BERKONGSI & BERBINCANG SEGALANYA YANG ANDA INGIN TAHU MENGENAI TUDUNG
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in
Log in
Username:
Password:
Log in automatically: 
:: I forgot my password
NUFFNANG
IKLAN
Photobucket

Share | 
 

 Kepala Patung..

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3
AuthorMessage
NLiza



Posts : 300
Join date : 2009-01-21

PostSubject: Re: Kepala Patung..   Fri Feb 05, 2010 5:25 pm

kite br g jln kenanga tadi. sbb g ngan kawan.. x abis pusing satu jln kenanga tuh.. Jumpa 2 kedai jer.. satu kedai bg rge RM110 hat yg ada bahu sket tu.. dok cari yg kepala sahaja jenis ape tah.. mahal plak.. 100++ gak... lagi satu kedai bg RM80 utk yg ada bahu sket.dia kata jatuh x pecah sbb fiber.. nnti kite upload kepala yg kite beli tuh.... sebelum ni kita tgk kat nilai RM58.. myb material lain..tp muka x bkenan..so kite x beli laa...rasenya nilai lg murah kot.. sbb hanger kite beli lg murah kat nilai.

x sempat baca abis topic ni.. tak prasan kak ke bg add kedai jual kepala murah.. huhuhu.. dah beli.. sbb nk cepat kesian bw mak buyung tadi... huhuhu.

off topic jap ### nk beli hanger ngan kita pun boleh.. kite jual RM12 hinggit jew.. cuma amik upah penat n minyak keta g PO.
Back to top Go down
View user profile
NLiza



Posts : 300
Join date : 2009-01-21

PostSubject: Re: Kepala Patung..   Fri Feb 05, 2010 11:33 pm

ni dia
Back to top Go down
View user profile
mieera09



Posts : 55
Join date : 2009-10-08
Age : 38
Location : rawang

PostSubject: Re: Kepala Patung..   Tue Feb 23, 2010 6:09 pm

nk tanya gm klang kat mana yer?gm tu apa?
Back to top Go down
View user profile http://alisyaarifshoppingarea.blogspot.com
hooney
Peniaga


Posts : 317
Join date : 2008-12-22

PostSubject: Re: Kepala Patung..   Thu Feb 25, 2010 11:48 am

ibumuqrish wrote:
Puan Beb wrote:
ibumuqrish wrote:
dok KL tp x tau.. nk tanya.. Jln Kenanga kat mana?.. hehehehe.. ingat isnin bole la merayau lepas g umah bola..anak antar rumah kakak.. hehehhe..

Jalan kenanga ... kat flat san peng.. jalan hang tuah, nak gi situ boleh naik lrt

mcmana nak explain ek......

Kalau dah sampai situ... jangan lupa singgah kat Sophy, Hawa n ID.... tengok2 tudung diorang..... tu semua cha ya nun alif punyer

oo situ.. tau2.. my opis dekat jew..lunch hour lari jap pun sempat...situ brg butik/eksesori mmg murah2..dulo2 rajin gak g cari kain situ.. pastu my sis kata beware area situ sbb ramai samseng.. pastu langsung x pegi..dulu g sorang2. mmg nmpak dulu2 patung2 tu semua... Eh.. 3 brand tu cha ya nun alif punye ke.. abistu tu diorang pandai amik kesempatan atas keghairahan kita wanita melayu muslim kan.. kita pulak.. kat mana murah.. situ jugak kita cari.. hehehhee.. problemnye kita xleh bid rege diorang ( huby wat engineering pun problem sama, xleh nk lawan rege diorang..)...alah.. songkok n kopiah pun made in china..sana kan ramai muslim.

kt nilai baru 38 rasanya, tol baru 4.70 x 2. rasanya still murah
Back to top Go down
View user profile http://hooneydiy.blogspot.com/
k_ida



Posts : 26
Join date : 2010-04-08
Location : htt://suradvillage.blogspot.com, http://dsuracollections.portalniaga.com

PostSubject: Re: Kepala Patung..   Thu Apr 08, 2010 7:38 pm

baru duk plan nak cari kepala patung. saper2 nk jual yg 2nd tu leh la oper kat kita yer.. Very Happy
Back to top Go down
View user profile http://dsuracollections.portalniaga.com
hanah07



Posts : 1
Join date : 2010-04-10

PostSubject: Re: Kepala Patung..   Sat Apr 10, 2010 11:32 pm

mieera09 wrote:
nk tanya gm klang kat mana yer?gm tu apa?

baru je pergi pagi tadi .. pergh penat gak aaa berjalan habis satu bangunan samapai kul 3 lebih ehehhehe nasib si kecik dah meragam .. idak kami laki bini dok terpacak lagi ... beli gak kepala patung tadi RM25 je ... ala ala gudang lah tempatnya kat bandar botanic capital .. kawasan situ banyak kedai2 baru ... tak reti pula nak cite jalannya hb yang drive ....
Back to top Go down
View user profile
Puan Beb



Posts : 21
Join date : 2009-11-09
Age : 46
Location : Subang Jaya

PostSubject: Re: Kepala Patung..   Sun Apr 11, 2010 7:31 pm

k_ida wrote:
baru duk plan nak cari kepala patung. saper2 nk jual yg 2nd tu leh la oper kat kita yer.. Very Happy

kak ida.... saya nak let go kepala patung dewasa dan kanak2.. ada 2 set... saya nak let go at rm35 perset..
jadi 2 set cuma rm70... 2 set tu 4 biji kepala.. 2 dewasa 2 kanak...... yang ni brand new...
saya beli kat jakarta... next month saya ke jakarta lagi... so boleh beli lagi...
Back to top Go down
View user profile
k_ida



Posts : 26
Join date : 2010-04-08
Location : htt://suradvillage.blogspot.com, http://dsuracollections.portalniaga.com

PostSubject: Re: Kepala Patung..   Sun Apr 11, 2010 11:27 pm

Puan Beb wrote:
k_ida wrote:
baru duk plan nak cari kepala patung. saper2 nk jual yg 2nd tu leh la oper kat kita yer.. Very Happy

kak ida.... saya nak let go kepala patung dewasa dan kanak2.. ada 2 set... saya nak let go at rm35 perset..
jadi 2 set cuma rm70... 2 set tu 4 biji kepala.. 2 dewasa 2 kanak...... yang ni brand new...
saya beli kat jakarta... next month saya ke jakarta lagi... so boleh beli lagi...

ok..tp kalau boleh nak kepala dewasa jer. bole ke?
kos pos camner?bestnye gi jakarta. kita last gi ari tu tahun 2008.. dah 2 tahun dah. bila boleh gi lagi Neutral
Back to top Go down
View user profile http://dsuracollections.portalniaga.com
maziah



Posts : 2
Join date : 2010-05-03

PostSubject: Kepala Patung for Sales   Mon May 03, 2010 8:37 am

Salam,

Saya merupakan pembekal kepala patung (untuk display tudung). Kualiti kepala patung yang sangat bagus, daripada pengilang. Keras dan susah untuk pecah.
Kepada sesiapa yang berminat, sila hubungi saya (0129684826 or 0122714005) untuk membuat tempahan.

Kepala Patung (leher panjang) with MALAY look bom

1- (rm 100)
Borong ( >10) rm80)
Back to top Go down
View user profile
lola



Posts : 3
Join date : 2010-05-19
Age : 44
Location : sg buloh

PostSubject: kepala patung   Thu May 20, 2010 10:54 am

Salam,

Saya berminat nak beli patung gak.....boleh tolong upload tak gambar patung u jual tu? rege
termasuk pos ke?
Back to top Go down
View user profile
lola



Posts : 3
Join date : 2010-05-19
Age : 44
Location : sg buloh

PostSubject: kepala patung   Thu May 20, 2010 11:30 am

salam,

kat gm klang tu apa name kedainye? upload la gambo patung tu kat sini.....

Very Happy
Back to top Go down
View user profile
lola



Posts : 3
Join date : 2010-05-19
Age : 44
Location : sg buloh

PostSubject: kepala patung   Thu May 20, 2010 11:32 am

hanah07 wrote:
mieera09 wrote:
nk tanya gm klang kat mana yer?gm tu apa?

baru je pergi pagi tadi .. pergh penat gak aaa berjalan habis satu bangunan samapai kul 3 lebih ehehhehe nasib si kecik dah meragam .. idak kami laki bini dok terpacak lagi ... beli gak kepala patung tadi RM25 je ... ala ala gudang lah tempatnya kat bandar botanic capital .. kawasan situ banyak kedai2 baru ... tak reti pula nak cite jalannya hb yang drive ....
salam,

kat gm klang tu apa name kedainye? upload la gambo patung tu kat sini.....
Back to top Go down
View user profile
maziah



Posts : 2
Join date : 2010-05-03

PostSubject: Re: Kepala Patung..   Thu May 20, 2010 5:33 pm

salam..sila lihat gambar anak patung dalam attachement..kalau x dapat juga sila layari facebook saya : Borong China Cocksay Cockdare.

Harga tak termasuk Pos.

Terima kasih.
Back to top Go down
View user profile
are2312



Posts : 5
Join date : 2010-06-24

PostSubject: Re: Kepala Patung..   Fri Jul 09, 2010 3:18 pm

ala..sye beli kt pasar malm..rm12 je..hehe
ad kt area bangi..sye survey kt jln kenangan kl mahal la...
Sad
Back to top Go down
View user profile
suscarf



Posts : 3
Join date : 2011-05-25
Location : gombak

PostSubject: Re: Kepala Patung..   Mon Jun 13, 2011 5:36 pm

Kalau ada sape2 nak beli kepala patung, saya ada satu..RM30..leh datang ambik sendiri..saya kat gombak Very Happy
Back to top Go down
View user profile http://suscarfcollection.blogspot.com
qis_mcollection



Posts : 10
Join date : 2011-06-30
Age : 27
Location : jay bee

PostSubject: Re: Kepala Patung..   Thu Jun 30, 2011 11:19 am

sierra wrote:
eynas wrote:
kee'ah wrote:
eynas wrote:
kee'ah wrote:
woittt hampaa....akak nak pos patung gedabak tu..tak terfikir dlm paler otak ku lagi...ekekekekkekeke

yg hanya kepala je leher je....RM30 (tak cantiklaa....tudung tak nampak jatuh)

yg takat kepala nampak bahu seket RM50 (ok laa...nampak tudung tu..jatuh seket)

yg bahu lebih sket cina tu jual RM100 (yg ni mcm gambo dlm blog akak tu)...

akak lupa amik no tepon cina tu....kedai dia kat ujung sekali (tak reti nak xplen)....siap ada jual plastik isi tudung selai selai...(senang jual)...

kak kee kedai yg kt ujung skali tu yg kt selekoh tu ke? lps pasar?

ha'ah....kat situ lerr....nyonya tua tu...situ murah seket...yg lain tu dah tanya mahal....

eynas..bila kita nak wat kain branding kecik2 tu...?...jom arrr...

kalo kedai tu eynas ada add n no tipon coz slalu bli plastik kt dia. nti tepek add dia.

kain branding kecik2? apa tu? kekeke

sila lah tepek address itteeww Laughing

jasamu dikenang

salam.. maaf klu kat jb kat area mana ek ada jual kepala patung tu
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: Kepala Patung..   Today at 6:33 pm

Back to top Go down
 
Kepala Patung..
View previous topic View next topic Back to top 
Page 3 of 3Go to page : Previous  1, 2, 3

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Tudung DIY CARI :: Thread :: Kedai2 menjual bahan tudung DIY-
Jump to: