BERKONGSI & BERBINCANG SEGALANYA YANG ANDA INGIN TAHU MENGENAI TUDUNG
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in
Log in
Username:
Password:
Log in automatically: 
:: I forgot my password
Similar topics
NUFFNANG
IKLAN
Photobucket

Share | 
 

 Mesin jahit tepiku atau Bakrum 9000ku

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
ummi_aiai



Posts : 368
Join date : 2009-03-20

PostSubject: Mesin jahit tepiku atau Bakrum 9000ku   Sat Jun 13, 2009 12:12 am

Salam;

Nak tumpang tanya & mengadu nasib Sad

Mesin jahit tepi ku baru je keluar hospital & hari ni dengan semangatnya nak sambung kerja2 yang terbengkalai. Tapi bila tang bakrum tu, benang tak lekat2 confused confused scratch . Ummi buat half awning dengan bakrum sama panjang ngan awning. part body ok je lah pulak. Sebenarnya ni first time guna bakrum 9000 tu. Memang best dan senang keja. Sebelum ni guna yang nipis skit dari tu, tak sure code/jenis apa dan tak de gam.

Ada ker yang mengalami cam Ummi ni? Ada yang nak kongsi-kongsi

Kalau tak ok juga kena lah pendekkan bakrum tu nampaknya......
Back to top Go down
View user profile http://sentuhan-jemari-ummi.blogspot.com/
bola2_api



Posts : 159
Join date : 2009-02-28
Age : 39
Location : Taman Danau Kota

PostSubject: Re: Mesin jahit tepiku atau Bakrum 9000ku   Sat Jun 13, 2009 10:11 am

Salam umi...jarumnyer dah di tukor blom?
Back to top Go down
View user profile http://passionate4crafts.blogspot.com
ummi_aiai



Posts : 368
Join date : 2009-03-20

PostSubject: Re: Mesin jahit tepiku atau Bakrum 9000ku   Sat Jun 13, 2009 12:46 pm

Bola2,

Jarum lama. Tq. Nanti Ummi cuba tukar.
Back to top Go down
View user profile http://sentuhan-jemari-ummi.blogspot.com/
bola2_api



Posts : 159
Join date : 2009-02-28
Age : 39
Location : Taman Danau Kota

PostSubject: Re: Mesin jahit tepiku atau Bakrum 9000ku   Sat Jun 13, 2009 4:27 pm

ummi_aiai wrote:
Bola2,

Jarum lama. Tq. Nanti Ummi cuba tukar.

hmm....tu yg kadang nyer pasal jarum...samada bengkok, dah tumpul atau tah apa2...
kalau bakrum jenis rapat2 tu, mcm 9000 tu...jarum kena pakai jarum standard...kalo tak, mmg tak lekat...mcm ular lari lurus jer...belah atas cantik, belah dalam subhanallah... Shocked
Back to top Go down
View user profile http://passionate4crafts.blogspot.com
ummi_aiai



Posts : 368
Join date : 2009-03-20

PostSubject: Re: Mesin jahit tepiku atau Bakrum 9000ku   Sun Jun 14, 2009 1:47 pm

Salam;

Dah tukar jarum baru, tapi hasilnya masih tak ok. dengan bakrum lama tu ok pulak. Kena tukar strategilah nampaknya.
Back to top Go down
View user profile http://sentuhan-jemari-ummi.blogspot.com/
Sponsored content




PostSubject: Re: Mesin jahit tepiku atau Bakrum 9000ku   Today at 10:40 pm

Back to top Go down
 
Mesin jahit tepiku atau Bakrum 9000ku
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» SasuSaku or SasuKarin?

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Tudung DIY CARI :: Thread :: Segalanya mengenai mesin jahit-
Jump to: