BERKONGSI & BERBINCANG SEGALANYA YANG ANDA INGIN TAHU MENGENAI TUDUNG
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in
Log in
Username:
Password:
Log in automatically: 
:: I forgot my password
Similar topics
NUFFNANG
IKLAN
Photobucket

Share | 
 

 Juan: Twin Needles Delivery Tracking No Pg 8

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
AuthorMessage
k yana
Peniaga


Posts : 771
Join date : 2008-12-22
Location : kangar.bdr mahkota cheras.subang

PostSubject: Re: Juan: Twin Needles Delivery Tracking No Pg 8   Tue Jul 21, 2009 12:22 pm

bieha wrote:
k yana, leh tahu dah pos jarum tu ke belum, pos pakai pos apa yek? bukan apa nak standby kat rumah, takut posmen dtg kita xde, malas lak nak g ambik sendiri nanti kat pusat dia...hehhehe... x sbr pun ada, nak try guna hak 6mm pulak...hehehhehehe Laughing Laughing

salammmm..
akak dah pos pagi semalam guna pos ekspress. sori lambat sgt nak posnya, benda tu dah ready je lam keta, cuma tak sempat nak singgah pej pos je..
Back to top Go down
View user profile http://tulipbiru137.fotopages.com/
bieha



Posts : 51
Join date : 2009-07-13
Age : 42
Location : Saujana Damansara

PostSubject: Re: Juan: Twin Needles Delivery Tracking No Pg 8   Sat Jul 25, 2009 11:57 am

asyik lupa je nak update, K Yana, saya dah terima dah jarum tu... saya beli yek....
Back to top Go down
View user profile
k yana
Peniaga


Posts : 771
Join date : 2008-12-22
Location : kangar.bdr mahkota cheras.subang

PostSubject: Re: Juan: Twin Needles Delivery Tracking No Pg 8   Sat Jul 25, 2009 6:53 pm

bieha wrote:
asyik lupa je nak update, K Yana, saya dah terima dah jarum tu... saya beli yek....

okies..akak jual..baru je ingat nak tanya..
Back to top Go down
View user profile http://tulipbiru137.fotopages.com/
miraza



Posts : 11
Join date : 2009-08-27
Location : Kuantan, Pahang

PostSubject: Jarum twin needle 6 mm   Fri Aug 28, 2009 4:36 pm

Assalaamualaikum....
Nak tanya kengkawan sape2 ade jual jarum twin needle 6 mm
pm kat Miraza
Back to top Go down
View user profile
nazlinhassan



Posts : 56
Join date : 2009-05-08
Age : 40
Location : Stulang Baru, Johor Bahru

PostSubject: Re: Juan: Twin Needles Delivery Tracking No Pg 8   Tue Sep 29, 2009 11:19 pm

askm juan..

nazlin nak tanye if twin needle 4mm still available tak..kalau available, nazlin nak 3 batang eh..
Back to top Go down
View user profile http://nazlinhassan.blogspot.com
nazlinhassan



Posts : 56
Join date : 2009-05-08
Age : 40
Location : Stulang Baru, Johor Bahru

PostSubject: Re: Juan: Twin Needles Delivery Tracking No Pg 8   Mon Oct 05, 2009 1:25 pm

nazlinhassan wrote:
askm juan..

nazlin nak tanye if twin needle 4mm still available tak..kalau available, nazlin nak 3 batang eh..


askm juan..sori tak jadi lah..dah oder dgn qaseeh dah..btw, tq..
Back to top Go down
View user profile http://nazlinhassan.blogspot.com
kkangsar



Posts : 9
Join date : 2009-03-06

PostSubject: order twin needle 4mm   Thu Oct 15, 2009 1:30 pm

Salam Juan,

Ada stock x lg twin needle 4mm.Saya nak order satu jika ada.
Back to top Go down
View user profile
Juan



Posts : 109
Join date : 2009-01-29
Age : 42

PostSubject: Re: Juan: Twin Needles Delivery Tracking No Pg 8   Fri Oct 16, 2009 4:50 pm

kkangsar wrote:
Salam Juan,

Ada stock x lg twin needle 4mm.Saya nak order satu jika ada.

sorry ler kawan-kawan sekarang ni juan dah tak jual lagi twin needle.
Back to top Go down
View user profile
chickengold92



Posts : 18
Join date : 2010-10-10

PostSubject: Re: Juan: Twin Needles Delivery Tracking No Pg 8   Mon Oct 18, 2010 6:00 pm

askm juan..sori tak jadi lah..dah oder dgn qaseeh dah..btw, tq..







LED signs
cheap city breaks
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: Juan: Twin Needles Delivery Tracking No Pg 8   Today at 6:20 am

Back to top Go down
 
Juan: Twin Needles Delivery Tracking No Pg 8
View previous topic View next topic Back to top 
Page 9 of 9Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
 Similar topics
-
» 09.01.2011 N743WA delivery
» Don Juan Rehearsal...What's really the problem here?
» Schroeder Opposed .020 Twin EBAY
» Otter & Twin Otter
» Stuart turner twin water pump.

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Tudung DIY CARI :: Thread :: Segalanya mengenai mesin jahit-
Jump to: