BERKONGSI & BERBINCANG SEGALANYA YANG ANDA INGIN TAHU MENGENAI TUDUNG
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in
Log in
Username:
Password:
Log in automatically: 
:: I forgot my password
Similar topics
NUFFNANG
IKLAN
Photobucket

Share | 
 

 JC MATERIAL DESIGN & PLAIN HGH QUALITY FRM VIETNAM RM26-28 1M

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2
AuthorMessage
timtam



Posts : 115
Join date : 2009-05-23

PostSubject: Re: JC MATERIAL DESIGN & PLAIN HGH QUALITY FRM VIETNAM RM26-28 1M   Wed May 27, 2009 12:19 am

bluee wrote:
kak lupe nk tanye bidang bape ye?

bidang 60
Back to top Go down
View user profile
timtam



Posts : 115
Join date : 2009-05-23

PostSubject: Re: JC MATERIAL DESIGN & PLAIN HGH QUALITY FRM VIETNAM RM26-28 1M   Wed May 27, 2009 2:09 am

salam semua. buat mase ni all materials dah sold or reserved. by this friday, sesape yg tak respond for the material yg dah di reserved i akan letak balik.

sesape yg dah dapat kain u tayang2 la hasil kerja anda to me bounce . i ni jahit hampeh, anak dgn mak punye team ni kaki jalan n shopping je. scratch Rolling Eyes


insyallah 1st of july ni rombongan cik kiah akan pergi over the sea lagi, tangkapan2 yg sesuai akan di kongsi bersama2. for those who have takan their materials, boleh tahu beza quality kain yg ade kat sini, and the design ones yg ade kiranye exclusive la sebab tak de sekayu kat sini Cool

and sesape yg nak tudung dah siap plain n design esp. untuk orng2 yg buta jahit mcm i, ni quality of the prints similar like kedai ehem ..a*i, awning thai silk grade terbaik with plain and design material-exclusive and vibrant designs colors kain lembut, memang menarik, mase my mom tunjuk kat i, terkejut badak i affraid Shocked to know the price, sebab too good to be true. if intrested please pm me or call me. contoh2 i akan post kan kat sini esok. TUNGGU......

nak dtg umah belek sendiri pon boleh Smile at least puas hati. it comes in a bulk of 20. bila tgk n pegang tudung tu, rase mcm 20-20 tu untuk pakai sendiri, sebab cantik sgt!! Shocked and harga secubit dari ape yg u byr kat kedai ehem..a*i . ni i nak kena order dulu from now. dapat nye july nanti insyallah.
cheers

Sleep salam malam timtam ma n dotter co.
Back to top Go down
View user profile
timtam



Posts : 115
Join date : 2009-05-23

PostSubject: Re: JC MATERIAL DESIGN & PLAIN HGH QUALITY FRM VIETNAM RM26-28 1M   Wed May 27, 2009 2:10 am

adiqsu wrote:
salaam,

for plain color ni boleh tak letak color apa. if ikut color chart lagi bagus.
thanks. Smile

salam adiqsu. color chart mane yg adiqsu selalu pakai? bole forward kat kite.
Back to top Go down
View user profile
syamen



Posts : 133
Join date : 2008-12-24

PostSubject: Re: JC MATERIAL DESIGN & PLAIN HGH QUALITY FRM VIETNAM RM26-28 1M   Wed May 27, 2009 2:43 am

wauuuu tantekkk nyaa design corak.. boley kautim lagik ker Very Happy
Back to top Go down
View user profile
timtam



Posts : 115
Join date : 2009-05-23

PostSubject: Re: JC MATERIAL DESIGN & PLAIN HGH QUALITY FRM VIETNAM RM26-28 1M   Wed May 27, 2009 2:49 am

syamen wrote:
wauuuu tantekkk nyaa design corak.. boley kautim lagik ker Very Happy

salam syamen. tima kacih2. ni pon ade 5 helai min chontoin dah kebas dulu, tak sempat pon nak letak gamba. sowie, buat mase ni tak de lagi, kalau ade orng tak respond by ths friday kite bagi tau ek. i.a awal july ni ade lagi k.

sesape yg interested, untuk tangkapan yg akan dtg bagi email add. ye.
Back to top Go down
View user profile
penguin



Posts : 714
Join date : 2008-12-22
Age : 39
Location : DaMaNsArA

PostSubject: Re: JC MATERIAL DESIGN & PLAIN HGH QUALITY FRM VIETNAM RM26-28 1M   Wed May 27, 2009 9:50 am

mmmm tak sempat nak sambar Rolling Eyes
Back to top Go down
View user profile
CT



Posts : 288
Join date : 2009-03-26
Age : 33
Location : shah alam

PostSubject: Re: JC MATERIAL DESIGN & PLAIN HGH QUALITY FRM VIETNAM RM26-28 1M   Wed May 27, 2009 12:16 pm

timtam wrote:
syamen wrote:
wauuuu tantekkk nyaa design corak.. boley kautim lagik ker Very Happy

salam syamen. tima kacih2. ni pon ade 5 helai min chontoin dah kebas dulu, tak sempat pon nak letak gamba. sowie, buat mase ni tak de lagi, kalau ade orng tak respond by ths friday kite bagi tau ek. i.a awal july ni ade lagi k.

sesape yg interested, untuk tangkapan yg akan dtg bagi email add. ye.

timtam ct berminat..nanti if ada lg tangkapan yg baru, inform ct ya ni email ct sweety_baby32@yahoo.com
ct dh ada duit nak bayar duit kain tu, timtam bg jela alamat..leh g belek2 tudung kat umah timtam..mlm ni ok jugak klu timtam free..
Back to top Go down
View user profile
shinju



Posts : 161
Join date : 2009-02-19

PostSubject: Re: JC MATERIAL DESIGN & PLAIN HGH QUALITY FRM VIETNAM RM26-28 1M   Wed May 27, 2009 1:31 pm

timtam check pm k
Back to top Go down
View user profile
susishope



Posts : 50
Join date : 2009-05-22
Age : 39
Location : tpg, selangor

PostSubject: JC MATERIAL DESIGN & PLAIN HIGH QUALITY FRM VIETNAM   Wed May 27, 2009 10:48 pm

Salam Timtam...

got my message tak?? u takder cimb akaun yerk....nak buat payment tuk JD10 ni...

check PM yerk....

Cool
Back to top Go down
View user profile http://susishope.blogspot.com/
fadz



Posts : 199
Join date : 2009-01-05

PostSubject: Re: JC MATERIAL DESIGN & PLAIN HGH QUALITY FRM VIETNAM RM26-28 1M   Fri May 29, 2009 1:09 am

timtam wrote:


salam syamen. tima kacih2. ni pon ade 5 helai min chontoin dah kebas dulu, tak sempat pon nak letak gamba. sowie, buat mase ni tak de lagi, kalau ade orng tak respond by ths friday kite bagi tau ek. i.a awal july ni ade lagi k.

sesape yg interested, untuk tangkapan yg akan dtg bagi email add. ye.

berminat utk tangkapan akan dtg.. kain ni sume bidang bape ?
nnt kalu dh ada kain baru, email kita yer.. fadz_erra@yahoo.com
Back to top Go down
View user profile http://alwanihijab.blogspot.com/
timtam



Posts : 115
Join date : 2009-05-23

PostSubject: Re: JC MATERIAL DESIGN & PLAIN HGH QUALITY FRM VIETNAM RM26-28 1M   Fri May 29, 2009 1:22 am

SALAM SEMUA. STOCK KALI INI SUDAH SAMPAI KE PENGHUJUNG. FOR NEXT TANGKAPAN PLS REFER TO MY NEW POST LANJUTAN KISAH JC XCLUSIVE KOREA/ VIETNAM. TIMA KACIH SEMUA.
Back to top Go down
View user profile
susishope



Posts : 50
Join date : 2009-05-22
Age : 39
Location : tpg, selangor

PostSubject: Re: JC MATERIAL DESIGN & PLAIN HGH QUALITY FRM VIETNAM RM26-28 1M   Sun May 31, 2009 6:46 am

Salam Timtam,

susi dah wat payment yer....smlm

nanti check PM...

thanks
Susi


*****************************************************

Details as follows;


Transfer Funds to Other Banks Acknowledgement
Ref No. : 99711590
Transaction Status : Accepted for Processing
Transferred From : 12022897479521
Account Type : Savings Account
Transferred Amount : RM 32.00
Available Balance : RM ****.**
Bank Charges : RM 0.50
Beneficiary Bank : MAYBANK
Payment Type : Fund Transfer
Beneficiary Account : 162227007825 Add to Favor List"
Beneficiary Name : SYARIFAH NORAINI
Remarks : PAID FOR JD10 - 1M (RM28+4POSLAJU)
Transaction Date, Time : 30-May-2009 06:18:15 AM

This is a computer generated receipt and no signature is required

Disclaimer: The success of this transfer is dependent on the accuracy of the information provided by the customer.
The Bank will notify you of any rejected funds transfer via Failed Transactions module after three (3) processing days.


MY ADDRESS:

SUSILAWATI ABDI,
LOT 2830 JALAN MASJID,
BATU 10 KEBUN BAHARU,
42500 TELOK PANGLIMA GARANG,
SELANGOR.

CONTACT NO: 019-6027244
Back to top Go down
View user profile http://susishope.blogspot.com/
Sponsored content




PostSubject: Re: JC MATERIAL DESIGN & PLAIN HGH QUALITY FRM VIETNAM RM26-28 1M   Today at 10:29 pm

Back to top Go down
 
JC MATERIAL DESIGN & PLAIN HGH QUALITY FRM VIETNAM RM26-28 1M
View previous topic View next topic Back to top 
Page 2 of 2Go to page : Previous  1, 2
 Similar topics
-
» Philippines Ficus species (This has EVOLVED into new Pemphis Acidula Design ideas, my apologies)
» Jazz Fabric
» Mid Century Design Lacquer Ware Salt and Pepper
» The declining quality control of the LEGO product
» High Quality Tube Sockets

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Tudung DIY CARI :: Thread :: Jom Beli belah....-
Jump to: