BERKONGSI & BERBINCANG SEGALANYA YANG ANDA INGIN TAHU MENGENAI TUDUNG
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in
Log in
Username:
Password:
Log in automatically: 
:: I forgot my password
Similar topics
NUFFNANG
IKLAN
Photobucket

Share | 
 

 Juan: Twin Needles Delivery Tracking No Pg 8

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next
AuthorMessage
Juan



Posts : 109
Join date : 2009-01-29
Age : 42

PostSubject: Re: Juan: Twin Needles Delivery Tracking No Pg 8   Wed Jun 03, 2009 1:52 pm

nurulqisztyna wrote:
salam juan...
nk order 6mm 1 pcs
ada stok lagi kan?
jap lagi wat payment eik..
tq yer..

Ada lagi 6mm1pcs + Rm3 delivery= RM18.
Lps payment bagi details yea.
TQ
Back to top Go down
View user profile
nurulqisztyna



Posts : 60
Join date : 2008-12-24
Age : 34
Location : Ampang

PostSubject: Re: Juan: Twin Needles Delivery Tracking No Pg 8   Wed Jun 03, 2009 1:52 pm

dah wat payment n details thru ur email k...
Back to top Go down
View user profile http://mylittleshine.blogspot.com
acik_lynn



Posts : 20
Join date : 2009-01-09

PostSubject: Re: Juan: Twin Needles Delivery Tracking No Pg 8   Wed Jun 03, 2009 2:00 pm

Salam Juan,

6mm ngan 4mm ada lagik ke? Nak bayo terus
Back to top Go down
View user profile
Juan



Posts : 109
Join date : 2009-01-29
Age : 42

PostSubject: Re: Juan: Twin Needles Delivery Tracking No Pg 8   Wed Jun 03, 2009 4:10 pm

acik_lynn wrote:
Salam Juan,

6mm ngan 4mm ada lagik ke? Nak bayo terus

6mm tinggal 1 aje 4mm ada lagi 6 pcs.
Back to top Go down
View user profile
penjingga



Posts : 19
Join date : 2009-04-09

PostSubject: Re: Juan: Twin Needles Delivery Tracking No Pg 8   Wed Jun 03, 2009 4:20 pm

Juan..pen dah byr utk twin needle 4mm-1, 6mm-1.

ingt nk self-pickup.nnti kite PM ek.thanks


Open 3rd Party Transfer

Status: Successful
Reference number: 1316682514
Transaction date: 03 Jun 2009 15:19:40

Amount: RM30.00

From Account: 161015632189 WSA

To Open 3rd Party Account : 151034017788
3rd Party Email Address : azwan@lth.gov.my
Account Holder Name : AZWAN BT MUHD/MOHD


Note: This receipt is computer generated and no signature is required.

Juan wrote:
penjingga wrote:
kak..kite nk order 1 4mm & 1 6mm...delivery cmno?

Delivery Caj RM3.

Just to inform u Juan ada extra twin needle 6mm(4pcs) & 4mm(8pcs) jenama Schemtz RM15/pcs, postage RM3.

Kalau berminat first come first serve basis tlg bank in before 5/6 atau while stock last!!!

Jarum InsyaAllah sampai 16/6/09.
Pls e-mail kat Juan to check for the stock update before bank in

No Akaun Maybank : 151034017788
Nama :Azwan binti Mohamed
No. Tel : 019-2119493
e-mail : azwan@lth.gov.my

Lepas tu tolong e-mail kat Juan the summary transaction, nama, delivery address & phone no.

TQ
Back to top Go down
View user profile
Juan



Posts : 109
Join date : 2009-01-29
Age : 42

PostSubject: Re: Juan: Twin Needles Delivery Tracking No Pg 8   Wed Jun 03, 2009 4:23 pm

penjingga wrote:
Juan..pen dah byr utk twin needle 4mm-1, 6mm-1.

ingt nk self-pickup.nnti kite PM ek.thanks


Open 3rd Party Transfer

Status: Successful
Reference number: 1316682514
Transaction date: 03 Jun 2009 15:19:40

Amount: RM30.00

From Account: 161015632189 WSA

To Open 3rd Party Account : 151034017788
3rd Party Email Address : azwan@lth.gov.my
Account Holder Name : AZWAN BT MUHD/MOHD


Note: This receipt is computer generated and no signature is required.

Juan wrote:
penjingga wrote:
kak..kite nk order 1 4mm & 1 6mm...delivery cmno?

Delivery Caj RM3.

Just to inform u Juan ada extra twin needle 6mm(4pcs) & 4mm(8pcs) jenama Schemtz RM15/pcs, postage RM3.

Kalau berminat first come first serve basis tlg bank in before 5/6 atau while stock last!!!

Jarum InsyaAllah sampai 16/6/09.
Pls e-mail kat Juan to check for the stock update before bank in

No Akaun Maybank : 151034017788
Nama :Azwan binti Mohamed
No. Tel : 019-2119493
e-mail : azwan@lth.gov.my

Lepas tu tolong e-mail kat Juan the summary transaction, nama, delivery address & phone no.

TQ
Ok thanks tlg bagi details, tq
Back to top Go down
View user profile
penjingga



Posts : 19
Join date : 2009-04-09

PostSubject: Re: Juan: Twin Needles Delivery Tracking No Pg 8   Wed Jun 03, 2009 4:26 pm

Juan..u got PM hehe..nk tanye psl nk self-pickup jek.leh x?
Back to top Go down
View user profile
Juan



Posts : 109
Join date : 2009-01-29
Age : 42

PostSubject: Re: Juan: Twin Needles Delivery Tracking No Pg 8   Wed Jun 03, 2009 4:40 pm

Kengkawan semua jarum 6mm dah ABIS!!!!
tinggal 4mm aje itupun 5 pcs aje.
Good news untuk semua, Jarum insyaallah akan sampai kat saya pada hari JUMAAT ni.

Kalau tak ada aral u all akan dapat by next week.
Nanti juan update dgn reference no kat yang order & have paid SAHAJA.

TQ and nice doing bussiness with u all...
Back to top Go down
View user profile
norida



Posts : 16
Join date : 2009-04-13

PostSubject: Re: Juan: Twin Needles Delivery Tracking No Pg 8   Wed Jun 03, 2009 6:44 pm

juan, ni kak norida yg call tadi,
dah buat bayaran utk nedle 4mm tu tadi, dan dah email ye..........

thankslah sbb PM iklan kat wmc , at least dpt juga...
Back to top Go down
View user profile
k yana
Peniaga


Posts : 771
Join date : 2008-12-22
Location : kangar.bdr mahkota cheras.subang

PostSubject: Re: Juan: Twin Needles Delivery Tracking No Pg 8   Wed Jun 03, 2009 11:12 pm

wow! thanx Juan!! susah payah Juan tolong belikan..
tak sabaq nii..menunggu jarum..
Back to top Go down
View user profile http://tulipbiru137.fotopages.com/
Juan



Posts : 109
Join date : 2009-01-29
Age : 42

PostSubject: Re: Juan: Twin Needles Delivery Tracking No Pg 8   Thu Jun 04, 2009 3:32 pm

Salam untuk semua,


Setelah puas ku membodek-bodek dan memperli-perli si German ni untuk deliver secepatnyer… Alhamdullilah Jarum dah sampai pagi tadi dan Juan dah poskan, InsyaAllah sampai kat u all esok.


Tolong semak kat pos box korang yea, siapa yang bagi alamat office tu tolong ler check kat u all punya mailing room.

