BERKONGSI & BERBINCANG SEGALANYA YANG ANDA INGIN TAHU MENGENAI TUDUNG
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 Wild-X Original l Pengedar Sah Ubat Tambah Saiz Murah

Go down 
AuthorMessage
notrexPosts : 1324
Join date : 2014-05-31

PostSubject: Wild-X Original l Pengedar Sah Ubat Tambah Saiz Murah   Thu May 21, 2015 6:24 pmWild-X - Tingkatkan Kualiti dan Tenaga Seksual Anda!

Struktur Zakar Zakar dibahagikan kepada 3 bahagian iaitu : Corpus Cavernosum - dua bahagian terbesar di kiri dan kanan zakar Corpus Spongiosum - bahagian tengah dan bawah zakar Glans Penis - bahagian kepala zakar Bagaimana zakar menegang Apabila anda teransang, isyarat akan dihasilkan daripada otak kepada jantung untuk mengepam darah dengan segera ke saluran darah di bahagian zakar. Ini dibuktikan dengan degupan jantung anda yang semakin laju dan kuat.
Darah yang dipam akan memasuki saluran darah pada Corpus Cavernosum. Ereksi akan berlaku dan zakar akan menjadi keras. Bagaimana saiz zakar ditentukan ? Sifat Corpus Cavernosum adalah anjal seperti belon getah. Labih banyak darah yang mengalir masuk dan dapat ditampungnya, maka saiznya akan menjadi lebih besar.
Oleh itu, saiz zakar ditentukan oleh saiz maksimum dan keanjalan dinding Corpus Covernosum. Kunci kepada pembesaran zakar adalah dengan menguatkan otot-otot Corpus Cavernosum dan membesarkan saluran darah pada bahagian zakar. Bagaimana Wild.X dapat membantu anda ? Wild.X bertindak secara semulajadi dan selamat untuk membesarkan saiz tisu-tisu zakar dalam Corpus Cavernosum, Corpus Spongiosum, Glans Penis dan saluran darah pada bahagian zakar.
Ia membuatkan otot-otot zakar menjadi lebih kenyal dan elastik. Ia juga berkesan membetulkan urat-urat zakar yang bersimpul, tersumbat dan kurang sihat. Kesannya yang telah terbukti : - Zakar menjadi lebih besar dan panjang semasa ereksi - Batang zakar menjadi lebih keras daripada sebelumnya - Anda akan merasa lebih lambat untuk pemancutkan air mani - Pasangan anda lebih teransang oleh zakar anda yang lebih panas - Kepuasan yang lebih nyata dirasai oleh anda dan pasangan anda Wild.X menggunakan bahan semulajadi yang telah digunakan turun temurun untuk membantu menyelesaikan pelbagai masalah seksual lelaki.
Wild.X diadun daripada ramuan akar-akar kayu, herba rahsia, minyak bijan dan pelbagai bahan istimewa didalam formula yang telah terbukti berkesan turun temurun ini dan juga terbukti secara klinikal. Kekerasan yang luar biasa Walaupun kegunaan utama Wild.X adalah untuk membesarkan dan memanjangkan zakar namun begitu komen yang diterima daripada pelanggan kami yang mengatakan bahawa kekerasan zakar mereka adalah jauh lebih hebat selepas menggunakan Wild.X. Ini disebabkan oleh salah satu herba didalam Wild.S yang bertugas sebagai agen yang melancarkan peredaran darah dikawasan zakar pengguna. Terdapat pelbagai lagi yang mampu Wild.X lakukan untuk anda !
Cara Pakai

Cara Penggunaan Biasa
Cara penggunaan WildX adalah amat mudah dan ianya adalah seperti yang dinyatakan label produk tersebut. Hanya lumurkan sedikit minyak ke seluruh zakar, kemudian mengurut zakar ke atas / ke depan. Waktu dan kekerapan untuk mengurut adalah mengikut kehendak sendiri. Malah, bagi yang tiada masa untuk mengurut, cukup sekadar melumurkan minyak pada zakar sebelum tidur dan biarkan semalam hingga ke pagi.
Cara Penggunaan Tambahan
Bagi yang dapat meluangkan lebih masa, terdapat beberapa petua tambahan yang boleh diamalkan untuk mendapatkan kesan yang lebih 'hebat' daripada cara penggunaan yang biasa.
Biasanya urut tenaga batin yang diamalkan oleh orang-orang lama akan dilakukan pada waktu pagi selepas bangun tidur dan pada waktu malam sebelum tidur ( jika ingin bersama isteri, dilakukan sebelum bersama kemudian basuh sehingga bersih dan juga selepas bersama )
Minyak tersebut jika dibiarkan lebih lama adalah lebih baik lebih-lebih lagi apabila mengurutnya pada waktu sebelum tidur, baik dibiarkan semalaman dengan tujuan untuk membiarkan ramuan minyak tersebut meresap dan bertindak lebih lama ke dalam zakar.
Kaedah Urut Zakar Guna Minyak Wild-X

Urutan minyak lintah tapa
urut1

Urut dari pangkal hingga ke kepala zakar sisi kanan dan kiri. Tahan kulit di bahagian pangkal zakar sekiranya kulit zakar anda berkedut atau kendur. Lakukan 5 kali urut sekali genggaman.

Urutan minyak lintah tapa
urut2

Urut dari pangkal lubang dubur hingga ke pangkal buah zakar. Ulang 7 kali.

Urutan minyak lintah tapa
urut3

Tekan di dua bahagian lubang cincin dengan dua jari perlahan-lahan. Ulang 11 kali.

Urutan minyak lintah tapa
urut4

Urut di celah kelengkang hingga separuh peha dan seterusnya ke lutut. Ulang 21 kali.

Urutan minyak lintah tapa
urut5

Susur di pangkal zakar dan unit keluar kiri dan kanan atas dan bawah.Buat 7 kali.

Urutan minyak lintah tapa
urut5
Tangan kanan memegang zakar melalui bawah peha kanan, luruskan kaki sedikit demi sedikit sebanyak 7 kali.

Keistimewaan Minyak Urut Wild-X

Menambah kekerasan batang zakar
Mempercepatkan zakar mengeras
Mencegah gejala 'cepat layu'
Zakar tetap keras selepas pancutan
Mampu mengulangi beberapa kali
Meningkatkan keyakinan untuk bersama
Suci, diperbuat daripada herba tradisional
Tiada kesan sampingan kepada suami
-Tiada kesan sampingan kepada isteri

HARGA RM40

CARA NAK ORDER : 013-3066540 WHATAPPS/SMS/CALLBuat bayaran melalui cara-cara berikut: *Mesin ATM / Kaunter / Internet-Banking / Maybank2u dan lain-lain ke akaun di bawah:


MAYBANK

5122 6806 0093

CIMB

7042765243

PUBLIC BANK

4702 6594 35

BSN

0114 1290 0008 5491

BANK ISLAM

12092 02281 0552

RHB BANK

16202700084814

BANK RAKYAT

220806174867

* Nama : Mohd NAzaruddeen B muhd Raaee

* H/ Phone : 013-3066540 WHATAPPS/SMS/CALL

*Selepas transfer, smskan nama, alamat penuh , nama produk, jumlah wang

* dan masa bank in. *

http://www.lelakiherba.com/wildx.htm

http://www.lelakiherba.com/wildx.htm
Back to top Go down
View user profile
 
Wild-X Original l Pengedar Sah Ubat Tambah Saiz Murah
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Repopulating an original ST-70 PCB
» Original Michael Crawford mask
» Dale Cochoy @ Wild Things Bonsai Studio selling off bonsai collection
» WILD OLIVE CASCADE....GIFT OF NATURE
» Collected Wild Cherry, Wild Rose, Honeysuckle, Hawthorn & Elm

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Tudung DIY CARI :: Pengumuman :: IKLANKAN PERNIAGAAN ANDA DISINI!-
Jump to: