BERKONGSI & BERBINCANG SEGALANYA YANG ANDA INGIN TAHU MENGENAI TUDUNG
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in
Log in
Username:
Password:
Log in automatically: 
:: I forgot my password
Similar topics
NUFFNANG
IKLAN
Photobucket

Share | 
 

 PL Super Spray | Atasi Masalah Cepat Klimaks | Suami Isteri Lebih Puas

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
bagusdanhebat



Posts : 185
Join date : 2013-07-29

PostSubject: PL Super Spray | Atasi Masalah Cepat Klimaks | Suami Isteri Lebih Puas   Thu Mar 20, 2014 3:57 pm









Satu cara mudah dan selamat untuk menghentikan Pancutan Pra-matang (premature ejaculation) – Tanpa Pil, Tanpa sebarang alat yang menyakitkan, Tanpa suntikan, Tanpa buku – Hanya Dengan Spray – 100% Asli – Tanpa ubatan. Hasil segera yang berkekalan selamanya! Ubat tahan lama,
PL SUPER SPRAY™ adalah herba traditional untuk lelaki bagi menghentikan pancutan pra-matang. Herba ini dibuat daripada resepi istimewa yang dikumpulkan dari buku traditional Melayu lama.

Kemampuan setiap lelaki untuk BERTAHAN LAMA ketika bersama pasangan masing-masing berbeza mengikut faktor umur, kesihatan, keadaan fizikal serta juga keadaan psikologi atau emosi. Tidak dapat dinafikan kaum lelaki seboleh-bolehnya ingin bertahan selama mungkin ketika ketika mengadakan hubungan seks ataupun sekurang-kurangnya mampu bertahan sehingga pasangannya merasa puas atau orgasme terlebih dulu. Keinginan untuk bertahan lama mungkin boleh dikaitkan dengan faktor keegoan (tidak macho) atau naluri kelelakian.
Di samping itu juga, ada di kalangan kaum lelaki menghadapi masalah EJAKULASI PRAMATANG (premature ejaculation).

Masalah ini juga dikenali sebagai masalah cepat klimaks atau pancutan mani awal adalah satu isu yang amat menekan kaum lelaki dan juga pasangannya. EJAKULASI PRAMATANG biasanya berlaku kepada mereka yang baru sahaja memulakan hubungan seksual di mana pasangan lelaki tidak dapat mengawal klimaksnya lalu memancutkan mani awal.


INSYA ALLAH

Jangan sampai nanti isteri kita kutuk kita “apalah abang ni..harap badan je tegap tapi atas katil dah lah lembik cepat game over pulak tu, macam main game online ” Untuk para suami jangan jadi lelaki touch n go..Jangan nanti isteri sendiri mengutuk kita di belakang disebabkan masalah kita.

Tetapi.. Tidak Perlu Risau

Kerana Di Sini Ada JalanPenyelesaiannya.

Tahukah anda ? Mengikut anggaran Persatuan Andrologi Malaysia, lebih dari 2.2 juta lelaki di Malaysia mengalami masalah lemah tenaga batin daN cepat pancut. Jumlah sebenar mungkin lebih 3 kali ganda. Tetapi masalah ini hanya di ketahui oleh diri sendiri dan pasanganya sahaja. Kerana kejantanan seorang lelaki hanya teruji di katil sendiri. Rahsia seorang lelaki akan terbongkar, apabila kalah teruk di katil sendiri semasa berasmara dengan pasangannya. Ramai lelaki yang kelihatan hebat dan gagah diluar tetapi kalah teruk di atas katil sendiri..
Adakah anda juga dalam kategori ini..?

Dengan PL SUPER SPRAY Anda Akan Terkeluar

Dari Statistik Di Atas…

Lelaki akan merasa tertekan dan seolah-olah jatuh maruahnya di depan pasangan wanitanya. Keadaan diburukkan lagi apabila pasangannya menyuarakan perasaan kurang puas dengan hubungan kelamin mereka.
Mengikut kajian yang pernah dijalankan oleh Dr Alfred Kinsey, dia mendapati sebilangan besar lelaki (respondennya ialah rakyat Amerika) hanya dapat bertahan seminit setengah daripada awal hubungan penetratif sehingga ke peringkat pancutan mani. Sebilangan lagi dapat bertahan dua minit dan jarang sekali mencecah sehingga 15 minit.



** FAKTA **


- 78% wanita Asia tidak merasa puas tiap kali bersama pasangan. Namun perasaan tersebut diketepikan demi menjaga hati pasangan.
- 35% kes cerai di Semenanjung Malaysia adalah kerana suami cepat inzal (pancut), lemahnya daya seks dalam memuaskan naluri seks isteri.
- Wanita mempunyai 9 nafsu berbanding lelaki yang hanya ada 1.
- Kegagalan mencapai orgasme lengkap boleh menyebabkan wanita mengalami ganguan organ seperti sakit buah pinggang, perut, usus dan saraf.
Oleh yang demikian, jika ANDA ingin BERTAHAN LEBIH LAMA DI RANJANG atau berdepan dengan masalah EJAKULASI PRAMATANG atau cepat klimaks (pancutan mani awal) adalah sangat mustahak bagi ANDA untuk mencari pendekatan yang sesuai dan serasi untuk diamalkan supaya keyakinan diri dapat dipulihkan kembali dan keharmonian rumahtangga berpanjangan.

Jika isteri anda sering menolak ajakan anda untuk melakukan hubungan intim, cuba FIKIRKAN semula……….
ADAKAH ANDA TELAH BERJAYA
MEMBERI ISTERI ANDA PUNCAK INZAL????

“Kami menjaminkan kepuasan anda…
Kami menjaminkan keseronokan anda”
PL SUPER SPRAY™
FAKTA : Jika anda takutkan pasangan anda akan mentertawakan anda kerana menggunakan PL SUPER SPRAY™, JANGAN BIMBANG. Lebih 30% PL SUPER SPRAY™ ini dibeli oleh wanita untuk pasangannya. Kenapa anda tidak???

Tiada Kesan Sampingan. Selamat, Efektif, dan cukup mudah. Apabila anda berjaya “mengawal pancutan sepenuhnya”, Anda akan mampu mengawalnya seumur hidup.

RM69

CARA NAK ORDER : sms 019-3701706 @ 013-3066540 WHATAPPS/SMS

Buat bayaran melalui cara-cara berikut: *Mesin ATM / Kaunter / Internet-Banking / Maybank2u dan lain-lain ke akaun di bawah:


MAYBANK

5122 6806 0093



CIMB

7042765243


PUBLIC BANK

4702 6594 35



BSN

0114 1290 0008 5491


BANK ISLAM

12092 02281 0552


RHB BANK

16202700084814



BANK RAKYAT

220806174867


* Nama : Mohd NAzaruddeen

* H/ Phone : 013-3066540 WHATAPPS/SMS/CALL 019-3701706

*Selepas transfer, smskan nama, alamat penuh , nama produk, jumlah wang

* dan masa bank in. *

http://www.untuklelakipower.com/plsuperspray.htm

http://www.untuklelakipower.com/plsuperspray.htm

http://www.untuklelakipower.com/plsuperspray.htm
Back to top Go down
View user profile
 
PL Super Spray | Atasi Masalah Cepat Klimaks | Suami Isteri Lebih Puas
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» mr hobby topcoat matte/flat OR mr super clear flat ?
» Mr Color Super Metallic
» Non-fusion area and Super polymerization
» First Look at Tamiyas new Super Sherman
» Super Lad?

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Tudung DIY CARI :: Pengumuman :: IKLANKAN PERNIAGAAN ANDA DISINI!-
Jump to: