BERKONGSI & BERBINCANG SEGALANYA YANG ANDA INGIN TAHU MENGENAI TUDUNG
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in
Log in
Username:
Password:
Log in automatically: 
:: I forgot my password
NUFFNANG
IKLAN
Photobucket
Share | 
 

 Saya nak belajar jahit tudung,nak mendaftar jika ada kelas..hubungi saya..

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : 1, 2, 3  Next
AuthorMessage
meabadi
Admin


Posts: 544
Join date: 2008-12-21
Age: 33
Location: Shah Alam Selangor

PostSubject: Saya nak belajar jahit tudung,nak mendaftar jika ada kelas..hubungi saya..   Fri Mar 27, 2009 12:21 am

ME locked thread satu lagi...Thread ni khas pada sesiapa yang mencari2 kelas DIY tudung ni...yang interested nak join..boleh iklankan nama korang kat sini..

Dan pada sesiapa yang ade nak anjurkan class,boleh PM diorg yang berminat tadi..

Korang isi details korang ye..

NAMA:...........................................
NEGERI:........................................
SAYA NAK BELAJAR: ......................
HUBUNGI SAYA MELALUI (TEL NO/EMAIL) :........................
Back to top Go down
View user profile http://meabadi.blogspot.com/
nuds



Posts: 120
Join date: 2009-01-23

PostSubject: Re: Saya nak belajar jahit tudung,nak mendaftar jika ada kelas..hubungi saya..   Sun Mar 29, 2009 6:09 am

NAMA: NADIA ~ NUDS

NEGERI: SELANGOR ~ PJ ~ PUCHONG

SAYA NAK BELAJAR: JAHIT TUDUNG N BAJU KURUNG

CONTACT: 0192509454 ~ naziatul@mqa.gov.my

ttg diri saya:

cyclops amat takut dgn jarum
cyclops zero about jahit2 nih
cyclops slow learner about skill2 ni..huhuhu
cyclops nak belajar at a proper place
cyclops fussy but tolarable
cyclops TAK KISAH BAYAR MAHAL
cyclops DAH ADA MESIN JAHIT SINGER 8280 (nih wat tukun jek)

sanggup tak??? huuuhuhuhu
Back to top Go down
View user profile
misa
Peniaga


Posts: 776
Join date: 2008-12-22
Location: KL

PostSubject: Re: Saya nak belajar jahit tudung,nak mendaftar jika ada kelas..hubungi saya..   Wed Apr 08, 2009 11:52 am

nuds sorang jer.. nuds, ko gi umah kak kee jer.. wekekeke..
Back to top Go down
View user profile http://craftyspace.blogspot.com
meabadi
Admin


Posts: 544
Join date: 2008-12-21
Age: 33
Location: Shah Alam Selangor

PostSubject: Re: Saya nak belajar jahit tudung,nak mendaftar jika ada kelas..hubungi saya..   Wed Apr 08, 2009 11:55 am

Kalau sesiapa nak One to One Tutorial jahit tudung ni...

rasanya boleh bincang ngan kak eynas......dia buat kot...

tnaya dia k???
Back to top Go down
View user profile http://meabadi.blogspot.com/
nurulqisztyna



Posts: 60
Join date: 2008-12-24
Age: 32
Location: Ampang

PostSubject: Re: Saya nak belajar jahit tudung,nak mendaftar jika ada kelas..hubungi saya..   Wed Apr 08, 2009 5:16 pm

meabadi wrote:
Kalau sesiapa nak One to One Tutorial jahit tudung ni...

rasanya boleh bincang ngan kak eynas......dia buat kot...

tnaya dia k???

nak belajar gak...sapa2 lagi yg nk wat kelas bgtau la..
lagi bagus kalo kelas tu kat area lembah klang...
Back to top Go down
View user profile http://mylittleshine.blogspot.com
misa
Peniaga


Posts: 776
Join date: 2008-12-22
Location: KL

PostSubject: Re: Saya nak belajar jahit tudung,nak mendaftar jika ada kelas..hubungi saya..   Wed Apr 08, 2009 5:21 pm

ME, alang2 tu ako letak sini ek..


sapa2 nak belajar jahit tudung.. area cheras.. leh pm misa..
kelas buat hari sabtu atau ahad.. ptg sahaja..
(pg2 mesti korang byk urusan..)
Back to top Go down
View user profile http://craftyspace.blogspot.com
nuds



Posts: 120
Join date: 2009-01-23

PostSubject: Re: Saya nak belajar jahit tudung,nak mendaftar jika ada kelas..hubungi saya..   Wed Apr 08, 2009 6:37 pm

misa wrote:
nuds sorang jer.. nuds, ko gi umah kak kee jer.. wekekeke..

makcik tu bz laaa....org bisness laaa katakannn
Back to top Go down
View user profile
kee'ah
Peniaga


Posts: 1141
Join date: 2008-12-22

PostSubject: Re: Saya nak belajar jahit tudung,nak mendaftar jika ada kelas..hubungi saya..   Wed Apr 08, 2009 6:42 pm

nuds wrote:
misa wrote:
nuds sorang jer.. nuds, ko gi umah kak kee jer.. wekekeke..

makcik tu bz laaa....org bisness laaa katakannn

woiitt...akak tak pernah mengajar weh...he he he...akak bagi tempat jerrr...

ni nak bagi satu lagi tempat belajar...sapa sapa nak wat kelas kat area Kelang...akak bagi satu Butik Pengantin, Bridal Illusions, kat Kapar Indah, Jalan Kapar.....boleh dimuatkan sampai 15 org...cari students....akak bagi tempat untuk belajar....dipersilakan....
Back to top Go down
View user profile
anekamaya



Posts: 79
Join date: 2009-04-08
Age: 34
Location: SHAH ALAM

PostSubject: Re: Saya nak belajar jahit tudung,nak mendaftar jika ada kelas..hubungi saya..   Sat Apr 11, 2009 10:35 pm

Saya pun minat, ni detail pasal saya :-

NAMA: NURUL
NEGERI: SELANGOR - SHAH ALAM (Sek 9)
SAYA NAK BELAJAR: JAHIT TUDUNG DIY - ariani/dzahra/t.ekin/dan yg sewaktu dgnnya
HUBUNGI SAYA MELALUI (TEL NO/EMAIL) : anekawati@gmail.com

Saya ni tgh peknen, so nak cari mana2 pengajar yg sanggup dtg umah saya,...kat umah dah ada mesin jahit singer biasa...kalau sesiapa sudi btau saya ye....tq///
Back to top Go down
View user profile
masman



Posts: 12
Join date: 2009-04-20

PostSubject: Re: Saya nak belajar jahit tudung,nak mendaftar jika ada kelas..hubungi saya..   Mon Apr 20, 2009 12:53 pm

Jika masih berminat boleh hubungi saya, saya boleh membantu
hubungi Pn Mas.017-2992249 sunny
Back to top Go down
View user profile
szasza



Posts: 6
Join date: 2008-12-24

PostSubject: Re: Saya nak belajar jahit tudung,nak mendaftar jika ada kelas..hubungi saya..   Wed Apr 29, 2009 5:01 pm

NAMA: Lina
NEGERI:Klang
SAYA NAK BELAJAR: tudung n baju kurung
HUBUNGI SAYA MELALUI (TEL NO/EMAIL) :019-2777037 linasarif77@yahoo.com
Back to top Go down
View user profile
k yana
Peniaga


Posts: 771
Join date: 2008-12-22
Location: kangar.bdr mahkota cheras.subang

PostSubject: Re: Saya nak belajar jahit tudung,nak mendaftar jika ada kelas..hubungi saya..   Mon Jun 08, 2009 10:54 pm

SALAM...

Pada sesiapa yg duduk area Cheras/ Kajang dan sewatu dgnnya..kalo nak belajar tudung dgn K Yana..boleh PM yer..Sabtu/ Ahad preferably..

Rumah K Yana: Bandar Mahkota Cheras

Belajar one to one boleh..nak buat group pun boleh..tapi maksimum 5 org sahaja la satu sesi..takut tak dpt bg attention pulak..

Sila PM yer..jgn malu2 utk belajar..utk masa depan kita jugak..Amin..
Back to top Go down
View user profile http://tulipbiru137.fotopages.com/
mamaleya



Posts: 1
Join date: 2009-07-12
Age: 34
Location: Johor Bahru

PostSubject: Re: Saya nak belajar jahit tudung,nak mendaftar jika ada kelas..hubungi saya..   Mon Jul 13, 2009 7:39 am

Salam...

Saya berminat nak belajar juga........

Nama : Yatie
Negeri : Johor (Pasir Gudang)
Saya nak Belajar : Tudung pelbagai jenis n baju kurung pahang...
Hubungi saya : na.norhayati@yahoo.com.my
Back to top Go down
View user profile http://www.zamyatie.myportal.my
shazrienazrie



Posts: 1
Join date: 2009-08-05

PostSubject: Re: Saya nak belajar jahit tudung,nak mendaftar jika ada kelas..hubungi saya..   Wed Aug 05, 2009 12:10 pm

salam..sya juga berminat nak belajar...

NAMA:Shaz
NEGERI:MElaka
SAYA NAK BELAJAR: Jahit tudung dan baju kurung moden
HUBUNGI SAYA MELALUI (TEL NO/EMAIL) :shazrienazrie@gmail.com 019-6535659
Back to top Go down
View user profile
muskybabies



Posts: 5
Join date: 2009-07-15
Age: 30
Location: Sungai Petani

PostSubject: Re: Saya nak belajar jahit tudung,nak mendaftar jika ada kelas..hubungi saya..   Thu Aug 06, 2009 8:05 pm

saya pun nak belajar jahit tudung n pape je yang berkaitan jahitan.
saya kat sungai petani. apa2 email saya ye. muskybabies@gmail.com
Back to top Go down
View user profile
 

Saya nak belajar jahit tudung,nak mendaftar jika ada kelas..hubungi saya..

View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 3Go to page : 1, 2, 3  Next

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Tudung DIY CARI ::  :: -