BERKONGSI & BERBINCANG SEGALANYA YANG ANDA INGIN TAHU MENGENAI TUDUNG
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in
Log in
Username:
Password:
Log in automatically: 
:: I forgot my password
Similar topics
NUFFNANG
IKLAN
Photobucket

Share | 
 

 KELAS TUDUNG DIY & GET TOGETHER FORUMER DIY>all related info in page #1<

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next
AuthorMessage
aqidah1010



Posts : 41
Join date : 2009-03-04
Location : Kuantan, Pahang

PostSubject: Re: KELAS TUDUNG DIY & GET TOGETHER FORUMER DIY>all related info in page #1<   Sat Mar 14, 2009 9:07 am

selamat bergathering...mmm..teringin nak join tapi ada oorg kawen pula..
Back to top Go down
View user profile
k yana
Peniaga


Posts : 771
Join date : 2008-12-22
Location : kangar.bdr mahkota cheras.subang

PostSubject: Re: KELAS TUDUNG DIY & GET TOGETHER FORUMER DIY>all related info in page #1<   Sat Mar 14, 2009 9:25 am

nuds wrote:
wah kak yana....byk pitih mu... Laughing Laughing Laughing

kak....saya nak jengah2 aja boleh tak...saya tak pandai...maluuuu...nak pegang jarum pon tak reti...

soh saya masak..konpom bulehhh...

esok kalau saya jd g...saya bayar on the spot laaaa...anak tak ada org jaga...hb g rewangg

ok, kalo boleh datang, kita jumpa laa...
Back to top Go down
View user profile http://tulipbiru137.fotopages.com/
tiramisu



Posts : 144
Join date : 2008-12-30
Location : kuala lumpur

PostSubject: Re: KELAS TUDUNG DIY & GET TOGETHER FORUMER DIY>all related info in page #1<   Sat Mar 14, 2009 9:59 am

kak yana,

check pm, dah bayar untuk sy dan hanim406.jumpe esok ye...
Back to top Go down
View user profile
k yana
Peniaga


Posts : 771
Join date : 2008-12-22
Location : kangar.bdr mahkota cheras.subang

PostSubject: Re: KELAS TUDUNG DIY & GET TOGETHER FORUMER DIY>all related info in page #1<   Sat Mar 14, 2009 10:49 am

tiramisu wrote:
kak yana,

check pm, dah bayar untuk sy dan hanim406.jumpe esok ye...

oraitt!! tq!
Back to top Go down
View user profile http://tulipbiru137.fotopages.com/
k yana
Peniaga


Posts : 771
Join date : 2008-12-22
Location : kangar.bdr mahkota cheras.subang

PostSubject: Re: KELAS TUDUNG DIY & GET TOGETHER FORUMER DIY>all related info in page #1<   Sat Mar 14, 2009 11:53 am

NI PETA UTK KE APARTMENT, AHAD, 15/3/2009



Back to top Go down
View user profile http://tulipbiru137.fotopages.com/
eeian



Posts : 70
Join date : 2008-12-23

PostSubject: Re: KELAS TUDUNG DIY & GET TOGETHER FORUMER DIY>all related info in page #1<   Sat Mar 14, 2009 2:42 pm

cam nak join gak.. nak tengok2 org menjual.. org belajar.. tp x sure dpt gi kul bape..
Back to top Go down
View user profile http://ianzcollection.blogspot.com/search/label/tudung
nuds



Posts : 120
Join date : 2009-01-23

PostSubject: Re: KELAS TUDUNG DIY & GET TOGETHER FORUMER DIY>all related info in page #1<   Sat Mar 14, 2009 11:01 pm

uwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...

aku baru kira2 nak gi...plan nak letak anak kat bbsitter...tp bbsitter balik kg...huhuhuhuh...sedeyyyy...sedeyyy....payah bwk budak kecik tu...kang aku menggunting dia pon seboklaaa...

korang ada buat lg tak kelas nih...dekat2 aku gi laaa...aku nih sebenornya mmggg tak minat menjahit...ttp telinga aku nih panas jek bila hb perli mesin jahit beli sia2...tak pernah pakai...huhuuhuhuhu..semangat kobar2...tp pemaleh....
Back to top Go down
View user profile
adeeda
Peniaga


Posts : 696
Join date : 2008-12-21
Age : 39
Location : PJ/KL Sentral

PostSubject: Re: KELAS TUDUNG DIY & GET TOGETHER FORUMER DIY>all related info in page #1<   Sat Mar 14, 2009 11:18 pm

c u all esok InsyaAllah...
ada special awning baru landed dari china ... xsempat nak tepek awal2
saja nak jamu mata saper yg masih berjaga pukul 11mlm ni, but...no advance booking ok

Back to top Go down
View user profile http://www.tudung-making-all-in-one.blogspot.com/
zarina73



Posts : 80
Join date : 2009-01-02
Age : 43
Location : Selayang Height, Batu Caves

PostSubject: Re: KELAS TUDUNG DIY & GET TOGETHER FORUMER DIY>all related info in page #1<   Sat Mar 14, 2009 11:44 pm

adeeda wrote:
c u all esok InsyaAllah...
ada special awning baru landed dari china ... xsempat nak tepek awal2
saja nak jamu mata saper yg masih berjaga pukul 11mlm ni, but...no advance booking ok


adeeda,

Esok bawak gi kelas. Boleh beli kat sana....
Back to top Go down
View user profile
adeeda
Peniaga


Posts : 696
Join date : 2008-12-21
Age : 39
Location : PJ/KL Sentral

PostSubject: Re: KELAS TUDUNG DIY & GET TOGETHER FORUMER DIY>all related info in page #1<   Sun Mar 15, 2009 1:10 am

Quote :
adeeda,

Esok bawak gi kelas. Boleh beli kat sana....

memang xclusive sale utk kelas esok.. tu yg tepek kat topic ni... cu 2morrow
Back to top Go down
View user profile http://www.tudung-making-all-in-one.blogspot.com/
rosetreat



Posts : 258
Join date : 2008-12-23

PostSubject: Re: KELAS TUDUNG DIY & GET TOGETHER FORUMER DIY>all related info in page #1<   Sun Mar 15, 2009 1:39 am

adeeda wrote:
Quote :
adeeda,

Esok bawak gi kelas. Boleh beli kat sana....

memang xclusive sale utk kelas esok.. tu yg tepek kat topic ni... cu 2morrow

deeda bwk jgn lupa!! grand giler
Back to top Go down
View user profile
rosetreat



Posts : 258
Join date : 2008-12-23

PostSubject: Re: KELAS TUDUNG DIY & GET TOGETHER FORUMER DIY>all related info in page #1<   Sun Mar 15, 2009 1:40 am

dear all,
kalau sempat saya buat puding prune...kalau tak sempat puding laici jer laa..Smile
Back to top Go down
View user profile
jalinankasih



Posts : 238
Join date : 2009-01-21

PostSubject: Re: KELAS TUDUNG DIY & GET TOGETHER FORUMER DIY>all related info in page #1<   Sun Mar 15, 2009 7:40 am

adeeda wrote:
c u all esok InsyaAllah...
ada special awning baru landed dari china ... xsempat nak tepek awal2
saja nak jamu mata saper yg masih berjaga pukul 11mlm ni, but...no advance booking ok



deeda, jgn lupa bawak kain jk tu ek..

lagi satu.. jk datang kol 2.. blh x simpankan awning2 yg cantik2 ni utk jk barang sekeping setiap satu? Embarassed Embarassed
Back to top Go down
View user profile http://www.jalinankasih.com
min chontoi
Peniaga


Posts : 617
Join date : 2008-12-21
Age : 36
Location : BBB

PostSubject: Re: KELAS TUDUNG DIY & GET TOGETHER FORUMER DIY>all related info in page #1<   Sun Mar 15, 2009 7:50 pm

Fuhhh...happening btol dpt jumpe member2 forum..terutama skali tuan rumah yg mesra alam n baik aty gituk.. Razz Razz Razz
Kak keeah....sedap la laksa bihun (betul ke namanya ni) tu....xsempat nk repeat..huhuh~~ Crying or Very sad Crying or Very sad
Nnti jgn lupa bg resepi yek...kepada tokei2 kedai..deeda..zareen..kak keeah..misa (sambil mengajar n mengasuh!! Very Happy )..kena buat lg gath camni...kak yana sure xserik lg jadik cikgu kan?? hehe~~ sori la kak yana...min ngelat!! siap sempat jait tudung sendiri lg... lol!
Back to top Go down
View user profile
hannan6d



Posts : 401
Join date : 2008-12-22

PostSubject: Re: KELAS TUDUNG DIY & GET TOGETHER FORUMER DIY>all related info in page #1<   Sun Mar 15, 2009 8:38 pm

min chontoi wrote:
Fuhhh...happening btol dpt jumpe member2 forum..terutama skali tuan rumah yg mesra alam n baik aty gituk.. Razz Razz Razz
Kak keeah....sedap la laksa bihun (betul ke namanya ni) tu....xsempat nk repeat..huhuh~~ Crying or Very sad Crying or Very sad
Nnti jgn lupa bg resepi yek...kepada tokei2 kedai..deeda..zareen..kak keeah..misa (sambil mengajar n mengasuh!! Very Happy )..kena buat lg gath camni...kak yana sure xserik lg jadik cikgu kan?? hehe~~ sori la kak yana...min ngelat!! siap sempat jait tudung sendiri lg... lol!

ala..bestnya..akak memang tak leh joint..hubby out station..twin plak demam..sampai mamanya pun rasa cam nak demam..tak tido malam...
Back to top Go down
View user profile
rosetreat



Posts : 258
Join date : 2008-12-23

PostSubject: Re: KELAS TUDUNG DIY & GET TOGETHER FORUMER DIY>all related info in page #1<   Sun Mar 15, 2009 10:10 pm

min chontoi wrote:
Fuhhh...happening btol dpt jumpe member2 forum..terutama skali tuan rumah yg mesra alam n baik aty gituk.. Razz Razz Razz
Kak keeah....sedap la laksa bihun (betul ke namanya ni) tu....xsempat nk repeat..huhuh~~ Crying or Very sad Crying or Very sad
Nnti jgn lupa bg resepi yek...kepada tokei2 kedai..deeda..zareen..kak keeah..misa (sambil mengajar n mengasuh!! Very Happy )..kena buat lg gath camni...kak yana sure xserik lg jadik cikgu kan?? hehe~~ sori la kak yana...min ngelat!! siap sempat jait tudung sendiri lg... lol!

Min.. saya tak sempat makan ape2 sgt.. ader kenduri nak cepat tension jer sempat beli awning ngan deeda, min, zareen n kak keeah..pastu JV ngan Misa...Misa dia memang baik hati orgnyer dah lamer saya kenal dia..kekeekke and husband saya ckp best kuah rojak awak Min..cam kenaa tuntut ilmu buat kuah rojak jer...
Kak Yana, nanti kita pakai tudung hitam putih tu samer2 yek biler jumpa lagi, insyaallah
Zareen, teringin tgk nasi lemak awak tapi tak sempat..
Deeda,kalau pergi jakarta pg la kedai yg saya ckp tu..
Kak Keeah, saya pun sempat try sikit jer bihun tu..Sad..ish geram la saya
Tiramisu, kek coklat awak buat keer? sedap giler...
Catalyst..sempat jugak kenal awak...Smile
Misa, saya masih terkial2 nak pakai twin needle ni..mesti susah nak jahit cantik cam awak,,jeles! jeles!
dan yg lain2 salam perkenalan coz saya nak cepat bodyguard dah tunggu kat bwh...kelam kabut..
Back to top Go down
View user profile
min chontoi
Peniaga


Posts : 617
Join date : 2008-12-21
Age : 36
Location : BBB

PostSubject: Re: KELAS TUDUNG DIY & GET TOGETHER FORUMER DIY>all related info in page #1<   Sun Mar 15, 2009 10:48 pm

rose...seb baik cik abang kata sedap...kalo xsedap lg marah la dia sbb kena tunggu lama yek?? ehehe~~ kena turun bangi kalo nk menuntut buat kuah rojak tu...(org utara panggei garam belacan! Laughing Laughing Laughing )
anyway nice to meet u..tp cam kelam kabut je ek..len kali kena spend 1 hari br puas..eheh~~ Razz Razz
Back to top Go down
View user profile
tiramisu



Posts : 144
Join date : 2008-12-30
Location : kuala lumpur

PostSubject: Re: KELAS TUDUNG DIY & GET TOGETHER FORUMER DIY>all related info in page #1<   Sun Mar 15, 2009 11:14 pm

rosetreat wrote:
min chontoi wrote:
Fuhhh...happening btol dpt jumpe member2 forum..terutama skali tuan rumah yg mesra alam n baik aty gituk.. Razz Razz Razz
Kak keeah....sedap la laksa bihun (betul ke namanya ni) tu....xsempat nk repeat..huhuh~~ Crying or Very sad Crying or Very sad
Nnti jgn lupa bg resepi yek...kepada tokei2 kedai..deeda..zareen..kak keeah..misa (sambil mengajar n mengasuh!! Very Happy )..kena buat lg gath camni...kak yana sure xserik lg jadik cikgu kan?? hehe~~ sori la kak yana...min ngelat!! siap sempat jait tudung sendiri lg... lol!

Min.. saya tak sempat makan ape2 sgt.. ader kenduri nak cepat tension jer sempat beli awning ngan deeda, min, zareen n kak keeah..pastu JV ngan Misa...Misa dia memang baik hati orgnyer dah lamer saya kenal dia..kekeekke and husband saya ckp best kuah rojak awak Min..cam kenaa tuntut ilmu buat kuah rojak jer...
Kak Yana, nanti kita pakai tudung hitam putih tu samer2 yek biler jumpa lagi, insyaallah
Zareen, teringin tgk nasi lemak awak tapi tak sempat..
Deeda,kalau pergi jakarta pg la kedai yg saya ckp tu..
Kak Keeah, saya pun sempat try sikit jer bihun tu..Sad..ish geram la saya
Tiramisu, kek coklat awak buat keer? sedap giler...
Catalyst..sempat jugak kenal awak...Smile
Misa, saya masih terkial2 nak pakai twin needle ni..mesti susah nak jahit cantik cam awak,,jeles! jeles!
dan yg lain2 salam perkenalan coz saya nak cepat bodyguard dah tunggu kat bwh...kelam kabut..

ah..ah..buat sendiri khas untuk u all semua....best tadi tapi ngelat jugak, patutnya datang belajar malaslah pulak nak potong kain, tukang kacau orang lain jahit je....tapi template dah rembat awal2. kalau ada lagi lain kali mahu ku join lagi..terima kasih semua...
Back to top Go down
View user profile
yus



Posts : 143
Join date : 2008-12-22
Age : 34
Location : Seksyen 7, Bandar Baru Bangi

PostSubject: Re: KELAS TUDUNG DIY & GET TOGETHER FORUMER DIY>all related info in page #1<   Mon Mar 16, 2009 12:04 am

waaaa...ruginye....lenkali harus menhadirkan diri...
Back to top Go down
View user profile http://yusrinahata.com
k yana
Peniaga


Posts : 771
Join date : 2008-12-22
Location : kangar.bdr mahkota cheras.subang

PostSubject: Re: KELAS TUDUNG DIY & GET TOGETHER FORUMER DIY>all related info in page #1<   Mon Mar 16, 2009 9:03 am

mintak maaf la apa yg terkurang yer!! harap semua puas ati..
sorry k yana terpaksa ciau kul 2pm semalam, pasal adik ipar dah byk kali call, depa nak potong kek bday anak sedara dahh..sampai ke malam duk umah adik ipar..dr pagi keluar..letihhhhh....
Back to top Go down
View user profile http://tulipbiru137.fotopages.com/
adeeda
Peniaga


Posts : 696
Join date : 2008-12-21
Age : 39
Location : PJ/KL Sentral

PostSubject: Re: KELAS TUDUNG DIY & GET TOGETHER FORUMER DIY>all related info in page #1<   Mon Mar 16, 2009 9:20 am

Best betul kelas/gathering semalam… deeda ada kat situ dari pintu belum buka, sampai pintu tutup. Terima kasih banyak2 buat kak kee’ah yg hantar deeda sempai pintu rumah dalam hujan lebat semalam…

Buat semua yg membeli, terima kasih ye atas kesudian korang membeli dgn deeda.. kalau ada terkurang/terlebih kira tu bagitahu tau… bukan deeda sorang pulun menjual… deeda sempat lagi beli-belah dgn min, zaren, kak kee’ah, misa, … k yana pun banyak collection awning.. tapi terlupa nak tengok sebab cikgunya bz melayan anak murid

Yg jelesnya tengok tudung2 student k yana… siap balik pakai tudung baru tu.. min yg berniaga pun sempat buat tudung…caiyok le k yana and the students cheers cheers

Bab makan.. superbbb..lepas ni boleh tukar2 resepi pulak Very Happy … deeda bawak jajan ajer… tapi sempat lagi tapau buah mangga min tu..hehehe geek
Back to top Go down
View user profile http://www.tudung-making-all-in-one.blogspot.com/
min chontoi
Peniaga


Posts : 617
Join date : 2008-12-21
Age : 36
Location : BBB

PostSubject: Re: KELAS TUDUNG DIY & GET TOGETHER FORUMER DIY>all related info in page #1<   Mon Mar 16, 2009 9:25 am

deeda...mmg xtahan tgk kain...tangan ni gatal jek nk menjait...dah tu asik2 makan jek kan...hahah~~~ Razz Razz Razz
pastu mesin jait tepi misa ade plak kat situ..daku menggunakan la peluang sebaik2nya...nnti min letak avatar pakai tudung retro tu yek... Wink

p/s: kak keeah..sori la xsempat nk kemas rumah...tepakse balik awk sbb program bdk2 dah abis...ampun ye kak..huu~~ pale
Back to top Go down
View user profile
k yana
Peniaga


Posts : 771
Join date : 2008-12-22
Location : kangar.bdr mahkota cheras.subang

PostSubject: Re: KELAS TUDUNG DIY & GET TOGETHER FORUMER DIY>all related info in page #1<   Mon Mar 16, 2009 9:35 am

meh k yana nak recall siapa yg dtg semalam..
se awal 8 pg, Adeeda dah siap menunggu kat apartment Kesuma..

kul 9 pulak dpt sms dr Ika & mak Ika, Kak Norma yg bertolak dr Banting..dia org dah sampai dekat bukit jalil..dia tunggu k yana.

kul 9.15 k yana sampai kat bukit jalil, kita org terus ke Kinrara..

dlm pukul 9.45 sampai ke apartment C-2-5. Kak Keeah dan Deeda dah pasang mesin, dan bukak 'booth' jualan dah..aiseyyy..
kain2 deeda mmg mengancam..sudahnya 4 keping broked cina dan 1 jersey printed kaler brown aku rembat.. dgn kak keeah mmg pejam mata, pasal minggu lepas masa pi umah kak keeah, dah rembat dlm 20 keping awning...fuhh..

kemudian, makin ramai org yg dtg..tak ingat pulak ikut turutan masa..tapi yg dtg nak belajar, Ika, Kak Norma, Scindadsus(Liza), Stratus(Ida), Zarina73, Ajue, Jaja(kawan Misa)..Tiramisu dan Hanim 406 lewat sikit dtg..itu pun dtg belek2 dan sembang2 ..hehe..sorry tak sempat nak entertain sorang2 lama2 sgt pasal, kejar masa..lain kali dah tau, mesti amik masa satu hari utk buat xtvty nii..

forumer² yg dtg utk memeriahkan majlis ialah... kak keeah(dah tentu la..sponsor utama ni..heheheh), Adeeda, Misa, Min Chontoi, Zareen, Catalyst, Eeian, rosetreat, Eynas, jalinan kasih, kak ita, nuds..

sapa2 lagi nama yg tak disebut?? angkat mesin jahit..mai report nama kat sini ek..ramai sgt..k yana pun naik konpius!!

lagi satu nota penting!!! Mesin2 jahit Misa, dan Adeeda NV30..TERRRRsangatlah bestnya!!!

Back to top Go down
View user profile http://tulipbiru137.fotopages.com/
Ajue



Posts : 133
Join date : 2009-02-23
Age : 39

PostSubject: Re: KELAS TUDUNG DIY & GET TOGETHER FORUMER DIY>all related info in page #1<   Mon Mar 16, 2009 10:33 am

Memang bestla belajar semalam...tk cukup masa rasanya...maunya satu hari nk duk situ..hsbd dh tunggu 2jam dlm kete sbb janji kol 1..tp lupa nk update ms kt dia..trus dotg kol 1..last2 2 jam dia tunggu dlm kete...

..terima kasih pada KAk keahhh...sedap tulll laksa mee..kite dh 2 bln tk mkn kuah2(mabuk)..smlm ok jer mkn laksa mee tu....sedapppppppppppppp..kite sempat mkn puding prune..pun sedappp..nk mintk respi la dua2 ni...kek coklat tk sempat nk rasa...sedap yer...??ruginya tk sempat rase..
to kak yana dan misa..terima kasih...jd cikgu yg sabar..tolong kite jait...nak pegang mesin jait yg canggih tu tk reti...
to yg lain2..adeeda..tiramisu..min..zarina..sape lagi ek..nama tk igt..rupa igt...terima kasih..lain kali leh jumpa lagi...

p/s mlm td sempat jugak jait selai tudung lagi...tp lom jait tepi la...kakak ipar nk bli yg kite belajar tu...eh sygla nk jual kt dia..tudung pertamaku...hihihihi...bibik pun nak jugak...
Back to top Go down
View user profile
min chontoi
Peniaga


Posts : 617
Join date : 2008-12-21
Age : 36
Location : BBB

PostSubject: Re: KELAS TUDUNG DIY & GET TOGETHER FORUMER DIY>all related info in page #1<   Mon Mar 16, 2009 10:40 am

kak yana...dah test power NV30 kan...ape lg?? bila nk angkat?? hehehe~~ Laughing Laughing Laughing
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: KELAS TUDUNG DIY & GET TOGETHER FORUMER DIY>all related info in page #1<   Today at 5:16 am

Back to top Go down
 
KELAS TUDUNG DIY & GET TOGETHER FORUMER DIY>all related info in page #1<
View previous topic View next topic Back to top 
Page 6 of 9Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next
 Similar topics
-
» Anzo-sama GFX Shop!
» Mordheim by Kane
» Lapid Israel
» Bought a Latino ST-120 and need info.
» Joanna Page in future DW 2 Part Episode?

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Tudung DIY CARI :: Thread :: Segalanya mengenai kelas TudungDIY,gathering tudungDIY,sesi beramah mesra sesama kita....-
Jump to: