BERKONGSI & BERBINCANG SEGALANYA YANG ANDA INGIN TAHU MENGENAI TUDUNG
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in
Log in
Username:
Password:
Log in automatically: 
:: I forgot my password
Similar topics
NUFFNANG
IKLAN
Photobucket

Share | 
 

 Minyak Kelapa Dara VCO 31 Power Untuk Lelaki

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
bagusdanhebat



Posts : 185
Join date : 2013-07-29

PostSubject: Minyak Kelapa Dara VCO 31 Power Untuk Lelaki   Mon Nov 25, 2013 8:48 pm



Minyak Power VCO31 dirumus khas untuk suami supaya tahan lebih lama ketika bersama isteri.

Kandungan Minyak Power VCO31

98% – Minyak Kelapa Dara
2% – Herba Terpilih
Khasiat Minyak Power VCO31

Suami akan jadi lebih perkasa dan tahan lama.
Isteri boleh mencapai puncak sehingga 3 kali.
Menyegarkan dan menghangatkan.
Pelayaran lancar dan jauh…
Cara Guna Minyak Power VCO31

Suami disyorkan memakai VCO31 selepas mandi petang (6.00pm hingga 7.00pm) iaitu 2-4 jam sebelum bersama isteri dan ianya berkesan sehingga 10 jam. Sapukan atau “ spray “ 1 atau 2 titik sahaja (awas jangan lebih), kemudian sapu rata pada sekeliling di bahagian leher alat suami (terutama bahagian bawah/sensitive area) tidak perlu lumur keseluruhan. Ianya tidak terasa sejuk dan kebas. Sebaiknya basuh terlebih dahulu alam kelamin suami sebelum bersama isteri.

Testimonial Minyak Power VCO31

Perhatian : Semua testimoni yang dipaparkan adalah dari sumber yang benar. Manakala nama, alamat dan no hp tidak dipaparkan atas permintaan sumber berita dan sebab-sebab peribadi.

ISTERI MEMBERI LAYANAN ISTIMEWA WAKTU SARAPAN PAGI

Seorang stokis dari Meru menceritakan kepada pihak kami berkenaan seorang rakannya setelah mencuba menggunakan minyak power 31 dan minum Kopi Kelapa Dara seperti berikut. Stokis : ” Mal ada minyak baik ni…Power… mai cuba, menggelitik dibuatnya orang rumah..! ” Mal : ” kau jangan tokok tambah Mat, aku dah cuba macam-macam minyak…au ta je “. Stokis : ” cam ni lah Mal, kau ambik sikit minyak Power 31 ni, lepas solat Isyak kau sapu lebih kurang 2 titik di leher budak botak tu…lepas 2 @ 3 jam(dah meresap/kering) sebaiknya kau basuh dulu & bancuh 1 peket Kopi Kelapa Dara, separuh kau minum separuh lagi isteri minum pas tu…kau masuk tidur dengan isteri….esok kalau ok, boleh le beli produk ni !. Mal : ” ok aku setuju…”

Keesokannya sahabat saya(Mal) telah datang bertemu saya dengan 5 orang rakan & terus hendak membeli 5 botol VCO 31 da 5 botol Kopi Kelapa Dara. Mal : ” Mat betu le cakap kau… power habis, terperanjat dibuatnya, dah 15 tahun aku kawin tak pernah dapat macam ni….yang mengharukan aku lagi, bagun pagi je orang rumah dah siapkan air minum, nasi lemak dan kuih. Sebelum ni aku sarapan di kedai kopi je….dia selalu protes tak puas hati kot. Ini kali macam penganti baru je…ha ha ha” .Semua ketawa.

MASALAH RUMAHTANGGA, ISTERI MINTA CERAI TIDAK PUAS HATI NAFKAH BATIN

Kes ini diceritakan oleh stokis Kuala Lumpur di mana seorang awam yang tidak dikenali telah berjumpa beliau(stokis) meminta penerangan berkenaan Minyak Power 31 & Kopi Kelapa Dara yang beliau baca di internet(www.bio-asli.com). Dengan wajah sunggul beliau memberi tahu isterinya tidak berpuas hati terhadap kemampuan batin yang diberikannya kerana sisuami cepat sangat ejakulasi sedangkan si isteri baru nak mula naik semangat….” you ni asik pentingkan diri sendiri…tak adil lah kalau macam ni…buatlah sesuatu atau you lepaskan I je…” itulah kata-kata yang selalu diucapkan oleh isterinya. Setelah itu stokis tadi mengesyorkan si suami mengunakan Minyak Power 31 & Kopi Kelapa Dara. Selang 2 minggu si suami menelefon stokis tadi dan mengucapkan terima kasih kerana kini beliau bukan sahaja mampu memenuhi hajat isterinya malahan lebih lagi. Dengan rasa syukur beliau mengucapkan terima kasih kepada stokis tadi dan Bio-asli kerana membantu mengatasi masalah beliau.

EMAIL DARI PENGGUNA MINYAK POWER 31-SYOR SETIAP PASANGAN SIMPAN 1

Tarikh: 22 Februari 2008

ASSALAMUALAIKUM…

Saya Hairul dari Kuala Lumpur ingin berkongsi bersama pengalaman yang saya dapat semasa menggunakan produk minyak power VCO31. Alhamdulillah hampir setahun saya menggunakannya memang menakjubkan…

Biasa saya mendayung hanya setengah jam kini tidak lagi lebih pada itu saya dapat lakukan apabila saya menggunakan minyak power VCO31. Kini ramai teman kenalan yang berumahtangga telah mencuba minyak power VCO31 menjadi bahan wajib yang patut ada sekurang-kurangnya satu setiap pasangan di dalam meniti kebahagiaan rumah tangga kerana salah satu kebahagiaan rumah tangga adalah mendapat kepuasan dan keintiman dalam perhubungan seksual.

Terima kasih….Bio-asli

Juruteknik dari Kuala Lumpur

” Isteri saya selalu pesan …….Bang……jangan lupa minyak Power Rangers.” (VCO Power 31 Bio-Asli For Men)

Paramugari dari Subang Jaya (melalui e-mail)

” I always have wonderful Sunday…….dia seakan tidak mahu mendarat . Terima kasih VCO Power 31 Bio-Asli .

Penyelia Tapak dari Puchong

Heeei…..Beb..!..aku berjaya merentas 3 lautan tanpa henti…lah………….Syabas VCO Power 31 Bio-Asli (For Men)

Jurutera dari Port Dickson

” Betul-betul Power…… berasap….! ” (beliau terus memesan 10 botol lagi untuk diperkenalkan pada kawan-kawan.)

Pasangan Warga Emas dari Bangi

” Kami telah berkahwin sekitar 25 tahun yang lalu. Kami adalah pasangan bahagia, walaupun kami sudah mnghampiri usia senja. Seperti kebanyakan pasangan usia lanjut banyak masalah dalam hal perhubungan. Keintiman kami sangat jauh berbeza berbanding dengan sewaktu muda dahulu. Namun hakikatnya kami masih menginginkanya. Dengan kemampuan yang kami ada banyak sudah kaedah dan bahan yang kami telah cuba, sehingga kami menemui Minyak Kelapa Dara Bio-Asli (pure) dan VCO Power 31 Bio-Asli (For Men). Hasilnya kami telah ‘muda’ kembali.

Beli Minyak Power VCO31 Dengan Yakin

Minyak Power VCO31 produk Bumiputera. Produk Halal.





CARA NAK ORDER : sms 019-3701706 @ 013-3066540

Buat bayaran melalui cara-cara berikut: Mesin ATM / Kaunter / Internet-Banking / Maybank2u dan lain-lain ke akaun di bawah:


MAYBANK
1642 8555 9999

CIMB
0116 0075164 527

PUBLIC BANK
4702 6594 35

BSN
0114 1290 0008 5491

BANK ISLAM
12092 02281 0552

RHB BANK
16202700084814

BANK RAKYAT
220806174867


* Nama : Mohd NAzaruddeen B muhd Raaee

* H/ Phone : 013-3066540

*Selepas transfer, smskan nama, alamat penuh , nama produk, jumlah wang

* dan masa bank in. *

POS LAJU PERCUMA JIKA BARANGAN MELEBIHI RM100


http://www.untuklelaki.com/minyakpowervco31.htm

http://www.untuklelaki.com/minyakpowervco31.htm

http://www.untuklelaki.com/minyakpowervco31.htm
Back to top Go down
View user profile
 
Minyak Kelapa Dara VCO 31 Power Untuk Lelaki
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» power tool dragon deck(rate and fix)
» Power consumption: Mark II vs. Mark III
» ST-70 / Mark III power transformer heat (AGAIN)
» power switch noise
» WTB: Power Antenna for 95 RMW, Impala SS, Caprice or OCC

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Tudung DIY CARI :: Pengumuman :: IKLANKAN PERNIAGAAN ANDA DISINI!-
Jump to: