BERKONGSI & BERBINCANG SEGALANYA YANG ANDA INGIN TAHU MENGENAI TUDUNG
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in
Log in
Username:
Password:
Log in automatically: 
:: I forgot my password
Similar topics
NUFFNANG
IKLAN
Photobucket

Share | 
 

 DAH SELESAIII.... KELAS MENJAHIT TUDUNG @ IMPIAN QAISARA 17 MAY 2009

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3  Next
AuthorMessage
meabadi
Admin


Posts : 544
Join date : 2008-12-21
Age : 35
Location : Shah Alam Selangor

PostSubject: Re: DAH SELESAIII.... KELAS MENJAHIT TUDUNG @ IMPIAN QAISARA 17 MAY 2009   Fri May 08, 2009 2:30 pm

Wah kak eva..bestnyaa buat kelas turunkan segala ilmu....alatan legkap plak tu di sediakan...

SELAMAT MAJU JAYA.....



pssst: x biasa plak nak panggil kak ton.... Arrow Arrow Arrow Arrow
Back to top Go down
View user profile http://meabadi.blogspot.com/
evabobbie
Peniaga


Posts : 267
Join date : 2008-12-22
Age : 45
Location : seri kembangan/shah alam

PostSubject: Re: DAH SELESAIII.... KELAS MENJAHIT TUDUNG @ IMPIAN QAISARA 17 MAY 2009   Fri May 08, 2009 4:54 pm

meabadi wrote:
Wah kak eva..bestnyaa buat kelas turunkan segala ilmu....alatan legkap plak tu di sediakan...

SELAMAT MAJU JAYA.....



pssst: x biasa plak nak panggil kak ton.... Arrow Arrow Arrow Arrow

Alahai ME, ilmu yg seciput ni..Smile

akak ni byk benar nama, maklumla nama panjang...Smile
Back to top Go down
View user profile http://allmustsell.blogspot.com
Ajue



Posts : 133
Join date : 2009-02-23
Age : 39

PostSubject: Re: DAH SELESAIII.... KELAS MENJAHIT TUDUNG @ IMPIAN QAISARA 17 MAY 2009   Fri May 08, 2009 6:36 pm

kak ton..nk join jgk...nak membeli awning2...
Back to top Go down
View user profile
faziraniq
Peniaga


Posts : 152
Join date : 2008-12-22

PostSubject: Re: DAH SELESAIII.... KELAS MENJAHIT TUDUNG @ IMPIAN QAISARA 17 MAY 2009   Mon May 11, 2009 12:50 pm

kalau saya join pun...gi menyibuk jer ye...lama xjumpa kengkawan forum...
Back to top Go down
View user profile
li_zam



Posts : 103
Join date : 2009-04-16

PostSubject: Re: DAH SELESAIII.... KELAS MENJAHIT TUDUNG @ IMPIAN QAISARA 17 MAY 2009   Mon May 11, 2009 12:52 pm

Mad kalau lah sya ni duk belah2 sana..buleh gak g bljr.
Tapi QAISARA kt rmh x ade org nk jaga..
Laughing
hihi..kak Ton..kelas tu cm nama anak kite..Qaisara.
Back to top Go down
View user profile
evabobbie
Peniaga


Posts : 267
Join date : 2008-12-22
Age : 45
Location : seri kembangan/shah alam

PostSubject: Re: DAH SELESAIII.... KELAS MENJAHIT TUDUNG @ IMPIAN QAISARA 17 MAY 2009   Mon May 11, 2009 4:37 pm

Ajue, Fazira..

jomla jgn malu2..open for everybody Smile
Back to top Go down
View user profile http://allmustsell.blogspot.com
evabobbie
Peniaga


Posts : 267
Join date : 2008-12-22
Age : 45
Location : seri kembangan/shah alam

PostSubject: Re: DAH SELESAIII.... KELAS MENJAHIT TUDUNG @ IMPIAN QAISARA 17 MAY 2009   Mon May 11, 2009 4:38 pm

li_zam wrote:
Mad kalau lah sya ni duk belah2 sana..buleh gak g bljr.
Tapi QAISARA kt rmh x ade org nk jaga..
Laughing
hihi..kak Ton..kelas tu cm nama anak kite..Qaisara.

ooo Qaisara tu anak tokey kedai tu.,,hehehe..
Anak sy nama Mysarah..Smile
Back to top Go down
View user profile http://allmustsell.blogspot.com
evabobbie
Peniaga


Posts : 267
Join date : 2008-12-22
Age : 45
Location : seri kembangan/shah alam

PostSubject: Re: DAH SELESAIII.... KELAS MENJAHIT TUDUNG @ IMPIAN QAISARA 17 MAY 2009   Tue May 12, 2009 5:34 pm

ALhamdulillah, kelas dah penuh

So yg x dpt join tu, insyaAllah ada nx class..
@ pub bleh join class2 cikgu yg ada kt forum ni

Untuk kawan2 yg nk volunteer jadi cikgu hari ahad ni
d persilakan...kecik tapak tangan stadium shah alam kt belakang ni
saya tadahkan...Bg nama kat saya ya!
Back to top Go down
View user profile http://allmustsell.blogspot.com
kee'ah
Peniaga


Posts : 1141
Join date : 2008-12-22

PostSubject: Re: DAH SELESAIII.... KELAS MENJAHIT TUDUNG @ IMPIAN QAISARA 17 MAY 2009   Wed May 13, 2009 12:12 am

evabobbie wrote:
ALhamdulillah, kelas dah penuh

So yg x dpt join tu, insyaAllah ada nx class..
@ pub bleh join class2 cikgu yg ada kt forum ni

Untuk kawan2 yg nk volunteer jadi cikgu hari ahad ni
d persilakan...kecik tapak tangan stadium shah alam kt belakang ni
saya tadahkan...Bg nama kat saya ya!

Eva...kolo takde appointment, ada ler akak kat situ...InsyaAllah. Moral support dari belakang jerrr... cheers cheers
Back to top Go down
View user profile
evabobbie
Peniaga


Posts : 267
Join date : 2008-12-22
Age : 45
Location : seri kembangan/shah alam

PostSubject: Re: DAH SELESAIII.... KELAS MENJAHIT TUDUNG @ IMPIAN QAISARA 17 MAY 2009   Wed May 13, 2009 10:37 am

kee'ah wrote:
evabobbie wrote:
ALhamdulillah, kelas dah penuh

So yg x dpt join tu, insyaAllah ada nx class..
@ pub bleh join class2 cikgu yg ada kt forum ni

Untuk kawan2 yg nk volunteer jadi cikgu hari ahad ni
d persilakan...kecik tapak tangan stadium shah alam kt belakang ni
saya tadahkan...Bg nama kat saya ya!

Eva...kolo takde appointment, ada ler akak kat situ...InsyaAllah. Moral support dari belakang jerrr... cheers cheers

Dtg le akak..risau sy ni kot2 tak terlayan semua org nnt..
Back to top Go down
View user profile http://allmustsell.blogspot.com
k yana
Peniaga


Posts : 771
Join date : 2008-12-22
Location : kangar.bdr mahkota cheras.subang

PostSubject: Re: DAH SELESAIII.... KELAS MENJAHIT TUDUNG @ IMPIAN QAISARA 17 MAY 2009   Wed May 13, 2009 10:39 am

salam eva,
kalau tak de aral..insyaallah saya dtg.
Back to top Go down
View user profile http://tulipbiru137.fotopages.com/
evabobbie
Peniaga


Posts : 267
Join date : 2008-12-22
Age : 45
Location : seri kembangan/shah alam

PostSubject: Re: DAH SELESAIII.... KELAS MENJAHIT TUDUNG @ IMPIAN QAISARA 17 MAY 2009   Wed May 13, 2009 10:47 am

k yana wrote:
salam eva,
kalau tak de aral..insyaallah saya dtg.

k yana jomle tolong eva tgk2 dlm kelas..bleh ke?
Back to top Go down
View user profile http://allmustsell.blogspot.com
MummyAleeya



Posts : 94
Join date : 2009-01-07
Age : 45
Location : bangi/kajang

PostSubject: Re: DAH SELESAIII.... KELAS MENJAHIT TUDUNG @ IMPIAN QAISARA 17 MAY 2009   Wed May 13, 2009 3:17 pm

evabobbie wrote:
ALhamdulillah, kelas dah penuh

So yg x dpt join tu, insyaAllah ada nx class..
@ pub bleh join class2 cikgu yg ada kt forum ni

Untuk kawan2 yg nk volunteer jadi cikgu hari ahad ni
d persilakan...kecik tapak tangan stadium shah alam kt belakang ni
saya tadahkan...Bg nama kat saya ya!

Eva,

dah lama MA teringin nak join gathering korang nih....semedang tak berkesempatan ajer....tp dah alang2 buat kat bangi nih, rasa2 nya, MA nak join gak laaa...kenal2 korang....share2 ilmu jahitan kiter..disamping sopping aper2 yg patut...boleh ker eva? nk tolong2 jd cikgu pun takper...
Back to top Go down
View user profile
evabobbie
Peniaga


Posts : 267
Join date : 2008-12-22
Age : 45
Location : seri kembangan/shah alam

PostSubject: Re: DAH SELESAIII.... KELAS MENJAHIT TUDUNG @ IMPIAN QAISARA 17 MAY 2009   Wed May 13, 2009 3:36 pm

MummyAleeya wrote:
evabobbie wrote:
ALhamdulillah, kelas dah penuh

So yg x dpt join tu, insyaAllah ada nx class..
@ pub bleh join class2 cikgu yg ada kt forum ni

Untuk kawan2 yg nk volunteer jadi cikgu hari ahad ni
d persilakan...kecik tapak tangan stadium shah alam kt belakang ni
saya tadahkan...Bg nama kat saya ya!

Eva,

dah lama MA teringin nak join gathering korang nih....semedang tak berkesempatan ajer....tp dah alang2 buat kat bangi nih, rasa2 nya, MA nak join gak laaa...kenal2 korang....share2 ilmu jahitan kiter..disamping sopping aper2 yg patut...boleh ker eva? nk tolong2 jd cikgu pun takper...

Alhamdulilahhh...MA,

ade jugak yg menyambut seruan nk jadik cikgu..! bolehhh sesangat..datang taw MA..
Eva mmg perlukan pembantu..mmg dah ada seorang kawan tp ramai2 pon bestkan
tolong tengokkan aje..

Datang ya!
Back to top Go down
View user profile http://allmustsell.blogspot.com
kee'ah
Peniaga


Posts : 1141
Join date : 2008-12-22

PostSubject: Re: DAH SELESAIII.... KELAS MENJAHIT TUDUNG @ IMPIAN QAISARA 17 MAY 2009   Wed May 13, 2009 6:46 pm

k yana wrote:
salam eva,
kalau tak de aral..insyaallah saya dtg.

Kyana..ko elok beno pergi...tips ko byk...boleh share share ngan student student baru tu...
Back to top Go down
View user profile
k yana
Peniaga


Posts : 771
Join date : 2008-12-22
Location : kangar.bdr mahkota cheras.subang

PostSubject: Re: DAH SELESAIII.... KELAS MENJAHIT TUDUNG @ IMPIAN QAISARA 17 MAY 2009   Thu May 14, 2009 3:13 pm

kee'ah wrote:
k yana wrote:
salam eva,
kalau tak de aral..insyaallah saya dtg.

Kyana..ko elok beno pergi...tips ko byk...boleh share share ngan student student baru tu...

insyaallah kak kee, eva..
Back to top Go down
View user profile http://tulipbiru137.fotopages.com/
adeeda
Peniaga


Posts : 696
Join date : 2008-12-21
Age : 39
Location : PJ/KL Sentral

PostSubject: Re: DAH SELESAIII.... KELAS MENJAHIT TUDUNG @ IMPIAN QAISARA 17 MAY 2009   Fri May 15, 2009 5:17 pm

kak eva... kita nak join as penjual boleh muat lagi ke?

hasben kata boleh pi.. kejap je dalam 2jam.. dia bawak sume boys tu ronda2 Bangi.

saper2 yg ada order bakrum/jesey/brocades dengan deeda boleh collect direct kat sana .
Just bagitau so deeda boleh bawak barang siap2
Back to top Go down
View user profile http://www.tudung-making-all-in-one.blogspot.com/
evabobbie
Peniaga


Posts : 267
Join date : 2008-12-22
Age : 45
Location : seri kembangan/shah alam

PostSubject: Re: DAH SELESAIII.... KELAS MENJAHIT TUDUNG @ IMPIAN QAISARA 17 MAY 2009   Fri May 15, 2009 6:30 pm

k yana wrote:
kee'ah wrote:
k yana wrote:
salam eva,
kalau tak de aral..insyaallah saya dtg.

Kyana..ko elok beno pergi...tips ko byk...boleh share share ngan student student baru tu...

insyaallah kak kee, eva..

thnks k yana Smile
Back to top Go down
View user profile http://allmustsell.blogspot.com
evabobbie
Peniaga


Posts : 267
Join date : 2008-12-22
Age : 45
Location : seri kembangan/shah alam

PostSubject: Re: DAH SELESAIII.... KELAS MENJAHIT TUDUNG @ IMPIAN QAISARA 17 MAY 2009   Fri May 15, 2009 6:31 pm

adeeda wrote:
kak eva... kita nak join as penjual boleh muat lagi ke?

hasben kata boleh pi.. kejap je dalam 2jam.. dia bawak sume boys tu ronda2 Bangi.

saper2 yg ada order bakrum/jesey/brocades dengan deeda boleh collect direct kat sana .
Just bagitau so deeda boleh bawak barang siap2

muatt...awak kecik aje..hehe..
dtg taw..


bwk la barang byk2 ye penjual semua..rasanya ramai yg nk singgah membeli nanti Smile
Back to top Go down
View user profile http://allmustsell.blogspot.com
evabobbie
Peniaga


Posts : 267
Join date : 2008-12-22
Age : 45
Location : seri kembangan/shah alam

PostSubject: Re: DAH SELESAIII.... KELAS MENJAHIT TUDUNG @ IMPIAN QAISARA 17 MAY 2009   Tue May 19, 2009 3:35 pm



ALhamdulillah..semua dah selesai..Smile
Terima kasih semua!

Cerita penuh kt cni --> http://kaktonstudung.blogspot.com
Back to top Go down
View user profile http://allmustsell.blogspot.com
Eldee



Posts : 14
Join date : 2009-04-29
Age : 45
Location : Sg. Buloh

PostSubject: Re: DAH SELESAIII.... KELAS MENJAHIT TUDUNG @ IMPIAN QAISARA 17 MAY 2009   Tue May 19, 2009 4:14 pm

evabobbie wrote:


ALhamdulillah..semua dah selesai..Smile
Terima kasih semua!

Cerita penuh kt cni --> http://kaktonstudung.blogspot.com

TQVM pd cikgu kita, n pd Ila (rupanya kita sebaya lahir thn 71! masih muda tuh! Very Happy ), k yana yg bagi tipsyg sgt berguna, moga Allah tambah2 lagi rezeki uols cheers . Terpaksa mintak diri awal hari tu coz kena hantar anak pegi tuisyen kat PJ! flower
Back to top Go down
View user profile
ummistouch



Posts : 26
Join date : 2009-05-14
Location : KL

PostSubject: Re: DAH SELESAIII.... KELAS MENJAHIT TUDUNG @ IMPIAN QAISARA 17 MAY 2009   Tue May 19, 2009 4:41 pm

evabobbie wrote:


ALhamdulillah..semua dah selesai..Smile
Terima kasih semua!

Cerita penuh kt cni --> http://kaktonstudung.blogspot.com


Salam...,

Kak Ton, nanti bebila kalau ada kelas lagi war2kan lah yer, rasa cam nak join la..
Saya ni, menjahit mmg x tau pon.. tapi rasa minat lak nak menjait tudung nih..
Back to top Go down
View user profile
evabobbie
Peniaga


Posts : 267
Join date : 2008-12-22
Age : 45
Location : seri kembangan/shah alam

PostSubject: Re: DAH SELESAIII.... KELAS MENJAHIT TUDUNG @ IMPIAN QAISARA 17 MAY 2009   Tue May 19, 2009 5:18 pm

Eldee wrote:
evabobbie wrote:


ALhamdulillah..semua dah selesai..Smile
Terima kasih semua!

Cerita penuh kt cni --> http://kaktonstudung.blogspot.com

TQVM pd cikgu kita, n pd Ila (rupanya kita sebaya lahir thn 71! masih muda tuh! Very Happy ), k yana yg bagi tipsyg sgt berguna, moga Allah tambah2 lagi rezeki uols cheers . Terpaksa mintak diri awal hari tu coz kena hantar anak pegi tuisyen kat PJ! flower

Eldee...awak takdo le lam gambar..hehehe
eh kita bertiga same sebaya gitu...muda remaja lagik kan
Back to top Go down
View user profile http://allmustsell.blogspot.com
evabobbie
Peniaga


Posts : 267
Join date : 2008-12-22
Age : 45
Location : seri kembangan/shah alam

PostSubject: Re: DAH SELESAIII.... KELAS MENJAHIT TUDUNG @ IMPIAN QAISARA 17 MAY 2009   Tue May 19, 2009 5:20 pm

surianah wrote:



Salam...,

Kak Ton, nanti bebila kalau ada kelas lagi war2kan lah yer, rasa cam nak join la..
Saya ni, menjahit mmg x tau pon.. tapi rasa minat lak nak menjait tudung nih..

Wsalam...insyaAllah..kalo ada lagi akan d war2kan kt cni Smile
Back to top Go down
View user profile http://allmustsell.blogspot.com
adeeda
Peniaga


Posts : 696
Join date : 2008-12-21
Age : 39
Location : PJ/KL Sentral

PostSubject: Re: DAH SELESAIII.... KELAS MENJAHIT TUDUNG @ IMPIAN QAISARA 17 MAY 2009   Tue May 19, 2009 10:58 pm

Tahniah kak Ton atas kejayaan kelas hari Ahad lepas.
Tak lupa thanks buat kak Ton dan tuan kedai yg bagi peluang kami2 ni berniaga kat sana.
Buat student2.. salam perkenalan semua..
Back to top Go down
View user profile http://www.tudung-making-all-in-one.blogspot.com/
Sponsored content




PostSubject: Re: DAH SELESAIII.... KELAS MENJAHIT TUDUNG @ IMPIAN QAISARA 17 MAY 2009   Today at 7:50 am

Back to top Go down
 
DAH SELESAIII.... KELAS MENJAHIT TUDUNG @ IMPIAN QAISARA 17 MAY 2009
View previous topic View next topic Back to top 
Page 2 of 3Go to page : Previous  1, 2, 3  Next
 Similar topics
-
» Anzo-sama GFX Shop!
» Inexpensive Ways to get more hp/tq!!!!!
» Gerard Butler Covers ‘Esquire’ August 2009
» Millers Collectables price guide 2009 By Judith Miller & Mark Hill
» -Model engineers exhibition

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Tudung DIY CARI :: Thread :: Segalanya mengenai kelas TudungDIY,gathering tudungDIY,sesi beramah mesra sesama kita....-
Jump to: