BERKONGSI & BERBINCANG SEGALANYA YANG ANDA INGIN TAHU MENGENAI TUDUNG
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in
Log in
Username:
Password:
Log in automatically: 
:: I forgot my password
Similar topics
NUFFNANG
IKLAN
Photobucket

Share | 
 

 JV Jersey Batch 5 - Kak KEE

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next
AuthorMessage
kee'ah
Peniaga


Posts : 1141
Join date : 2008-12-22

PostSubject: Re: JV Jersey Batch 5 - Kak KEE   Thu Jun 11, 2009 10:39 pm

Tinie Alias wrote:
kee'ah wrote:
Dear Frenz

Ada few colours yg takde dlm stok...Lilac akak tukar kepada Lite Purple dan Lite Purple akak tukar kepada Purple (purple biru) bukan Dark Purple
Pink Plum tu akak tukar kepada Pink Masam.
Lite Pink kepada Pink betul...(mcm pink Barbie)

Boleh erk?....Ni sapa laa dari Kedah dok order satu kontena...sampai sekayu pun susah akak nak dapat...hiks.


Tinie punya no prob....biler leh collect kain kat refflesia ek?

Ahad petang erk..tinie kolek kat raflesia...paling lewat pun ..isnin petang mmg dah ada...apa apa pun akak sms.
Back to top Go down
View user profile
kee'ah
Peniaga


Posts : 1141
Join date : 2008-12-22

PostSubject: Re: JV Jersey Batch 5 - Kak KEE   Thu Jun 11, 2009 10:40 pm

AnekaMaya wrote:
kee'ah wrote:
AnekaMaya wrote:
kee'ah wrote:
Dear Frenz

Ada few colours yg takde dlm stok...Lilac akak tukar kepada Lite Purple dan Lite Purple akak tukar kepada Purple (purple biru) bukan Dark Purple
Pink Plum tu akak tukar kepada Pink Masam.
Lite Pink kepada Pink betul...(mcm pink Barbie)

Boleh erk?....Ni sapa laa dari Kedah dok order satu kontena...sampai sekayu pun susah akak nak dapat...hiks.

akak, saya punyer ikut je replacement akak tu, malas dah nak pikir2...akak, kain dapat bile ye sbb saya dah nak balik kg ni, maybe kain tu nak kena pos ke kampung and tambah duit pos...

Ahad petang sempat tak nak collect kat Salun?..akak hantar petang tu...

saya dah balik kg ari sabtu pagi la kak, dah nak due dah ni ha...kalau esok (jumaat) leh la saya collect kat ofis akak...camana??kalau tak leh esok, akak pos je ke kg nanti saya bg address and tambah pitis pos

esok tak sempat ler Aneka.....kolo gitu akak pos jer kat kg...nanti sms address...

uisshh dlm pantang pun nak menjahit gak...bentan kanggg.....
Back to top Go down
View user profile
kee'ah
Peniaga


Posts : 1141
Join date : 2008-12-22

PostSubject: Re: JV Jersey Batch 5 - Kak KEE   Thu Jun 11, 2009 10:49 pm

bola2_api wrote:
salam kak kee..yg jv ni jv kain mana hah? yg kak kee kata tu ker?
tepek ler gambor....
org tinggal ketapi ni hah.... Embarassed Razz


uisss bola bola itu kain layennnnn....

kain kain tu jersey printed Korea...tunggu Supplier tu singgah rumah....akak ajak korang jv jv....exclusive design from Korea..cuma Ha****, Ra** dan DZ**** guna kain supplier ni...kita ni tumpang sikit sikit kolo lebih.....
Back to top Go down
View user profile
zue



Posts : 143
Join date : 2009-01-23

PostSubject: Re: JV Jersey Batch 5 - Kak KEE   Thu Jun 11, 2009 11:55 pm

kee'ah wrote:
bola2_api wrote:
salam kak kee..yg jv ni jv kain mana hah? yg kak kee kata tu ker?
tepek ler gambor....
org tinggal ketapi ni hah.... Embarassed Razz


uisss bola bola itu kain layennnnn....

kain kain tu jersey printed Korea...tunggu Supplier tu singgah rumah....akak ajak korang jv jv....exclusive design from Korea..cuma Ha****, Ra** dan DZ**** guna kain supplier ni...kita ni tumpang sikit sikit kolo lebih.....

Agak2nye bila start jv jersey printed Korea ni??
Back to top Go down
View user profile
seri



Posts : 27
Join date : 2009-02-12

PostSubject: Re: JV Jersey Batch 5 - Kak KEE   Fri Jun 12, 2009 9:53 am

kak kee,

kalu macam tu, saya nak cancel la lilac (1 m),

proceed ngan light brown-1 mtr and peach-1 mtr.

tenkiu.
Back to top Go down
View user profile
kee'ah
Peniaga


Posts : 1141
Join date : 2008-12-22

PostSubject: Re: JV Jersey Batch 5 - Kak KEE   Fri Jun 12, 2009 11:01 am



Maroon, purple, pink barbie kelam seket, lite purple, cream, pink masam, peach, hitam...yg dah berpotong tu...silver dan brown. Tengok live...actually kaler kaler dia cantik bila dah buat tudung. Yg lite purple tu...ada satu broked china warna purple..mmg suit sgt....sapa datang rumah boleh beli broked china warna purple tu bang sekeping 2....(kat thread tak letak...sebab tu exclusive design...he he he)

Sorry ler gambo kurang memuaskan....snap ngan enpon...ini kaler kalernya....yg purple tu...jadi biru plak..adeh..

...siapa siapa yg belum menjelaskan duit kain jv kali ini, harap dapat jelaskan sebelum pengedaran minggu depan....

PENGUMUMAN....INI ADALAH LAST JV LYCRA AKAK....AKAK DAH TAK BUAT LEPAS NI MANDANGKAN SUSAH DAH NAK CARI LYCRA BERKUALITI...

SO SIAPA SIAPA YG PERNAH BELI NGAN AKAK, TERIMA KASIH BYK2 ...DAN LEBIH KURANG HALALKAN....GITULAH...ADANYA.
Back to top Go down
View user profile
li_zam



Posts : 103
Join date : 2009-04-16

PostSubject: Re: JV Jersey Batch 5 - Kak KEE   Fri Jun 12, 2009 11:51 am

kee'ah wrote:


Maroon, purple, pink barbie kelam seket, lite purple, cream, pink masam, peach, hitam...yg dah berpotong tu...silver dan brown. Tengok live...actually kaler kaler dia cantik bila dah buat tudung. Yg lite purple tu...ada satu broked china warna purple..mmg suit sgt....sapa datang rumah boleh beli broked china warna purple tu bang sekeping 2....(kat thread tak letak...sebab tu exclusive design...he he he)

Sorry ler gambo kurang memuaskan....snap ngan enpon...ini kaler kalernya....yg purple tu...jadi biru plak..adeh..

...siapa siapa yg belum menjelaskan duit kain jv kali ini, harap dapat jelaskan sebelum pengedaran minggu depan....

PENGUMUMAN....INI ADALAH LAST JV LYCRA AKAK....AKAK DAH TAK BUAT LEPAS NI MANDANGKAN SUSAH DAH NAK CARI LYCRA BERKUALITI...

SO SIAPA SIAPA YG PERNAH BELI NGAN AKAK, TERIMA KASIH BYK2 ...DAN LEBIH KURANG HALALKAN....GITULAH...ADANYA.


Kak kee,

Itu ke pink babie yg ganti utk light pink.. Kite nk tukar ke pink masam BOLEH tak... sbb kaler pink barbie tu kite dh ade

Ni order kite sblm ni

Itam -1mtr
light pink TUKAR ke Pink Masam - 1mtr
peach -1mtr
cream -1mtr
maroon -1mtr

Lite purple tu ade xtra lagi ke..cantik je tgok kaler dlm gmbr tu Very Happy
Back to top Go down
View user profile
Eda



Posts : 166
Join date : 2008-12-27
Location : GomBuck

PostSubject: Re: JV Jersey Batch 5 - Kak KEE   Fri Jun 12, 2009 12:20 pm

kee'ah wrote:


Maroon, purple, pink barbie kelam seket, lite purple, cream, pink masam, peach, hitam...yg dah berpotong tu...silver dan brown. Tengok live...actually kaler kaler dia cantik bila dah buat tudung. Yg lite purple tu...ada satu broked china warna purple..mmg suit sgt....sapa datang rumah boleh beli broked china warna purple tu bang sekeping 2....(kat thread tak letak...sebab tu exclusive design...he he he)

Sorry ler gambo kurang memuaskan....snap ngan enpon...ini kaler kalernya....yg purple tu...jadi biru plak..adeh..

...siapa siapa yg belum menjelaskan duit kain jv kali ini, harap dapat jelaskan sebelum pengedaran minggu depan....

PENGUMUMAN....INI ADALAH LAST JV LYCRA AKAK....AKAK DAH TAK BUAT LEPAS NI MANDANGKAN SUSAH DAH NAK CARI LYCRA BERKUALITI...

SO SIAPA SIAPA YG PERNAH BELI NGAN AKAK, TERIMA KASIH BYK2 ...DAN LEBIH KURANG HALALKAN....GITULAH...ADANYA.

Salam kak kee...tgk gmbo lawa r..pink masam..tapi pepel nampak biru plak, hehee. so Eda nyer oder sama cam aritu ea, adjust kat lite pink 3m tu jerr..

lilac akak tuko lite pepel kan?? so Eda ada oder 2m
lite pepel tuko pepel biru?? tukar pink masam 2m
lite pink tukor pink barbie... akak tukar 2m
balance 1m nak pepel biru ea...boleh tak adjust..tq
cheers cheers
Back to top Go down
View user profile
hanim



Posts : 261
Join date : 2009-02-16
Age : 38
Location : Putrajaya

PostSubject: Re: JV Jersey Batch 5 - Kak KEE   Fri Jun 12, 2009 12:24 pm

kee'ah wrote:


Maroon, purple, pink barbie kelam seket, lite purple, cream, pink masam, peach, hitam...yg dah berpotong tu...silver dan brown. Tengok live...actually kaler kaler dia cantik bila dah buat tudung. Yg lite purple tu...ada satu broked china warna purple..mmg suit sgt....sapa datang rumah boleh beli broked china warna purple tu bang sekeping 2....(kat thread tak letak...sebab tu exclusive design...he he he)

Sorry ler gambo kurang memuaskan....snap ngan enpon...ini kaler kalernya....yg purple tu...jadi biru plak..adeh..

...siapa siapa yg belum menjelaskan duit kain jv kali ini, harap dapat jelaskan sebelum pengedaran minggu depan....

PENGUMUMAN....INI ADALAH LAST JV LYCRA AKAK....AKAK DAH TAK BUAT LEPAS NI MANDANGKAN SUSAH DAH NAK CARI LYCRA BERKUALITI...

SO SIAPA SIAPA YG PERNAH BELI NGAN AKAK, TERIMA KASIH BYK2 ...DAN LEBIH KURANG HALALKAN....GITULAH...ADANYA.

SEDIHNYAAAAAAA............ dah x dak jv lepas nie.... uwaaaaaaa....... saya datang rumah akak esok petang boleh x??
Back to top Go down
View user profile http://humairascollection.blogspot.com/
fadz



Posts : 199
Join date : 2009-01-05

PostSubject: Re: JV Jersey Batch 5 - Kak KEE   Fri Jun 12, 2009 12:35 pm

kak kee,

saya nye order still sama je.. ikut je ape yg akak replace ngan color baru..
senang cite...
esok ptg free kul bape ni ? nk amik byk brg ni.. hehe
Back to top Go down
View user profile http://alwanihijab.blogspot.com/
hanim



Posts : 261
Join date : 2009-02-16
Age : 38
Location : Putrajaya

PostSubject: Re: JV Jersey Batch 5 - Kak KEE   Fri Jun 12, 2009 12:47 pm

kak kee, saya kolek ajue punya sekali kalo boleh datang esok rumah akak flower
Back to top Go down
View user profile http://humairascollection.blogspot.com/
anekamaya



Posts : 79
Join date : 2009-04-08
Age : 36
Location : SHAH ALAM

PostSubject: Re: JV Jersey Batch 5 - Kak KEE   Fri Jun 12, 2009 1:39 pm

Fuh, seb baik dah siap2 tambahh order aritu...
Back to top Go down
View user profile
Tinie Alias



Posts : 118
Join date : 2009-03-05
Age : 38
Location : Shah Alam

PostSubject: Re: JV Jersey Batch 5 - Kak KEE   Fri Jun 12, 2009 2:39 pm

kee'ah wrote:
Tinie Alias wrote:
kee'ah wrote:
Dear Frenz

Ada few colours yg takde dlm stok...Lilac akak tukar kepada Lite Purple dan Lite Purple akak tukar kepada Purple (purple biru) bukan Dark Purple
Pink Plum tu akak tukar kepada Pink Masam.
Lite Pink kepada Pink betul...(mcm pink Barbie)

Boleh erk?....Ni sapa laa dari Kedah dok order satu kontena...sampai sekayu pun susah akak nak dapat...hiks.


Tinie punya no prob....biler leh collect kain kat refflesia ek?

Ahad petang erk..tinie kolek kat raflesia...paling lewat pun ..isnin petang mmg dah ada...apa apa pun akak sms.


wokey....aper2 nanti akak sms kiter ek......apsal nak stop supply kain lak ni?....... Crying or Very sad ....sedih la mcm ni.......kat mana tinie nak dpt supply kain?.....memusing plak la nak cari kain pas ni!!!!!!....sob...sob....sob...... Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
Back to top Go down
View user profile
zara46



Posts : 119
Join date : 2009-04-24
Age : 43
Location : Sintok, Jitra, Kedah

PostSubject: Re: JV Jersey Batch 5 - Kak KEE   Fri Jun 12, 2009 2:55 pm

kak kee, kain yg saya order ari tu dah ada ka? light brown 2 meter. nak tambah order, boleh tak. nak pink masam 5 meter, nanti saya transfer duit and isi borang. tq
Back to top Go down
View user profile http://nisa-zara.blogspot.com
kee'ah
Peniaga


Posts : 1141
Join date : 2008-12-22

PostSubject: Re: JV Jersey Batch 5 - Kak KEE   Fri Jun 12, 2009 3:00 pm

zara46 wrote:
kak kee, kain yg saya order ari tu dah ada ka? light brown 2 meter. nak tambah order, boleh tak. nak pink masam 5 meter, nanti saya transfer duit and isi borang. tq

lite brown hok batch dulu ke?

jgn order skrg balance batch jv5 ni.....minggu depan akak bitau mana kain yg masih ada balance lagi....

Akak pun rasa sedeh gak nak stop jv ni....tp akak lebih suka supply kat korang kain kain jv lama...lebeh berkualiti, berat dan gebu....kain kain jv skrg dah takde langsung. Lagipun bila kita bagi yg terbaik tuk pelanggan....pelanggan kita akan datang lagi dan lagi dan lagi...sebab tudung kita berkualiti.
Back to top Go down
View user profile
zara46



Posts : 119
Join date : 2009-04-24
Age : 43
Location : Sintok, Jitra, Kedah

PostSubject: Re: JV Jersey Batch 5 - Kak KEE   Fri Jun 12, 2009 3:06 pm

payment ada kat page 5, ngan token number. tlg check ye. tq
Back to top Go down
View user profile http://nisa-zara.blogspot.com
kee'ah
Peniaga


Posts : 1141
Join date : 2008-12-22

PostSubject: Re: JV Jersey Batch 5 - Kak KEE   Fri Jun 12, 2009 3:14 pm

zara46 wrote:
payment ada kat page 5, ngan token number. tlg check ye. tq

laaa yg jv ni minggu depan baru nak anto....baru je dapat kain kainnya minggu ni...nak tambah order minggu depan erk...pasal tak tau ada balance lagi tak?
Back to top Go down
View user profile
zuwaidah



Posts : 238
Join date : 2009-01-05
Age : 52
Location : AU3 Keramat

PostSubject: Re: JV Jersey Batch 5 - Kak KEE   Fri Jun 12, 2009 3:21 pm

sedih la kak keeah.....hmmmmm saya pun lebih kurang minta maaf kot2 terkasar bhs ke dgn kak keeah nih...syok deal dgn kak keeah yg peramah nih...murah hati lagi nak ajar saya buat tudung hajaba tapi tak kesampaian...

insyaallah saya akan ke rumah kak keeah lagi tgk2 awning
Back to top Go down
View user profile http://zusazali.blogspot.com
zuwaidah



Posts : 238
Join date : 2009-01-05
Age : 52
Location : AU3 Keramat

PostSubject: Re: JV Jersey Batch 5 - Kak KEE   Fri Jun 12, 2009 3:25 pm

kee'ah wrote:
bola2_api wrote:
salam kak kee..yg jv ni jv kain mana hah? yg kak kee kata tu ker?
tepek ler gambor....
org tinggal ketapi ni hah.... Embarassed Razz


uisss bola bola itu kain layennnnn....

kain kain tu jersey printed Korea...tunggu Supplier tu singgah rumah....akak ajak korang jv jv....exclusive design from Korea..cuma Ha****, Ra** dan DZ**** guna kain supplier ni...kita ni tumpang sikit sikit kolo lebih.....

kak kee, kalau nak jv kain printed ataih ni...jgn lupa teman yeeeee
Back to top Go down
View user profile http://zusazali.blogspot.com
azima



Posts : 91
Join date : 2009-02-21
Age : 38
Location : klang

PostSubject: Re: JV Jersey Batch 5 - Kak KEE   Sat Jun 13, 2009 11:11 am

salam..
kak keeah, kain jersey yg sy oder.. nanti sy confirmkan balik, jangan hantar ke salon dulu. ada yg member oder sekali.. lepas member tgk gambar nanti sy confirmkan oder, mungkin sy ambil ahad minggu depan.
Back to top Go down
View user profile http://azimadiyshop.blogspot.com
kee'ah
Peniaga


Posts : 1141
Join date : 2008-12-22

PostSubject: Re: JV Jersey Batch 5 - Kak KEE   Sat Jun 13, 2009 1:00 pm

Akak ingat...akak kekalkan sapa sapa yg order lite pepel pada asalnya....cuma lilac jer akak tukar kepada Pepel biru tu...

So sapa sapa yg pada asalnya mmg order lite pepel tu...akan dapat lite pepel tu juga....dan cuma yg order lilac jer akak dapat pepel biru tu...
Back to top Go down
View user profile
Eda



Posts : 166
Join date : 2008-12-27
Location : GomBuck

PostSubject: Re: JV Jersey Batch 5 - Kak KEE   Sat Jun 13, 2009 1:59 pm

kee'ah wrote:
Akak ingat...akak kekalkan sapa sapa yg order lite pepel pada asalnya....cuma lilac jer akak tukar kepada Pepel biru tu...

So sapa sapa yg pada asalnya mmg order lite pepel tu...akan dapat lite pepel tu juga....dan cuma yg order lilac jer akak dapat pepel biru tu...

Kak kee...K, Eda ikut jer tukar camni.. tapi lite pink Eda,3m leh tak nak adjust sikit..
Pink barbie 2m, Pink masam 1m itu pun kalau leh adjust. tqqq cheers cheers
Back to top Go down
View user profile
ev_love



Posts : 282
Join date : 2009-01-21
Age : 35
Location : Perlis

PostSubject: Re: JV Jersey Batch 5 - Kak KEE   Sat Jun 13, 2009 2:52 pm

kak keaah. thanx sms td..

ok, ev da tgk gambar kaler baru,

confirm yg ni ev nak, nanti kak check dulu stock ada lg ke x ek..

SILVER = 3m
PURPLE BIRU = 3m
BROWN = 3m

ada tambah cket.. nanti confirmkan brapa ev nk kena byr + pos parcel..

tq kak..

lol!
Back to top Go down
View user profile
bola2_api



Posts : 159
Join date : 2009-02-28
Age : 39
Location : Taman Danau Kota

PostSubject: Re: JV Jersey Batch 5 - Kak KEE   Sat Jun 13, 2009 4:22 pm

Kak Kee....


bilalah nak start JV eksklusif tu?....teringin nak memiliki big bold stripes mcm R**u dan H****a....orang sikit kurg2 merasa gak jari jemari ni jaet kain tu....huhuhu....
Back to top Go down
View user profile http://passionate4crafts.blogspot.com
zara46



Posts : 119
Join date : 2009-04-24
Age : 43
Location : Sintok, Jitra, Kedah

PostSubject: Re: JV Jersey Batch 5 - Kak KEE   Sun Jun 14, 2009 10:45 am

kak kee,
ni payment utk kain pink masam- 5 meter. tq.


Ref No. : 99949446
Transaction Status : Accepted for Processing


Transferred Amount : RM 82.00

Bank Charges : RM 2.00
Beneficiary Bank : MAYBANK
Payment Type : Fund Transfer
Beneficiary Account : 164324295771 Add to Favor List"
Beneficiary Name : HAMIZAH YAHAYA
Remarks : payment jersey-zara46

Transaction Date, Time : 14-Jun-2009 09:46:15 AM
Back to top Go down
View user profile http://nisa-zara.blogspot.com
Sponsored content




PostSubject: Re: JV Jersey Batch 5 - Kak KEE   Today at 8:29 pm

Back to top Go down
 
JV Jersey Batch 5 - Kak KEE
View previous topic View next topic Back to top 
Page 5 of 10Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next
 Similar topics
-
» Florida updates (jersey # changes, depth chart changes, etc)
» Jersey Bonsai Society
» The panda and the new Jersey cattle :-D
» Jersey Pottery (Channel Islands)
» Paperclix Jersey Rally 2013

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Tudung DIY CARI :: Thread :: Jom Beli belah....-
Jump to: