BERKONGSI & BERBINCANG SEGALANYA YANG ANDA INGIN TAHU MENGENAI TUDUNG
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in
Log in
Username:
Password:
Log in automatically: 
:: I forgot my password
NUFFNANG
IKLAN
Photobucket

Share | 
 

 Tudung Z and Z

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
lyna233



Posts : 13
Join date : 2009-05-06
Location : Kuala Terengganu

PostSubject: Tudung Z and Z   Thu May 28, 2009 5:29 pm

salam...nak tanya sapa2 ada tak pakai tudung jenama Z& Z....ada org ckp patern n kain lebih kurang ariani jer....kat pasaran kita bleh dpt dlm RM35.....mmg cantik cuma tak terbeli jer lg....
Back to top Go down
View user profile
ev_love



Posts : 282
Join date : 2009-01-21
Age : 34
Location : Perlis

PostSubject: Re: Tudung Z and Z   Thu May 28, 2009 9:28 pm

salam lyna,

tudung ZnZ yg ev pnh jumpa yg style h*ja*a tp ada butang kat belakang.. rege RM50..

flower
Back to top Go down
View user profile
sksk



Posts : 141
Join date : 2009-02-04

PostSubject: Re: Tudung Z and Z   Mon Jun 08, 2009 3:01 pm

kat opis sy ada budak jual rm25 je
Back to top Go down
View user profile
hanim



Posts : 261
Join date : 2009-02-16
Age : 38
Location : Putrajaya

PostSubject: Re: Tudung Z and Z   Mon Jun 08, 2009 3:08 pm

material dia sama kualiti ngan ariani x... Question
Back to top Go down
View user profile http://humairascollection.blogspot.com/
sksk



Posts : 141
Join date : 2009-02-04

PostSubject: Re: Tudung Z and Z   Mon Jun 08, 2009 3:20 pm

tak le exactly sama. tp ok la not bad. yg budak ofis jual ni, yg plain jek. awning & body sama material.

murah betul boleh jual RM25..brp la modal agaknye tu No
Back to top Go down
View user profile
ctpizza



Posts : 274
Join date : 2009-01-21

PostSubject: Re: Tudung Z and Z   Mon Jun 08, 2009 3:31 pm

sksk wrote:
tak le exactly sama. tp ok la not bad. yg budak ofis jual ni, yg plain jek. awning & body sama material.

murah betul boleh jual RM25..brp la modal agaknye tu No

maybe die beli kain berkayukayan..dpt diskon 50% kut, tu yg leh jual murah
Back to top Go down
View user profile http://meandmyworld-ct.blogspot.com/
CT



Posts : 288
Join date : 2009-03-26
Age : 32
Location : shah alam

PostSubject: Re: Tudung Z and Z   Mon Jun 08, 2009 3:46 pm

leh tak letak gambar tudung tu..teringgin gak nak tgk cam ne rupanye..
Back to top Go down
View user profile
izaida



Posts : 33
Join date : 2009-04-14

PostSubject: Re: Tudung Z and Z   Tue Jun 09, 2009 3:28 pm

sksk wrote:
tak le exactly sama. tp ok la not bad. yg budak ofis jual ni, yg plain jek. awning & body sama material.

murah betul boleh jual RM25..brp la modal agaknye tu No


sye baru beli kat pasar mlm...diorang jual rm 25 jer....yup btul tue...patern h*jab*.....n ader gak patern munawar**...yg sya beli patern munawar*....


bdk opis pun ader jual...tp dia bg dlm rm30 la..utk patern munawa***.............


kain nyer mmg lebih kurang ariani/munawar**............

nnti sya cuba masukkan gambar yer..


p/s.....kalu sesiape duk area pj/jln klang lamer...leh gi psar mlm tmn medan/sentosa/tmn sri manja.....rata2 ramai yg jual Z &z n fazli ferina collection....
Back to top Go down
View user profile
izaida



Posts : 33
Join date : 2009-04-14

PostSubject: Re: Tudung Z and Z   Tue Jun 09, 2009 3:29 pm

ev_love wrote:
salam lyna,

tudung ZnZ yg ev pnh jumpa yg style h*ja*a tp ada butang kat belakang.. rege RM50..

flower


ev....mahal tu....kat area umah ida.....diorang jual dlm rm35/40....kalu x silap ida la....yg patern button kat blakang....mmg ZnZ nyer brand....
Back to top Go down
View user profile
balkish02



Posts : 30
Join date : 2009-01-30
Age : 35

PostSubject: Re: Tudung Z and Z   Wed Jun 10, 2009 2:26 pm

saya dah jumpa dah tudung mcm tu...kat forum wanitamelayu penjual nya De'azlin..dia jual RM25..
Back to top Go down
View user profile
rosetreat



Posts : 258
Join date : 2008-12-23

PostSubject: Re: Tudung Z and Z   Thu Jun 11, 2009 12:47 am

CT wrote:
leh tak letak gambar tudung tu..teringgin gak nak tgk cam ne rupanye..

CT awak pergi jer Pasar Ahad kat Sect 13,Shah Alam tepi Giant tu banyak sgt org jual dlm RM30..macam2 kaler...emm mmg macam HajXba n MuXXwarXh tp kain dia keras skit, qlty cotton jersey vietnam ala2 J2 kat Zhouhua..tp jahit tepi tudung tu tak kemas sgt..ader ramai budak office pakai...

gambar saya takder coz saya tak pakai tudung tu... geek geek
Back to top Go down
View user profile
bola2_api



Posts : 159
Join date : 2009-02-28
Age : 38
Location : Taman Danau Kota

PostSubject: Re: Tudung Z and Z   Sat Jun 13, 2009 10:32 am

salam...

semalam kita merewang ngan Eynas kat jalan TAR tu....jumpa lak Fazli Ferina Collection ni...depa jual kat kedai2 kecik aje....seingat kita, kedai tu jual tudug siap borong mcm gerai2 biasa dulu...skrg semua dari FAZLI FERINA shj...takder dah tudung2 selendang yang lain...
tgk dari jauh ajer....ikut kata eynas regenyer dalam RM40 ....ok gak sebab tgk ada kain cam ala2 cotton jersey....tak berani nak dtg dekat...tapi sy suka tgk org2 yg buka kedai ni...presentation dia untuk menunjukkan kelainan dalam packaging tudung dia...
pasaran kita dah meriah dah...setahun lalu hanya golongan monopoli ajer...sekrg bahang terasa....sampaikan perusahaan tudung gergasi terpaksa merangka strategi baru kan....?sungguh hebat penangan DIY ni.... bounce bounce
Back to top Go down
View user profile http://passionate4crafts.blogspot.com
delisha



Posts : 66
Join date : 2009-03-15

PostSubject: Re: Tudung Z and Z   Mon Jun 15, 2009 10:23 am

wah hebat betul penangan tudung ni..sy xberkesempatan nk tgk lg..kalo jumpa nk gk belek2..
skrg ni tudung magnet pun dh ada..harga dr 85-90..mcm2 idea kreatif diorg ni buat..
Back to top Go down
View user profile
yus



Posts : 143
Join date : 2008-12-22
Age : 33
Location : Seksyen 7, Bandar Baru Bangi

PostSubject: Re: Tudung Z and Z   Mon Jun 15, 2009 3:16 pm

eek... tudung magnet??

tudung aper tuh??
ketapi jauh btul nih..heheh
Back to top Go down
View user profile http://yusrinahata.com
wann



Posts : 89
Join date : 2009-02-17
Age : 36
Location : PJ-SELAYANG

PostSubject: Re: Tudung Z and Z   Mon Jun 15, 2009 7:09 pm

yus wrote:
eek... tudung magnet??

tudung aper tuh??
ketapi jauh btul nih..heheh

kehkehkeh... kekgi sapa pulak nak jadi supplier magnet nih? tongue
Back to top Go down
View user profile http://seri-diah.blogspot.com/
nurulqisztyna



Posts : 60
Join date : 2008-12-24
Age : 34
Location : Ampang

PostSubject: Re: Tudung Z and Z   Thu Jun 18, 2009 11:10 am

kat pasar mlm taman dagang hari rabu,ada jual tudung z n z ni..baru beli smlm..fully lycra rm25..
tp jahitan kureng kemas skit...akk yg jual pun komen mcm tu..
pas2 tmpt akk tu ada jual tudung printed cantik2...awning thai silk...kain sume dari jakel...murah jer rm35..
smlm dpt beli satu jer coz ada sorg kakak tu tempah 1 kotak beso..mesti dia nk jual blk tu..
Back to top Go down
View user profile http://mylittleshine.blogspot.com
alinnz



Posts : 1
Join date : 2009-06-16

PostSubject: tudung z and z   Fri Jun 19, 2009 12:44 am

lyna233 wrote:
salam...nak tanya sapa2 ada tak pakai tudung jenama Z& Z....ada org ckp patern n kain lebih kurang ariani jer....kat pasaran kita bleh dpt dlm RM35.....mmg cantik cuma tak terbeli jer lg....

salam .. tudung z and z kt psr mlm leh dpt rm25 je tawar rm24 .. try lah
Back to top Go down
View user profile
najwa79



Posts : 5
Join date : 2009-08-10

PostSubject: Re: Tudung Z and Z   Tue Aug 11, 2009 12:20 am

Saya ada jual tudung z & z yg jenis plain dan yg ada corak pada harga yg paling murah saja. Yg plain tu harganya RM22 saja sy blh bagi. Yang ada corak2 spt corak arian dan quality yg sama juga pada separuh harga saja. Banyak lagi tudung saya ada jual. Yg ada thai silk diatas pun ada. Terdapat pelbagai saiz ( S, M dan L). Semuanya anda blh dapat pada harga murah. Ingin jual tudung? Saya bagi harga spesial punya pada harga borong. Jika minat call saya : 017-2055799 Najwa layari blog saya http://www.tudungterkini4u.blogspot.com


Last edited by najwa79 on Wed Aug 19, 2009 8:28 pm; edited 1 time in total
Back to top Go down
View user profile http://www.tudungterkini4u.blogspot.com
najwa79



Posts : 5
Join date : 2009-08-10

PostSubject: Tudung z & z pada harga murah kepada sesiapa yg ingin membeli tudung   Tue Aug 11, 2009 1:23 am

[quote="lyna233"]salam...nak tanya sapa2 ada tak pakai tudung jenama Z& Z....ada org ckp patern n kain lebih kurang ariani jer....kat pasaran kita bleh dpt dlm RM35.....mmg cantik cuma tak terbeli jer lg....[/quote


Saya ada jual tudung z & z yg jenis plain dan yg ada corak pada harga yg paling murah saja. Yg plain tu harganya RM22 saja sy blh bagi. Yang ada corak2 spt corak ariani dan quality yg sama juga pada separuh harga saja. Banyak lagi tudung saya ada jual. Yg ada thai silk diatas pun ada. Terdapat pelbagai saiz ( S, M dan L). Semuanya anda blh dapat pada harga murah. Ingin jual tudung? Saya bagi harga spesial punya pada harga borong. Jika minat call saya : 017-2055799 Najwa . atau layari http://www.tudungterkini4u.blogspot.com


Last edited by najwa79 on Wed Aug 19, 2009 8:30 pm; edited 1 time in total
Back to top Go down
View user profile http://www.tudungterkini4u.blogspot.com
hanima



Posts : 4
Join date : 2009-06-23

PostSubject: Re: Tudung Z and Z   Wed Aug 12, 2009 7:45 pm

Saya ada tinjau2 tudung z & z ni.....ada 3 gred material yang diguna utk printed kalau tak silap

material korea depa declare... harga pasaran Rm80
kain dari china pulak ada RM45 selai dan yang nipis tu belas2 pun boleh dapat.

Tapi pada pendapat saya jahitan kurang kemas sikit....dari segi keselesaan bila memakainya saya tak boleh komen sbb tak try pun. Apapun coraknya cantik2 gak.
Back to top Go down
View user profile
aqidah1010



Posts : 41
Join date : 2009-03-04
Location : Kuantan, Pahang

PostSubject: Re: Tudung Z and Z   Thu Aug 13, 2009 9:27 am

saya penah beli tudung yg mcm nie..bila compare lama2 lepas basuh sume, kainnya st berbeza dgn j2 zhohua..kain nie berbulu habis n jadi x cantik...kain j1 or j2 saya tak berbulu lepas byk kali basuh..siap tenyeh lagi..
Back to top Go down
View user profile
najwa79



Posts : 5
Join date : 2009-08-10

PostSubject: Tudung z & z boleh didapati dengan harga RM22   Wed Aug 19, 2009 8:23 pm

Layari blog saya http://www.tudungterkini4u.blogspot.com
Back to top Go down
View user profile http://www.tudungterkini4u.blogspot.com
Kak Nita



Posts : 9
Join date : 2009-10-15
Age : 52
Location : Shah Alam

PostSubject: Re: Tudung Z and Z   Sun Oct 18, 2009 5:44 pm

lyna233 wrote:
salam...nak tanya sapa2 ada tak pakai tudung jenama Z& Z....ada org ckp patern n kain lebih kurang ariani jer....kat pasaran kita bleh dpt dlm RM35.....mmg cantik cuma tak terbeli jer lg....

sy ade menjual tudung ZnZ . kualiti die mmg lbh kurg dgn ariani n kain die pown same jenis cume harga yg berbeza. klw berminat blh contact sy kt nitahassan@yahoo.com atau tgk blog saya di www.nitahassan.blogspot.com
tudung2 znz blh didapati dlm pelbagai corak,design tudung,saiz dan harga .
ni cume beberape sampel Smile



Back to top Go down
View user profile http://nitahassan.blogspot.com
As-Syams



Posts : 1
Join date : 2010-05-14

PostSubject: Tudung Z and Z   Fri May 14, 2010 4:46 pm

kat kuala terengganu ada kedai jual tudung z and z original...nama kedai tu zulfarisha collection kut...
Back to top Go down
View user profile
sabrikifli



Posts : 3
Join date : 2010-06-08
Age : 41
Location : KL

PostSubject: TUDUNG KUALITI KOREAN LYCRA....   Tue Jun 08, 2010 10:18 am

lyna233 wrote:
salam...nak tanya sapa2 ada tak pakai tudung jenama Z& Z....ada org ckp patern n kain lebih kurang ariani jer....kat pasaran kita bleh dpt dlm RM35.....mmg cantik cuma tak terbeli jer lg....

sapa nak pada harga borong RM14 sehelai with same quality...moh hubungi kami
0129601433/0196246224/0102211974 ATAUPUN SABRIKIFLI@DIGI.MY.BLACKBERRY.COM/WEBZBIZ@GMAIL.COM
Back to top Go down
View user profile http://WWW.TUDUNGTUDUNGTUDUNGTUDUNG.BLOGSPOT.COM
Sponsored content




PostSubject: Re: Tudung Z and Z   Today at 5:20 am

Back to top Go down
 
Tudung Z and Z
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Tudung DIY CARI ::  :: -
Jump to: