BERKONGSI & BERBINCANG SEGALANYA YANG ANDA INGIN TAHU MENGENAI TUDUNG
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in
Log in
Username:
Password:
Log in automatically: 
:: I forgot my password
Similar topics
NUFFNANG
IKLAN
Photobucket

Share | 
 

 Assalam... Newbie. Shawl/Square Scarf Bussines

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
zadaa



Posts : 1
Join date : 2014-01-07
Location : Kuala Lumpur

PostSubject: Assalam... Newbie. Shawl/Square Scarf Bussines   Tue Jan 07, 2014 5:47 pm

Assalamualaikum...saya baru join forum ni. Alhamdulillah Smile Saya seorang pelajar baru memulakan online business semua tentang hijbs- shawls, square hijabs, etc. Saya buat ni sebab saya betul-betul berminat pasal tudung & selendang. But, saya mostly produced only long, wide shawl (XL), tudung bidang 50;60. Tu target saya. InsyaAllah. Lagi satu, sebagai side income lah kan. hihi.. Masalah yang saya hadapi, pasal materials. Kat kedai mostly mahal2 kain ela. Dan saya tak jumpa supplier yang murah2. Saya nak variasikan selendang/tudung saya. Ada tak ahli forum kat sini pembekal chiffon plain/printed bunga english style atau tak kisah la corak apa2 yang cantik menarik tertarik Cool . High quality chiffon/georgette. Cotton atau apa saja materials yang sesuai. Harga murah2. Sebab saya tak jahit sendiri hantar kat tailor. Dah kos kat situ. Terima kasih! Embarassed Very Happy 
Back to top Go down
View user profile
lunna



Posts : 1
Join date : 2014-04-02

PostSubject: Re: Assalam... Newbie. Shawl/Square Scarf Bussines   Wed Apr 02, 2014 12:30 pm

salam zadaa actually lunna pon baru je berjinak2 dgn jual tudung online nih hehe kalau bab material lunna ada kenal dgn sorg bos ni.dia owner kilang kain n dia bole bagi harga kain murah hehe.cakap je material ape nak dia bole supply murah gile.
cume lunna nak cari tailor yang murah ada masalah.kalau zadaa berminat bole la contact lunna kite bole tukar2 idea.
Back to top Go down
View user profile http://naylishaboutique.blogspot.com
deoneshawl



Posts : 3
Join date : 2014-05-20

PostSubject: Re: Assalam... Newbie. Shawl/Square Scarf Bussines   Wed May 21, 2014 12:05 am

salam lunna n zadaa...sy tailor...kalau nk jahit tepi halus blh contact sy-012-2242358
Back to top Go down
View user profile
SayaTolongJual



Posts : 6
Join date : 2014-08-21

PostSubject: Re: Assalam... Newbie. Shawl/Square Scarf Bussines   Thu Aug 21, 2014 6:34 am

Mencari tudung bawal printed online yang bermotifkan corak batik tetapi risau dengan kualiti kain? Jangan risau! Lawati instagram @amaloth dan sila scroll ke bawah sedikit untuk melihat tudung bawal printed kami. Kualiti kain bawal ini adalah sangat bermutu tinggi, tidak jarang, tidak menetas jahitan, kain tebal tetapi sejuk. Ya, saya tahu kerana saya sendiri memakai tudung jenis ini )

Selain itu, saya juga menjual halfmoon butterfly shawl dengan corak-corak yang sangat menarik dan mudah dipandankan dengan pelbagai pakaian. Jenis kain shawl ini juga tidak jarang dan tidak menetas jahitan.

Selain dari melawati instagram @amaloth anda juga boleh whatsapp ke no ini untuk mendapatkan tudung dengan harga diskaun 0195455009/0174350396
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: Assalam... Newbie. Shawl/Square Scarf Bussines   Today at 1:41 am

Back to top Go down
 
Assalam... Newbie. Shawl/Square Scarf Bussines
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» I need a Choice Scarf
» Square waves
» Rainbow Splendour Square felt doilies
» How will it determine who goes first if the speed boost of choice scarf makes it have a decimal?
» FAMILY LIVES IN 350 SQUARE FOOT HOUSE-WATCH VIDEO

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Tudung DIY CARI :: Pengumuman :: Selamat Datang Ke DIY Tudung CARI!!-
Jump to: