BERKONGSI & BERBINCANG SEGALANYA YANG ANDA INGIN TAHU MENGENAI TUDUNG
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in
Log in
Username:
Password:
Log in automatically: 
:: I forgot my password
NUFFNANG
IKLAN
Photobucket
Post new topic   Reply to topicShare | 
 

 KEDAI KEDAI TEXTILE JERSEY DI JAKARTA

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : 1, 2, 3, 4  Next
AuthorMessage
kee'ah
Peniaga


Posts: 1141
Join date: 2008-12-22

PostSubject: KEDAI KEDAI TEXTILE JERSEY DI JAKARTA   Mon Mar 16, 2009 4:33 pm

Ni untuk sapa sapa yg nak pi Jakarta ...boleh terus serbu pi Kedai di bawah...(takyah melilau cari satu Jakarta...cam boss akak..x jumpa jumpa...ekekekekeke)

1. TARGET TEXTILE
JL TEBAH II, NO. 6 MAYESTIK
JAKARTA SELATAN 12120
TEL NO. 7254224/7247314

2. TOKO TEXTILE TIGA BERSAUDARA
BLOK A BASEMENT 1, LOT C, NO. 06-07
TEL NO. 021-23572201
BLOCK A BASEMENT 1, LOT B, NO. 60-61
TEL NO. 021-23571251
PASAR REGIONAL TANAH ABANG
JAKARTA PUSAT

Sekian dimaklum...kolo ada jumpa mana2 kedai di sana...sila ler tambah.
Back to top Go down
View user profile
adeeda
Peniaga


Posts: 696
Join date: 2008-12-21
Age: 37
Location: PJ/KL Sentral

PostSubject: Re: KEDAI KEDAI TEXTILE JERSEY DI JAKARTA   Mon Mar 16, 2009 4:59 pm

cheers cheers cheers
special discount utk kak keeah & rosetreat yg sudi share alamat2 semua ni
Back to top Go down
View user profile http://www.tudung-making-all-in-one.blogspot.com/
rosetreat



Posts: 258
Join date: 2008-12-23

PostSubject: Re: KEDAI KEDAI TEXTILE JERSEY DI JAKARTA   Mon Mar 16, 2009 6:54 pm

adeeda wrote:
cheers cheers cheers
special discount utk kak keeah & rosetreat yg sudi share alamat2 semua ni

pergi korang jgn tak pergi..saya pun kirim jer ngan kawan coz bz ngan kerja tak dpt cuti..
cantik kain dia berat jugak..cantik biler buat scallop..
emm nak mcm J2 bak kater deeda nanti sy upload gambar..
tokey tu ckp nanti sampai stock baru either end of this mth or next month...boleh bargain lagi kalau beli byk2 n dia boleh potongkan 1 meter2...
harga memang murah, 45000 rupiah jer..biler convert RM jadik lebih kurang RM14.50/meter..
Back to top Go down
View user profile
blossom
Peniaga


Posts: 113
Join date: 2008-12-25

PostSubject: Re: KEDAI KEDAI TEXTILE JERSEY DI JAKARTA   Mon Mar 16, 2009 7:14 pm

nak kirim gak le jersey jakarta ni...
Back to top Go down
View user profile http://www.veesta606.com
min chontoi
Peniaga


Posts: 617
Join date: 2008-12-21
Age: 33
Location: BBB

PostSubject: Re: KEDAI KEDAI TEXTILE JERSEY DI JAKARTA   Mon Mar 16, 2009 10:01 pm

murah tu mmg murah...tp nk membawak ke sini tu yg masalah...hhuuuh~~ silent silent
xde sesape nk jd ejen jersey indon ni ke?? bounce bounce
Back to top Go down
View user profile
k yana
Peniaga


Posts: 771
Join date: 2008-12-22
Location: kangar.bdr mahkota cheras.subang

PostSubject: Re: KEDAI KEDAI TEXTILE JERSEY DI JAKARTA   Tue Mar 17, 2009 12:33 am

min chontoi wrote:
murah tu mmg murah...tp nk membawak ke sini tu yg masalah...hhuuuh~~ silent silent
xde sesape nk jd ejen jersey indon ni ke?? bounce bounce

silap2, extra baggage tu lebih mahai dr kain... Laughing
Back to top Go down
View user profile http://tulipbiru137.fotopages.com/
iRaa
Peniaga


Posts: 265
Join date: 2008-12-22

PostSubject: Re: KEDAI KEDAI TEXTILE JERSEY DI JAKARTA   Tue Mar 17, 2009 1:42 am

k yana wrote:
min chontoi wrote:
murah tu mmg murah...tp nk membawak ke sini tu yg masalah...hhuuuh~~ silent silent
xde sesape nk jd ejen jersey indon ni ke?? bounce bounce

silap2, extra baggage tu lebih mahai dr kain... Laughing

kena tumpang kontena la plak kan jawabnyeee... Laughing Laughing ...kak kee, depa x ade sediakan servis pos ke malaysia ke yee..?macam kalau kat bandung,ade servis pos ni siap2 kan..x yah nak bawak berat2 naik flight...
Back to top Go down
View user profile
penguin



Posts: 714
Join date: 2008-12-22
Age: 37
Location: DaMaNsArA

PostSubject: Re: KEDAI KEDAI TEXTILE JERSEY DI JAKARTA   Tue Mar 17, 2009 2:14 am

blossom wrote:
nak kirim gak le jersey jakarta ni...

cheers nak gak cheers
Back to top Go down
View user profile
adnil



Posts: 22
Join date: 2009-02-24
Location: Shah Alam

PostSubject: Re: KEDAI KEDAI TEXTILE JERSEY DI JAKARTA   Tue Mar 17, 2009 8:30 am

salam...

kat bandung pun sure ada ya...nak g bandung ni, kot2 ler ada sesapa tau kedai kat bandung ke????
Back to top Go down
View user profile
adeeda
Peniaga


Posts: 696
Join date: 2008-12-21
Age: 37
Location: PJ/KL Sentral

PostSubject: Re: KEDAI KEDAI TEXTILE JERSEY DI JAKARTA   Tue Mar 17, 2009 8:44 am

deeda balik dari Jakarta on Sunday 29/03 ni... so jgn lupa jenguk2 thread JOM BELI-BELAH tu, kalau lambat tepek jgn marah, takut bz sket sebab Isninnya hasben nak kena pi China lagi.. Dalam minggu tu InsyaAllah ada jersey/brocade dari Jakarta and China serentak... hehe Laughing Laughing
Back to top Go down
View user profile http://www.tudung-making-all-in-one.blogspot.com/
hannan6d



Posts: 401
Join date: 2008-12-22

PostSubject: Re: KEDAI KEDAI TEXTILE JERSEY DI JAKARTA   Tue Mar 17, 2009 9:05 am

adeeda wrote:
deeda balik dari Jakarta on Sunday 29/03 ni... so jgn lupa jenguk2 thread JOM BELI-BELAH tu, kalau lambat tepek jgn marah, takut bz sket sebab Isninnya hasben nak kena pi China lagi.. Dalam minggu tu InsyaAllah ada jersey/brocade dari Jakarta and China serentak... hehe Laughing Laughing

ishh..tak sabar nak shopping ni..yang broked baru 2 ni dah miss dah...
Back to top Go down
View user profile
misa
Peniaga


Posts: 776
Join date: 2008-12-22
Location: KL

PostSubject: Re: KEDAI KEDAI TEXTILE JERSEY DI JAKARTA   Tue Mar 17, 2009 9:43 am

hari ni pakai tudung scallop.. kain dari jakarta (nama kedai yg mcm kak keeah bg tu ler..) match ngan awning songket deep purple kak keeah.. sekali member dtg tanye.. tudung mcm ni jual bape..

ckp ngan dia tak jual.. sebab kain ni dari jakarta.. ada 1 jer la (walhal leh wat lagik satu... tp sayang nak juaaaaal.. hohohoho...)




adeeda : ni kene reserved ringgit ni.. hahahahaha..
Back to top Go down
View user profile http://craftyspace.blogspot.com
misa
Peniaga


Posts: 776
Join date: 2008-12-22
Location: KL

PostSubject: Re: KEDAI KEDAI TEXTILE JERSEY DI JAKARTA   Tue Mar 17, 2009 9:44 am

min chontoi wrote:
murah tu mmg murah...tp nk membawak ke sini tu yg masalah...hhuuuh~~ silent silent
xde sesape nk jd ejen jersey indon ni ke?? bounce bounce

misa ada kawan.. mak dia ada travelling agency.. selalu gi sana.. so kalu dia yg beli leh la dpt diskaun..

member siap offer ako gi sana.. tp passport tadak lagik.. wahahahahhaa...
Back to top Go down
View user profile http://craftyspace.blogspot.com
min chontoi
Peniaga


Posts: 617
Join date: 2008-12-21
Age: 33
Location: BBB

PostSubject: Re: KEDAI KEDAI TEXTILE JERSEY DI JAKARTA   Tue Mar 17, 2009 11:18 am

misa wrote:
min chontoi wrote:
murah tu mmg murah...tp nk membawak ke sini tu yg masalah...hhuuuh~~ silent silent
xde sesape nk jd ejen jersey indon ni ke?? bounce bounce

misa ada kawan.. mak dia ada travelling agency.. selalu gi sana.. so kalu dia yg beli leh la dpt diskaun..

member siap offer ako gi sana.. tp passport tadak lagik.. wahahahahhaa...

misa...kalo mcm tu kena propose buat gath @ bandung/jakarta la plak...kelas gituk..nagahah~~ Laughing Laughing
Back to top Go down
View user profile
min chontoi
Peniaga


Posts: 617
Join date: 2008-12-21
Age: 33
Location: BBB

PostSubject: Re: KEDAI KEDAI TEXTILE JERSEY DI JAKARTA   Tue Mar 17, 2009 11:19 am

adeeda wrote:
deeda balik dari Jakarta on Sunday 29/03 ni... so jgn lupa jenguk2 thread JOM BELI-BELAH tu, kalau lambat tepek jgn marah, takut bz sket sebab Isninnya hasben nak kena pi China lagi.. Dalam minggu tu InsyaAllah ada jersey/brocade dari Jakarta and China serentak... hehe Laughing Laughing

deeda..jgn lupa kt loyal customer mu ini yeh..mesty kena simpan 1pc each..hehehe~~ Razz Razz Razz
Back to top Go down
View user profile
 

KEDAI KEDAI TEXTILE JERSEY DI JAKARTA

View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 4Go to page : 1, 2, 3, 4  Next

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Tudung DIY CARI ::  :: -
Post new topic   Reply to topic