BERKONGSI & BERBINCANG SEGALANYA YANG ANDA INGIN TAHU MENGENAI TUDUNG
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in
Log in
Username:
Password:
Log in automatically: 
:: I forgot my password
Similar topics
  • » Dolphins' 2011 rookie class assigned jersey numbers
  • » Florida updates (jersey # changes, depth chart changes, etc)
  • » Jersey Pottery (Channel Islands)
  • » FS: Signed Authentic Red Michael Jordan Jersey - Upper Deck Authenticated
  • » Weezer Live In Jakarta 08 January 2013
  • » NATIONAL BONSAI & SUISEKI EXHIBITION 2011 IN JAKARTA
  • » Budi Sulistyo’s garden in Jakarta
  • » Northern New Jersey FABA Guild Holiday Party
  • » Jersey Bonsai Society
  • » Football Jersey Body Paint help
  • NUFFNANG
    IKLAN
    Photobucket
    Share | 
     

     KEDAI KEDAI TEXTILE JERSEY DI JAKARTA

    View previous topic View next topic Go down 
    Go to page : 1, 2, 3, 4  Next
    AuthorMessage
    kee'ah
    Peniaga


    Posts: 1141
    Join date: 2008-12-22

    PostSubject: KEDAI KEDAI TEXTILE JERSEY DI JAKARTA   Mon Mar 16, 2009 4:33 pm

    Ni untuk sapa sapa yg nak pi Jakarta ...boleh terus serbu pi Kedai di bawah...(takyah melilau cari satu Jakarta...cam boss akak..x jumpa jumpa...ekekekekeke)

    1. TARGET TEXTILE
    JL TEBAH II, NO. 6 MAYESTIK
    JAKARTA SELATAN 12120
    TEL NO. 7254224/7247314

    2. TOKO TEXTILE TIGA BERSAUDARA
    BLOK A BASEMENT 1, LOT C, NO. 06-07
    TEL NO. 021-23572201
    BLOCK A BASEMENT 1, LOT B, NO. 60-61
    TEL NO. 021-23571251
    PASAR REGIONAL TANAH ABANG
    JAKARTA PUSAT

    Sekian dimaklum...kolo ada jumpa mana2 kedai di sana...sila ler tambah.
    Back to top Go down
    View user profile
    adeeda
    Peniaga


    Posts: 696
    Join date: 2008-12-21
    Age: 36
    Location: PJ/KL Sentral

    PostSubject: Re: KEDAI KEDAI TEXTILE JERSEY DI JAKARTA   Mon Mar 16, 2009 4:59 pm

    cheers cheers cheers
    special discount utk kak keeah & rosetreat yg sudi share alamat2 semua ni
    Back to top Go down
    View user profile http://www.tudung-making-all-in-one.blogspot.com/
    rosetreat



    Posts: 258
    Join date: 2008-12-23

    PostSubject: Re: KEDAI KEDAI TEXTILE JERSEY DI JAKARTA   Mon Mar 16, 2009 6:54 pm

    adeeda wrote:
    cheers cheers cheers
    special discount utk kak keeah & rosetreat yg sudi share alamat2 semua ni

    pergi korang jgn tak pergi..saya pun kirim jer ngan kawan coz bz ngan kerja tak dpt cuti..
    cantik kain dia berat jugak..cantik biler buat scallop..
    emm nak mcm J2 bak kater deeda nanti sy upload gambar..
    tokey tu ckp nanti sampai stock baru either end of this mth or next month...boleh bargain lagi kalau beli byk2 n dia boleh potongkan 1 meter2...
    harga memang murah, 45000 rupiah jer..biler convert RM jadik lebih kurang RM14.50/meter..
    Back to top Go down
    View user profile
    blossom
    Peniaga


    Posts: 113
    Join date: 2008-12-25

    PostSubject: Re: KEDAI KEDAI TEXTILE JERSEY DI JAKARTA   Mon Mar 16, 2009 7:14 pm

    nak kirim gak le jersey jakarta ni...
    Back to top Go down
    View user profile http://www.veesta606.com
    min chontoi
    Peniaga


    Posts: 617
    Join date: 2008-12-21
    Age: 33
    Location: BBB

    PostSubject: Re: KEDAI KEDAI TEXTILE JERSEY DI JAKARTA   Mon Mar 16, 2009 10:01 pm

    murah tu mmg murah...tp nk membawak ke sini tu yg masalah...hhuuuh~~ silent silent
    xde sesape nk jd ejen jersey indon ni ke?? bounce bounce
    Back to top Go down
    View user profile
    k yana
    Peniaga


    Posts: 771
    Join date: 2008-12-22
    Location: kangar.bdr mahkota cheras.subang

    PostSubject: Re: KEDAI KEDAI TEXTILE JERSEY DI JAKARTA   Tue Mar 17, 2009 12:33 am

    min chontoi wrote:
    murah tu mmg murah...tp nk membawak ke sini tu yg masalah...hhuuuh~~ silent silent
    xde sesape nk jd ejen jersey indon ni ke?? bounce bounce

    silap2, extra baggage tu lebih mahai dr kain... Laughing
    Back to top Go down
    View user profile http://tulipbiru137.fotopages.com/
    iRaa
    Peniaga


    Posts: 265
    Join date: 2008-12-22

    PostSubject: Re: KEDAI KEDAI TEXTILE JERSEY DI JAKARTA   Tue Mar 17, 2009 1:42 am

    k yana wrote:
    min chontoi wrote:
    murah tu mmg murah...tp nk membawak ke sini tu yg masalah...hhuuuh~~ silent silent
    xde sesape nk jd ejen jersey indon ni ke?? bounce bounce

    silap2, extra baggage tu lebih mahai dr kain... Laughing

    kena tumpang kontena la plak kan jawabnyeee... Laughing Laughing ...kak kee, depa x ade sediakan servis pos ke malaysia ke yee..?macam kalau kat bandung,ade servis pos ni siap2 kan..x yah nak bawak berat2 naik flight...
    Back to top Go down
    View user profile
    penguin



    Posts: 714
    Join date: 2008-12-22
    Age: 37
    Location: DaMaNsArA

    PostSubject: Re: KEDAI KEDAI TEXTILE JERSEY DI JAKARTA   Tue Mar 17, 2009 2:14 am

    blossom wrote:
    nak kirim gak le jersey jakarta ni...

    cheers nak gak cheers
    Back to top Go down
    View user profile
    adnil



    Posts: 22
    Join date: 2009-02-24
    Location: Shah Alam

    PostSubject: Re: KEDAI KEDAI TEXTILE JERSEY DI JAKARTA   Tue Mar 17, 2009 8:30 am

    salam...

    kat bandung pun sure ada ya...nak g bandung ni, kot2 ler ada sesapa tau kedai kat bandung ke????
    Back to top Go down
    View user profile
    adeeda
    Peniaga


    Posts: 696
    Join date: 2008-12-21
    Age: 36
    Location: PJ/KL Sentral

    PostSubject: Re: KEDAI KEDAI TEXTILE JERSEY DI JAKARTA   Tue Mar 17, 2009 8:44 am

    deeda balik dari Jakarta on Sunday 29/03 ni... so jgn lupa jenguk2 thread JOM BELI-BELAH tu, kalau lambat tepek jgn marah, takut bz sket sebab Isninnya hasben nak kena pi China lagi.. Dalam minggu tu InsyaAllah ada jersey/brocade dari Jakarta and China serentak... hehe Laughing Laughing
    Back to top Go down
    View user profile http://www.tudung-making-all-in-one.blogspot.com/
    hannan6d



    Posts: 401
    Join date: 2008-12-22

    PostSubject: Re: KEDAI KEDAI TEXTILE JERSEY DI JAKARTA   Tue Mar 17, 2009 9:05 am

    adeeda wrote:
    deeda balik dari Jakarta on Sunday 29/03 ni... so jgn lupa jenguk2 thread JOM BELI-BELAH tu, kalau lambat tepek jgn marah, takut bz sket sebab Isninnya hasben nak kena pi China lagi.. Dalam minggu tu InsyaAllah ada jersey/brocade dari Jakarta and China serentak... hehe Laughing Laughing

    ishh..tak sabar nak shopping ni..yang broked baru 2 ni dah miss dah...
    Back to top Go down
    View user profile
    misa
    Peniaga


    Posts: 776
    Join date: 2008-12-22
    Location: KL

    PostSubject: Re: KEDAI KEDAI TEXTILE JERSEY DI JAKARTA   Tue Mar 17, 2009 9:43 am

    hari ni pakai tudung scallop.. kain dari jakarta (nama kedai yg mcm kak keeah bg tu ler..) match ngan awning songket deep purple kak keeah.. sekali member dtg tanye.. tudung mcm ni jual bape..

    ckp ngan dia tak jual.. sebab kain ni dari jakarta.. ada 1 jer la (walhal leh wat lagik satu... tp sayang nak juaaaaal.. hohohoho...)




    adeeda : ni kene reserved ringgit ni.. hahahahaha..
    Back to top Go down
    View user profile http://craftyspace.blogspot.com
    misa
    Peniaga


    Posts: 776
    Join date: 2008-12-22
    Location: KL

    PostSubject: Re: KEDAI KEDAI TEXTILE JERSEY DI JAKARTA   Tue Mar 17, 2009 9:44 am

    min chontoi wrote:
    murah tu mmg murah...tp nk membawak ke sini tu yg masalah...hhuuuh~~ silent silent
    xde sesape nk jd ejen jersey indon ni ke?? bounce bounce

    misa ada kawan.. mak dia ada travelling agency.. selalu gi sana.. so kalu dia yg beli leh la dpt diskaun..

    member siap offer ako gi sana.. tp passport tadak lagik.. wahahahahhaa...
    Back to top Go down
    View user profile http://craftyspace.blogspot.com
    min chontoi
    Peniaga


    Posts: 617
    Join date: 2008-12-21
    Age: 33
    Location: BBB

    PostSubject: Re: KEDAI KEDAI TEXTILE JERSEY DI JAKARTA   Tue Mar 17, 2009 11:18 am

    misa wrote:
    min chontoi wrote:
    murah tu mmg murah...tp nk membawak ke sini tu yg masalah...hhuuuh~~ silent silent
    xde sesape nk jd ejen jersey indon ni ke?? bounce bounce

    misa ada kawan.. mak dia ada travelling agency.. selalu gi sana.. so kalu dia yg beli leh la dpt diskaun..

    member siap offer ako gi sana.. tp passport tadak lagik.. wahahahahhaa...

    misa...kalo mcm tu kena propose buat gath @ bandung/jakarta la plak...kelas gituk..nagahah~~ Laughing Laughing
    Back to top Go down
    View user profile
    min chontoi
    Peniaga


    Posts: 617
    Join date: 2008-12-21
    Age: 33
    Location: BBB

    PostSubject: Re: KEDAI KEDAI TEXTILE JERSEY DI JAKARTA   Tue Mar 17, 2009 11:19 am

    adeeda wrote:
    deeda balik dari Jakarta on Sunday 29/03 ni... so jgn lupa jenguk2 thread JOM BELI-BELAH tu, kalau lambat tepek jgn marah, takut bz sket sebab Isninnya hasben nak kena pi China lagi.. Dalam minggu tu InsyaAllah ada jersey/brocade dari Jakarta and China serentak... hehe Laughing Laughing

    deeda..jgn lupa kt loyal customer mu ini yeh..mesty kena simpan 1pc each..hehehe~~ Razz Razz Razz
    Back to top Go down
    View user profile
     

    KEDAI KEDAI TEXTILE JERSEY DI JAKARTA

    View previous topic View next topic Back to top 
    Page 1 of 4Go to page : 1, 2, 3, 4  Next

     Similar topics

    -
    » Pepe Nero (Menara Karya - Kuningan) Jakarta
    » PASHUR's 2 New Jersey Workshops - May 19
    » class D power amps
    » New Jersey Death Race 2012
    » Gas prices in New Jersey and PA hit $8.00 to $9.00 gallon !!

    Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
    Tudung DIY CARI ::  :: -