BERKONGSI & BERBINCANG SEGALANYA YANG ANDA INGIN TAHU MENGENAI TUDUNG
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in
Log in
Username:
Password:
Log in automatically: 
:: I forgot my password
Similar topics
NUFFNANG
IKLAN
Photobucket

Share | 
 

 Shikinjattiman : Bakrum for JV - RM 16 per roll

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2
AuthorMessage
Shikinjattiman



Posts : 278
Join date : 2009-01-08
Age : 38
Location : Kota Damansara Seksyen 11

PostSubject: Re: Shikinjattiman : Bakrum for JV - RM 16 per roll   Fri Mar 27, 2009 11:30 am

PENGUMUMAN PADA SEMUA YANG DAH ORDER ATAU MASIH NAK ORDER....

DENGAN INI DIUMUMKAN YANG BAKRUM DI ORDER SAYA DAH JOIN DENGAN ADEEDA (2" 9000 SELF ADHESIVE) SEBAB NAK BAGI CEPAT SIKIT, LAGIPUN HARGA AGAK MURAH ....(tTQ TO ADEEDA YER)

SEMUA BAYARAN TOLONG BAYAR PADA ADEEDA (REFER PAGE 1 OF HER POST)...DAN PLEASE INFORM HER AS WELL....
1- MAKE PAYMENT + INFORM HER
2- PLEASE LET HER KNOW ADDRESS (IF NEED TO POST)

SEGALA KESULITAN AMAT DIKESALI....
KALAU APA2 YANG NAK DIBANTU PLS LET ME KNOW....

TQ
[center]
Back to top Go down
View user profile http://dailygrumblings.blogspot.com
AcikAmong



Posts : 99
Join date : 2008-12-22

PostSubject: Re: Shikinjattiman : Bakrum for JV - RM 16 per roll   Fri Mar 27, 2009 11:54 am

Shikinjattiman wrote:
AcikAmong wrote:
Shikin bakrum ni dua2 belah self adhesive atau sebelah je self adhesive? sbb ada yg dua2 belah self adhesive gak.

AcikAmong, yang ni tokeh cina kata sebelah sahaja.....akak nak kah?


Sori lmbt balas. Baru baca pagi ni. So skrg ni acik kena order kat Adeeda ke? dan bayar kat dia lah kan..
Back to top Go down
View user profile
sal9281



Posts : 122
Join date : 2008-12-22
Age : 37
Location : pandan indah

PostSubject: Re: Shikinjattiman : Bakrum for JV - RM 16 per roll   Fri Mar 27, 2009 12:40 pm

ketebalan bakrum ni sama ke dengan kertas gam yang selalu beli tu? sal ada gak tengok kat kedai tapi bakrum ni tak tebal mana.yang ada gam pun nipis gak. camana nak tau beza ketebalan kalau tanya kedai? ada pakai code ke?
Back to top Go down
View user profile
CT



Posts : 288
Join date : 2009-03-26
Age : 33
Location : shah alam

PostSubject: Re: Shikinjattiman : Bakrum for JV - RM 16 per roll   Mon Mar 30, 2009 4:23 pm

siti nak 1, siti g ambik kat ss2 la..bile leh ambik? bila awk nak saya bank in kan duit Very Happy..


Shikinjattiman wrote:
hi mamanuma....

ni mcm yg deeda jual tp dia punya 9000 (9000 tu kira mcm keals dia kot ker tebal dia tah...) tp yg shikin minta dr taukeh ni 8000 jer, but shikin pernah guna 8000 ni ok...tahlah shikin masa tuh beli potong meter...tp potong senget2, org kata guna bakrum cantik n mudah kerja kita...

sbb pada saya nak buat awning susah .....ada org kata awning part senang, saya punya lah lambat nak kelebet menda tuh pas satu , satu step...

saya pun nak order nagn deeda dulu but tak sempat then, saya pi tanya kedai, kata taukeh min order 20 rools....baik JV ngan kawan2...
Back to top Go down
View user profile
setia



Posts : 44
Join date : 2009-02-22
Age : 50
Location : Klang

PostSubject: Re: Shikinjattiman : Bakrum for JV - RM 16 per roll   Tue Apr 14, 2009 6:41 pm

macam mana rupanya bakrum tu???
Back to top Go down
View user profile http://www.khamsehar.blogspot.com
Sponsored content




PostSubject: Re: Shikinjattiman : Bakrum for JV - RM 16 per roll   Today at 6:26 am

Back to top Go down
 
Shikinjattiman : Bakrum for JV - RM 16 per roll
View previous topic View next topic Back to top 
Page 2 of 2Go to page : Previous  1, 2
 Similar topics
-
» My Autobiography; The Ghost of Rock & Roll
» Jelly Roll Morton -- help requested
» Do you count one sushi roll as one bite or two?
» [Board] Roll the Dice [Feb 19th 2014 - Feb 23th 2014]
» Chaos Phantom Roll #61

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Tudung DIY CARI :: Thread :: Jom Beli belah....-
Jump to: