jersey & Cotton Jersey
View previous topic View next topic Back to top 
Page 12 of 13Go to page : Previous  1, 2, 3 ... , 11, 12, 13  Next
 Similar topics
-
» Michael Jordan in Laker jersey
» New Jersey Death Race 2012
» The panda and the new Jersey cattle :-D
» Jersey Pottery (Channel Islands)
» Paperclix Jersey Rally 2013

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Tudung DIY CARI :: Thread :: Jom Beli belah....-
Jump to: