BERKONGSI & BERBINCANG SEGALANYA YANG ANDA INGIN TAHU MENGENAI TUDUNG
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 VimaxOriginal Canada Termurah - Zakar Besar + Panjang‎

Go down 
AuthorMessage
notrexPosts : 1273
Join date : 2014-05-31

PostSubject: VimaxOriginal Canada Termurah - Zakar Besar + Panjang‎   Sat Jun 07, 2014 3:12 pm

Vimax adalah tambahan peningkatan zakar semulajadi yang telah ditunjukkan dalam pelbagai ujian untuk membuat keuntungan sehingga 3-4 inci panjang dalam tempoh 4 bulan dengan Vimax .

Melihat keputusan Vimax yang menakjubkan itu, Vimax adalah untuk setiap lelaki yang mengidamkan saiz idaman dan ini boleh dicapai dengan amalkan pemakanan Vimax iaitu makanan tambahan semula jadi dan bukan bahan kimia atau hormon yang ditetapkan dalam kandungan Vimax .

Rahsia untuk kejayaan Vimax terletak pada kombinasi yang kuat dari bahan-bahan herba yang terkandung dalam Vimax . Vimax mengandungi herba dan bahan-bahan yang telah digunakan selama bertahun-tahun dalam pelbagai budaya untuk meningkatkan libido , lilitan zakar , meningkatkan rangsangan seksual, dan meningkatkan aliran darah semasa ereksi.

Vimax diperbuat daripada bahan-bahan herba asli untuk setiap botol Vimax iaitu:

Isi kandungan Vimax (Epunedum Sagitum Atau Rumpai Kambing Kasar)
Epunedum Sagitum didalam Vimax ini adalah Afrodisiac semulajadi yang kuat yang ditunjukkan oleh doktor cina untuk meningkatkan sensasi seksual dan fizikal. Hal ini dengan meningkatkan pembebasan testosteron yang juga menyebabkan peningkatan peredaran , menyebabkan sukar ereksi setelah pengambilan Vimax .


Isi kandungan Vimax (Ginkgo)
Ginko didalam Vimax telah digunakan selama lebih 5000 tahun dalam ubat herba cina untuk meningkatkan aliran darah dan oksigen . Selain meningkatkan aliran darah ke alat kelamin, Ginko juga meningkatkan keupayaan mental dan fungsi otak. Tambahan pula kerana sifat-sifat ini Ginko telah terbukti untuk mengubati mati pucuk di 78 % daripada subjek lelaki diuji sebagai testimoni Vimax .

Isi kandungan Vimax (Cayenne Fruit)
Cayenne Fruit didalam VIMAX adalah untuk mencegah pukulan tanpa meningkatkan tekanan darah dan juga mempunyai ciri-ciri membina semula tisu, terutamanya berharga dalam proses lenthening kemaluan.

Isi kandungan Vimax (Saw Palmetto)
Saw Palmetto didalam Vimax adalah untuk merangsang satu libido yang rendah pada lelaki dan mempunyai kecenderungan Afrodisiac berkuasa.

Isi kandungan Vimax (Ginseng)
Ginseng didalam Vimax ialah suplement purba yang dikenali untuk memperkayakan darah, membina darah dan sperma. Ia juga mengandungi satu bahan utama yang mengubah alirdarah ke otak dan zakar yang akhirnya menyebabkan saluran darah zakar untuk berkembang dan lancar setelah mengunakan Vimax .

Bahan-bahan didalam Vimax ini digabungkan dengan cara yang tertentu dan menyebabkan Vimax mencapai keputusan yang maksimun dalam banyak kes untuk mencapai pembesaran fizikal. Malah dengan bahan-bahan yang semulajadi yang terkandung dalam Vimax dijamin tidak ada kesan sampingan kepada pengguna dan boleh terus menggunakan suplement Vimax dengan selamat sehingga saiz yang dikehendaki dicapai setelah mengamalkan pemakanan Vimax .

Nota: Jangkaan pertumbuhan dan perubahan adalah bergantung pada setiap individu.

Formulasi Vimax TIDAK BERTUJUAN UNTUK MERAWAT, MENYEMBUH ATAU MENGELAKKAN SEBARANG PENYAKIT.Setiap individu berbeza, maka kesannya juga akan berbeza. Sila rujuk dan berbincang dengan doktor anda.

CONTOH AKHBAR PIHAK BERKUASA MERAMPAS VIMAX TIRUAN


KENALI VIMAX CANADA!!

- JANGAN TERPEDAYA DENGAN HARGA MURAH.DAPATKAN VIMAX ORIGINAL CANADA DI SINI.

HARGA VIMAX CANADA ORIGINAL EDARAN KAMI :-

1 BOTOL = RM230 (1 Month Supply) POS PERCUMA SELURUH MALAYSIA

2 BOTOL = RM420 (2 Month Supply) POS PERCUMA SELURUH MALAYSIA

3 BOTOL = RM600 (3 Month Supply) POS PERCUMA SELURUH MALAYSIA​


CARA PEMBELIAN: sms/CALL 019-3701706 @ 013-3066540 WHATAPPS/SMS/CALL

Buat bayaran melalui cara-cara berikut: *Mesin ATM / Kaunter / Internet-Banking / Maybank2u dan lain-lain ke akaun di bawah:

MAYBANK
5122 6806 0093

CIMB
0116 0075164 527

PUBLIC BANK
4702 6594 35

BSN
0114 1290 0008 5491

BANK ISLAM
12092 02281 0552

RHB BANK
16202700084814

BANK RAKYAT
220806174867


* Nama : Mohd NAzaruddeen B muhd Raaee

* H/ Phone : 013-3066540 WHATAPPS/SMS/CALL 019-3701706*Selepas transfer, smskan nama, alamat penuh , nama produk, jumlah wang

* dan masa bank in. *
Back to top Go down
View user profile
 
VimaxOriginal Canada Termurah - Zakar Besar + Panjang‎
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Hello from Canada
» Winter care - Quebec (Canada) - for my small bonsai
» Best time to repot satsuki azalea in Canada
» Herta Gertz (Canada)
» MAYTIME POTTERY (Canada)

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Tudung DIY CARI :: Pengumuman :: IKLANKAN PERNIAGAAN ANDA DISINI!-
Jump to: