BERKONGSI & BERBINCANG SEGALANYA YANG ANDA INGIN TAHU MENGENAI TUDUNG
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in
Log in
Username:
Password:
Log in automatically: 
:: I forgot my password
Similar topics
NUFFNANG
IKLAN
Photobucket

Share | 
 

 ShikinJattIman : CLEARANCE -2 tones jersey & Cotton Jersey

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11, 12, 13  Next
AuthorMessage
daai_violet



Posts : 186
Join date : 2009-01-07

PostSubject: Re: ShikinJattIman : CLEARANCE -2 tones jersey & Cotton Jersey   Fri Jun 26, 2009 3:11 pm

hi syikin,

nak tanye yg jc two tones nie memang bidang 60 ke?
Back to top Go down
View user profile
Zareen
Peniaga


Posts : 487
Join date : 2008-12-22
Age : 37
Location : Puchong,Selangor

PostSubject: Re: ShikinJattIman : CLEARANCE -2 tones jersey & Cotton Jersey   Fri Jun 26, 2009 3:17 pm

salam shikin....bleh tak pass..kain zareen kat kak keeah....nnti zareen pickup kat dia..nak g umah shikin tak sempat le..sebok bebeno...eerr...total berapa ekk??...nak buat payment ni....
Back to top Go down
View user profile http://www.mytudungcollection.blogspot.com
susishope



Posts : 50
Join date : 2009-05-22
Age : 39
Location : tpg, selangor

PostSubject: Re: ShikinJattIman : CLEARANCE -2 tones jersey & Cotton Jersey   Fri Jun 26, 2009 6:52 pm

shikin...

my sister salina abdi dah baya full ni ari yer...check e-mail tau...dia bayar tuk saya & dia...

thanks
Back to top Go down
View user profile http://susishope.blogspot.com/
Shikinjattiman



Posts : 278
Join date : 2009-01-08
Age : 38
Location : Kota Damansara Seksyen 11

PostSubject: Re: ShikinJattIman : CLEARANCE -2 tones jersey & Cotton Jersey   Fri Jun 26, 2009 7:14 pm

lynn_hmz wrote:
morning shikin...
lupa nak bagi tau yang kain tu semua dah selamat sampai.
Lynn beli yer...
lawa lah grey tu, nasib baik lynn beli terus...
kalau tunggu lama sikit mesti melopong lynn
TQVM
sunny

hi lynnn tertanya gak sama dah sampai ker lom...oklah alhamdulillh....rasanya i kener return kat u postage cost sbb tak byk...umasukkan rm 12 kan/ nanti i check blk, next week i akan refund postage sapa2 yg lebih byr...

tu lain kali jgn tgu lama2 nanti dia ambil org.....hehhehehe tq membeli yer
Back to top Go down
View user profile http://dailygrumblings.blogspot.com
Shikinjattiman



Posts : 278
Join date : 2009-01-08
Age : 38
Location : Kota Damansara Seksyen 11

PostSubject: Re: ShikinJattIman : CLEARANCE -2 tones jersey & Cotton Jersey   Fri Jun 26, 2009 7:15 pm

daai_violet wrote:
hi syikin,

nak tanye yg jc two tones nie memang bidang 60 ke?


hi daai_violet....

yes bidang 60'

tq
Back to top Go down
View user profile http://dailygrumblings.blogspot.com
Shikinjattiman



Posts : 278
Join date : 2009-01-08
Age : 38
Location : Kota Damansara Seksyen 11

PostSubject: Re: ShikinJattIman : CLEARANCE -2 tones jersey & Cotton Jersey   Fri Jun 26, 2009 7:16 pm

Zareen wrote:
salam shikin....bleh tak pass..kain zareen kat kak keeah....nnti zareen pickup kat dia..nak g umah shikin tak sempat le..sebok bebeno...eerr...total berapa ekk??...nak buat payment ni....

i tgu k kee datang i paskan...setakat ni zareen punya rm70 jer sbb 2m.....issshh ada lg ni yg cantik tak nak tgk ker...
takper bila free kalau kain ada dtglah yer.....
Back to top Go down
View user profile http://dailygrumblings.blogspot.com
Shikinjattiman



Posts : 278
Join date : 2009-01-08
Age : 38
Location : Kota Damansara Seksyen 11

PostSubject: Re: ShikinJattIman : CLEARANCE -2 tones jersey & Cotton Jersey   Fri Jun 26, 2009 7:17 pm

susishope wrote:
shikin...

my sister salina abdi dah baya full ni ari yer...check e-mail tau...dia bayar tuk saya & dia...

thanks

hi sushi...
yes salina dah buat payment.....
i akan ke pos esok kalau ok......

harap u all akan dapat kain cepat2....
Back to top Go down
View user profile http://dailygrumblings.blogspot.com
kee'ah
Peniaga


Posts : 1141
Join date : 2008-12-22

PostSubject: Re: ShikinJattIman : CLEARANCE -2 tones jersey & Cotton Jersey   Fri Jun 26, 2009 7:49 pm

Shikinjattiman wrote:
Zareen wrote:
salam shikin....bleh tak pass..kain zareen kat kak keeah....nnti zareen pickup kat dia..nak g umah shikin tak sempat le..sebok bebeno...eerr...total berapa ekk??...nak buat payment ni....

i tgu k kee datang i paskan...setakat ni zareen punya rm70 jer sbb 2m.....issshh ada lg ni yg cantik tak nak tgk ker...
takper bila free kalau kain ada dtglah yer.....

kin esok, insyaAllah akak datang....selepas gi Mikawah....nak pergi peh opis hour....jem giler situ...nanes lenguh kaki nanti...
Back to top Go down
View user profile
Shikinjattiman



Posts : 278
Join date : 2009-01-08
Age : 38
Location : Kota Damansara Seksyen 11

PostSubject: Re: ShikinJattIman : CLEARANCE -2 tones jersey & Cotton Jersey   Fri Jun 26, 2009 9:13 pm

kee'ah wrote:
Shikinjattiman wrote:
Zareen wrote:
salam shikin....bleh tak pass..kain zareen kat kak keeah....nnti zareen pickup kat dia..nak g umah shikin tak sempat le..sebok bebeno...eerr...total berapa ekk??...nak buat payment ni....

i tgu k kee datang i paskan...setakat ni zareen punya rm70 jer sbb 2m.....issshh ada lg ni yg cantik tak nak tgk ker...
takper bila free kalau kain ada dtglah yer.....

kin esok, insyaAllah akak datang....selepas gi Mikawah....nak pergi peh opis hour....jem giler situ...nanes lenguh kaki nanti...

ok......c u then esok
Back to top Go down
View user profile http://dailygrumblings.blogspot.com
Aziah



Posts : 107
Join date : 2009-01-16
Location : N9

PostSubject: Re: ShikinJattIman : CLEARANCE -2 tones jersey & Cotton Jersey   Fri Jun 26, 2009 9:18 pm

salam kak,
nak tanya kain kaler apa yg tinggal?? Question
Back to top Go down
View user profile
Shikinjattiman



Posts : 278
Join date : 2009-01-08
Age : 38
Location : Kota Damansara Seksyen 11

PostSubject: Re: ShikinJattIman : CLEARANCE -2 tones jersey & Cotton Jersey   Fri Jun 26, 2009 9:27 pm

Aziah wrote:
salam kak,
nak tanya kain kaler apa yg tinggal?? Question


hi aziah....

esok akan update available colors after final ...sbb tgh tgu payment esok for sapa order....
aziah duduk mana, kalau ada masa jemput dtg umah tgk sendiri......

esok akak update, kalau ada azie nak boleh amik...

setakat yg ingat ada red , green, purple n blue yg rasanya cantik di mata akak....
Back to top Go down
View user profile http://dailygrumblings.blogspot.com
Aziah



Posts : 107
Join date : 2009-01-16
Location : N9

PostSubject: Re: ShikinJattIman : CLEARANCE -2 tones jersey & Cotton Jersey   Fri Jun 26, 2009 9:31 pm

Shikinjattiman wrote:
Aziah wrote:
salam kak,
nak tanya kain kaler apa yg tinggal?? Question


hi aziah....

esok akan update available colors after final ...sbb tgh tgu payment esok for sapa order....
aziah duduk mana, kalau ada masa jemput dtg umah tgk sendiri......

esok akak update, kalau ada azie nak boleh amik...

setakat yg ingat ada red , green, purple n blue yg rasanya cantik di mata akak....

saya kat n9.....akak kat mana??....
Back to top Go down
View user profile
Shikinjattiman



Posts : 278
Join date : 2009-01-08
Age : 38
Location : Kota Damansara Seksyen 11

PostSubject: Re: ShikinJattIman : CLEARANCE -2 tones jersey & Cotton Jersey   Fri Jun 26, 2009 9:32 pm

Aziah wrote:
Shikinjattiman wrote:
Aziah wrote:
salam kak,
nak tanya kain kaler apa yg tinggal?? Question


hi aziah....

esok akan update available colors after final ...sbb tgh tgu payment esok for sapa order....
aziah duduk mana, kalau ada masa jemput dtg umah tgk sendiri......

esok akak update, kalau ada azie nak boleh amik...

setakat yg ingat ada red , green, purple n blue yg rasanya cantik di mata akak....

saya kat n9.....akak kat mana??....


hehhehe kota damansara PJ lah plak.
hehhe jauh lah jugak...but kalau nak ada 4 kaler yg cantik i will rekomen to u.....
Back to top Go down
View user profile http://dailygrumblings.blogspot.com
Aziah



Posts : 107
Join date : 2009-01-16
Location : N9

PostSubject: Re: ShikinJattIman : CLEARANCE -2 tones jersey & Cotton Jersey   Fri Jun 26, 2009 9:35 pm

Shikinjattiman wrote:
Aziah wrote:
Shikinjattiman wrote:
Aziah wrote:
salam kak,
nak tanya kain kaler apa yg tinggal?? Question


hi aziah....

esok akan update available colors after final ...sbb tgh tgu payment esok for sapa order....
aziah duduk mana, kalau ada masa jemput dtg umah tgk sendiri......

esok akak update, kalau ada azie nak boleh amik...

setakat yg ingat ada red , green, purple n blue yg rasanya cantik di mata akak....

saya kat n9.....akak kat mana??....


hehhehe kota damansara PJ lah plak.
hehhe jauh lah jugak...but kalau nak ada 4 kaler yg cantik i will rekomen to u.....

ohhh dekat ngan umah kak eynas ke??...
Back to top Go down
View user profile
Shikinjattiman



Posts : 278
Join date : 2009-01-08
Age : 38
Location : Kota Damansara Seksyen 11

PostSubject: Re: ShikinJattIman : CLEARANCE -2 tones jersey & Cotton Jersey   Fri Jun 26, 2009 9:36 pm

Aziah wrote:
Shikinjattiman wrote:
Aziah wrote:
Shikinjattiman wrote:
Aziah wrote:
salam kak,
nak tanya kain kaler apa yg tinggal?? Question


hi aziah....

esok akan update available colors after final ...sbb tgh tgu payment esok for sapa order....
aziah duduk mana, kalau ada masa jemput dtg umah tgk sendiri......

esok akak update, kalau ada azie nak boleh amik...

setakat yg ingat ada red , green, purple n blue yg rasanya cantik di mata akak....

saya kat n9.....akak kat mana??....


hehhehe kota damansara PJ lah plak.
hehhe jauh lah jugak...but kalau nak ada 4 kaler yg cantik i will rekomen to u.....

ohhh dekat ngan umah kak eynas ke??...

yes....seksyen jer diff tp dekat......dtg lah...kalau boleh.....
Back to top Go down
View user profile http://dailygrumblings.blogspot.com
Aziah



Posts : 107
Join date : 2009-01-16
Location : N9

PostSubject: Re: ShikinJattIman : CLEARANCE -2 tones jersey & Cotton Jersey   Fri Jun 26, 2009 9:40 pm

Shikinjattiman wrote:
Aziah wrote:
Shikinjattiman wrote:
Aziah wrote:
Shikinjattiman wrote:
Aziah wrote:
salam kak,
nak tanya kain kaler apa yg tinggal?? Question


hi aziah....

esok akan update available colors after final ...sbb tgh tgu payment esok for sapa order....
aziah duduk mana, kalau ada masa jemput dtg umah tgk sendiri......

esok akak update, kalau ada azie nak boleh amik...

setakat yg ingat ada red , green, purple n blue yg rasanya cantik di mata akak....

saya kat n9.....akak kat mana??....


hehhehe kota damansara PJ lah plak.
hehhe jauh lah jugak...but kalau nak ada 4 kaler yg cantik i will rekomen to u.....

ohhh dekat ngan umah kak eynas ke??...

yes....seksyen jer diff tp dekat......dtg lah...kalau boleh.....

insyaallah...memang nak jumpa dia pon sbb ada kain nak amik dr dia...
Back to top Go down
View user profile
Shikinjattiman



Posts : 278
Join date : 2009-01-08
Age : 38
Location : Kota Damansara Seksyen 11

PostSubject: Re: ShikinJattIman : CLEARANCE -2 tones jersey & Cotton Jersey   Fri Jun 26, 2009 9:41 pm

Aziah wrote:
Shikinjattiman wrote:
Aziah wrote:
Shikinjattiman wrote:
Aziah wrote:
Shikinjattiman wrote:
Aziah wrote:
salam kak,
nak tanya kain kaler apa yg tinggal?? Question


hi aziah....

esok akan update available colors after final ...sbb tgh tgu payment esok for sapa order....
aziah duduk mana, kalau ada masa jemput dtg umah tgk sendiri......

esok akak update, kalau ada azie nak boleh amik...

setakat yg ingat ada red , green, purple n blue yg rasanya cantik di mata akak....

saya kat n9.....akak kat mana??....


hehhehe kota damansara PJ lah plak.
hehhe jauh lah jugak...but kalau nak ada 4 kaler yg cantik i will rekomen to u.....

ohhh dekat ngan umah kak eynas ke??...

yes....seksyen jer diff tp dekat......dtg lah...kalau boleh.....

insyaallah...memang nak jumpa dia pon sbb ada kain nak amik dr dia...

ok let me know when u r coming ok......ajak dia ...dia tahu mana umah....
Back to top Go down
View user profile http://dailygrumblings.blogspot.com
mamanuma



Posts : 99
Join date : 2009-03-24
Age : 38
Location : Putrajaya

PostSubject: Re: ShikinJattIman : CLEARANCE -2 tones jersey & Cotton Jersey   Sat Jun 27, 2009 9:40 pm

shikin....

x ader rezeki la...
masukkan order tu untuk 2nd batch.
1)ORANGE C
2)GREY
Back to top Go down
View user profile
Shikinjattiman



Posts : 278
Join date : 2009-01-08
Age : 38
Location : Kota Damansara Seksyen 11

PostSubject: Re: ShikinJattIman : CLEARANCE -2 tones jersey & Cotton Jersey   Mon Jun 29, 2009 10:30 am

akum,

pengumuman...
siapa yg nak contact saya blh call ke rumah sbb hp rosak....
kalau nak dg hr ni drtg lepas lunch br saya ada....

03 61417046.

atau YM she_shrek

alamat umah ada dlm previus entry.

thank you.
Back to top Go down
View user profile http://dailygrumblings.blogspot.com
normia



Posts : 143
Join date : 2009-03-26
Location : Kemaman

PostSubject: Re: ShikinJattIman : CLEARANCE -2 tones jersey & Cotton Jersey   Mon Jun 29, 2009 10:51 am

shikin, kain akak dah pos ke belum? Tak sabar nak tgk kain.
Back to top Go down
View user profile http://www.normiashomemade.blogspot.com
Eda



Posts : 166
Join date : 2008-12-27
Location : GomBuck

PostSubject: Re: ShikinJattIman : CLEARANCE -2 tones jersey & Cotton Jersey   Mon Jun 29, 2009 10:52 am

hai shikin ... Eda punya dah pos ker??
nak minta track no boleh..??
nak check ngan postor..
TQ queen
Back to top Go down
View user profile
Shikinjattiman



Posts : 278
Join date : 2009-01-08
Age : 38
Location : Kota Damansara Seksyen 11

PostSubject: Re: ShikinJattIman : CLEARANCE -2 tones jersey & Cotton Jersey   Mon Jun 29, 2009 11:36 am

normia wrote:
shikin, kain akak dah pos ke belum? Tak sabar nak tgk kain.

salam kak, kain akak br sgt2 pos td.....saya br saja baik demam...insyaallah akan sampai esok....maaf lah lewat sbb tak kuar pi pos office....saya dan anak demam....

harap kalau dapat akak suka
Back to top Go down
View user profile http://dailygrumblings.blogspot.com
Shikinjattiman



Posts : 278
Join date : 2009-01-08
Age : 38
Location : Kota Damansara Seksyen 11

PostSubject: Re: ShikinJattIman : CLEARANCE -2 tones jersey & Cotton Jersey   Mon Jun 29, 2009 11:40 am

Eda wrote:
hai shikin ... Eda punya dah pos ker??
nak minta track no boleh..??
nak check ngan postor..
TQ queen

eda.....shikin br pos semua order today.... br jer sgt2 blk ni.....

nanti shikin bg tracking no sbb dlm keter, ..

harap maaflah sbb lambat process semua order......

takutlah jugak u all marah...
Back to top Go down
View user profile http://dailygrumblings.blogspot.com
Eda



Posts : 166
Join date : 2008-12-27
Location : GomBuck

PostSubject: Re: ShikinJattIman : CLEARANCE -2 tones jersey & Cotton Jersey   Mon Jun 29, 2009 1:39 pm

Shikinjattiman wrote:

eda.....shikin br pos semua order today.... br jer sgt2 blk ni.....

nanti shikin bg tracking no sbb dlm keter, ..

harap maaflah sbb lambat process semua order......

takutlah jugak u all marah...

Hohoo..k take ur time..ingatkan dah pos sabtu aritu..
jgn lupa apdet ea..tq sunny
Back to top Go down
View user profile
Shikinjattiman



Posts : 278
Join date : 2009-01-08
Age : 38
Location : Kota Damansara Seksyen 11

PostSubject: Re: ShikinJattIman : CLEARANCE -2 tones jersey & Cotton Jersey   Mon Jun 29, 2009 2:47 pm

post tracking number:

Eda Maria: EN 151664885 MY
SALINA/ SYSHI: EN 151664846
IDAH: EN 105287277 MY
SHINJU: EN 151664863 MY
NORMIA: EN 105287325 MY
EVABOBBIE: EN 105287802


PLS let me know when u guys received the parcel.
For those yang order without payment, contact saya, saya nak confirm balik, nak lagik ker kain,...

Will let go those by tomorrow morning.....thanks.
Back to top Go down
View user profile http://dailygrumblings.blogspot.com
Sponsored content




PostSubject: Re: ShikinJattIman : CLEARANCE -2 tones jersey & Cotton Jersey   Today at 4:04 pm

Back to top Go down
 
ShikinJattIman : CLEARANCE -2 tones jersey & Cotton Jersey
View previous topic View next topic Back to top 
Page 5 of 13Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11, 12, 13  Next
 Similar topics
-
» Michael Jordan in Laker jersey
» New Jersey Death Race 2012
» The panda and the new Jersey cattle :-D
» Jersey Pottery (Channel Islands)
» Paperclix Jersey Rally 2013

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Tudung DIY CARI :: Thread :: Jom Beli belah....-
Jump to: