BERKONGSI & BERBINCANG SEGALANYA YANG ANDA INGIN TAHU MENGENAI TUDUNG
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in
Log in
Username:
Password:
Log in automatically: 
:: I forgot my password
Similar topics
NUFFNANG
IKLAN
Photobucket

Share | 
 

 add new Thai silk and Cotton6/4/09-New Awning to letgoo..siapa cepat dia dapat!page 2!! murah je rm5 je..cepat!!

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2
AuthorMessage
CT



Posts : 288
Join date : 2009-03-26
Age : 33
Location : shah alam

PostSubject: Re: add new Thai silk and Cotton6/4/09-New Awning to letgoo..siapa cepat dia dapat!page 2!! murah je rm5 je..cepat!!   Mon Apr 06, 2009 2:56 pm

muat je..awak nak setiap satu design satu keping ke?
4 design x rm5 = rm20 .
fadz_erra wrote:
sitihanisah wrote:
boleh je..hehhehe..ct duk sek 13 tapi keje kat phileo damansara, awk duk mana?
fadz_erra wrote:
nk sume awning flowery bleh ?? siti duk sek bape ?

saya kt sek u16.. tgh pikir bila nk p amik.. hehe
saiz awning muat utk awning ar*an* ke ?
saya booking dulu laa.. boleh ? bape total ?
Back to top Go down
View user profile
hannah



Posts : 4
Join date : 2009-01-28

PostSubject: Re: add new Thai silk and Cotton6/4/09-New Awning to letgoo..siapa cepat dia dapat!page 2!! murah je rm5 je..cepat!!   Tue Apr 07, 2009 12:41 pm

saya nak orde semua 5 awnings tu...

5 x rm5 = rm25 + ????.... nanti confirm saya transfer.
Back to top Go down
View user profile
CT



Posts : 288
Join date : 2009-03-26
Age : 33
Location : shah alam

PostSubject: Re: add new Thai silk and Cotton6/4/09-New Awning to letgoo..siapa cepat dia dapat!page 2!! murah je rm5 je..cepat!!   Tue Apr 07, 2009 1:10 pm

ok 25+ pos rm3..nanti dh bank in post kat pm ye..please include my emai seklai,info kat page 1
hannah wrote:
saya nak orde semua 5 awnings tu...

5 x rm5 = rm25 + ????.... nanti confirm saya transfer.
Back to top Go down
View user profile
fadz



Posts : 199
Join date : 2009-01-05

PostSubject: Re: add new Thai silk and Cotton6/4/09-New Awning to letgoo..siapa cepat dia dapat!page 2!! murah je rm5 je..cepat!!   Wed Apr 08, 2009 5:56 pm

siti, dh pm payment.. as our arrangement, tolon simpan kn awning tuk i tu yer.. tqvm
Back to top Go down
View user profile http://alwanihijab.blogspot.com/
normia



Posts : 143
Join date : 2009-03-26
Location : Kemaman

PostSubject: Re: add new Thai silk and Cotton6/4/09-New Awning to letgoo..siapa cepat dia dapat!page 2!! murah je rm5 je..cepat!!   Thu Apr 09, 2009 12:52 pm

Salam siti,

Saya punya dah pos ke belum?
Back to top Go down
View user profile http://www.normiashomemade.blogspot.com
CT



Posts : 288
Join date : 2009-03-26
Age : 33
Location : shah alam

PostSubject: Re: add new Thai silk and Cotton6/4/09-New Awning to letgoo..siapa cepat dia dapat!page 2!! murah je rm5 je..cepat!!   Thu Apr 09, 2009 12:58 pm

Saya dh poskan jumaat lepas, dgn pos express
xsampai lg ke?

normia wrote:
Salam siti,

Saya punya dah pos ke belum?
Back to top Go down
View user profile
normia



Posts : 143
Join date : 2009-03-26
Location : Kemaman

PostSubject: Re: add new Thai silk and Cotton6/4/09-New Awning to letgoo..siapa cepat dia dapat!page 2!! murah je rm5 je..cepat!!   Sun Apr 12, 2009 12:23 pm

Siti, kain tu baru sampai td. Pegi melencong ke mana agaknye yer... Anyway, terima kasih. Saya beli.
Back to top Go down
View user profile http://www.normiashomemade.blogspot.com
kenanga



Posts : 35
Join date : 2009-03-30
Age : 38
Location : Shah Alam, Selangor

PostSubject: Re: add new Thai silk and Cotton6/4/09-New Awning to letgoo..siapa cepat dia dapat!page 2!! murah je rm5 je..cepat!!   Mon Apr 27, 2009 1:25 pm

Salam Siti,

Nak tanya awning purple color on page 2 tu ade lagi tak?
Back to top Go down
View user profile
CT



Posts : 288
Join date : 2009-03-26
Age : 33
Location : shah alam

PostSubject: Re: add new Thai silk and Cotton6/4/09-New Awning to letgoo..siapa cepat dia dapat!page 2!! murah je rm5 je..cepat!!   Mon Apr 27, 2009 7:54 pm

kenanga wrote:
Salam Siti,

Nak tanya awning purple color on page 2 tu ade lagi tak?

ada lg..awk nak ke?
Back to top Go down
View user profile
kenanga



Posts : 35
Join date : 2009-03-30
Age : 38
Location : Shah Alam, Selangor

PostSubject: Re: add new Thai silk and Cotton6/4/09-New Awning to letgoo..siapa cepat dia dapat!page 2!! murah je rm5 je..cepat!!   Mon Apr 27, 2009 9:45 pm

sitihanisah wrote:
kenanga wrote:
Salam Siti,

Nak tanya awning purple color on page 2 tu ade lagi tak?

ada lg..awk nak ke?

alhamdulillah... nak..

purple - 2
thai silk brown bunga hijau - 1 (pg 1)

sume rm15 kn? siti bleh anta kat ofis sy tak?
Back to top Go down
View user profile
CT



Posts : 288
Join date : 2009-03-26
Age : 33
Location : shah alam

PostSubject: Re: add new Thai silk and Cotton6/4/09-New Awning to letgoo..siapa cepat dia dapat!page 2!! murah je rm5 je..cepat!!   Mon Apr 27, 2009 9:50 pm

kenanga wrote:
sitihanisah wrote:
kenanga wrote:
Salam Siti,

Nak tanya awning purple color on page 2 tu ade lagi tak?

ada lg..awk nak ke?

alhamdulillah... nak..

purple - 2
thai silk brown bunga hijau - 1 (pg 1)

sume rm15 kn? siti bleh anta kat ofis sy tak?
bole..bila awk nak?esok boleh sy hantarkan..tapi pg saya ada oppointment gg..nanti pas selesai..sy msg awk ye..bape num hp awk ye? nak ini je ke? saya ada lg warna baru..tapi xsempat nak ambik gambar, warna hitam ngan thai silk orange..klu nak esok sy bwkkan sekali
Back to top Go down
View user profile
kenanga



Posts : 35
Join date : 2009-03-30
Age : 38
Location : Shah Alam, Selangor

PostSubject: Re: add new Thai silk and Cotton6/4/09-New Awning to letgoo..siapa cepat dia dapat!page 2!! murah je rm5 je..cepat!!   Mon Apr 27, 2009 10:05 pm

sitihanisah wrote:
kenanga wrote:
sitihanisah wrote:
kenanga wrote:
Salam Siti,

Nak tanya awning purple color on page 2 tu ade lagi tak?

ada lg..awk nak ke?

alhamdulillah... nak..

purple - 2
thai silk brown bunga hijau - 1 (pg 1)

sume rm15 kn? siti bleh anta kat ofis sy tak?
bole..bila awk nak?esok boleh sy hantarkan..tapi pg saya ada oppointment gg..nanti pas selesai..sy msg awk ye..bape num hp awk ye? nak ini je ke? saya ada lg warna baru..tapi xsempat nak ambik gambar, warna hitam ngan thai silk orange..klu nak esok sy bwkkan sekali

tambah satu lg thai silk hitam..
h/p sy 012-2177446 (Eida)
esok sy bg duit laa ye siti.. sume skali berape?
Back to top Go down
View user profile
CT



Posts : 288
Join date : 2009-03-26
Age : 33
Location : shah alam

PostSubject: Re: add new Thai silk and Cotton6/4/09-New Awning to letgoo..siapa cepat dia dapat!page 2!! murah je rm5 je..cepat!!   Mon Apr 27, 2009 10:07 pm

kenanga wrote:
sitihanisah wrote:
kenanga wrote:
sitihanisah wrote:
kenanga wrote:
Salam Siti,

Nak tanya awning purple color on page 2 tu ade lagi tak?

ada lg..awk nak ke?

alhamdulillah... nak..

purple - 2
thai silk brown bunga hijau - 1 (pg 1)

sume rm15 kn? siti bleh anta kat ofis sy tak?
bole..bila awk nak?esok boleh sy hantarkan..tapi pg saya ada oppointment gg..nanti pas selesai..sy msg awk ye..bape num hp awk ye? nak ini je ke? saya ada lg warna baru..tapi xsempat nak ambik gambar, warna hitam ngan thai silk orange..klu nak esok sy bwkkan sekali

tambah satu lg thai silk hitam..
h/p sy 012-2177446 (Eida)
esok sy bg duit laa ye siti.. sume skali berape?
4 keping means rm20 la..ok pape sy msg ek
Back to top Go down
View user profile
kenanga



Posts : 35
Join date : 2009-03-30
Age : 38
Location : Shah Alam, Selangor

PostSubject: Re: add new Thai silk and Cotton6/4/09-New Awning to letgoo..siapa cepat dia dapat!page 2!! murah je rm5 je..cepat!!   Mon Apr 27, 2009 11:31 pm

sitihanisah wrote:
kenanga wrote:
sitihanisah wrote:
kenanga wrote:
sitihanisah wrote:
kenanga wrote:
Salam Siti,

Nak tanya awning purple color on page 2 tu ade lagi tak?

ada lg..awk nak ke?

alhamdulillah... nak..

purple - 2
thai silk brown bunga hijau - 1 (pg 1)

sume rm15 kn? siti bleh anta kat ofis sy tak?
bole..bila awk nak?esok boleh sy hantarkan..tapi pg saya ada oppointment gg..nanti pas selesai..sy msg awk ye..bape num hp awk ye? nak ini je ke? saya ada lg warna baru..tapi xsempat nak ambik gambar, warna hitam ngan thai silk orange..klu nak esok sy bwkkan sekali

tambah satu lg thai silk hitam..
h/p sy 012-2177446 (Eida)
esok sy bg duit laa ye siti.. sume skali berape?
4 keping means rm20 la..ok pape sy msg ek

okie.. just in case tak dpt reach h/p sy siti bleh call no ofis sy 03-20527825. tq.
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: add new Thai silk and Cotton6/4/09-New Awning to letgoo..siapa cepat dia dapat!page 2!! murah je rm5 je..cepat!!   Today at 4:04 pm

Back to top Go down
 
add new Thai silk and Cotton6/4/09-New Awning to letgoo..siapa cepat dia dapat!page 2!! murah je rm5 je..cepat!!
View previous topic View next topic Back to top 
Page 2 of 2Go to page : Previous  1, 2
 Similar topics
-
» Silk Flowers- Aka- Joyful Blooms
» [Training] The Road of Silk and Honey [August 4th 2014 - August 12th 2014]
» Barry White...IT WORKS
» Phoney Kony 2012
» 06-26-2012

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Tudung DIY CARI :: Thread :: Jom Beli belah....-
Jump to: