BERKONGSI & BERBINCANG SEGALANYA YANG ANDA INGIN TAHU MENGENAI TUDUNG
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in
Log in
Username:
Password:
Log in automatically: 
:: I forgot my password
Similar topics
NUFFNANG
IKLAN
Photobucket

Share | 
 

 JV Jersey Batch 5 - Kak KEE

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
AuthorMessage
kee'ah
Peniaga


Posts : 1141
Join date : 2008-12-22

PostSubject: Re: JV Jersey Batch 5 - Kak KEE   Wed Jul 08, 2009 12:58 am

hemorion wrote:
salam kak kee'ah,

emo belum dapat lagi parcel tu lah...dah lama tunggu dah nih.....in fact check kat tracking the number not existed Sad

pls update ya...dah lama sangat dah nunggu Sad - ref given to me via sms : 146746729 (Jamaiyah Binti Haji Mohd Shariff)

sok akak gi pejabat pos...check...pasal ler plak x existed no. tracking tu..

cuma takut kolo posmen hantar kat rumah...org takde...dia hantar kat pos office terdekat....apa apa pun akak nak gi trace blik no pun...nape derang kata tak existed......
Back to top Go down
View user profile
misa
Peniaga


Posts : 776
Join date : 2008-12-22
Location : KL

PostSubject: Re: JV Jersey Batch 5 - Kak KEE   Wed Jul 08, 2009 6:00 pm

kee'ah wrote:
hemorion wrote:
salam kak kee'ah,

emo belum dapat lagi parcel tu lah...dah lama tunggu dah nih.....in fact check kat tracking the number not existed Sad

pls update ya...dah lama sangat dah nunggu Sad - ref given to me via sms : 146746729 (Jamaiyah Binti Haji Mohd Shariff)

sok akak gi pejabat pos...check...pasal ler plak x existed no. tracking tu..

cuma takut kolo posmen hantar kat rumah...org takde...dia hantar kat pos office terdekat....apa apa pun akak nak gi trace blik no pun...nape derang kata tak existed......

cuba try call 1-300-300-300 - pos line

pastikan penghantaran tu tru pos daftar / pos parcel / pos ekspress / pos laju..
insya'allah depa leh membantu..

bila dah detect kat pusat serahan mana..
leh mintak alamat penerima etc.. in case takut salah antar le..
leh jugak semakjika penerima dah terima.. leh gak check sapa yg terima..
takut orang umah dah terima masa kita tadek.. tp tak ckp ape2..

p/s: misa penah kene..
Back to top Go down
View user profile http://craftyspace.blogspot.com
anekamaya



Posts : 79
Join date : 2009-04-08
Age : 36
Location : SHAH ALAM

PostSubject: Re: JV Jersey Batch 5 - Kak KEE   Wed Jul 08, 2009 6:13 pm

kak kee..awat tak reply pm saya??nak bayar balance ni..pastu nak return awning yg kak kee silap hantar..
Back to top Go down
View user profile
kee'ah
Peniaga


Posts : 1141
Join date : 2008-12-22

PostSubject: Re: JV Jersey Batch 5 - Kak KEE   Wed Jul 08, 2009 6:15 pm

AnekaMaya wrote:
kak kee..awat tak reply pm saya??nak bayar balance ni..pastu nak return awning yg kak kee silap hantar..

Anekaa...nanti u balik KL...kita jumpa kat Subang.....return awning2 tu kat Ofis laa...takpe sian kat u dlm pantang dan nak return skrg plak....

Yg hari tu amik 4 pieces ke....pos laju hari tu RM7.95 kan....campur RM12 je...
Back to top Go down
View user profile
anekamaya



Posts : 79
Join date : 2009-04-08
Age : 36
Location : SHAH ALAM

PostSubject: Re: JV Jersey Batch 5 - Kak KEE   Wed Jul 08, 2009 6:29 pm

kee'ah wrote:
AnekaMaya wrote:
kak kee..awat tak reply pm saya??nak bayar balance ni..pastu nak return awning yg kak kee silap hantar..

Anekaa...nanti u balik KL...kita jumpa kat Subang.....return awning2 tu kat Ofis laa...takpe sian kat u dlm pantang dan nak return skrg plak....

Yg hari tu amik 4 pieces ke....pos laju hari tu RM7.95 kan....campur RM12 je...

ok..kalo camtu saya transfer akak RM20 ye..5sen halal.. lol! ...

saya simpan dulu awning2 tu, nanti kite jumpe kat ofis akak ye..thanx kak..
Back to top Go down
View user profile
kee'ah
Peniaga


Posts : 1141
Join date : 2008-12-22

PostSubject: Re: JV Jersey Batch 5 - Kak KEE   Wed Jul 08, 2009 6:36 pm

AnekaMaya wrote:
kee'ah wrote:
AnekaMaya wrote:
kak kee..awat tak reply pm saya??nak bayar balance ni..pastu nak return awning yg kak kee silap hantar..

Anekaa...nanti u balik KL...kita jumpa kat Subang.....return awning2 tu kat Ofis laa...takpe sian kat u dlm pantang dan nak return skrg plak....

Yg hari tu amik 4 pieces ke....pos laju hari tu RM7.95 kan....campur RM12 je...

ok..kalo camtu saya transfer akak RM20 ye..5sen halal.. lol! ...

saya simpan dulu awning2 tu, nanti kite jumpe kat ofis akak ye..thanx kak..

alrite....thank you...akak juallllll.....
Back to top Go down
View user profile
hemorion



Posts : 29
Join date : 2009-03-03

PostSubject: Re: JV Jersey Batch 5 - Kak KEE   Wed Jul 08, 2009 7:16 pm

misa wrote:
kee'ah wrote:
hemorion wrote:
salam kak kee'ah,

emo belum dapat lagi parcel tu lah...dah lama tunggu dah nih.....in fact check kat tracking the number not existed Sad

pls update ya...dah lama sangat dah nunggu Sad - ref given to me via sms : 146746729 (Jamaiyah Binti Haji Mohd Shariff)

sok akak gi pejabat pos...check...pasal ler plak x existed no. tracking tu..

cuma takut kolo posmen hantar kat rumah...org takde...dia hantar kat pos office terdekat....apa apa pun akak nak gi trace blik no pun...nape derang kata tak existed......

cuba try call 1-300-300-300 - pos line

pastikan penghantaran tu tru pos daftar / pos parcel / pos ekspress / pos laju..
insya'allah depa leh membantu..

bila dah detect kat pusat serahan mana..
leh mintak alamat penerima etc.. in case takut salah antar le..
leh jugak semakjika penerima dah terima.. leh gak check sapa yg terima..
takut orang umah dah terima masa kita tadek.. tp tak ckp ape2..

p/s: misa penah kene..
]

dear kak kee and misa...

first sekali Emo minta maaf sbb rupa-rupanya setelah kak kee dan misa bersusah payah trying to track down the parcel, (selepas di inform oleh Misa via hp that the parcel sudah diterima oleh someone) rupanya that 'someone' tu suami Emo Embarassed - dia tak habaq yang dia ada terima parcel on my behalf and worst bila dia dok perap parcel box tu di bawah parcel2 business emo yang lain.

The parcel actually received on time dan dah lamaaaaa terperuk kat situ, in fact semalam masa emo dok tanya2 dia, he said takdak received apa2....camner le dia nak ingat ye dak? lamaaaa dah dia terima but dok perap diam-diam.

So here, officially emo ingin meminta maaf sekali lagi atas kesilapan di pihak kami suami isteri kerana menyusahkan kak kee dan Misa, product reached me on time and all in good.

Hopefully, next time kak kee dgn misa tak serik deal dengan emo yang agak kelam kelibut nih....maafkan daku yang ke beribu-ribu kali.....
Back to top Go down
View user profile http://www.orionsbeauty.com
kee'ah
Peniaga


Posts : 1141
Join date : 2008-12-22

PostSubject: Re: JV Jersey Batch 5 - Kak KEE   Thu Jul 09, 2009 9:07 am

hemorion wrote:
misa wrote:
kee'ah wrote:
hemorion wrote:
salam kak kee'ah,

emo belum dapat lagi parcel tu lah...dah lama tunggu dah nih.....in fact check kat tracking the number not existed Sad

pls update ya...dah lama sangat dah nunggu Sad - ref given to me via sms : 146746729 (Jamaiyah Binti Haji Mohd Shariff)

sok akak gi pejabat pos...check...pasal ler plak x existed no. tracking tu..

cuma takut kolo posmen hantar kat rumah...org takde...dia hantar kat pos office terdekat....apa apa pun akak nak gi trace blik no pun...nape derang kata tak existed......

cuba try call 1-300-300-300 - pos line

pastikan penghantaran tu tru pos daftar / pos parcel / pos ekspress / pos laju..
insya'allah depa leh membantu..

bila dah detect kat pusat serahan mana..
leh mintak alamat penerima etc.. in case takut salah antar le..
leh jugak semakjika penerima dah terima.. leh gak check sapa yg terima..
takut orang umah dah terima masa kita tadek.. tp tak ckp ape2..

p/s: misa penah kene..
]

dear kak kee and misa...

first sekali Emo minta maaf sbb rupa-rupanya setelah kak kee dan misa bersusah payah trying to track down the parcel, (selepas di inform oleh Misa via hp that the parcel sudah diterima oleh someone) rupanya that 'someone' tu suami Emo Embarassed - dia tak habaq yang dia ada terima parcel on my behalf and worst bila dia dok perap parcel box tu di bawah parcel2 business emo yang lain.

The parcel actually received on time dan dah lamaaaaa terperuk kat situ, in fact semalam masa emo dok tanya2 dia, he said takdak received apa2....camner le dia nak ingat ye dak? lamaaaa dah dia terima but dok perap diam-diam.

So here, officially emo ingin meminta maaf sekali lagi atas kesilapan di pihak kami suami isteri kerana menyusahkan kak kee dan Misa, product reached me on time and all in good.

Hopefully, next time kak kee dgn misa tak serik deal dengan emo yang agak kelam kelibut nih....maafkan daku yang ke beribu-ribu kali.....


AHA....TAKPE...AT LEAST U TAHU JUGA MINTA MAAF....SETENGAH ORG TAK RETI DAN TAK BELAJAR MINTA MAAF PUNNNN....STILL SIMPAN DENDAMMM....

BECOZ MY HUBBY SELALU PESAN "SEMUA MANUSIA BUAT SILAP"....DAN SEBELUM U MINTA PUN, I DAH MAAFKAN....CUMA ADA RASA RALAT DAN BENGANG SEKET JERLAA...ITU MANUSIA BIASA...(TKEJUT FON KUL HAMPIR 12 MLM TU)...

SEDANGKAN TUHAN PUN MAHA PENGAMPUN.....AKAK HAMBA KERDIL LAGI HINA NI TAK MAAFKAN...."APAKAH AKAK LAGI HEBAT DARI MAHA PENGAMPUN ITU...."

SO....YG LEPAS TU LEPAS LERRR.....TAKDE SIMPAN DLM HATI PUNNNN....

LIFE IS TOO SHORT ....LET US FORGIVE AND FORGET.....AND ENJOY OUR LIFE
Back to top Go down
View user profile
sityaiza



Posts : 102
Join date : 2009-04-07
Age : 34
Location : perlis, kedah, butterworth

PostSubject: Re: JV Jersey Batch 5 - Kak KEE   Wed Jul 29, 2009 9:35 am

salam kak kee...
untuk batch ke-5 nih ada dak kain lebih????
batch ke 6 blum bukak lagi ka???
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: JV Jersey Batch 5 - Kak KEE   Today at 2:20 am

Back to top Go down
 
JV Jersey Batch 5 - Kak KEE
View previous topic View next topic Back to top 
Page 10 of 10Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
 Similar topics
-
» Florida updates (jersey # changes, depth chart changes, etc)
» Jersey Bonsai Society
» The panda and the new Jersey cattle :-D
» Jersey Pottery (Channel Islands)
» Paperclix Jersey Rally 2013

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Tudung DIY CARI :: Thread :: Jom Beli belah....-
Jump to: