BERKONGSI & BERBINCANG SEGALANYA YANG ANDA INGIN TAHU MENGENAI TUDUNG
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in
Log in
Username:
Password:
Log in automatically: 
:: I forgot my password
Similar topics
  • » LC anda tidak laju? Asyik kena tapau? Saya ada solutionnya..
  • » Silabus Rpp Al Quran Hadits Berkarakter Mts Kelas Ix | Added By Users
  • » awek tudung dan awek U...
  • » The Model Boat Convention (Haydock Park/Warrington) 27/28 th August
  • » Bodyart (Tattoo's and Body Piercings)
  • » X-mas cards exchange
  • » WTS body shells!!
  • » New AV and HiFi Shop @ Summit Subang Jaya
  • » How to do full Body Freehand glitter tatts - sort of
  • » finally, a decent camera and some body paint
  • NUFFNANG
    IKLAN
    Photobucket
    Share | 
     

     Saya nak belajar jahit tudung,nak mendaftar jika ada kelas..hubungi saya..

    View previous topic View next topic Go down 
    Go to page : 1, 2, 3  Next
    AuthorMessage
    meabadi
    Admin


    Posts: 544
    Join date: 2008-12-21
    Age: 33
    Location: Shah Alam Selangor

    PostSubject: Saya nak belajar jahit tudung,nak mendaftar jika ada kelas..hubungi saya..   Fri Mar 27, 2009 12:21 am

    ME locked thread satu lagi...Thread ni khas pada sesiapa yang mencari2 kelas DIY tudung ni...yang interested nak join..boleh iklankan nama korang kat sini..

    Dan pada sesiapa yang ade nak anjurkan class,boleh PM diorg yang berminat tadi..

    Korang isi details korang ye..

    NAMA:...........................................
    NEGERI:........................................
    SAYA NAK BELAJAR: ......................
    HUBUNGI SAYA MELALUI (TEL NO/EMAIL) :........................
    Back to top Go down
    View user profile http://meabadi.blogspot.com/
    nuds



    Posts: 120
    Join date: 2009-01-23

    PostSubject: Re: Saya nak belajar jahit tudung,nak mendaftar jika ada kelas..hubungi saya..   Sun Mar 29, 2009 7:09 am

    NAMA: NADIA ~ NUDS

    NEGERI: SELANGOR ~ PJ ~ PUCHONG

    SAYA NAK BELAJAR: JAHIT TUDUNG N BAJU KURUNG

    CONTACT: 0192509454 ~ naziatul@mqa.gov.my

    ttg diri saya:

    cyclops amat takut dgn jarum
    cyclops zero about jahit2 nih
    cyclops slow learner about skill2 ni..huhuhu
    cyclops nak belajar at a proper place
    cyclops fussy but tolarable
    cyclops TAK KISAH BAYAR MAHAL
    cyclops DAH ADA MESIN JAHIT SINGER 8280 (nih wat tukun jek)

    sanggup tak??? huuuhuhuhu
    Back to top Go down
    View user profile
    misa
    Peniaga


    Posts: 776
    Join date: 2008-12-22
    Location: KL

    PostSubject: Re: Saya nak belajar jahit tudung,nak mendaftar jika ada kelas..hubungi saya..   Wed Apr 08, 2009 12:52 pm

    nuds sorang jer.. nuds, ko gi umah kak kee jer.. wekekeke..
    Back to top Go down
    View user profile http://craftyspace.blogspot.com
    meabadi
    Admin


    Posts: 544
    Join date: 2008-12-21
    Age: 33
    Location: Shah Alam Selangor

    PostSubject: Re: Saya nak belajar jahit tudung,nak mendaftar jika ada kelas..hubungi saya..   Wed Apr 08, 2009 12:55 pm

    Kalau sesiapa nak One to One Tutorial jahit tudung ni...

    rasanya boleh bincang ngan kak eynas......dia buat kot...

    tnaya dia k???
    Back to top Go down
    View user profile http://meabadi.blogspot.com/
    nurulqisztyna



    Posts: 60
    Join date: 2008-12-24
    Age: 32
    Location: Ampang

    PostSubject: Re: Saya nak belajar jahit tudung,nak mendaftar jika ada kelas..hubungi saya..   Wed Apr 08, 2009 6:16 pm

    meabadi wrote:
    Kalau sesiapa nak One to One Tutorial jahit tudung ni...

    rasanya boleh bincang ngan kak eynas......dia buat kot...

    tnaya dia k???

    nak belajar gak...sapa2 lagi yg nk wat kelas bgtau la..
    lagi bagus kalo kelas tu kat area lembah klang...
    Back to top Go down
    View user profile http://mylittleshine.blogspot.com
    misa
    Peniaga


    Posts: 776
    Join date: 2008-12-22
    Location: KL

    PostSubject: Re: Saya nak belajar jahit tudung,nak mendaftar jika ada kelas..hubungi saya..   Wed Apr 08, 2009 6:21 pm

    ME, alang2 tu ako letak sini ek..


    sapa2 nak belajar jahit tudung.. area cheras.. leh pm misa..
    kelas buat hari sabtu atau ahad.. ptg sahaja..
    (pg2 mesti korang byk urusan..)
    Back to top Go down
    View user profile http://craftyspace.blogspot.com
    nuds



    Posts: 120
    Join date: 2009-01-23

    PostSubject: Re: Saya nak belajar jahit tudung,nak mendaftar jika ada kelas..hubungi saya..   Wed Apr 08, 2009 7:37 pm

    misa wrote:
    nuds sorang jer.. nuds, ko gi umah kak kee jer.. wekekeke..

    makcik tu bz laaa....org bisness laaa katakannn
    Back to top Go down
    View user profile
    kee'ah
    Peniaga


    Posts: 1141
    Join date: 2008-12-22

    PostSubject: Re: Saya nak belajar jahit tudung,nak mendaftar jika ada kelas..hubungi saya..   Wed Apr 08, 2009 7:42 pm

    nuds wrote:
    misa wrote:
    nuds sorang jer.. nuds, ko gi umah kak kee jer.. wekekeke..

    makcik tu bz laaa....org bisness laaa katakannn

    woiitt...akak tak pernah mengajar weh...he he he...akak bagi tempat jerrr...

    ni nak bagi satu lagi tempat belajar...sapa sapa nak wat kelas kat area Kelang...akak bagi satu Butik Pengantin, Bridal Illusions, kat Kapar Indah, Jalan Kapar.....boleh dimuatkan sampai 15 org...cari students....akak bagi tempat untuk belajar....dipersilakan....
    Back to top Go down
    View user profile
    anekamaya



    Posts: 79
    Join date: 2009-04-08
    Age: 34
    Location: SHAH ALAM

    PostSubject: Re: Saya nak belajar jahit tudung,nak mendaftar jika ada kelas..hubungi saya..   Sat Apr 11, 2009 11:35 pm

    Saya pun minat, ni detail pasal saya :-

    NAMA: NURUL
    NEGERI: SELANGOR - SHAH ALAM (Sek 9)
    SAYA NAK BELAJAR: JAHIT TUDUNG DIY - ariani/dzahra/t.ekin/dan yg sewaktu dgnnya
    HUBUNGI SAYA MELALUI (TEL NO/EMAIL) : anekawati@gmail.com

    Saya ni tgh peknen, so nak cari mana2 pengajar yg sanggup dtg umah saya,...kat umah dah ada mesin jahit singer biasa...kalau sesiapa sudi btau saya ye....tq///
    Back to top Go down
    View user profile
    masman



    Posts: 12
    Join date: 2009-04-20

    PostSubject: Re: Saya nak belajar jahit tudung,nak mendaftar jika ada kelas..hubungi saya..   Mon Apr 20, 2009 1:53 pm

    Jika masih berminat boleh hubungi saya, saya boleh membantu
    hubungi Pn Mas.017-2992249 sunny
    Back to top Go down
    View user profile
    szasza



    Posts: 6
    Join date: 2008-12-24

    PostSubject: Re: Saya nak belajar jahit tudung,nak mendaftar jika ada kelas..hubungi saya..   Wed Apr 29, 2009 6:01 pm

    NAMA: Lina
    NEGERI:Klang
    SAYA NAK BELAJAR: tudung n baju kurung
    HUBUNGI SAYA MELALUI (TEL NO/EMAIL) :019-2777037 linasarif77@yahoo.com
    Back to top Go down
    View user profile
    k yana
    Peniaga


    Posts: 771
    Join date: 2008-12-22
    Location: kangar.bdr mahkota cheras.subang

    PostSubject: Re: Saya nak belajar jahit tudung,nak mendaftar jika ada kelas..hubungi saya..   Mon Jun 08, 2009 11:54 pm

    SALAM...

    Pada sesiapa yg duduk area Cheras/ Kajang dan sewatu dgnnya..kalo nak belajar tudung dgn K Yana..boleh PM yer..Sabtu/ Ahad preferably..

    Rumah K Yana: Bandar Mahkota Cheras

    Belajar one to one boleh..nak buat group pun boleh..tapi maksimum 5 org sahaja la satu sesi..takut tak dpt bg attention pulak..

    Sila PM yer..jgn malu2 utk belajar..utk masa depan kita jugak..Amin..
    Back to top Go down
    View user profile http://tulipbiru137.fotopages.com/
    mamaleya



    Posts: 1
    Join date: 2009-07-12
    Age: 34
    Location: Johor Bahru

    PostSubject: Re: Saya nak belajar jahit tudung,nak mendaftar jika ada kelas..hubungi saya..   Mon Jul 13, 2009 8:39 am

    Salam...

    Saya berminat nak belajar juga........

    Nama : Yatie
    Negeri : Johor (Pasir Gudang)
    Saya nak Belajar : Tudung pelbagai jenis n baju kurung pahang...
    Hubungi saya : na.norhayati@yahoo.com.my
    Back to top Go down
    View user profile http://www.zamyatie.myportal.my
    shazrienazrie



    Posts: 1
    Join date: 2009-08-05

    PostSubject: Re: Saya nak belajar jahit tudung,nak mendaftar jika ada kelas..hubungi saya..   Wed Aug 05, 2009 1:10 pm

    salam..sya juga berminat nak belajar...

    NAMA:Shaz
    NEGERI:MElaka
    SAYA NAK BELAJAR: Jahit tudung dan baju kurung moden
    HUBUNGI SAYA MELALUI (TEL NO/EMAIL) :shazrienazrie@gmail.com 019-6535659
    Back to top Go down
    View user profile
    muskybabies



    Posts: 5
    Join date: 2009-07-15
    Age: 30
    Location: Sungai Petani

    PostSubject: Re: Saya nak belajar jahit tudung,nak mendaftar jika ada kelas..hubungi saya..   Thu Aug 06, 2009 9:05 pm

    saya pun nak belajar jahit tudung n pape je yang berkaitan jahitan.
    saya kat sungai petani. apa2 email saya ye. muskybabies@gmail.com
    Back to top Go down
    View user profile
     

    Saya nak belajar jahit tudung,nak mendaftar jika ada kelas..hubungi saya..

    View previous topic View next topic Back to top 
    Page 1 of 3Go to page : 1, 2, 3  Next

     Similar topics

    -
    » Perasaan saya sebagai crossdresser
    » Mari Belajar Bahasa Thai
    » awek tudung labuh
    » NS - LoudFist vs Awek
    » Ulu Paip, Kulim

    Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
    Tudung DIY CARI ::  :: -