BERKONGSI & BERBINCANG SEGALANYA YANG ANDA INGIN TAHU MENGENAI TUDUNG
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in
Log in
Username:
Password:
Log in automatically: 
:: I forgot my password
Similar topics
NUFFNANG
IKLAN
Photobucket

Share | 
 

 ADEEDA : Plain Jersey, Printed Jersey & Set Jersey (PHOTOS - PAGE 1)

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 18 ... 31  Next
AuthorMessage
yanzack79



Posts : 113
Join date : 2008-12-23
Age : 37
Location : bukit mahkota, bangi

PostSubject: Re: ADEEDA : Plain Jersey, Printed Jersey & Set Jersey (PHOTOS - PAGE 1)   Thu Jan 15, 2009 9:11 am

deeda, yan dah bank in RM 48. Nanti check ek....Insyaallah yan akan dtg ke kelas di bangi. Tapi yan duduk kat luar je. Nanti deeda bawa ek kain tu. x sabo rasenye.



Status: Successful
From Account: 101114241625 BSA
New Balance: xxxx
To Open 3rd Party Account: 562218102416
Amount: RM48.00
Effective Date: Today
Account Holder Name: AZLAN KAMEEL BIN MOH
Reference Number: 1290033473
Transaction Date/Time: 15 Jan 2009 09:09:05
Back to top Go down
View user profile
adeeda
Peniaga


Posts : 696
Join date : 2008-12-21
Age : 39
Location : PJ/KL Sentral

PostSubject: Re: ADEEDA : Plain Jersey, Printed Jersey & Set Jersey (PHOTOS - PAGE 1)   Thu Jan 15, 2009 11:47 am

yanzack79 wrote:
deeda, yan dah bank in RM 48. Nanti check ek....Insyaallah yan akan dtg ke kelas di bangi. Tapi yan duduk kat luar je. Nanti deeda bawa ek kain tu. x sabo rasenye.

InsyaAllah... remind me to refund postage charges.. takut terlupa, maklumlah excited buat tudung nanti
Back to top Go down
View user profile http://www.tudung-making-all-in-one.blogspot.com/
penguin



Posts : 714
Join date : 2008-12-22
Age : 39
Location : DaMaNsArA

PostSubject: Re: ADEEDA : Plain Jersey, Printed Jersey & Set Jersey (PHOTOS - PAGE 1)   Thu Jan 15, 2009 1:36 pm

adeeda wrote:
SET 1 - J1 Jersey BABY/LIGHT PINK(0.8m) + cotton awning = RM36



SET 2 - J1 Jersey DARK/RICH ORANGE(0.8m) + cotton awning = RM36


both sets kat atas ni cun la.......jersey type apa? J1 ke J2 ke?
Back to top Go down
View user profile
adeeda
Peniaga


Posts : 696
Join date : 2008-12-21
Age : 39
Location : PJ/KL Sentral

PostSubject: Re: ADEEDA : Plain Jersey, Printed Jersey & Set Jersey (PHOTOS - PAGE 1)   Thu Jan 15, 2009 1:37 pm

penguin wrote:
adeeda wrote:
SET 1 - J1 Jersey BABY/LIGHT PINK(0.8m) + cotton awning = RM36



SET 2 - J1 Jersey DARK/RICH ORANGE(0.8m) + cotton awning = RM36


both sets kat atas ni cun la.......jersey type apa? J1 ke J2 ke?

dua2 ni j1 dari zhouhua
Back to top Go down
View user profile http://www.tudung-making-all-in-one.blogspot.com/
penguin



Posts : 714
Join date : 2008-12-22
Age : 39
Location : DaMaNsArA

PostSubject: Re: ADEEDA : Plain Jersey, Printed Jersey & Set Jersey (PHOTOS - PAGE 1)   Thu Jan 15, 2009 1:48 pm

sis.......yg atas tu nak kena order dulu ke or stock mmg available?
kalau kata tak nak 0.8m tapi nak 0.6m ke bleh?
Back to top Go down
View user profile
adeeda
Peniaga


Posts : 696
Join date : 2008-12-21
Age : 39
Location : PJ/KL Sentral

PostSubject: Re: ADEEDA : Plain Jersey, Printed Jersey & Set Jersey (PHOTOS - PAGE 1)   Thu Jan 15, 2009 3:18 pm

penguin wrote:
sis.......yg atas tu nak kena order dulu ke or stock mmg available?
kalau kata tak nak 0.8m tapi nak 0.6m ke bleh?

boleh 0.6m..selagi stock ada di kedai
Back to top Go down
View user profile http://www.tudung-making-all-in-one.blogspot.com/
hannan6d



Posts : 401
Join date : 2008-12-22

PostSubject: Re: ADEEDA : Plain Jersey, Printed Jersey & Set Jersey (PHOTOS - PAGE 1)   Thu Jan 15, 2009 6:56 pm

deeda..hari tu parcel dah sampai..tapi akak tak ada..pergi ambik anak sekolah..la ni parcel tu bertapa kat pusat pos laju...ingat hari sabtu baru nak ambik..isshh tiap malam merindui lite pink tu... Sleep Sleep Sleep
Back to top Go down
View user profile
min chontoi
Peniaga


Posts : 617
Join date : 2008-12-21
Age : 36
Location : BBB

PostSubject: Re: ADEEDA : Plain Jersey, Printed Jersey & Set Jersey (PHOTOS - PAGE 1)   Thu Jan 15, 2009 7:09 pm

adeeda wrote:
Hari Ahad saya akan jadi student kelas jahit cupcake/mektwain di bangi. Siapa2 yg nak kirim jersey zhouhua just tell me.. free delivery tau. Sape2 yg bukan student/cikgu, kita jumpa luar kelas ye

deeda...ahad ni bwk kain printed yg deeda reservekan tu ek...kemungkinan besar min join..insyaAllah...so c u there!! Wink Wink Wink
Back to top Go down
View user profile
penguin



Posts : 714
Join date : 2008-12-22
Age : 39
Location : DaMaNsArA

PostSubject: Re: ADEEDA : Plain Jersey, Printed Jersey & Set Jersey (PHOTOS - PAGE 1)   Thu Jan 15, 2009 11:36 pm

adeeda wrote:
penguin wrote:
sis.......yg atas tu nak kena order dulu ke or stock mmg available?
kalau kata tak nak 0.8m tapi nak 0.6m ke bleh?

boleh 0.6m..selagi stock ada di kedai

sis if 0.6m brapa rm plak yek?
Back to top Go down
View user profile
iRaa
Peniaga


Posts : 265
Join date : 2008-12-22

PostSubject: Re: ADEEDA : Plain Jersey, Printed Jersey & Set Jersey (PHOTOS - PAGE 1)   Thu Jan 15, 2009 11:59 pm

adeeda wrote:
SET 1 - J1 Jersey BABY/LIGHT PINK(0.8m) + cotton awning = RM36



SET 2 - J1 Jersey DARK/RICH ORANGE(0.8m) + cotton awning = RM36

dear..kain lite pink ni kat kedai zhouhua berapa semeter yerkk..?
Back to top Go down
View user profile
adeeda
Peniaga


Posts : 696
Join date : 2008-12-21
Age : 39
Location : PJ/KL Sentral

PostSubject: Re: ADEEDA : Plain Jersey, Printed Jersey & Set Jersey (PHOTOS - PAGE 1)   Fri Jan 16, 2009 10:34 am

min... bisa di atur.

penguin - harga Jersey J1
1meter = RM40, 0.8meter = RM32., 0.6meter = RM24
lain-lain ukuran pun boleh... kali aje dgn RM40

iraa - lite pink tu J1 Zhohua - RM40/meter... jersey yg saya post kat sini kebanyakkan J1 Zhouhua..
Back to top Go down
View user profile http://www.tudung-making-all-in-one.blogspot.com/
evabobbie
Peniaga


Posts : 267
Join date : 2008-12-22
Age : 45
Location : seri kembangan/shah alam

PostSubject: Re: ADEEDA : Plain Jersey, Printed Jersey & Set Jersey (PHOTOS - PAGE 1)   Fri Jan 16, 2009 10:38 am

deeda, jersey spore tu dah x oder ek?
Back to top Go down
View user profile http://allmustsell.blogspot.com
penguin



Posts : 714
Join date : 2008-12-22
Age : 39
Location : DaMaNsArA

PostSubject: Re: ADEEDA : Plain Jersey, Printed Jersey & Set Jersey (PHOTOS - PAGE 1)   Fri Jan 16, 2009 1:42 pm

adeeda wrote:
min... bisa di atur.

penguin - harga Jersey J1
1meter = RM40, 0.8meter = RM32., 0.6meter = RM24
lain-lain ukuran pun boleh... kali aje dgn RM40

iraa - lite pink tu J1 Zhohua - RM40/meter... jersey yg saya post kat sini kebanyakkan J1 Zhouhua..

yg awning die tu sis potong size apa yek? brapa kali brapa?
Back to top Go down
View user profile
iRaa
Peniaga


Posts : 265
Join date : 2008-12-22

PostSubject: Re: ADEEDA : Plain Jersey, Printed Jersey & Set Jersey (PHOTOS - PAGE 1)   Fri Jan 16, 2009 9:31 pm

adeeda wrote:
min... bisa di atur.

penguin - harga Jersey J1
1meter = RM40, 0.8meter = RM32., 0.6meter = RM24
lain-lain ukuran pun boleh... kali aje dgn RM40

iraa - lite pink tu J1 Zhohua - RM40/meter... jersey yg saya post kat sini kebanyakkan J1 Zhouhua..

tadik gie zhouhua tapi x nampak pun kain nie...dah abis agaknye yeee... Smile
Back to top Go down
View user profile
adeeda
Peniaga


Posts : 696
Join date : 2008-12-21
Age : 39
Location : PJ/KL Sentral

PostSubject: Re: ADEEDA : Plain Jersey, Printed Jersey & Set Jersey (PHOTOS - PAGE 1)   Fri Jan 16, 2009 9:36 pm

iRaa wrote:
adeeda wrote:
min... bisa di atur.

penguin - harga Jersey J1
1meter = RM40, 0.8meter = RM32., 0.6meter = RM24
lain-lain ukuran pun boleh... kali aje dgn RM40

iraa - lite pink tu J1 Zhohua - RM40/meter... jersey yg saya post kat sini kebanyakkan J1 Zhouhua..

tadik gie zhouhua tapi x nampak pun kain nie...dah abis agaknye yeee... Smile

lite pink dah habis kat zh... iraa lambat la.. yg ada dalam tangan pun baru dibeli member ofis
Back to top Go down
View user profile http://www.tudung-making-all-in-one.blogspot.com/
adeeda
Peniaga


Posts : 696
Join date : 2008-12-21
Age : 39
Location : PJ/KL Sentral

PostSubject: Re: ADEEDA : Plain Jersey, Printed Jersey & Set Jersey (PHOTOS - PAGE 1)   Fri Jan 16, 2009 9:44 pm

penguin wrote:
adeeda wrote:
min... bisa di atur.

penguin - harga Jersey J1
1meter = RM40, 0.8meter = RM32., 0.6meter = RM24
lain-lain ukuran pun boleh... kali aje dgn RM40

iraa - lite pink tu J1 Zhohua - RM40/meter... jersey yg saya post kat sini kebanyakkan J1 Zhouhua..

yg awning die tu sis potong size apa yek? brapa kali brapa?

size awning 25cm x 35cm
Back to top Go down
View user profile http://www.tudung-making-all-in-one.blogspot.com/
inashahzi



Posts : 43
Join date : 2008-12-22
Age : 39
Location : Shah Alam

PostSubject: Re: ADEEDA : Plain Jersey, Printed Jersey & Set Jersey (PHOTOS - PAGE 1)   Sat Jan 17, 2009 1:09 am

deeda..

J1 Jersey DARK/RICH ORANGE kalau 1meter ada tak?
Back to top Go down
View user profile
adeeda
Peniaga


Posts : 696
Join date : 2008-12-21
Age : 39
Location : PJ/KL Sentral

PostSubject: Re: ADEEDA : Plain Jersey, Printed Jersey & Set Jersey (PHOTOS - PAGE 1)   Sat Jan 17, 2009 9:17 am

inashahzi wrote:
deeda..

J1 Jersey DARK/RICH ORANGE kalau 1meter ada tak?

yang ada dalam tangan semunya dah kena beli..
kalau inashahzi nak.. deeda boleh beli lagi..
Back to top Go down
View user profile http://www.tudung-making-all-in-one.blogspot.com/
inashahzi



Posts : 43
Join date : 2008-12-22
Age : 39
Location : Shah Alam

PostSubject: Re: ADEEDA : Plain Jersey, Printed Jersey & Set Jersey (PHOTOS - PAGE 1)   Sat Jan 17, 2009 11:12 am

adeeda wrote:
inashahzi wrote:
deeda..

J1 Jersey DARK/RICH ORANGE kalau 1meter ada tak?

yang ada dalam tangan semunya dah kena beli..
kalau inashahzi nak.. deeda boleh beli lagi..

bole gak. deeda beli kat mana ek? smlm ina tgk kat zhouhua dah takde kaler ni.. Sad
Back to top Go down
View user profile
adeeda
Peniaga


Posts : 696
Join date : 2008-12-21
Age : 39
Location : PJ/KL Sentral

PostSubject: Re: ADEEDA : Plain Jersey, Printed Jersey & Set Jersey (PHOTOS - PAGE 1)   Sat Jan 17, 2009 12:37 pm

inashahzi wrote:
adeeda wrote:
inashahzi wrote:
Evil or Very Mad J1 Jersey DARK/RICH ORANGE kalau 1meter ada tak?

yang ada dalam tangan semunya dah kena beli..
kalau inashahzi nak.. deeda boleh beli lagi..

bole gak. deeda beli kat mana ek? smlm ina tgk kat zhouhua dah takde kaler ni.. Sad

Ala kaler tu dah sold out kat ZH.... blossom, yours pun xtak sempat nak beli..
try tanya along kot2 dia yg borong semalam... Evil or Very Mad
Back to top Go down
View user profile http://www.tudung-making-all-in-one.blogspot.com/
AlongMann



Posts : 104
Join date : 2008-12-24
Age : 42
Location : seksyen 27 Shah alam

PostSubject: Re: ADEEDA : Plain Jersey, Printed Jersey & Set Jersey (PHOTOS - PAGE 1)   Sat Jan 17, 2009 1:38 pm

adeeda wrote:
inashahzi wrote:
adeeda wrote:
inashahzi wrote:
Evil or Very Mad J1 Jersey DARK/RICH ORANGE kalau 1meter ada tak?

yang ada dalam tangan semunya dah kena beli..
kalau inashahzi nak.. deeda boleh beli lagi..

bole gak. deeda beli kat mana ek? smlm ina tgk kat zhouhua dah takde kaler ni.. Sad

Ala kaler tu dah sold out kat ZH.... blossom, yours pun xtak sempat nak beli..
try tanya along kot2 dia yg borong semalam... Evil or Very Mad

hemm i pon tak sempat la nak beli kaler tu dah abih ...
Back to top Go down
View user profile
hannan6d



Posts : 401
Join date : 2008-12-22

PostSubject: Re: ADEEDA : Plain Jersey, Printed Jersey & Set Jersey (PHOTOS - PAGE 1)   Sat Jan 17, 2009 3:50 pm

akak dah ambik parcel kat pusat pos laju tu..cantekk..terima kasih..beli ye...
Back to top Go down
View user profile
adeeda
Peniaga


Posts : 696
Join date : 2008-12-21
Age : 39
Location : PJ/KL Sentral

PostSubject: Re: ADEEDA : Plain Jersey, Printed Jersey & Set Jersey (PHOTOS - PAGE 1)   Sat Jan 17, 2009 7:56 pm

This time takde deadline/tutup order b'coz hari-hari boleh pegi...
no shopping between 23/01/2009 to 2/2/2009 sebab kedai tak bukak.. lain le kalau tokey kedai nak bagi pegang kunci dia Rolling Eyes

PHOTO :
PAGE 1

macam biasa harga RM40/meter.. J1 balck pun ada cuma takde dalam gambar

Account Details :
CIMB Account Number : 14150061155526 (PM me for Maybank account no)
Account Holder: NORSAEDAH BT MOHD IBRAHIM MARICAN


Last edited by adeeda on Wed Jan 28, 2009 8:51 pm; edited 1 time in total
Back to top Go down
View user profile http://www.tudung-making-all-in-one.blogspot.com/
AlongMann



Posts : 104
Join date : 2008-12-24
Age : 42
Location : seksyen 27 Shah alam

PostSubject: Re: ADEEDA : Plain Jersey, Printed Jersey & Set Jersey (PHOTOS - PAGE 1)   Sun Jan 18, 2009 1:13 am

adeeda wrote:
This time takde deadline/tutup order b'coz hari-hari boleh pegi...
no shopping between 23/01/2009 to 2/2/2009 sebab kedai tak bukak.. lain le kalau tokey kedai nak bagi pegang kunci dia Rolling Eyes



macam biasa harga RM40/meter.. J1 balck pun ada cuma takde dalam gambar

Account Details :
CIMB Account Number : 14150061155526 (PM me for Maybank account no)
Account Holder: NORSAEDAH BT MOHD IBRAHIM MARICAN
hehehehe adeeda kalo cina tu bg kunci abih la dia balik kain sume takdo sold out hehehe
Back to top Go down
View user profile
evabobbie
Peniaga


Posts : 267
Join date : 2008-12-22
Age : 45
Location : seri kembangan/shah alam

PostSubject: Re: ADEEDA : Plain Jersey, Printed Jersey & Set Jersey (PHOTOS - PAGE 1)   Mon Jan 19, 2009 11:53 am

deeda..gambat kt cni http://kaktonstudung.blogspot.com



dpt 2, satu saiz biasa, satu saiz kecik
awning yg deeda tu guna kt saiz kecik..lom ada gambar
Back to top Go down
View user profile http://allmustsell.blogspot.com
Sponsored content




PostSubject: Re: ADEEDA : Plain Jersey, Printed Jersey & Set Jersey (PHOTOS - PAGE 1)   Today at 3:48 am

Back to top Go down
 
ADEEDA : Plain Jersey, Printed Jersey & Set Jersey (PHOTOS - PAGE 1)
View previous topic View next topic Back to top 
Page 6 of 31Go to page : Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 18 ... 31  Next
 Similar topics
-
» Florida updates (jersey # changes, depth chart changes, etc)
» Jersey Bonsai Society
» The panda and the new Jersey cattle :-D
» Jersey Pottery (Channel Islands)
» Paperclix Jersey Rally 2013

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Tudung DIY CARI :: Thread :: Jom Beli belah....-
Jump to: