BERKONGSI & BERBINCANG SEGALANYA YANG ANDA INGIN TAHU MENGENAI TUDUNG
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in
Log in
Username:
Password:
Log in automatically: 
:: I forgot my password
NUFFNANG
IKLAN
Photobucket

Share | 
 

 Kepala Patung..

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : 1, 2, 3  Next
AuthorMessage
sierra



Posts : 5
Join date : 2009-05-08

PostSubject: Kepala Patung..   Fri May 08, 2009 1:31 pm

sya harap sya tak salah masuk rumah utk topik di atas ni.... Laughing

kat mana ye nak beli patung bahagian kepala ni je...?yang org buat display tudung tu..dan berapa agaknya harga dia..?
sesape yang boleh membantu,thank you in advance..
Back to top Go down
View user profile
kee'ah
Peniaga


Posts : 1141
Join date : 2008-12-22

PostSubject: Re: Kepala Patung..   Fri May 08, 2009 1:35 pm

sierra wrote:
sya harap sya tak salah masuk rumah utk topik di atas ni.... Laughing

kat mana ye nak beli patung bahagian kepala ni je...?yang org buat display tudung tu..dan berapa agaknya harga dia..?
sesape yang boleh membantu,thank you in advance..

Akak beli kat Jalan Kenanga, Kuala Lumpur....dan akak dah rekomen Misa dan Haslina beli kat tempat yg sama...mcm harga ada.
Back to top Go down
View user profile
fadz



Posts : 199
Join date : 2009-01-05

PostSubject: Re: Kepala Patung..   Fri May 08, 2009 1:40 pm

kee'ah wrote:
sierra wrote:
sya harap sya tak salah masuk rumah utk topik di atas ni.... Laughing

kat mana ye nak beli patung bahagian kepala ni je...?yang org buat display tudung tu..dan berapa agaknya harga dia..?
sesape yang boleh membantu,thank you in advance..

Akak beli kat Jalan Kenanga, Kuala Lumpur....dan akak dah rekomen Misa dan Haslina beli kat tempat yg sama...mcm harga ada.

kak, ape nama kedai, alamat or no tel ?? tq
Back to top Go down
View user profile http://alwanihijab.blogspot.com/
sierra



Posts : 5
Join date : 2009-05-08

PostSubject: Re: Kepala Patung..   Fri May 08, 2009 1:44 pm

kee'ah wrote:
sierra wrote:
sya harap sya tak salah masuk rumah utk topik di atas ni.... Laughing

kat mana ye nak beli patung bahagian kepala ni je...?yang org buat display tudung tu..dan berapa agaknya harga dia..?
sesape yang boleh membantu,thank you in advance..

Akak beli kat Jalan Kenanga, Kuala Lumpur....dan akak dah rekomen Misa dan Haslina beli kat tempat yg sama...mcm harga ada.

berapa range harga dia ek/
dan kedai dia kat mana?
Back to top Go down
View user profile
3pelf



Posts : 257
Join date : 2008-12-22

PostSubject: Re: Kepala Patung..   Fri May 08, 2009 1:49 pm

kee'ah wrote:
sierra wrote:
sya harap sya tak salah masuk rumah utk topik di atas ni.... Laughing

kat mana ye nak beli patung bahagian kepala ni je...?yang org buat display tudung tu..dan berapa agaknya harga dia..?
sesape yang boleh membantu,thank you in advance..

Akak beli kat Jalan Kenanga, Kuala Lumpur....dan akak dah rekomen Misa dan Haslina beli kat tempat yg sama...mcm harga ada.


kak keeah dah beli ke? ajer le nak ngada2 ngan akk ni...suruh tlg belikan...muehehhe
Back to top Go down
View user profile
eeian



Posts : 70
Join date : 2008-12-23

PostSubject: Re: Kepala Patung..   Fri May 08, 2009 2:09 pm

3pelf wrote:
kee'ah wrote:
sierra wrote:
sya harap sya tak salah masuk rumah utk topik di atas ni.... Laughing

kat mana ye nak beli patung bahagian kepala ni je...?yang org buat display tudung tu..dan berapa agaknya harga dia..?
sesape yang boleh membantu,thank you in advance..

Akak beli kat Jalan Kenanga, Kuala Lumpur....dan akak dah rekomen Misa dan Haslina beli kat tempat yg sama...mcm harga ada.


kak keeah dah beli ke? ajer le nak ngada2 ngan akk ni...suruh tlg belikan...muehehhe

k.kee'ah kalo gi lg.. nak kirim gak.. leh? Laughing
Back to top Go down
View user profile http://ianzcollection.blogspot.com/search/label/tudung
Fatyn



Posts : 20
Join date : 2008-12-23
Age : 39
Location : Kuantan, Pahang

PostSubject: Re: Kepala Patung..   Fri May 08, 2009 2:29 pm

Kak Kee'ah, nk gak kirim...
berapa harga tu? sekali pos ek..

ps:lps ni bleh jadi agent jual kepala patung plak..
heheheee..sgt diperlukan utk org2 yg dok outstation..
Back to top Go down
View user profile http://fsuhaini.blogspot.com
kee'ah
Peniaga


Posts : 1141
Join date : 2008-12-22

PostSubject: Re: Kepala Patung..   Fri May 08, 2009 2:55 pm

woittt hampaa....akak nak pos patung gedabak tu..tak terfikir dlm paler otak ku lagi...ekekekekkekeke

yg hanya kepala je leher je....RM30 (tak cantiklaa....tudung tak nampak jatuh)

yg takat kepala nampak bahu seket RM50 (ok laa...nampak tudung tu..jatuh seket)

yg bahu lebih sket cina tu jual RM100 (yg ni mcm gambo dlm blog akak tu)...

akak lupa amik no tepon cina tu....kedai dia kat ujung sekali (tak reti nak xplen)....siap ada jual plastik isi tudung selai selai...(senang jual)...
Back to top Go down
View user profile
sierra



Posts : 5
Join date : 2009-05-08

PostSubject: Re: Kepala Patung..   Fri May 08, 2009 3:33 pm

kee'ah wrote:
woittt hampaa....akak nak pos patung gedabak tu..tak terfikir dlm paler otak ku lagi...ekekekekkekeke

yg hanya kepala je leher je....RM30 (tak cantiklaa....tudung tak nampak jatuh)

yg takat kepala nampak bahu seket RM50 (ok laa...nampak tudung tu..jatuh seket)

yg bahu lebih sket cina tu jual RM100 (yg ni mcm gambo dlm blog akak tu)...

akak lupa amik no tepon cina tu....kedai dia kat ujung sekali (tak reti nak xplen)....siap ada jual plastik isi tudung selai selai...(senang jual)...

ok kak kee'ah...maklumat tu pun dah cukup membantu..kena cari masa sesuai lak nak jln2 kat sana....susah nak carik parking tuh.. Laughing
Back to top Go down
View user profile
eynas



Posts : 218
Join date : 2009-01-12
Age : 41
Location : Kota Damansara

PostSubject: Re: Kepala Patung..   Fri May 08, 2009 4:38 pm

kee'ah wrote:
woittt hampaa....akak nak pos patung gedabak tu..tak terfikir dlm paler otak ku lagi...ekekekekkekeke

yg hanya kepala je leher je....RM30 (tak cantiklaa....tudung tak nampak jatuh)

yg takat kepala nampak bahu seket RM50 (ok laa...nampak tudung tu..jatuh seket)

yg bahu lebih sket cina tu jual RM100 (yg ni mcm gambo dlm blog akak tu)...

akak lupa amik no tepon cina tu....kedai dia kat ujung sekali (tak reti nak xplen)....siap ada jual plastik isi tudung selai selai...(senang jual)...

kak kee kedai yg kt ujung skali tu yg kt selekoh tu ke? lps pasar?
Back to top Go down
View user profile http://easytudung.blogspot.com
ctpizza



Posts : 274
Join date : 2009-01-21

PostSubject: Re: Kepala Patung..   Fri May 08, 2009 4:39 pm

sierra wrote:
kee'ah wrote:
woittt hampaa....akak nak pos patung gedabak tu..tak terfikir dlm paler otak ku lagi...ekekekekkekeke

yg hanya kepala je leher je....RM30 (tak cantiklaa....tudung tak nampak jatuh)

yg takat kepala nampak bahu seket RM50 (ok laa...nampak tudung tu..jatuh seket)

yg bahu lebih sket cina tu jual RM100 (yg ni mcm gambo dlm blog akak tu)...

akak lupa amik no tepon cina tu....kedai dia kat ujung sekali (tak reti nak xplen)....siap ada jual plastik isi tudung selai selai...(senang jual)...

ok kak kee'ah...maklumat tu pun dah cukup membantu..kena cari masa sesuai lak nak jln2 kat sana....susah nak carik parking tuh.. Laughing
sierra
naik lrt je...tp cara nak bawak balik kepala patung tu heheheh kena la pikir sendiri
Back to top Go down
View user profile http://meandmyworld-ct.blogspot.com/
kee'ah
Peniaga


Posts : 1141
Join date : 2008-12-22

PostSubject: Re: Kepala Patung..   Fri May 08, 2009 4:57 pm

eynas wrote:
kee'ah wrote:
woittt hampaa....akak nak pos patung gedabak tu..tak terfikir dlm paler otak ku lagi...ekekekekkekeke

yg hanya kepala je leher je....RM30 (tak cantiklaa....tudung tak nampak jatuh)

yg takat kepala nampak bahu seket RM50 (ok laa...nampak tudung tu..jatuh seket)

yg bahu lebih sket cina tu jual RM100 (yg ni mcm gambo dlm blog akak tu)...

akak lupa amik no tepon cina tu....kedai dia kat ujung sekali (tak reti nak xplen)....siap ada jual plastik isi tudung selai selai...(senang jual)...

kak kee kedai yg kt ujung skali tu yg kt selekoh tu ke? lps pasar?

ha'ah....kat situ lerr....nyonya tua tu...situ murah seket...yg lain tu dah tanya mahal....

eynas..bila kita nak wat kain branding kecik2 tu...?...jom arrr...
Back to top Go down
View user profile
eynas



Posts : 218
Join date : 2009-01-12
Age : 41
Location : Kota Damansara

PostSubject: Re: Kepala Patung..   Fri May 08, 2009 5:19 pm

kee'ah wrote:
eynas wrote:
kee'ah wrote:
woittt hampaa....akak nak pos patung gedabak tu..tak terfikir dlm paler otak ku lagi...ekekekekkekeke

yg hanya kepala je leher je....RM30 (tak cantiklaa....tudung tak nampak jatuh)

yg takat kepala nampak bahu seket RM50 (ok laa...nampak tudung tu..jatuh seket)

yg bahu lebih sket cina tu jual RM100 (yg ni mcm gambo dlm blog akak tu)...

akak lupa amik no tepon cina tu....kedai dia kat ujung sekali (tak reti nak xplen)....siap ada jual plastik isi tudung selai selai...(senang jual)...

kak kee kedai yg kt ujung skali tu yg kt selekoh tu ke? lps pasar?

ha'ah....kat situ lerr....nyonya tua tu...situ murah seket...yg lain tu dah tanya mahal....

eynas..bila kita nak wat kain branding kecik2 tu...?...jom arrr...

kalo kedai tu eynas ada add n no tipon coz slalu bli plastik kt dia. nti tepek add dia.

kain branding kecik2? apa tu? kekeke
Back to top Go down
View user profile http://easytudung.blogspot.com
kee'ah
Peniaga


Posts : 1141
Join date : 2008-12-22

PostSubject: Re: Kepala Patung..   Fri May 08, 2009 5:34 pm

eynas wrote:
kee'ah wrote:
eynas wrote:
kee'ah wrote:
woittt hampaa....akak nak pos patung gedabak tu..tak terfikir dlm paler otak ku lagi...ekekekekkekeke

yg hanya kepala je leher je....RM30 (tak cantiklaa....tudung tak nampak jatuh)

yg takat kepala nampak bahu seket RM50 (ok laa...nampak tudung tu..jatuh seket)

yg bahu lebih sket cina tu jual RM100 (yg ni mcm gambo dlm blog akak tu)...

akak lupa amik no tepon cina tu....kedai dia kat ujung sekali (tak reti nak xplen)....siap ada jual plastik isi tudung selai selai...(senang jual)...

kak kee kedai yg kt ujung skali tu yg kt selekoh tu ke? lps pasar?

ha'ah....kat situ lerr....nyonya tua tu...situ murah seket...yg lain tu dah tanya mahal....

eynas..bila kita nak wat kain branding kecik2 tu...?...jom arrr...

kalo kedai tu eynas ada add n no tipon coz slalu bli plastik kt dia. nti tepek add dia.

kain branding kecik2? apa tu? kekeke

panggil apa ntah...jenama tudung kita laa...he he he...
Back to top Go down
View user profile
sierra



Posts : 5
Join date : 2009-05-08

PostSubject: Re: Kepala Patung..   Fri May 08, 2009 5:39 pm

eynas wrote:
kee'ah wrote:
eynas wrote:
kee'ah wrote:
woittt hampaa....akak nak pos patung gedabak tu..tak terfikir dlm paler otak ku lagi...ekekekekkekeke

yg hanya kepala je leher je....RM30 (tak cantiklaa....tudung tak nampak jatuh)

yg takat kepala nampak bahu seket RM50 (ok laa...nampak tudung tu..jatuh seket)

yg bahu lebih sket cina tu jual RM100 (yg ni mcm gambo dlm blog akak tu)...

akak lupa amik no tepon cina tu....kedai dia kat ujung sekali (tak reti nak xplen)....siap ada jual plastik isi tudung selai selai...(senang jual)...

kak kee kedai yg kt ujung skali tu yg kt selekoh tu ke? lps pasar?

ha'ah....kat situ lerr....nyonya tua tu...situ murah seket...yg lain tu dah tanya mahal....

eynas..bila kita nak wat kain branding kecik2 tu...?...jom arrr...

kalo kedai tu eynas ada add n no tipon coz slalu bli plastik kt dia. nti tepek add dia.

kain branding kecik2? apa tu? kekeke

sila lah tepek address itteeww Laughing

jasamu dikenang
Back to top Go down
View user profile
misa
Peniaga


Posts : 776
Join date : 2008-12-22
Location : KL

PostSubject: Re: Kepala Patung..   Fri May 08, 2009 5:53 pm

kak kee.. tu panggil cloth label ler.. ekekeke..
Back to top Go down
View user profile http://craftyspace.blogspot.com
zara46



Posts : 119
Join date : 2009-04-24
Age : 43
Location : Sintok, Jitra, Kedah

PostSubject: Re: Kepala Patung..   Fri May 08, 2009 6:13 pm

nak juga kepala patung tu tapi payah nak dapat kat utara ni. camna ek..? label baju tu boleh buat kat mana? mahal ka?
Back to top Go down
View user profile http://nisa-zara.blogspot.com
eynas



Posts : 218
Join date : 2009-01-12
Age : 41
Location : Kota Damansara

PostSubject: Re: Kepala Patung..   Fri May 08, 2009 9:58 pm

ni add kedai yg k.kee ckp tu..betul2 kat selekoh...masuk ikut jalan blakang dekat ngan pasar.

PANMA WORLDWIDE ENTERPRISE
plastic bag wholesale (kepala patung pun ada jual)
1, Jln Merlimau,
Off Jalan Kenanga,
Kay El

Tan Hooi Weng
03-92211297
016-6059839

email: hooi_weng@hotmail.com
Back to top Go down
View user profile http://easytudung.blogspot.com
hannan6d



Posts : 401
Join date : 2008-12-22

PostSubject: Re: Kepala Patung..   Sat May 09, 2009 1:11 pm

kepala patung tu..kat nilai 3 ada gak jual..harga tak tau..hanya ter[pandang dari dalam kereta je..namapak banyak jenis gak..yang dah siap bertudung pun ada... Very Happy Very Happy

misa..
akak dah lama survey ribbon label tu..tapi mahal weh..kat rm300 satu gulung ribbon...panjang 90 meter..ke ok.. scratch
Back to top Go down
View user profile
rosetreat



Posts : 258
Join date : 2008-12-23

PostSubject: Re: Kepala Patung..   Sat May 09, 2009 1:13 pm

Kat Masjid India pun ader, gi CitiOne, Tgkt 3 bangunan sebeleah Semua House..situ ader jual patung RM35, kalau korang malas nak gi Jln Kenanga la..
Back to top Go down
View user profile
akuni



Posts : 119
Join date : 2009-03-10
Location : Shah Alam

PostSubject: Re: Kepala Patung..   Sat May 09, 2009 1:36 pm

kee'ah wrote:
...siap ada jual plastik isi tudung selai selai...(senang jual)...

Ni plastik yg macam org jual kain ela sepsg satu plastik tu ek? Kat shah alam mana nak cari kedai jual plastik camtu, sapa2 tahu tak?
Back to top Go down
View user profile http://goncar-mall.blogspot.com
kee'ah
Peniaga


Posts : 1141
Join date : 2008-12-22

PostSubject: Re: Kepala Patung..   Sat May 09, 2009 2:40 pm

Kat jalan kenanga tu byk kedai patung....akak pagi tadi servey....ada yg harga 30, 35, 40, 45, 50, 70, 90 dan 100 lebih....mcm mcm kepala ada....hiks
Back to top Go down
View user profile
Zareen
Peniaga


Posts : 487
Join date : 2008-12-22
Age : 37
Location : Puchong,Selangor

PostSubject: Re: Kepala Patung..   Sat May 09, 2009 6:33 pm

ari tu zareen ada beli gak....beli yang kepala...kat kedai paling depan rm85....pas tu jalan2 kat kedai blakang2 skit....arga dia lagi murahh...nyesal btol....kalu nak beli...patung penuh dari kepala sampai kaki laks...dalam 400..yang itu buatan malaysia..kualitinyer ok skit better dari buatan China....amoi tu cakap kalu beli yang made in malaysioa punya...kalu terjatuh n pecah bleh repair balik tapi kalu made in china kalu jatuh...alamat masuk tong sampah je le.....
Back to top Go down
View user profile http://www.mytudungcollection.blogspot.com
kee'ah
Peniaga


Posts : 1141
Join date : 2008-12-22

PostSubject: Re: Kepala Patung..   Sat May 09, 2009 8:03 pm

Nak list down siapa siapa yg nak wat label kat tudung dia...meh kita pakat pakai buat..kot dapat lagi diskaun..(tempat misa rekomen tu)

1. Ahkak Keeah
2. Misa
3. Eynas
4. Fathin





(Mana mana yg jauh tu...bleh order gak...bagi contoh tauladan dengan contoh tulisan, warna semer bagai)
Back to top Go down
View user profile
ni_mariana



Posts : 218
Join date : 2009-01-21
Location : UK Perdana

PostSubject: Re: Kepala Patung..   Sat May 09, 2009 8:16 pm

berapa rege dia kak Keeah?
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: Kepala Patung..   Today at 1:43 am

Back to top Go down
 
Kepala Patung..
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 3Go to page : 1, 2, 3  Next

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Tudung DIY CARI :: Thread :: Kedai2 menjual bahan tudung DIY-
Jump to: