BERKONGSI & BERBINCANG SEGALANYA YANG ANDA INGIN TAHU MENGENAI TUDUNG
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in
Log in
Username:
Password:
Log in automatically: 
:: I forgot my password
Similar topics
NUFFNANG
IKLAN
Photobucket

Share | 
 

 2ND BACTH LABEL CLOTH.

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next
AuthorMessage
azee



Posts : 258
Join date : 2009-03-23

PostSubject: Re: 2ND BACTH LABEL CLOTH.   Tue Jun 23, 2009 12:12 pm

hannan6d wrote:
azee wrote:
kee'ah wrote:
azee wrote:
boleh kak kee... azee da anto dah.. akak confirm ngan azee da trima lom ye.. kalo lom azee resend lagik..

tq kak cheers

tak dapat pun azeee

camne ni kak..da byk kali email ni.. Sad check email ye kak kee..baru je email ..tq

azee..

cuba guna yahoo email yang lama...sebab akak email guna yahoo baru pun tak leh...

tq kak hannan..

kak kee.. da receive lom ye design azee tu.. Rolling Eyes
Back to top Go down
View user profile http://azeefaa.blogspot.com
zeda



Posts : 43
Join date : 2009-05-23
Age : 46
Location : Bukit Beruntung, Rawang

PostSubject: Re: 2ND BACTH LABEL CLOTH.   Tue Jun 23, 2009 1:45 pm

salam kak kee,

kalu confirm masih boleh join lagi, malam ni saya bank in duit n email label,

bila last date?
Back to top Go down
View user profile
kee'ah
Peniaga


Posts : 1141
Join date : 2008-12-22

PostSubject: Re: 2ND BACTH LABEL CLOTH.   Tue Jun 23, 2009 4:27 pm

zeda wrote:
salam kak kee,

kalu confirm masih boleh join lagi, malam ni saya bank in duit n email label,

bila last date?

setiap kali akak terima label..akak akan forward kat cina tu....
Back to top Go down
View user profile
azee



Posts : 258
Join date : 2009-03-23

PostSubject: Re: 2ND BACTH LABEL CLOTH.   Tue Jun 23, 2009 5:11 pm

design ku dah dtrime cheers mane2 tak ok tu akak otter la ye..tq kak
Back to top Go down
View user profile http://azeefaa.blogspot.com
hannan6d



Posts : 401
Join date : 2008-12-22

PostSubject: Re: 2ND BACTH LABEL CLOTH.   Tue Jun 23, 2009 8:23 pm

kee'ah wrote:
zeda wrote:
salam kak kee,

kalu confirm masih boleh join lagi, malam ni saya bank in duit n email label,

bila last date?

setiap kali akak terima label..akak akan forward kat cina tu....

lupa nak bgitau k kee...kalau perlu edjas..edjaslah design hannan tu..
Back to top Go down
View user profile
kee'ah
Peniaga


Posts : 1141
Join date : 2008-12-22

PostSubject: Re: 2ND BACTH LABEL CLOTH.   Tue Jun 23, 2009 8:39 pm

hannan6d wrote:
kee'ah wrote:
zeda wrote:
salam kak kee,

kalu confirm masih boleh join lagi, malam ni saya bank in duit n email label,

bila last date?

setiap kali akak terima label..akak akan forward kat cina tu....

lupa nak bgitau k kee...kalau perlu edjas..edjaslah design hannan tu..

udah cantik....takyah adjust adjust
Back to top Go down
View user profile
zeda



Posts : 43
Join date : 2009-05-23
Age : 46
Location : Bukit Beruntung, Rawang

PostSubject: Re: 2ND BACTH LABEL CLOTH.   Wed Jun 24, 2009 9:33 am

kak kee,
sy ada htr email kat akak, check yer!!

tq flower
Back to top Go down
View user profile
zeda



Posts : 43
Join date : 2009-05-23
Age : 46
Location : Bukit Beruntung, Rawang

PostSubject: Re: 2ND BACTH LABEL CLOTH.   Wed Jun 24, 2009 2:42 pm

salam kak,
sy dah htr design label clotch tu kat email akak,

tq lol!
Back to top Go down
View user profile
kee'ah
Peniaga


Posts : 1141
Join date : 2008-12-22

PostSubject: Re: 2ND BACTH LABEL CLOTH.   Thu Jun 25, 2009 5:22 pm

zeda wrote:
salam kak,
sy dah htr design label clotch tu kat email akak,

tq lol!

ok...

Frenz...sila tengok page 1...siapa yg ada anto label dan payment deposit tu...betul x?
Back to top Go down
View user profile
nurulqisztyna



Posts : 60
Join date : 2008-12-24
Age : 34
Location : Ampang

PostSubject: Re: 2ND BACTH LABEL CLOTH.   Thu Jun 25, 2009 6:24 pm

kak kee...
sy nyer design label dah anto kan kat email akk...
tgk update kat page 1,kat nama sy xder tulis ADA LABEL pun...
Back to top Go down
View user profile http://mylittleshine.blogspot.com
susishope



Posts : 50
Join date : 2009-05-22
Age : 39
Location : tpg, selangor

PostSubject: Re: 2ND BACTH LABEL CLOTH.   Thu Jun 25, 2009 6:50 pm

kak kee..

susi dah pay deposit la kak....on 18/6/09...details as follow...

kita e-mail details kat e-mail company kak kee...nanti update yer

------------------------------------------------------------------------------------
Transfer Funds to Other Banks Acknowledgement
Please enable the javascript in order to proceed. How To
Ref No. : 90004945
Transaction Status : Accepted for Processing
Transferred From : 12022897479521
Account Type : Savings Account
Transferred Amount : RM 120.00
Available Balance : RM ***.**
Bank Charges : RM 0.50
Beneficiary Bank : MAYBANK
Payment Type : Fund Transfer
Beneficiary Account : 164324295771 Add to Favor List"
Beneficiary Name : HAMIZAH YAHAYA
Remarks : paid deposit for 2nd batch label cloth by susishope
Transaction Date, Time : 18-Jun-2009 16:39:28 PM

This is a computer generated receipt and no signature is required
Back to top Go down
View user profile http://susishope.blogspot.com/
hemorion



Posts : 29
Join date : 2009-03-03

PostSubject: Re: 2ND BACTH LABEL CLOTH.   Fri Jun 26, 2009 12:28 pm

salam sis,

emo dah hantar via email today the design tu ya....(sorry, lamaaaa tak masuk, so tak perasan design tu kena hantar ke email, instead ku ngantarin ke pm mu..maaf ya...)

regards
Back to top Go down
View user profile http://www.orionsbeauty.com
ummi_aiai



Posts : 368
Join date : 2009-03-20

PostSubject: Re: 2ND BACTH LABEL CLOTH.   Fri Jun 26, 2009 11:46 pm

Salam;

Kak Kee;

Boleh nyelit lagi ker?
Back to top Go down
View user profile http://sentuhan-jemari-ummi.blogspot.com/
zarina73



Posts : 80
Join date : 2009-01-02
Age : 43
Location : Selayang Height, Batu Caves

PostSubject: Re: 2ND BACTH LABEL CLOTH.   Sat Jun 27, 2009 1:05 am

Salam k.kee,

zarina dah htr design label kat email akak, nanti check ye..
Back to top Go down
View user profile
jvcyn0sure
Peniaga


Posts : 31
Join date : 2009-01-02

PostSubject: Re: 2ND BACTH LABEL CLOTH.   Thu Jul 02, 2009 2:07 am

kak kee, kita dh buat dh kitanya label. but hangin ni psl dorg kata nak provide space kat atas for sewing, but tak nmpk ada space pun!! haku hangin!!! Mad Mad

Back to top Go down
View user profile
kee'ah
Peniaga


Posts : 1141
Join date : 2008-12-22

PostSubject: Re: 2ND BACTH LABEL CLOTH.   Thu Jul 02, 2009 9:03 am

jvcyn0sure wrote:
kak kee, kita dh buat dh kitanya label. but hangin ni psl dorg kata nak provide space kat atas for sewing, but tak nmpk ada space pun!! haku hangin!!! Mad Mad


laaaaaa......kilang mana buat tu.....dekut no kain .....sikit no space nak jahit tu...

kolo gitu yela tokleh jahit label pakai jahit tepi ler...kena jahit lurus baru nampak lawa....kan...kolo idak ilang hok kerawang atas tu....
Back to top Go down
View user profile
jvcyn0sure
Peniaga


Posts : 31
Join date : 2009-01-02

PostSubject: Re: 2ND BACTH LABEL CLOTH.   Thu Jul 02, 2009 11:40 am

muahhaha! kilang ribbon boutique tu! disebabkan error ni, dia bagi la i discount rm30. tgh pikir camana nak jahit ni.
Back to top Go down
View user profile
Juan



Posts : 109
Join date : 2009-01-29
Age : 42

PostSubject: Re: 2ND BACTH LABEL CLOTH.   Thu Jul 02, 2009 12:12 pm

jvcyn0sure wrote:
muahhaha! kilang ribbon boutique tu! disebabkan error ni, dia bagi la i discount rm30. tgh pikir camana nak jahit ni.

Baik ler you Yela, kalau kena kat Juan, Juan mintak balik dia buat baru sebab totally differs from the specification.
lagipun it gonna cost you big impact because di sebabkan kesilapan dia product you tidak menampakkan exsclusive. kalau 1 aje product yg nampak tak exclusive tak ape ni beribu produk u tak exclusive di sebabkan diorg punya kesilapan.Infact disebabkan silap diorg jugak u nak jahitpun beribu kali susah.

Ada masa kita boleh berlebih kurang tapi ada masa kita kena cerewet.
Bagi Juan tak berbaloi RM30 dibandingkan dgn nilai produk u yg nampak tak ekslusive & u terpaksa menyusahkan diri u untuk menjahit label ni untuk beribu kali sehingga habis label ni digunakan.
Back to top Go down
View user profile
jvcyn0sure
Peniaga


Posts : 31
Join date : 2009-01-02

PostSubject: Re: 2ND BACTH LABEL CLOTH.   Thu Jul 02, 2009 12:25 pm

betul2!...sbb kesiankan dorg...ish! and sbb i nak urgent...ish!! Mad
Back to top Go down
View user profile
kee'ah
Peniaga


Posts : 1141
Join date : 2008-12-22

PostSubject: Re: 2ND BACTH LABEL CLOTH.   Thu Jul 02, 2009 3:45 pm

Mencari Azeee.....

Azeeeee.............

Azee Collections......


Cina tu tanya..yg ada satu benda merah atas Collections tu apa?...seketul bunga ke....seekor rerama....???...
Back to top Go down
View user profile
azee



Posts : 258
Join date : 2009-03-23

PostSubject: Re: 2ND BACTH LABEL CLOTH.   Thu Jul 02, 2009 3:57 pm

kee'ah wrote:
Mencari Azeee.....

Azeeeee.............

Azee Collections......


Cina tu tanya..yg ada satu benda merah atas Collections tu apa?...seketul bunga ke....seekor rerama....???...

cheers azee di siinii.....

td da pm akak.. tak nampak ke kak kee.. bleh edit ke..
Back to top Go down
View user profile http://azeefaa.blogspot.com
kee'ah
Peniaga


Posts : 1141
Join date : 2008-12-22

PostSubject: Re: 2ND BACTH LABEL CLOTH.   Thu Jul 02, 2009 9:35 pm

Azeee...akak suggest tukar ler daun tu...pasal..masa jahit nanti...kecik..tak nampak pun rupa daun mohabatein tu.... kalau besar takpe...

macammana...akak pun tak nampak..
Back to top Go down
View user profile
azee



Posts : 258
Join date : 2009-03-23

PostSubject: Re: 2ND BACTH LABEL CLOTH.   Fri Jul 03, 2009 3:08 pm

kee'ah wrote:
Azeee...akak suggest tukar ler daun tu...pasal..masa jahit nanti...kecik..tak nampak pun rupa daun mohabatein tu.... kalau besar takpe...

macammana...akak pun tak nampak..

akak tukar rerama bleh tak kak? cam rerama yg sdg terbang.. xnak le rerama cam kena tepek..bleh ke kak?hehe Laughing

atau zie try tukar ngan bende lain.. nanti azee emailkan lik label tu kat akak k..jgn jait lagi labelnye ye..
Back to top Go down
View user profile http://azeefaa.blogspot.com
kee'ah
Peniaga


Posts : 1141
Join date : 2008-12-22

PostSubject: Re: 2ND BACTH LABEL CLOTH.   Fri Jul 03, 2009 3:17 pm

azee wrote:
kee'ah wrote:
Azeee...akak suggest tukar ler daun tu...pasal..masa jahit nanti...kecik..tak nampak pun rupa daun mohabatein tu.... kalau besar takpe...

macammana...akak pun tak nampak..

akak tukar rerama bleh tak kak? cam rerama yg sdg terbang.. xnak le rerama cam kena tepek..bleh ke kak?hehe Laughing

atau zie try tukar ngan bende lain.. nanti azee emailkan lik label tu kat akak k..jgn jait lagi labelnye ye..

arrr boleh...tukar erk...email label secepat mungkin....
Back to top Go down
View user profile
azee



Posts : 258
Join date : 2009-03-23

PostSubject: Re: 2ND BACTH LABEL CLOTH.   Sat Jul 04, 2009 12:52 pm

salam kak kee..

da anto ye.. label baru..ok tak? nampak tak rerama tu kak?kalo xde, gtaw ye..leh resend..tq
Back to top Go down
View user profile http://azeefaa.blogspot.com
Sponsored content




PostSubject: Re: 2ND BACTH LABEL CLOTH.   Today at 10:12 am

Back to top Go down
 
2ND BACTH LABEL CLOTH.
View previous topic View next topic Back to top 
Page 4 of 9Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next
 Similar topics
-
» Old solder and cloth insulation
» Wash Cloth Slippers
» Philco 38-7 grille cloth
» cloth hinges
» Early MURANO Glass Corroso(?) Vase w/ Label

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Tudung DIY CARI :: Thread :: Kedai2 menjual bahan tudung DIY-
Jump to: