BERKONGSI & BERBINCANG SEGALANYA YANG ANDA INGIN TAHU MENGENAI TUDUNG
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in
Log in
Username:
Password:
Log in automatically: 
:: I forgot my password
Similar topics
NUFFNANG
IKLAN
Photobucket

Share | 
 

 Plastik untuk letak tudung yg ada sealer...

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2
AuthorMessage
Qaseeh



Posts : 329
Join date : 2009-05-22
Location : http://sweetQaseeh.blogspot.com/

PostSubject: Re: Plastik untuk letak tudung yg ada sealer...   Tue Jun 23, 2009 10:01 am

offtopic sat..
kak bola,
aisey gambar baru comel lah hihiii...bile nk buat kunjungan ke jakel lg hikhikkk Laughing
bola2_api wrote:
ev_love wrote:
sape2 ada jual plastik ni x?

nk dlm 100pcs je.. kalo ble nk yg tebal skit..
anyone?

flower

ble beli kat jalan san peng....kita beli kat sana ajer....kalo yg tebal sikit ada satu kat kepong, tah mana 2 udah flyers tu kucampak.....
Back to top Go down
View user profile http://sweetQaseeh.blogspot.com/
bola2_api



Posts : 159
Join date : 2009-02-28
Age : 39
Location : Taman Danau Kota

PostSubject: Re: Plastik untuk letak tudung yg ada sealer...   Tue Jun 23, 2009 10:25 am

Qaseeh wrote:
offtopic sat..
kak bola,
aisey gambar baru comel lah hihiii...bile nk buat kunjungan ke jakel lg hikhikkk Laughing
bola2_api wrote:
ev_love wrote:
sape2 ada jual plastik ni x?

nk dlm 100pcs je.. kalo ble nk yg tebal skit..
anyone?

flower

ble beli kat jalan san peng....kita beli kat sana ajer....kalo yg tebal sikit ada satu kat kepong, tah mana 2 udah flyers tu kucampak.....

gambar sblom g dinner ahad br nih...tudung tu yg buat comei kot...sbb kain dia gold shining2....hikhikhik.... Embarassed
Back to top Go down
View user profile http://passionate4crafts.blogspot.com
adeeda
Peniaga


Posts : 696
Join date : 2008-12-21
Age : 39
Location : PJ/KL Sentral

PostSubject: Re: Plastik untuk letak tudung yg ada sealer...   Tue Jun 23, 2009 10:35 am

ev_love wrote:
sape2 ada jual plastik ni x?

nk dlm 100pcs je.. kalo ble nk yg tebal skit..
anyone?

flower

ev..deeda pun nak re-stock plastik ni..
kalau nak.. deeda pos sekali dgn bakrum..
Back to top Go down
View user profile http://www.tudung-making-all-in-one.blogspot.com/
afizaz93



Posts : 247
Join date : 2009-01-19
Location : kedah

PostSubject: Re: Plastik untuk letak tudung yg ada sealer...   Tue Jun 23, 2009 11:48 am

bola2_api wrote:
Qaseeh wrote:
offtopic sat..
kak bola,
aisey gambar baru comel lah hihiii...bile nk buat kunjungan ke jakel lg hikhikkk Laughing
bola2_api wrote:
ev_love wrote:
sape2 ada jual plastik ni x?

nk dlm 100pcs je.. kalo ble nk yg tebal skit..
anyone?

flower

ble beli kat jalan san peng....kita beli kat sana ajer....kalo yg tebal sikit ada satu kat kepong, tah mana 2 udah flyers tu kucampak.....

gambar sblom g dinner ahad br nih...tudung tu yg buat comei kot...sbb kain dia gold shining2....hikhikhik.... Embarassed

fewitttttttttttttttttt!!!cunnya makdara niii....
br clear ckitt kak nmpk rupa tuuuu!!auwwww!! Laughing
Back to top Go down
View user profile http://zne29.blogspot.com/
ev_love



Posts : 282
Join date : 2009-01-21
Age : 35
Location : Perlis

PostSubject: Re: Plastik untuk letak tudung yg ada sealer...   Tue Jun 23, 2009 12:57 pm

bola2_api wrote:
Qaseeh wrote:
offtopic sat..
kak bola,
aisey gambar baru comel lah hihiii...bile nk buat kunjungan ke jakel lg hikhikkk Laughing
bola2_api wrote:
ev_love wrote:
sape2 ada jual plastik ni x?

nk dlm 100pcs je.. kalo ble nk yg tebal skit..
anyone?

flower

ble beli kat jalan san peng....kita beli kat sana ajer....kalo yg tebal sikit ada satu kat kepong, tah mana 2 udah flyers tu kucampak.....

gambar sblom g dinner ahad br nih...tudung tu yg buat comei kot...sbb kain dia gold shining2....hikhikhik.... Embarassed


hihi.. tu la.. ev pon baru nk ckp... cun la kak.. seswai gitu.. Very Happy

opss..off topic.. sorry..

lol!
Back to top Go down
View user profile
ev_love



Posts : 282
Join date : 2009-01-21
Age : 35
Location : Perlis

PostSubject: Re: Plastik untuk letak tudung yg ada sealer...   Tue Jun 23, 2009 12:59 pm

adeeda wrote:
ev_love wrote:
sape2 ada jual plastik ni x?

nk dlm 100pcs je.. kalo ble nk yg tebal skit..
anyone?

flower

ev..deeda pun nak re-stock plastik ni..
kalau nak.. deeda pos sekali dgn bakrum..

alhamdulillah..

a'aa boleh la sgt2 deeda, mmg mencari2.. kat cni susahnye nk dpt..
thanx deeda, nanti bgtau brape nk kena byr + bakrum + postage..

tq so much..

flower
Back to top Go down
View user profile
CT



Posts : 288
Join date : 2009-03-26
Age : 33
Location : shah alam

PostSubject: Re: Plastik untuk letak tudung yg ada sealer...   Tue Jun 23, 2009 2:02 pm

ev_love wrote:
adeeda wrote:
ev_love wrote:
sape2 ada jual plastik ni x?

nk dlm 100pcs je.. kalo ble nk yg tebal skit..
anyone?

flower

ev..deeda pun nak re-stock plastik ni..
kalau nak.. deeda pos sekali dgn bakrum..

alhamdulillah..

a'aa boleh la sgt2 deeda, mmg mencari2.. kat cni susahnye nk dpt..
thanx deeda, nanti bgtau brape nk kena byr + bakrum + postage..

tq so much..

flower

ct nak jugak boleh tak deeda Razz ?
Back to top Go down
View user profile
adeeda
Peniaga


Posts : 696
Join date : 2008-12-21
Age : 39
Location : PJ/KL Sentral

PostSubject: Re: Plastik untuk letak tudung yg ada sealer...   Tue Jun 23, 2009 2:58 pm

[quote="CT"][quote="ev_love"][quote="adeeda"]
ev_love wrote:


ct nak jugak boleh tak deeda Razz ?

ct. too late ler..deeda dah keluar beli b4 baca msg ct..


Last edited by adeeda on Wed Jun 24, 2009 1:54 am; edited 1 time in total
Back to top Go down
View user profile http://www.tudung-making-all-in-one.blogspot.com/
rosetreat



Posts : 258
Join date : 2008-12-23

PostSubject: Re: Plastik untuk letak tudung yg ada sealer...   Tue Jun 23, 2009 3:23 pm

Salam semua...server slow nyer nak reply...

Ader 2 tempat saya pernah beli

kat Pasar Besar Klang sederet ngan Kedai jual Telur borong - cina tu jual RM15 for 150 pieces (tebal skit)

kat Masjid India kedai tu dekat belakang Masjid...kedai dia kecik jer.. RM17 for 200 pieces (ok memang sesuai utk letak satu Tdg) Plastic kaler2 pun ader cantik2, kalau nak jimat cost beli jer plastik camtu RM10 for 300 pieces...
Back to top Go down
View user profile
ev_love



Posts : 282
Join date : 2009-01-21
Age : 35
Location : Perlis

PostSubject: Re: Plastik untuk letak tudung yg ada sealer...   Tue Jun 23, 2009 7:49 pm

rosetreat wrote:
Salam semua...server slow nyer nak reply...

Ader 2 tempat saya pernah beli

kat Pasar Besar Klang sederet ngan Kedai jual Telur borong - cina tu jual RM15 for 150 pieces (tebal skit)

kat Masjid India kedai tu dekat belakang Masjid...kedai dia kecik jer.. RM17 for 200 pieces (ok memang sesuai utk letak satu Tdg) Plastic kaler2 pun ader cantik2, kalau nak jimat cost beli jer plastik camtu RM10 for 300 pieces...

betul la kak.. server very d slow la today...
lembab smcm je..

bounce
Back to top Go down
View user profile
rosetreat



Posts : 258
Join date : 2008-12-23

PostSubject: Re: Plastik untuk letak tudung yg ada sealer...   Wed Jun 24, 2009 1:31 am

ev_love dia tak bg kita buang maser berforum suruh gi jahit cepat2 .. Basketball
Back to top Go down
View user profile
ev_love



Posts : 282
Join date : 2009-01-21
Age : 35
Location : Perlis

PostSubject: Re: Plastik untuk letak tudung yg ada sealer...   Wed Jun 24, 2009 9:34 am

rosetreat wrote:
ev_love dia tak bg kita buang maser berforum suruh gi jahit cepat2 .. Basketball

hehe.. forum, forum jg..

jahit, tetaappp jahit...

lol! lol!
Back to top Go down
View user profile
mamanuma



Posts : 99
Join date : 2009-03-24
Age : 38
Location : Putrajaya

PostSubject: Re: Plastik untuk letak tudung yg ada sealer...   Wed Jun 24, 2009 4:46 pm

rose...kat masjid india tu aper nama kedai tu....
nak pi ni.
Back to top Go down
View user profile
CT



Posts : 288
Join date : 2009-03-26
Age : 33
Location : shah alam

PostSubject: Re: Plastik untuk letak tudung yg ada sealer...   Wed Jun 24, 2009 4:53 pm

mamanuma wrote:
rose...kat masjid india tu aper nama kedai tu....
nak pi ni.

akak klu nak p..tlg beli kat ct sama..nak plastik yg muat 1 tudung je..tlg ek..malas nak g cari ngan plastik biasa yg kaler2 tu..
nanti ct bank in kan duit
Back to top Go down
View user profile
rosetreat



Posts : 258
Join date : 2008-12-23

PostSubject: Re: Plastik untuk letak tudung yg ada sealer...   Wed Aug 05, 2009 4:42 pm

mamanuma wrote:
rose...kat masjid india tu aper nama kedai tu....
nak pi ni.

Mamanuma takder namer kedai. kedai kecik jer, ty org biler pergi belakang masjid, maner ader jual plastik..senang jer carik
Back to top Go down
View user profile
mamanuma



Posts : 99
Join date : 2009-03-24
Age : 38
Location : Putrajaya

PostSubject: Re: Plastik untuk letak tudung yg ada sealer...   Mon Nov 02, 2009 12:08 pm

rose...x jumpa la...
yang ader kedai runcit + aked.
klau kita dari arah bazar tu..mcm mane nak cari kedai tu.
Back to top Go down
View user profile
kakyyah



Posts : 45
Join date : 2009-05-10

PostSubject: Re: Plastik untuk letak tudung yg ada sealer...   Tue Nov 03, 2009 9:52 am

kalau kita dtg dari lrt stesen, kanan adalah wisma yakin n kiri adalah deretan kedai. so, selepas deretan kedai belah kiri tu, ada 1 lorong kiri. masuk lorong kiri tu.... agak2 selang 2 or 3 kedai, tu lah kedai plastik (sebelah kanan bila dah masuk lorong)
Back to top Go down
View user profile http://www.mykain.com
ummiwidad



Posts : 27
Join date : 2009-11-23
Location : kajang

PostSubject: plastic sealer   Tue Nov 24, 2009 9:07 am

slm seme forumer...kita ni newbie lg tp just sharing in4 klu nak cari plastic wth sealer biasanyer kat kedai yg jual brg2 pnggn mgkuk n cwn polisterin serta plastik ade jual kalo sesaper yg duk area kjg leh dptkn di Psr Kjg @ kat area Saujana Impian pun ade...kalo nak tlg belikn tuk u all pun leh gak Sharing is caring.............
Back to top Go down
View user profile
dianaUT



Posts : 11
Join date : 2009-10-22
Age : 35
Location : Ulu Tiram

PostSubject: Re: Plastik untuk letak tudung yg ada sealer...   Sat Feb 06, 2010 7:46 am

salam..nak cari sape2 yang bleh tolong belikan plastik tudung..yang tebal n bleh muat ngam2 satu tudung?sape2 yang sudi nak tolong....tk tau nak cari kt mane..huhu..
Back to top Go down
View user profile http://www.ridianatouch.blogspot.com
k_ida



Posts : 26
Join date : 2010-04-08
Location : htt://suradvillage.blogspot.com, http://dsuracollections.portalniaga.com

PostSubject: Re: Plastik untuk letak tudung yg ada sealer...   Wed Apr 14, 2010 9:47 pm

dianaUT wrote:
salam..nak cari sape2 yang bleh tolong belikan plastik tudung..yang tebal n bleh muat ngam2 satu tudung?sape2 yang sudi nak tolong....tk tau nak cari kt mane..huhu..

kita pun duk tengah mencari plastik ni. senang utk letak baju2 kastemer yd siap jahit. nak display x de lemari..(sb buat kat rumah jer)
kalau boleh nak yg tebal x de lobang2(yg ni cepat koyak). saper2 yg ade n sedia membantu kasi info yer..TQ I love you I love you
Back to top Go down
View user profile http://dsuracollections.portalniaga.com
Sponsored content




PostSubject: Re: Plastik untuk letak tudung yg ada sealer...   Today at 10:11 am

Back to top Go down
 
Plastik untuk letak tudung yg ada sealer...
View previous topic View next topic Back to top 
Page 2 of 2Go to page : Previous  1, 2
 Similar topics
-
» POR 15 Fuel Tank Sealer
» restoring a fuel tank
» Papercrete question.
» The Bazar
» Head Gasket Sealer What do you use ?

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Tudung DIY CARI :: Thread :: Kedai2 menjual bahan tudung DIY-
Jump to: