BERKONGSI & BERBINCANG SEGALANYA YANG ANDA INGIN TAHU MENGENAI TUDUNG
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in
Log in
Username:
Password:
Log in automatically: 
:: I forgot my password
Similar topics
  • » Tudung Student Kolej.3gp
  • » Islam...
  • » Help! I need a sealer!
  • NUFFNANG
    IKLAN
    Photobucket
    Share | 
     

     Tudung Z and Z

    View previous topic View next topic Go down 
    Go to page : 1, 2  Next
    AuthorMessage
    lyna233



    Posts: 13
    Join date: 2009-05-06
    Location: Kuala Terengganu

    PostSubject: Tudung Z and Z   Thu May 28, 2009 4:29 pm

    salam...nak tanya sapa2 ada tak pakai tudung jenama Z& Z....ada org ckp patern n kain lebih kurang ariani jer....kat pasaran kita bleh dpt dlm RM35.....mmg cantik cuma tak terbeli jer lg....
    Back to top Go down
    View user profile
    ev_love



    Posts: 282
    Join date: 2009-01-21
    Age: 33
    Location: Perlis

    PostSubject: Re: Tudung Z and Z   Thu May 28, 2009 8:28 pm

    salam lyna,

    tudung ZnZ yg ev pnh jumpa yg style h*ja*a tp ada butang kat belakang.. rege RM50..

    flower
    Back to top Go down
    View user profile
    sksk



    Posts: 141
    Join date: 2009-02-04

    PostSubject: Re: Tudung Z and Z   Mon Jun 08, 2009 2:01 pm

    kat opis sy ada budak jual rm25 je
    Back to top Go down
    View user profile
    hanim



    Posts: 261
    Join date: 2009-02-16
    Age: 36
    Location: Putrajaya

    PostSubject: Re: Tudung Z and Z   Mon Jun 08, 2009 2:08 pm

    material dia sama kualiti ngan ariani x... Question
    Back to top Go down
    View user profile http://humairascollection.blogspot.com/
    sksk



    Posts: 141
    Join date: 2009-02-04

    PostSubject: Re: Tudung Z and Z   Mon Jun 08, 2009 2:20 pm

    tak le exactly sama. tp ok la not bad. yg budak ofis jual ni, yg plain jek. awning & body sama material.

    murah betul boleh jual RM25..brp la modal agaknye tu No
    Back to top Go down
    View user profile
    ctpizza



    Posts: 274
    Join date: 2009-01-21

    PostSubject: Re: Tudung Z and Z   Mon Jun 08, 2009 2:31 pm

    sksk wrote:
    tak le exactly sama. tp ok la not bad. yg budak ofis jual ni, yg plain jek. awning & body sama material.

    murah betul boleh jual RM25..brp la modal agaknye tu No

    maybe die beli kain berkayukayan..dpt diskon 50% kut, tu yg leh jual murah
    Back to top Go down
    View user profile http://meandmyworld-ct.blogspot.com/
    CT



    Posts: 288
    Join date: 2009-03-26
    Age: 31
    Location: shah alam

    PostSubject: Re: Tudung Z and Z   Mon Jun 08, 2009 2:46 pm

    leh tak letak gambar tudung tu..teringgin gak nak tgk cam ne rupanye..
    Back to top Go down
    View user profile
    izaida



    Posts: 33
    Join date: 2009-04-14

    PostSubject: Re: Tudung Z and Z   Tue Jun 09, 2009 2:28 pm

    sksk wrote:
    tak le exactly sama. tp ok la not bad. yg budak ofis jual ni, yg plain jek. awning & body sama material.

    murah betul boleh jual RM25..brp la modal agaknye tu No


    sye baru beli kat pasar mlm...diorang jual rm 25 jer....yup btul tue...patern h*jab*.....n ader gak patern munawar**...yg sya beli patern munawar*....


    bdk opis pun ader jual...tp dia bg dlm rm30 la..utk patern munawa***.............


    kain nyer mmg lebih kurang ariani/munawar**............

    nnti sya cuba masukkan gambar yer..


    p/s.....kalu sesiape duk area pj/jln klang lamer...leh gi psar mlm tmn medan/sentosa/tmn sri manja.....rata2 ramai yg jual Z &z n fazli ferina collection....
    Back to top Go down
    View user profile
    izaida



    Posts: 33
    Join date: 2009-04-14

    PostSubject: Re: Tudung Z and Z   Tue Jun 09, 2009 2:29 pm

    ev_love wrote:
    salam lyna,

    tudung ZnZ yg ev pnh jumpa yg style h*ja*a tp ada butang kat belakang.. rege RM50..

    flower


    ev....mahal tu....kat area umah ida.....diorang jual dlm rm35/40....kalu x silap ida la....yg patern button kat blakang....mmg ZnZ nyer brand....
    Back to top Go down
    View user profile
    balkish02



    Posts: 30
    Join date: 2009-01-30
    Age: 33

    PostSubject: Re: Tudung Z and Z   Wed Jun 10, 2009 1:26 pm

    saya dah jumpa dah tudung mcm tu...kat forum wanitamelayu penjual nya De'azlin..dia jual RM25..
    Back to top Go down
    View user profile
    rosetreat



    Posts: 258
    Join date: 2008-12-23

    PostSubject: Re: Tudung Z and Z   Wed Jun 10, 2009 11:47 pm

    CT wrote:
    leh tak letak gambar tudung tu..teringgin gak nak tgk cam ne rupanye..

    CT awak pergi jer Pasar Ahad kat Sect 13,Shah Alam tepi Giant tu banyak sgt org jual dlm RM30..macam2 kaler...emm mmg macam HajXba n MuXXwarXh tp kain dia keras skit, qlty cotton jersey vietnam ala2 J2 kat Zhouhua..tp jahit tepi tudung tu tak kemas sgt..ader ramai budak office pakai...

    gambar saya takder coz saya tak pakai tudung tu... geek geek
    Back to top Go down
    View user profile
    bola2_api



    Posts: 159
    Join date: 2009-02-28
    Age: 37
    Location: Taman Danau Kota

    PostSubject: Re: Tudung Z and Z   Sat Jun 13, 2009 9:32 am

    salam...

    semalam kita merewang ngan Eynas kat jalan TAR tu....jumpa lak Fazli Ferina Collection ni...depa jual kat kedai2 kecik aje....seingat kita, kedai tu jual tudug siap borong mcm gerai2 biasa dulu...skrg semua dari FAZLI FERINA shj...takder dah tudung2 selendang yang lain...
    tgk dari jauh ajer....ikut kata eynas regenyer dalam RM40 ....ok gak sebab tgk ada kain cam ala2 cotton jersey....tak berani nak dtg dekat...tapi sy suka tgk org2 yg buka kedai ni...presentation dia untuk menunjukkan kelainan dalam packaging tudung dia...
    pasaran kita dah meriah dah...setahun lalu hanya golongan monopoli ajer...sekrg bahang terasa....sampaikan perusahaan tudung gergasi terpaksa merangka strategi baru kan....?sungguh hebat penangan DIY ni.... bounce bounce
    Back to top Go down
    View user profile http://passionate4crafts.blogspot.com
    delisha



    Posts: 66
    Join date: 2009-03-15

    PostSubject: Re: Tudung Z and Z   Mon Jun 15, 2009 9:23 am

    wah hebat betul penangan tudung ni..sy xberkesempatan nk tgk lg..kalo jumpa nk gk belek2..
    skrg ni tudung magnet pun dh ada..harga dr 85-90..mcm2 idea kreatif diorg ni buat..
    Back to top Go down
    View user profile
    yus



    Posts: 143
    Join date: 2008-12-22
    Age: 31
    Location: Seksyen 7, Bandar Baru Bangi

    PostSubject: Re: Tudung Z and Z   Mon Jun 15, 2009 2:16 pm

    eek... tudung magnet??

    tudung aper tuh??
    ketapi jauh btul nih..heheh
    Back to top Go down
    View user profile http://yusrinahata.com
    wann



    Posts: 89
    Join date: 2009-02-17
    Age: 34
    Location: PJ-SELAYANG

    PostSubject: Re: Tudung Z and Z   Mon Jun 15, 2009 6:09 pm

    yus wrote:
    eek... tudung magnet??

    tudung aper tuh??
    ketapi jauh btul nih..heheh

    kehkehkeh... kekgi sapa pulak nak jadi supplier magnet nih? tongue
    Back to top Go down
    View user profile http://seri-diah.blogspot.com/
     

    Tudung Z and Z

    View previous topic View next topic Back to top 
    Page 1 of 2Go to page : 1, 2  Next

     Similar topics

    -
    » awek tudung labuh
    » awek tudung dan awek U...
    » KiraFreedom's Gunpla Hanger
    » How To: Felt Raincloud Brooch

    Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
    Tudung DIY CARI ::  :: -