Zalina Ahmad LX394119265MY Kota Damansara
Wan Fadiah Wan Hamat LX394119279MY PJ
Fazilah Mohd Basiron LX394119282MY Wangsa Maju
Maria Elida Ellias LX394119296MY Gombak
Syazliyaton Binti Hashim LX394119305MY Shah Alam
Syarifah Asma' Syed Mustafa LX394119319MY Shah Alam
Maizatul Zarina Bt Mohd Ariffin LX394119322MY Puchong
Norazian Binti Wahab LX394119336MY Puchong
Norsyafinaz A.Rahim LX394119340MY Batu Caves
Normah Binti Ibrahim LX394119353MY Kemaman
Noorzarina Binti Mohd Yusof LX394119367MY Batu Caves
Norhashimah Omar LX394119375MY Jln Semarak
Faezah Kassim LX394119384MY USJ
Susilawati Abdi LX394119398MY Tlk Panglima Garang
Fara Wahida Abd Razak LX394119407MY Puchong
Shaziah Bt Saharudin LX394119415MY Labu
Siti Zubaidah Othman LX394119424MY Bangi
Siti Annisah Binti Mohamad LX394119438MY Rembau
Salina Haji Mohamad Zainodin LX394119455MY Ampang
Ziti Natasha Bt Zainal Abidin LX394119662MY Johor Bahru
Siti Hanisah Bt Azhari LX394119676MY Shah Alam
Suraya Binti Shaarip LX394119680MY Jln Sultan Ismail
Fazida Hanim Hashim LX394119693MY Bangi
Nor Lila Binti Abu Bakar LX394119702MY TPM
Latifiyana Binti Yayha LX394119716MY BM Cheras
Jamaiyah Haji Mohd Shariff LX394119720MY Cheras
Siti Noor Bt Muhd Shukri LX394119733MY Ampang
Mimy Sharmilla Mohd Saapiai LX394119747MY BB Salak Tinggi
Hazlyana Muhamad Duang LX394119755MY Sentul
Napizah Alang Jaafar LX394119163MY Jalan Pantai Baru
Noridah Bt Abdul Rashid LX394119177MY Shah Alam

Siti Sarah Bt Harun taken
Nur Fadznida Binti Ahmad taken by Safarida aka penjingga
Safarida Jafar taken

Huda Binti Ismail LX394119441MY Saujana Melawati akan dipos pada 25/6 since masih kat oversea skrg

Misa & Razan nanti kita jumpa untuk ambil.
Cik Puan Moderator, Me kalau sempat tolong bagi details for delivery yea, I tunggu.

Last but not least Ni_mariana once u dah abis pantang & anak u dah sihat nanti I pos.

Bulehler u all try menjahit guna twin needles this weekend. Kalau tak compatible dgn mesin jahit or anything problems Juan mintak maaf banyak-banyak sebab Juan tak tahu dari segi teknikalnya , Juan Cuma beli bagi pihak kengkawan semua memandangkan selama ini sangat payah nak dapat dan supaya semua dapat rasa pengalaman guna twin needles 6mm ni.

Sebab previously kalau nak belipun harga RM35++, even ada yg beli thru internet + postage harga lebih kurang USD11 untuk sebatang jarum…alahai.

One more thing kalau hari ni ada yg e-mail I, sorry yea tak dapat nak menjawabnyer, ada e-mail problem skrg.

Okler semua selamat menjahit…& nice dealing with all of u…..
Back to top Go down
View user profile
syafinazrahim



Posts : 142
Join date : 2009-02-08
Age : 33
Location : Setiawangsa

PostSubject: Re: Juan: Twin Needles Delivery Tracking No Pg 8   Thu Jun 04, 2009 3:57 pm

wah kak Juan..

dah dipos dh jarumnye?? lajunyerrr!!! bestlah kak Juan ni.. terima kasih byk2!!! flower sunny
Back to top Go down
View user profile http://mama-collection.blogspot.com/
Juan



Posts : 109
Join date : 2009-01-29
Age : 42

PostSubject: Re: Juan: Twin Needles Delivery Tracking No Pg 8   Thu Jun 04, 2009 4:06 pm

syafinazrahim wrote:
wah kak Juan..

dah dipos dh jarumnye?? lajunyerrr!!! bestlah kak Juan ni.. terima kasih byk2!!! flower sunny

Telah selamat Juan poskan, supaya korang semua dapat try this weekend...
Happy sewing......
Back to top Go down
View user profile
eeian



Posts : 70
Join date : 2008-12-23

PostSubject: Re: Juan: Twin Needles Delivery Tracking No Pg 8   Thu Jun 04, 2009 4:13 pm

waahhh sungguh pantas sekali.. x sangka.. thanx Juan.. x sabo nak menerai ni...
Back to top Go down
View user profile http://ianzcollection.blogspot.com/search/label/tudung
adiqsu



Posts : 79
Join date : 2008-12-22

PostSubject: Re: Juan: Twin Needles Delivery Tracking No Pg 8   Thu Jun 04, 2009 4:45 pm

salaam..
mmg pantas. sy pun tak sangka tetiba juan sms tadi..sapa2 yg dpt test weekend ni bg la testimoni cket..share2 la tips2 apa yg patut.

kite dh dpt jarum2 tu..tp tak dapek try lagi..nk balik kampung mlm ni. next week la gamaknye baru leh curik masa menjahit..
Back to top Go down
View user profile
Juan



Posts : 109
Join date : 2009-01-29
Age : 42

PostSubject: Re: Juan: Twin Needles Delivery Tracking No Pg 8   Thu Jun 04, 2009 4:56 pm

adiqsu wrote:
salaam..
mmg pantas. sy pun tak sangka tetiba juan sms tadi..sapa2 yg dpt test weekend ni bg la testimoni cket..share2 la tips2 apa yg patut.

kite dh dpt jarum2 tu..tp tak dapek try lagi..nk balik kampung mlm ni. next week la gamaknye baru leh curik masa menjahit..

Sebenarnya, Juan terkejut jugak, tak sangka si German tu berusaha sebaik mungkin nak memenuhi order Juan yang cuma 100pcs ni. Ingatkan dia tak mau layan sebab biasanya dia deal ribu-ribu pcs punya order.

Juan bagitau kat dia susah sgt nak cari 6mm & 4mm kat M'sia lepas tu bodekler sikit, manalah tau lepas ni jarum diaorg jadi femes pulak kat Malaysia lepas forumers DIY tudung guna. Tapi sempat jugak perli diaorg kenapa 2 bulan baru nak sampai u all naik tongkang ke? Agaknya German tu panas telinga terus diorang hantor pakai DHL...2 hari ajer brg dr Germany dah sampai...amik ko....
Back to top Go down
View user profile
cikpon



Posts : 27
Join date : 2009-03-02

PostSubject: Re: Juan: Twin Needles Delivery Tracking No Pg 8   Thu Jun 04, 2009 5:06 pm

juan, ada lagi tak...sy selalu tertinggal ketapi
Back to top Go down
View user profile http://ayeshastore.blogspot.com
Juan



Posts : 109
Join date : 2009-01-29
Age : 42

PostSubject: Re: Juan: Twin Needles Delivery Tracking No Pg 8   Thu Jun 04, 2009 5:25 pm

cikpon wrote:
juan, ada lagi tak...sy selalu tertinggal ketapi

Ala Cik Pon sorry sesangat baru aje kejap tadi yang 4pcs 4mm orang beli.
1 pcs K.Ara dr Seremban ambik & 3pcs lagi alliza nak bayar by petang ni.


Sorry yea Cik Pon, Juan pun kena tunggu respond dari kengkawan yg beli, kalau ok InsyAllah juan bukak 2nd batch order.

TQ
Back to top Go down
View user profile
Juan



Posts : 109
Join date : 2009-01-29
Age : 42

PostSubject: Re: Juan: Twin Needles Delivery Tracking No Pg 8   Thu Jun 04, 2009 5:35 pm

Kawan-kawan saja nak inform, twin needles ni datang dgn casing dia setiap satunya.
So kalau nak bukak just tolak ke bawah plastik yang jernih tu.
TQ


Last edited by Juan on Fri Jun 05, 2009 8:53 am; edited 1 time in total
Back to top Go down
View user profile
sal9281



Posts : 122
Join date : 2008-12-22
Age : 37
Location : pandan indah

PostSubject: Re: Juan: Twin Needles Delivery Tracking No Pg 8   Thu Jun 04, 2009 8:31 pm

juan..kalau ada extra pm sal harga dengan no akaun bank yer. nanti sal bank in
Back to top Go down
View user profile
k yana
Peniaga


Posts : 771
Join date : 2008-12-22
Location : kangar.bdr mahkota cheras.subang

PostSubject: Re: Juan: Twin Needles Delivery Tracking No Pg 8   Thu Jun 04, 2009 9:16 pm

Juan,
TERIMA KASIH BANYAK2...
Jasa mu dikenang Tuan.moga murah rezeki..
Tak sabar nak tunggu..siap oder 2 pasang tu..sbb murah, saja nak simpan, mana tau kan patah...hehhehe..
Back to top Go down
View user profile http://tulipbiru137.fotopages.com/
susishope



Posts : 50
Join date : 2009-05-22
Age : 39
Location : tpg, selangor

PostSubject: Re: Juan: Twin Needles Delivery Tracking No Pg 8   Thu Jun 04, 2009 11:15 pm

Thanks Juan....tak sabo nak try...ehehehe
Back to top Go down
View user profile http://susishope.blogspot.com/
bluee



Posts : 178
Join date : 2009-04-20
Age : 28
Location : shah alam

PostSubject: Re: Juan: Twin Needles Delivery Tracking No Pg 8   Fri Jun 05, 2009 12:12 am

thanks to u kt juan krn memudahkn smue org..
Back to top Go down
View user profile
Juan



Posts : 109
Join date : 2009-01-29
Age : 42

PostSubject: Re: Juan: Twin Needles Delivery Tracking No Pg 8   Fri Jun 05, 2009 8:54 am

sal9281 wrote:
juan..kalau ada extra pm sal harga dengan no akaun bank yer. nanti sal bank in

Sorry sal mmg dah abis. Untuk makluman semua Juan tunggu respond dari 1st batch order dulu, kalau respond baik insyaallah Juan akan order lebih dari order sebelumnya.

Sebab dah kenal dgn org German tu, next time Juan mintak extra discount dan Juan dapat belikan untuk kengkawan semua dgn harga yang kurang dari RM15/pcs .Amacam ok tak?

So untuk yang tertinggal keretapi 1st batch order twin needles....Tunggu.........

TQ


Last edited by Juan on Fri Jun 05, 2009 10:17 am; edited 2 times in total
Back to top Go down
View user profile
Juan



Posts : 109
Join date : 2009-01-29
Age : 42

PostSubject: Re: Juan: Twin Needles Delivery Tracking No Pg 8   Fri Jun 05, 2009 8:58 am

bluee wrote:
thanks to u kt juan krn memudahkn smue org..

Sama sama memudahkan, kawan-kawan semua pun sangat bekerjasama dengan tarikh due payment yang Juan tetapkan previously.

Last order & payment from Wan Haliza, U punya 3pcs 4mm Juan pos hari ni. No barcode pos express LX394119185MY.

Terima kasih semua.
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: Juan: Twin Needles Delivery Tracking No Pg 8   Today at 10:41 pm

Back to top Go down
 
Juan: Twin Needles Delivery Tracking No Pg 8
View previous topic View next topic Back to top 
Page 5 of 9Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next
 Similar topics
-
» 09.01.2011 N743WA delivery
» Don Juan Rehearsal...What's really the problem here?
» Schroeder Opposed .020 Twin EBAY
» Otter & Twin Otter
» Stuart turner twin water pump.

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Tudung DIY CARI :: Thread :: Segalanya mengenai mesin jahit-
Jump to: